سایرورزشی

ویژگی ورزش و تربیت بدنی در ایران

صفحه 1:
موضوع ارائه ؛ ‎ee Uo Cun, a Ss‏ ویژ حی های تربیت بدنی و ورزش در ایرران

صفحه 2:
وب كى هاى ترربيت بدنى در ايمران در ترربیت بدنی ‎lal‏ بمرخی آیینهای خاص وجود دارد با نا کسوت های پهلوانی نیز عنوان شده اند. فتوت ؛ محور تما کسوت های پهلوانی در ایران است.

صفحه 3:

صفحه 4:
آموزه های ترییت بدنی

صفحه 5:
به معنای دلیس ونیرومند. پهلوان به ورزشکاری گنته میشود که علاوه بر قدرت چسمانی به صفات اخلاقی نیز آراسته باشد. اين صفات در آیین زرتشت 7 ass

صفحه 6:
کشتی و پهلوانی شر‌کت در زورخانه هادر کسوت ورزشکار ‎Aus‏ ‏آداب ویثه ای دارد . اضراد بايد ظااهس و باطنى ياك داشته باشند » مثل وقتيكه به خانه دا ميروند.

صفحه 7:
حکمت در خصوص کشتی و پهلوانی میگوید: کشتی و پهلوانیدو پدیده نرومندی است؛ یکی جسمی و دیگری معنوی که اطلب اوقات مترادف یکدیگر در نظر گرفته میشود. .هر پهلوان استاد کشتی است؛ ولی هر استاد کشتی را نمیتوان پهلوان دانست چون لازمه ی رسیدن به مق پیلوانی طی مقامات معنوی و اخلاقی است.

صفحه 8:
مظاهى فتوت و جوانسردی فردی ( صنات و خصایص خاصه اذراد ) | اجتماعی (مجموعه آدایی است که ملزم به رعایتآنها هستند ( هر ضرد و قوم در ادوار مختلف تاریخ به صفات و مظاهر فتوت متصف بوده اند. ۲ شجاعت و مهمان نوازی در عرب ۲ _آزاد سرد و وفای عهد در ایرانیان

صفحه 9:
در زمان امتیازات طبقاتی 0000

صفحه 10:
امام علی (ع) میفرمایند: امام صادق (ع ) از قول پدر و از قول جدش رسول ارکان فتوت در چهار ال است ؛ : اکرع (ص) فرموده است: عنو کردن با توانیی جوانمردان امت من را ده علامت باشد ؛ راست برنباري در وقت نشم گویی ؛ وفای به عهد , ادای امانت » تررک دروخ ؛ نیک اندیشی با دشمن بخشودن بر یتیم » دستگیری سائلین ء ایثار » بسیاری احسان ؛ خواندن مهمان و از همه بالاتر ایثار با وجود احتیاج حیا وش است. « از علی آموز اخلاص‌عمل ‏ شیر حق را دان منزه از دغل »

صفحه 11:
فتر و گرسنگی سیب شد دسته های کوچکی از راهزنان به کمک مردم طبتات محروم به راهزنی و هجو به شهرها بپر‌دازند . از جمله عیاران : * سس سلسله صفاریان * ابومسلم * یعقوب يس ليث بررخی ویژگی های عیاران : ‎aS ois‏ ** خیانت نمی ‎we S‏ ** تمرین پیاده روی وتيراندازى و شمشیرزنی ‏ و خنجر‌گذاری میکردند . اج ددم

صفحه 12:
شاطرا داوطلبان شاطری باید ؛ سلامت چسمانی » قدرت + ‎a‏ جالاكى » ايمان به شيعه مى بوده اند. 5 در پرورش شاطران دو چیز حائن اهمیت : نمی داشتن علت سپردن کارهای بمرزگ به شاطیران اصول اخلاقی و جوانسردی ایشان بود چرا که از اهل فتوت به شمار می آمدند.

صفحه 13:
دسته ای از ورزشکاران؛ پهلوانان و اصناف اهل معركه بوده اند که از راه معرکه گیرری و نمایش کارهای خارق العده کسب درآهد می ردند.

صفحه 14:
نص الله منشى مى نویسد : داربازی؛ کار و عمل مردان دارباز بود که بندباز و ریسمان باز بى روى طناب و بندى كه دو سرش به بالاى دو تيس بلند بسته به فاصلهى زيادى بالاى زمين در هوا قرار دارد بازيها مى كنند و خطر افتادن و مردن براى ايشان هست.

صفحه 15:
سواران به هر خانه ای که وارد می شدند محرع بودند. ویژگی‌ها : * از خانواده ای شاخص * نامش در دیوان دولتی ثبت شده باشد * اسپ سوار؛ شجاع؛ راست قد» راست گو؛ صاحب هن و سلحشورباشد. * چوانمد باشد.

صفحه 16:
داش مشتى ها و لوطى ها گروه دیگری از جوانمردان بو ند که ویرگی آنها معررفت بود. ** مردانی پاکدل از جنگذشته * حمایت کننده ضعیفان و درماند گان

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
15,000 تومان