صفحه 1:
صفحه 2:
۰
0 موقعیت توسعه منابع آبی و محصولات کشاورزی در جلگه سانجیانگ
0 مقدمه
|
0 معیار وابسته برای آب مجازی محصولات کشاورزی اصلی
0 نتایج و تحلیل ها
0 نتیجه گیری و بحث
صفحه 3:
فصل اول
صفحه 4:
لب مجازی روشی جدید برای تحقق توسعه پایدار منلبع لب به شمار می
رود و نقش مهمی در تغییر توزیع ناهموار و غیر یکنواخت الگوی فضایی .
منلبع لب در کشور ما ایفا می کند. از طریق تائید مقدار آب مجازی در
محصولات واحدهای جاکه ساسا ار Ree
سالیان متمادی در انواع و اقسام محصول را يافته و از تحلیل برای تغییرات
ساختاری محصول برایس سای ۱۰
صفحه 5:
* لب مجازی برای اولین بار توسط پژوهشگر بریتانیلیی آلان مطرح گردید. آن .
مفهوم جدیدی از مدیریت منابع ب بوده و آب بکاررفته برای تولید کالاها و |
خدمات را نشان می دهد. تحقیق تجارت لب مجازی می تواند کاربرد
کارآمد منابع ۳ بهبود بخشد.
صفحه 6:
جلگه سانجیانگ به عنوان مبنای تولید غلات مهم در چین. ماموریت مهمی
در قبال تولید غلات و خروجی برعهده دارد. اگرچه این منطقه بارش باران |
زیادی تجربه می کند. اما در سالهای اخیر. وضعیت موجود منابع آبی
خوشبینانه نیست. درصد بالاتری از منلبع آب کشاورزی .بیش از ٩۰ درصد
از مصرف کل آب را به خود اختصاص می دهند.
۳2۸28
صفحه 7:
فصل دوم ۲
3
محصولات کشاورزی در حلگه سانجبانگ
21 5/28
مقدمه |توسعه متابع آبى | معيار آب مجازى نتايج و تحليل نتیجه گیری پیشنهاملت
صفحه 8:
* جلگه سانجیانگ دارای مساحت کل ۸ ۰ ده هرا فلت ری ی ۱
مساحت زمین های زیر کشت رفته و زراعی آن تقریبا ۵۱. ۳ میلیون هکتار
مربع می باشد. کیفیت خاک خوب است. زمین تخت و متمرکز می باشد که
برای تولید کشاورزی مکانیزاسیون و تقویت آن مناسب می باشد.
صفحه 9:
58 این منطقه سرشار از منابع el بوده و قادر به تامین نیازهای کشاورزی
جانورى و زراعت ٠ و توليد محصولات كشاورزى با كيفيت بالا مى باشد.
بنابراين مى توان فشار منابع آبى در نواحى خشك داخلی را از طريق تجارت
برای اجرای استراتژی لب مجازی کاهش و در ضمن اقتصاد آب مجازی
جلگه سانجیانگ را توسعه داد.
صفحه 10:
* جلگه سانجیانگ منطقه خوب برای آبیاری بدون هیچ گنه تلفات a
می شود. در این منطقه پتانسیل و مزیت زیادی برای اجرای استراتزی آب
مجازی وجود دارد.
صفحه 11:
فصل سوم
معیار وابسته برای آب مجازی
محصولات کشاورزی اصلی
9/28 نود
مقدمه2 توسعه منابع آبى | معيار آب تا ۱۱ نتیجه گیری پیشنهاملت
صفحه 12:
تعبین نبازمندی آب محصو[
نیاز آب محصول براساس تعرق تبخیر ب در دوره رشد محاسبه می شود
که تبخیروتعریق ا] انباشته شده در کل فرایند رشد محصول می باشد.
0رامی توان با فرمول توصیه شده محاسبه نمود:
900
O.408A(R,, -G) +y (2, -5)
T4223 aw وم
A+y(1+0.34U,)
توسعه منابع آبی | نتایج و تحلیل
صفحه 13:
۴ دراين رابطه
۵ شیب منحنی فشار بخار آب اشباع وابسته به دما[ /۰])0(۳6 کمیت
تبخير و تعريق محصولات مرجع(10111/0). تلبش خللص سطح محصولات
G.(MJ/m2.d) شار كرمليى خاكى(1/1[/172.01) . 1 ميانكين دماى هوا
[CO TI باد با ۲ متر ارتفاع (00/5) ۰ فشار بخار آب اشباع (688) .
فشار آب اندازه گیری (KPa) ond ۷ ثابت های رطوبت خشک 0۳۵/۲ )
صفحه 14:
محاسبه آب مجاز لات ١
|
با تعیین مقدار لب مجازی محصولات کشاورزی درست اندازه گیری شده |
در جلگه سانجانگ عناصر متام ای رام تا در ۳ ۳
استراتذی تجاری غذا و برنامه ریزی کاشت منطقه ای لحاظ نمود. فرمول
محاسبه مقدار آب مجازی محصولات کشاورزی به شکل زیر می باشد:
صفحه 15:
کت -ن م۲۵ |
CY[e,cl
* دراین رابطه [» ,6] 9۷۷۲۵ ب مجازی محصول» در استان یا منطقه
e(m*3/t) . CY [e, c] تولید هر هکتار محصول
C(m~*3/ha) می باشد.
I 13/28 | تا
لا ا
صفحه 16:
* برطبق جدول ۱ و داده های آماری محصول کشاورزی اصلی ۲۰۰۹ -
۹ در واحد محصول با استناده از فرمول بل برای سای منیا ۱۳۱
مجازی در هر واحد از محصولات اصلی 1 مار cle TS ۳
محصولات مختلف بدست می آید.
خریزه | سبزی سویا | ذرت | گندم
5
4147 3590 3292 3695 2930 3688 3462 ۰ ا
۲ 14/28
صفحه 17:
فصل چهارم
نتایج و تحلیل ها
15/28 ده
مقدمه توسعه منابع آبی معیار آب مجازی نتایج و تحلیل " . نتیجه گیری
صفحه 18:
* کاهش بزرگ در حجم آب مجازی محصولات کشاورزی جلگه سانجیانگ به
|
گندم و هندوانه اختصاص دارد؛ برنج و ذرت تا حد كمى كاهش يافته و براى |
محصولات اقتصادىء رنج تغيير بزركتر مى باشد.
شكل .١ لب مجازى براى محصولات غذایی در جلگه سانجیانگ از سال
8 الى ٠٠١5 را نشان مى دهد.
صفحه 19:
در طول تغییر حجم کل لب مجازی محصولات غذایی. شکل 3(۱) نشان می .
دهد حجم یا مقدار کل لب مجازی برنج در طول دوره ۲۰۰۲- ۱۹۹۹ اصولاً در |
سطح رو به کاهش نگه داشته شد. نرخ تغيير زياد بزرك نبود و بعد از سال
۳ افزايش يافتء در اين دوره نرخ تغيير بز ركتربود.
صفحه 20:
3
3
1
i
2
:
1
3
}
;
a
1999 2000 2001 2902 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009
(a)
صفحه 21:
* شکل 0(۱) نشان می دهد مقدار آب مجازی گندم در نوسان کاهش sadly
نرخ تغییر کم بود. مقدار لب مجازی ذرت در نوسان افزایش یافت. بت |
تغییر قبل از سال ۲۰۰۸ کوچکتر بود و در سال ۲۰۰۹ به حد ماکزیمم
رسید. مقدار آب مجازی دانه سویا در نوسان افزايش یافت. نرخ تغییر در
الهای فردی بزرگتر بود و در سال ۲۰۰۷ به حد مینیموم رسید.
صفحه 22:
Vota vital water for Bod crops Kier
صفحه 23:
* شکل ۲. آب مجازی برای محصولات اقتصادی در جلگه سانجیانگ در طول سالهای
9 تا ۲۰۰۹ را نشان می دهد. |
an 1
۳
صفحه 24:
با توجه به شکل ۳ می توان دید که مقدار آب مجازی برنج. ذرت. دلنه سویء سبزیجات.
هندولنه و خربزه و ... پائین تر از سطح میانگین در چین می باشد. بنابراین در مقدار
قلبل توجهی از متلبع آبی برای کشت این محصولات در جلگه سانجیانگ در مقایسه با
منطقه خشک صرفه جویی شده و نتیجه صرفه جویی لب برنج. ذرت و دانه سویا
مشهودتر میباشد.
صفحه 25:
صفحه 26:
صفحه 27:
* بر طبق روندهای تغییر آب مجازی محصولات کشاورزی مختلف محصول .
خاصی بر ای کاشت در یک منطقه خاص عمدتاً بر اساس منافع انتجاب می |
گردد. با توجه به زاویه آب مجازی. در نظر گرفتن کاهش تولید محصولات
زراعی آب بر برای کاهش فشار منایم ان مسلی ما ۰ ۱۲
صفحه 28:
* درمقاسه با میانگین سطح ان مجاری کل مسر را teres
سانجبانگ دارای مریت طسی برای کاس ih al
مجازی. به عنوان نوعی فاکتور برای ارزیابی طرح و آرایش محصولات
غذایی. می تواند به سودمندی و استفاده منطقی از منابع آبی کمک نماید.
صفحه 29:
|
3 يا توجه به محيط ee
در حد ماكزيمم و بهره برداری منطقی از آب زیرزمینی برای پیشگیری و
کاهش تلفات آب و فرسایش خاک اهمیت بسزایی دارد.
صفحه 30:
پیشنهادات |
لطفا سوالات و پیشنهادات خود را مطرح فرمائید.
توسعه منابع آبی معیار آب مجازی ناب
صفحه 31: