منابع تجدید ناپذیر
اسلاید 1: آبگرمکنهای خورشیدی و حمام خورشیدی از انرژی خورشیدی میتوان برای تولید آب گرم تهیه آب گرم بهداشتی در منازل و اماکن عمومی به خصوص در مکانهایی که مشکل سوخت رسانی وجود دارد استفاده کرد. چنانچه ظرفیت این سیستمها افزایش یابد میتوان از آنها در حمامهای خورشیدی نیز استفاده نمود.
اسلاید 2: بود.اجاقهای خورشیدیدستگاههای خوراکپز خورشیدی اولین بار به وسیلهٔ شخصی بنام نیکلاس ساخته شدند. اجاق او شامل یک جعبه عایقبندی شده با صفحه سیاه رنگی بود که قطعات شیشهای درپوش آن را تشکیل میداد. پرتو خورشید با عبور از میان این شیشهها وارد جعبه شده و به وسیلهٔ سطح سیاه جذب میشد سپس درجه حرارت داخل جعبه را به ۸۸ درجه افزایش میداد. اصول کار اجاق خورشیدی جمعآوری پرتوهای مستقیم خورشید در یک نقطه کانونی و افزایش دما در آن نقطه است. امروزه طرحهای متنوعی از این سیستمها وجود دارد که این طرحها در مکانهای مختلفی از جمله آفریقای جنوبی آزمایش شده و به نتایج خوبی نیز رسیدهاند. استفاده از این اجاقها به ویژه در مناطق شرقی ایران که با مشکل کمبود سوخت مواجه میباشند بسیار مفید خواهد بود.
اسلاید 3: نیروگاه حرارتی-خورشیدیتأسیساتی که با استفاده از آنها انرژی جذب شده حرارتی خورشید به الکتریسیته تبدیل میشود، نیروگاه حرارتی خورشیدی نامیده میشود. در نیروگاههای حرارتی خورشیدی وظیفه اصلی بخشهای خورشیدی تولید بخار مورد نیاز برای تغذیه توربینها است یا به عبارت دیگر میتوان گفت که این نوع نیروگاهها شامل دو قسمت هستند:سیستم خورشیدی که پرتوهای خورشید را جذب کرده و با استفاده از حرارت جذب شده تولید بخار مینماید.سیستمی موسوم به سیستم سنتی که همانند دیگر نیروگاههای حرارتی بخار تولید شده را توسط توربین و ژنراتور به الکتریسیته تبدیل میکند.این تأسیسات بر اساس انواع متمرکز کنندههای موجود و بر حسب اشکال هندسی متمرکز کنندهها به چند دسته تقسیم میشوند:1-نیروگاههایی که گیرنده آنها آینههای سهموی ناودانی هستند.2-نیروگاههایی که گیرنده آنها در یک برج قرار دارد و نور خورشید توسط آینههای بزرگی به نام هلیوستات به آن منعکس میشود. (دریافتکننده مرکزی)3-نیروگاههایی که گیرنده آنها بشقابی سهموی (دیش) است.4-دودکش خورشیدی
اسلاید 4:
اسلاید 5: انرژی باد تقریبا در همهجای زمین در دسترس است؛ اما پیرامون میزان سازگاری و نیروی باد، تفاوتهای وجود دارد. یک برآورد نشان میدهد که ۱ میلیون گیگاوات انرژی بادی در کل زمین وجود دارد و اگر فقط ۱ درصد از این زمینها از نیروی باد بهرهبرداری کنند، میتوان تمامی تقاضای جهانی برق را تامین کرد. اگرچه اکثر انرژی باد در حال حاضر در خشکیها به دست میآید، اما به محبوبیت مزارع بادی دریایی بهعنوان یک منبع بزرگ با اثرات زیستمحیطی کمتری (به ویژه با توجه به آلودگی صوتی و بصری) افزوده میشوظرفیت تولیدانرژی بادی جهان در اواخر سال ۲۰۱۵ به ۴۳۵ گیگاوات رسید، حدود ۷ درصد کل ظرفیت تولید برق جهان.سه کشور از بزرگترین تولیدکنندگان برق از انرژی بادی، کشورهای چین ایالات متحده آمریکا و آلمان هستند. چین با ظرفیت نصبشدهی بیش از ۱۵۶٫۷ گیگاوات برق در سال ۲۰۱۶، بیشترین تولید برق از انرژی بادی در جهان را داشته است. این کشور سرمایهگذاریهای عظیمی در بخش انرژی تجدیدپذیر و بهخصوص انرژی بادی انجام داده است. بر اساس گزارش انجمن انرژي بادي جهان، بازار انرژي بادي چين بزرگترين بازار جهاني است كه ۵۲ از سهم بازار جهاني را در برمیگیرد. چین قصد دارد، قبل از پایان سال ۲۰۲۰ ظرفیت ۱۰ گیگاوات برق از توربینهای دریایی به شبکه برق خود اضافه کند. چین بر اساس گزارش شورای جهانی انرژی باد، از این لحاظ در رتبه سوم قرار داشت.
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.