صفحه 1:

صفحه 2:

صفحه 3:

صفحه 4:

صفحه 5:
oS هندوستان 2 8 افغانستان پاکستان ارمنستان گرجستان تاجیکستان ‎OOOOOO‏ 5 0 هط و ۵ ۵ « 8 8

صفحه 6:
تعاريف و اصطلاحات ادر آين استاندارد واه ها و اصطلاحات با تعاريف زير بكار برده مى شود: “1-1 انار : انار میوه درخت بر عسسي 6 از خانواده مصصح۳) می باشد. ۴-۲ آفت : آفت عبارت است از کلیه عاملیای زنده مانند شش پایان (حشره ها )» کنه ها ۰ ‎La sd‏ باکتریبا. ویروسیا . نماتدها ( در هریک از مراحل رشد ) که در حین بالندگی (رشد) چابجائی و ترابری انار موجب کاهش کمی و کیفی میوه شود. ۲ - آقت زدگی : آفت زدگی نشلنه های برخاسته از فعالیت آفت ها روی میوه انار است که #ر رون یا پینه بیرونی میوه ها با چشم سالم بدون بیره گیری از ریزبین دیده شود 7۴-2 آسیب دیدگی : آسیب دیدگی نشانه های برخاسته از عاملبای طبیعی ۰ ويا مکانیکی است که بصورتهای گوناگون مانند سوختگی , خراشیدگی زرف پوست . ترک خوردگی . سوراخ شدگی . لپییدگی مکانیکی ویخ زدگی میوه و همانند تن که در طی مراحل رشد. برداشت. جابجلئی یا جور کردن .بسته بندی . نگیداری . ترابری و ارلثه فرآورده به؛ بازار دیده می شود. ۲-6-۱ سوختگی : خشکیدگی و سخت شدن و دگرگونی رنگ يوست اناز است .

صفحه 7:
۲-ع-6- خراشیدگی ژرف : آسیب برخاسته از عاملیمای مکانیکی است که پوست را خراشیده و به دانه رسیده باشد. ۳-۶-۷ ترک خوردگی : به ترکیدن و بازشدن پوست میوه گفته ميشود. ع-۳-۶- سوراخ شدگی : به سوراخ شدن پوست میوه گفته میشود. ۵ ۲ لپیدگی : به آسیب های برخاسته از فشار و عاملبای مکانیکی روی میوه گفته میشود. 7 ۲ج زدگی :به آسیب های برخاسته از سرما گفته میشود بطوریکه پوست و دنه میوه ‎uw‏ دیده و رنگ مزه ‎UT‏ دگرگون شده باشد. ۴-۵- نارسی : نشانه های برخاسته از نداشتن رشد طبیعی است که به رقم انار بستگی دارد و این لثّر در ینگ و شفافیت پوست انار دیده می شود و دلنه ها نیز به آسانی از پره ‎PSS Lo‏ تمی گردند. دانه ها از دید رنگ . اندازه و مزه حالت طبیعی خود را بدست نیاورده اند ۴-۶- بدشکلی : حالتی از میوهو است که در لثر عاملیبای گوناگون پدیده آمده و میوه شکل طبیعی خود را بدست نمی آورد یا از دست می دهد. ۳-۷ - ناهمگونی : به یک دست نبودن میوه از دید رقم (وازیته ) و اندازه گفته میشود. ۳-۸- آلودگی: به وجود هر گونه ماده خارجی روی پینه بیرونی میوه گفته میشود.

صفحه 8:
6 دام عام اهام | »> دام برخی از صفات ویژه کلی ارقام انار عامل تقسیم بندي مشخصات اصلي اندازه میوه کوچک. متوسط » بزرگ مزه ترش » شیرین» ملس( ترش و شیرین) آب کم آب ‏ پ رآب پوست نازک » کلفت دانه ریز»‌متوسط » درشت» نرم» سخت رنگ پوست قرمز » سفیده زرد سبزءسیاه صورتی رنگ دانه قرمز‌سفید» صورتیء قرمزمایل به صورتی»سیاه رسیدن میوه زودرس »میان رس,دیررس ت ر کید گی حساس,مقاوم آفتاب سوختگی حساس, مقاوم

صفحه 9:
استان اصفیان ايلام تهیان خراسان جنوبی خراسان رضوی خوزستان زنجان کرمانشاه مازندران مرکری 33 جدول مهمترین ارفام موجود در استانهای عمده انار خیز کشور ارقامعمده آنادری- راوندی - ملس دانه قرمز - شیرین شهوار - آمنه خاتونی- زاغ - شیرین کلم گلوباریک - ملس - قجاق - تفلید - قیاسی - شیرین - یزدی- عروسک شيشه کپ شيشه کپ - بجستانی - خزر - اردستانی - قدد (مشعی) - ملس - لیلی قرمز دو مزه - ملس دانه سياه - سينه يبن - شيرين يوست نازك دوستى - شاهوار(شاه بار) - بوست كدوى - ملس قرمز - ميخوش - سياه کلوباریک - سرخک - شهوار - بزدی - اردستانی - ملس - قرنچوک میخوش - گلابی - بزمانی - کله گاوی - بی هسته- سنگانی- ساوه ای- لادیز - زاغ رباب - بریت - فاروق- اتابکی - کدرو(زرده انار)- قجاق - ملس( میخوش )- سیاه - شيرين شهواز- تزللن سبز- حسین آقایی - قلاتون - رمی- ابر- عروس شاه بار - ملس- قره گوز- سنگانی فجاق - شاه پسند(دختر حمومی ) روده ای (دانه قرمز- دانه سیاه) -دانه قرمز راور - کیوانی (کیمونی)- شاهی - سياه ملس - شيرين عقدائق - ملس معمولی-پوست پیازی بریت سفید - ملس سوری - قمی - دانه قرمز - شیرین انار - ساوه کلباد( کاب دار)- شکر- ملس- لمسری (ترش که همان انار جنگلی می باشد). ملس ( معمولى : تبريزى ويوسف خانى )- آقامحمد على - آلى (شيرين و ترش) - سياه ملس - میخوش - شییین شهوار - زاغ - گل - ملس دانه سیاه - طوق گردن - گرج - سوسکیٍ

صفحه 10:
ارقام عمده و ترتر ‎Hye.‏ _ 9.,پوست کلفت 9پوست قرمز rain

صفحه 11:
ات PY pee ‏ا‎

صفحه 12:
cre ست سیاه

صفحه 13:
رقم طوق گردن

صفحه 14:

صفحه 15:

صفحه 16:

صفحه 17:

صفحه 18:
201131101103

صفحه 19:

صفحه 20:
ات PY pee ‏ا‎

صفحه 21:
رنگ دانه مواد جامد 11 آب جدول برخی از خصوصیات.ارقام انار مطالعه شده قرمز ey 4 we ۶۳ اشيرين شیرین dA ۲ ۳۸ ۷/۳۲ vie بریت قرمز قرمر صورتی ۲ & uv ve ۳۳ sti ‏صورتی‎ ‏مايل به‎ ‏قرمز‎ صورتی قرمز ملس ‎a‏ ‎a‏ vie ۸۳ 03 شاهی قرمز صورتی قرمز صورتی شیرین rr tt ۳ on ۷۳ ve قرمز قرمز & ۵ " vie vy. ۸۳ آقا متدلى قرمز صورتی شیرین ۲ ‎ES‏ " vie ۳ vr sats gate ‏سي‎ قرمز كرعر 4% سياه ملس 5 ‎a‏ ۳ ve ۳/۳ دنه قوبر قرمز قرمز ey 4 Ye ۶۳ ey ۸ " ole ۸۳ vie

صفحه 22:

صفحه 23:
نج سب دازي و روشهاف | ‎Shy ga gut‏ مرسوم آن آبيار: يي تحت فشار آبياري سفالي

صفحه 24:

صفحه 25:
حدمطلوب غلظت عناصر غذایی در خاک باغبای زیر کشت انار هدایت ازت قابل . فسفر قابل پتاسیم قابل الکتریکی جذب جذب جذب دسی زیمنس . ‎k(ava) K(kg) NGkg)‏ بر متر ۷۳/۰ ۶۵ ۱۵۰-۰ ۲۵۰-۲۰ آهن قابل ‎iin‏ روىقابل ‏ مس قابل جذب جذب جذب جذب ‎Cu(ava) Zn (ava) Mn (ava) Fe (ava)‏ ‎oO” ۰۵-۳ S/F‏ ۸۸ منیزیم قابل جذب ‎Mg(ava)‏ ۶-۵ بور قابل جذب ‎B(ava)‏ ۱ گوگرد قابل جذب ‎So (ava)‏ 1۵ بافت خاک لوم

صفحه 26:
مصرف خاکی عناصر غذایی ریزمغذی برای باغبای انار eee ee ‏ال‎ آهن منگنز روي سولفات آهن سولفات منگنز سولفات روي سولفات مش 2SDOO-GOO ‏گرم‎ 0٩00-00 ‏گرم‎ 1000-400 000-0 گرم

صفحه 27:

صفحه 28:
آلف ) روشهای مکانیکی - زراعی : جمع آوری و پاک سازی و معدوم نمودن میوه های آلوده انار از اوایل تابستان ( شروع قعالبت نسل اول آقت) تا پایان فضل برداشت هر 1۵ روز یکباز: از آنجائی که این آفت علاوه بر انار به انجیر و گردو نیز خسارت می زند درصورت مختلط بودن باغ کلیه میوه های آلوده محصولات فوق نیز باید جمع آوری و معدوم گردد. ۴- پاکسازی و تخلیه تاج انار از طریق برس های مخصوص ۶ - باغات رها شده و قدیمی شناسایی و از طریق اقدامات ترویجی از جمله کف بر کردن و ... نسبت به ترغیب صاحبان چنین باغاتی جبت جمع آوری انارهای آلوده و اصلاح و جوان کردن باغات اقدام نمود . 8 عر ل بيولوزيك: استفاده از زنبور تريكوكراما أل سسساست موس موه حدس ااه به منظور حفظ دشمنان طبیعی خصوصاً زنبورهای بارازيتوئيد نظير تريكوكراما در محیط باغ در حفظ پوشش گیاهی زیر درختان تلاش شود و در مناطقی که عاری از گیاهان گلدار می باشند با کشت گیاهان شید زا و ترجیحاً گل سفید نظیر شبت زمینه ساز فعالیت و بقای اين حشره مفید باشیم .

صفحه 29:

صفحه 30:

صفحه 31:

صفحه 32:

صفحه 33:
تغییر ارقام نامطلوب رایچ‌ترین نوع پیوندها در انار: الف : پیوند شکمی : آغلب برای تبدیل ارقام انار عرش به شیرین و همچنین جیت تبدیل پایه های نامرغوب به پایه های مرغوب انجام میگیرد . پیوند شکمی در دو نوبت از سال امکان پذیر است . یکی در اوایل ببار و دیگری اواخر تابستان . یعنی موقعی که پوست درخت به راحتی جدا می شود و امکان آتجام عمل پیوند وجود دارد. !مد از انجام عمل پیوند اکر پیوندک گرفته باشد دو حالت وجود دارد : اول اینکه چنانچه درخت ند شده ع-۳ ساله باشد . در اين صورت قسمت بالای درخت را در محل پیوندک بر می دارند . دوم حالتی که درخت مسن باشد که در این حالت پیوند را روی شاخه های جانبی ذدرخت می زنند نه روی تنه اصلی و پس از گر ند ک به پایه کاری ندارند ؛ زیرا پایه باعث رشد شاخه های پیوند خورده می شود . شاخه ای که در اثر این نوع پیوند زدن به وجود. می آید , بعد از تا ۳ سال محصول می دهد .البته اغلب بهتر است به جای پیوند سرشاخه های مسن : روی پاجوشهای جوان آن پیوند کنتد و سپس قسمت مسن را کاملاً حذف نمایند.

صفحه 34:

صفحه 35:

صفحه 36:
در حال حاضر روش قالب پرورش و تربیت درختان انار روش چند تنه‌ای است که منجر به انبوهی باغ و عدم امکان توسعه مکانیزژاسیون و استفاده از ماشین آلات می‌شود. بنابراین هرس شاخه های پاییتی؛ شاخه‌های اضاقی و محدود کردن تعداد تنه‌ها ( ۲-۳ تنه ) و حذف ترکیا و پاجوشها در طول فصل داشت جزء اهداف اصلی این فعالیت می‌باشد که به دلیل ناچیز بودن منابع؛ اطلاعات مختصری از هرس به شرح ذیل داده می شود : در هنگام هرس درختان انار باید دقت نمود تا شاخه های بارده به طور نرمال در سطح جاثبی تاج ذرخت توزیع شود این کار باعث می شود تا میوه ها ضمن استفاده از نور و هوای مناسب و کافی . از مواد غذایی یکنواخت در اطراف تاج نیز استفاده کننده . مسئله میم دیگر در هرس درختان انار . شناخت شاخه های بارده و محل ظیور جوانه ی گل میباشد . ‎JF‏ ها روی شاخه های یک ساله و شاخه های چند ساله موسوم به اسپور که سه یا چهار سال متوالی گل تولید میکنند , تشکیل می شوند پس حفظ اسپورها و شاخه های سال جاری به منظور باروری درخت در سال آینده بسیار مهم است. هرس مناسب در کیفیت و کمیت محصول و همچنین باردهی زودتر درختان جوان موثر است .

صفحه 37:

صفحه 38:

صفحه 39:
تشخیص زمان رسیدگی مبوه و سبزیها زمان رسیدکی میوه ها و سبزی ها را می توان به وسبله چند معپار تعیین نمود: ۱- روشیپای بصری : لین روشیپا عبارتند از مشاهده رنگ پوست . گداوه جیوه : برکیای خشک شده : خشکی بدتنه گیاه , کامل اشلر] میوه ۷ - روشهای فیزیکی : سپولت جداشدن میوه از درخت و اندازه کیری وزن مخصوص میوه و پا استفاده از نرمی سنج پاتردی ‎(Prctoweter) iw‏ در استفاده از روشیای فیزیکی بلید توجه داشت که استفاده از کودهای شیمیایی ازت دار باعث نرم شدن بافت و سپولت جذاشدن از ساقه شده و دقت این روش را کاهش می دهد. ۳- روشیای شیمیلیی : اندازه گیری مواد جامد کل . تعیین اسیدیته . اندازه كيرى نسبت مواد جامد به اسيد وت میزان نشاسته

صفحه 40:

صفحه 41:
بسته بندی یک جزء غیرقابل تفکیک از فرآیند تولید غذاست و دارای دو نقش اساسی است : تبلیغ ومعرفی غذا در محل فروش و حفاطت از غذا در مدت ماند گاری آن .

صفحه 42:

صفحه 43:

صفحه 44:
: ٩ ‏سس‎ ‎QOOGSIL SF eTS2OOO ee OOO

صفحه 45:

صفحه 46:

صفحه 47:

صفحه 48:

صفحه 49:
<< << 3 — >< a - ‏شستشو‎ x ‏و‎ ‎۳۳-5۳ «۱ 92

صفحه 50:

صفحه 51:

صفحه 52:

صفحه 53:

صفحه 54:

صفحه 55:
ا ار

صفحه 56:

صفحه 57:

صفحه 58:

صفحه 59:

صفحه 60:

صفحه 61:

صفحه 62:

صفحه 63:

صفحه 64:

صفحه 65:

صفحه 66:

صفحه 67:
براي هر تن 08 درجه سوختگي و دانه ‎os ase‏ ون آنار ضربات مكانيكي باشد . ‎ee‏ 6 - -- 90

صفحه 68:
‎WOH‏ هاي عمده اداول وصعیت خاص میوه نار و عدم آسنايي جهانیان ۰ 0 موه در بورس بازارهاي در عرضه نمي شود ولي 3( بت شدید کشور اسپانیا با ابران مکان های عرضه ۶۳0 ‏شامل: ‎

صفحه 69:
مسائل بيش روى باغدارى انان عم لطلاع از لصول‌صحیح در میانباغدارانکاشده داشتو برداشت) تأمناسبب ودننظام بسهرم برداري-6 محدودیتپرداختق سهیلاتب 4 باغداران‌و وجود قولنین‌محدودکنندد 49 در سیستم اداریو بانكي پائین‌بودنک یفیتاظبکنسانترم تولیدیب رلیران‌با لستانداردهاي 6 جهاني

صفحه 70:
-عدم,ر.عایت, اصول,بهد اشتي,درتهیه, رب به,روشهاي,سنتي. ۶-پائین بودن راندمان تولید و در نتیجه بالا بودن قيمت تمام شده محصول ومد سال‌هايب سته ب ندی‌مناسبو سردخانه در مناطقد 3 ۲ ‎Jul‏ -- عدم شناخت بازارهاي مصرف خارجي و مشکل کمبود اطلاعات. در خصوص تجارت. جهاني جهت,توسعه صادرات.متداوم و استفاده, نکردن,از, نيروهاي,متخصص, و کار آز:موده بعنوان,عوامل صادراتي

صفحه 71:
وضيه هاى ‎PF‏ ‏تشويق و هدايت باغداران در بكاركيري سيستم آبياري تحت فشار ‎Ope‏ تؤسعه و توليد با توجه به نياز بازارهاي داخلي و اخاراكي ثغییر و تبدیل و اصلاح باغات قديمي به باغات مدرن و سودآور هماهنگي در جهت تامین نيروي انساني ماهر و تربیت کارشناس و تكنسين هاي باغباني و تقويت و توسعه آموزشهاي باغباني در سطح كشور

صفحه 72:
‎BIS USES Hs GRR CN |‏ گلوگاهاتاز حمایت و هدایت ‏ايت تشكلهاي توليدي از قبیل تعاونيها و اتحادیه ها ‏۵ آهنگي در ارتباط با ایجاد تسهیلات براي توسعه صادرات ‏تجهیزگار خانجات مربوط به فرآوري جهت مطابقت دادن محصولات فرآوري شده با استاندارهاي جهاني ‏تعيين و توصيه تكنولوزي نوين توليد كنسانتره براي كارخانه ها ‏شناسايي بازارهاي جدید از طریق شرکت در نمايشگاههاي بین المللي

صفحه 73:
آشتایی مدیران» کار شتاسان و دست اندرکاران با اقتضاد بین الملل » صادرات» بازاريابي و روابط بين الملل یت کارگران ماهر در برداشت و بسته بندي انار بازژید تورهاي خارجي از مناطق تولید انار و آشنايي آنها با این میو؟ +ههتگي با هتل هاي محل اقامت تور‌هاي خارجي در جهت استفاد» از این میوه و کنسانتره آن -برگزاري جشنوارهاي منطقه اي همراه با آداب و رسوم محلي و معرفي اين مبوه

صفحه 74:

صفحه 75:

صفحه 76:

صفحه 77:

صفحه 78:

صفحه 79:

صفحه 80:

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
29,000 تومان