حسابداریکسب و کاراقتصاد و مالیعلوم انسانی و علوم اجتماعیمدیریت و رهبریسیاست و قانون‌گذاری

پاورپوینت آشنایی با FATF (مفهوم،اعضاء FATF،مقررات،دستورالعمل ها،کارکردها،اقدامات و راهبردهای ایران)

پاورپوینت آشنایی با FATF(مفهوم،اعضاء FATF،مقررات،دستورالعمل ها،کارکردها،اقدامات و راهبردهای ایران) در 20 اسلاید و با فرمت قابل ویرایش برای ارائه در سمینارهای کلاسی تهیه شده است.

lomer1989

صفحه 1:
بسم الله الرحمن الرحیم

صفحه 2:

صفحه 3:
آشنایی با ‎FATF‏ دی ماه۹۶

صفحه 4:
۴ چیسگ آف ای تی اف مخفف و07:8ها ۱۵۵۵۷ 09 ‎Financial Action Task Force‏ می باشد و سازمانی است که در رابطه با آمور مالی تشکیل شده است. ۴ بك قرارداد نیست. یک سازمان بین دولتی است. گروه ‎(Financial Action Task Force - FATF), Jl: plail oj:5‏ در سال ۱۹۸۹ به ابتکار کشورهای عضو گروه «جی ۷» تشکیل شد تا بررسی‌هایی درباره وضعیت قوانین مبارزه ب پول‌شویی در بازارهای مختلف مالی را در سرتاسر جهان انجام دهد و نتیجه آن را در جلسات هر چهار ماه یک بار 2 اطلاع کشورهای عضو برساند تا این کشورها بتوانند ريسك سرمایه گذاری در بازارهای مالی هدف را بررسی و در موا سرمایه گذارانی که به «کشورهای مشکوک» می‌روند احتیاط کنند.

صفحه 5:
وظایف 7 و ری ری شام مالی نها ۱۶ عضو رسمی داشت و وظیفه‌ای که ‎slp‏ ‏بود که روند پوشویی در دنیا را بررسی کنند. در سطح ملی و بین‌المللی بر نحوه اجرای قوانین و فعاليت‌هاي مللی کشورها نظارت و استانداردهایی برای مبارزه با پولشویی طراحی کند.

صفحه 6:
مقررات مبارزه با پولشویی چیست ؟ مقررات مبارزه با پولشویی شامل قوانینی است که اشخاص و شرکت‌ها را موظف می‌کند در مور نحوه درآمدشان به دولت‌ها توضیح دهند. از این راه پول‌هایی که از راه‌های نامشروع مانند قاچاق, رٌ ‎Al‏ اقتصادی قایل تضمین‌تر خواهد بود.

صفحه 7:
در سال ۲۰۰۱ بعد از حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر به برج های مرکز تجارت جهانی در نیویورک یک وظیفه ‎٩ ۰ ۰ ۰‏ اسان سازمان گذاشته شد و آن اینکه بازارهای هدف برای سرمایه‌گذاری»| از نظ ر/وجود امکان تامین مالی تروریسم بررسی کنند. کارشناسان ۴۸88۴ بر اساس گزارش‌های رسمی کشورهای مختلف از جمله در مورد شفافیت مللی قوانین مانند آن. نظرات مشورتی خودشان را در مورد میزان ریسک سرمایه‌گذاری در آن کشورها اعلام می‌کنند که استناد سرمایه گذاران بین‌المللی قرار می‌گیرد.

صفحه 8:
در مورد پولشویی ۴۰ توصیه و در مورد تامین مالی تروریسم ‎٩‏ توصیه دارد. که # داخلی توسط کشورهاء به اجرا دربيايد و زمینه‌های پولشویی و تامین مالی تروریسم را کاهش ©

صفحه 9:
اعضای ۴۵۲۴ که هستند ؟ درحال حاضر ۴۸۲۴ شامل ‎۲۹٩‏ کشور و دو سازمان بین‌المللی است و اعضای لین اتحادیه شامل کشورهایی می‌باشند که از مراکز مهم مالی جهان محسوب می‌شوند. کشورهای عضو ۴۵۲۴ عبارتند از: 101 21> ريل كناد دانما رکه فنلاند فرانسه. آلمان: پونان: هنگ كنك :سوييس: اي ايتاليا. ژلپن. لوکزامبورگ. مکزیک. هلند. سوئد. نروژ؛ پرتقال. سنگاپور.اسپانیا؛ نیوزلند. ترکیه. انگلستان آمریکا و دو بین‌المللی یعنی اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس

صفحه 10:
دستورالعمل اتحاديه بي نالمللى مبازه با پول‌شویی اتحادیه ۴۸۵۲۴ دارای یک دستورالعمل ۴۰ ماده‌ای است که کلیه جنبه‌های مبارزه با پول‌شویی را ار ۰ 2 فا انسادیه ۳۵1۳ مشخص بود كه كشورهاى عضواين اتحادي ا ا ا ا ‎essa eee‏ گر باه و نمی‌توانند معیارهای یکسانی داشته باشند و مبارزه با پولشویی از رفتار یکسانی پیروی کنند. بنابرلین دستورالعمل اجرلیی اتحادیه ۴۸۴ به صورتی نوش هه که هو فلا [جرا توسظ كلية اعضا باشد و هم اینکه مبادلات پولی قانینی کشورهای عضو را محدودا نکند و مانع توسعه اقتصادی کشورها نشود.

صفحه 11:
لیست سیاه ۴۵۲۴ بعد از چند سالی و بالا و پایین» سرانجام اولین بار در کتاب مرجع سال ۰۲۰۰۹ اف ای تی اف برای کشورها و ارزیابان معیارهای نهایی بررسی‌های ۴۵۲۴ معرفی شد. اما از ‎٩‏ سال قبل از گروه ویژه اقدام مالی. در گزارش‌های سالانه‌اش یک «لیست سیاه» از کشورهایی که با معیار ای خطرترین کشورها برای سرمایه‌گذاری هستند قرارد داده بود. این لیست سیاه همان لیستی بود که ارم هک وهای اقنسادی و توسعه‌ای» با 0860 نیز منتشر می‌شد و عنوان لن هنوز هم « قدرت‌های نامناسب برای همکاری» است.

صفحه 12:
این لیست شامل کشورهایی است که از نظر کارشناسان این سازمان. در مبارزه جهانی علی تامین مللی تروریسم همکاری نمی‌کنند.البته با وجود تمام انتقادهایی که به لین لیست واردب از اجلاس « جی ‎٩۲۰‏ در سال ۲۰۰۸ این نهاد تصمیم گرفت بررسی‌هایش را دقیق‌تر و ‎١ 2 cent‏ . ال ۱۰۰۰ برای اود ن بار نام ایران در کثار نام پاکستا ان 2575 ساء بسنیادهای سرمایه‌گناری ۳۵۲۴ شد.

صفحه 13:
۴ دقیقا دربیم لیرلنسه دنیا چه میگ فگ در آخرین گزارش ۴۵۲۴ درباره ایران در فوریه سال ۲۰۱۶ ( بهمن ۱۳۹۴)» آمده است: ۴ ؟ انیا وویزد و ف وق ادملیدربایه کسطیرلن‌در وسید گوس ه ک اهشرویس کت امینها یرو ‎oy Se ge es‏ بستم‌ما ایب یل مللي‌دارد: ماه همه لته و دعوم تساکید م‌کنیم که بسه همه موسسه‌هایما لُان‌تسوصیه ه تسوجه ویژملیبه رولبط تجارعو لیرلنه شرکهای جوو موسسه‌هایا للیرلنی‌داشته باشند علاوه بر گسترش اقدامات امنیتی, ۴۸۴ بیائیه سال ۲۰۰۹ را مورد تاکید مجدد قرار می‌دهد. که بر اساس آن از ۱ ا 0 000 5 اقرادات مقابلاى موثرى رادر بيبش بكيرنده تا بخشعلى مالى خود ريسك يولشويى و تامين مالى ترورسيم در ايران حفظ كنند.

صفحه 14:
نپلدهای صمیمگ بریرا به محافظ از خود در بولبر رولبط ن_مایندگیها که بولعدور ز القدلماتمقا بلطو ّ د. همچنیرلقدلماتدر خصوصشيومهاىك اهثرييسكف رلميجولند و ميجوا ل 5 2 كط لو جود بكافيزها لوت روريسم موره ‎٩‏ ‏گبرد. ‎are Ue‏ ۱ رورم در ابران: نهادهای تضصبمیم‌گیری باید علاوه بر كامهايى كه بيش ) دن نا اتانی و تشدید اقدامات موجود را در نظر بگیرندد این

صفحه 15:
۳ از ایرد خولستم یک ند تا نقمماء قنیرخود در ز = قابله ا مایت روریگي را به شكإفويوو معنيدار برطرفكندو به طور خاص ت ‎Wa alle‏ 5 كرا كبر قولنین‌خود بسه عنولن‌جرم تسلقی‌کند اگر لیرلن:_نولن ‎oe‏ يستم مبارنه ‎(fool SL‏ تروریسم خود بردارد. لفلی‌تی‌لفبار دیگر در جولای۲۰۱۶ از لعضای‌خود خولهد خولستت لقدلما موثرو سختتریرا در دستور کار قرار دهند

صفحه 16:
اقدامات ایران چه بود؟ زان هی ۳ قلاش کرده ات با تصویب قوانین جدید. هم نظارت بر پرداخت مالیات‌ها وزر.* فضای کسب و کار را بهبود بخشد و هم شبهه‌ها در مورد تامین مللی تروریسم از طریق بازارهای غیرشفاف دهد یکی از اقداماتی که برای این منظور انجام شده. تصویب« قانون مبارزه با تامین ا 2 اس ۱ ۲ لس فرستاده شد. در بهمن سال گذشته تصویب و در اسفند سال دولت ابلاغ شد.

صفحه 17:
این قانون تلاش کرده است فعالیت‌های تروریستی را رده‌بندی کند و البته به صراحت اعلام کرده است ‎amass Oy Greaney s)‏ 5 ارب های آرادی‌بخش برای مقابله با اموری از قبینل سلطه‌اشغال خارم نژادپرستی انجام می‌دهند, از مصادیق اقدام تروریستی موضوع این قانون نیست و تعیین مصداق گروه‌های ثروریستی و مان مات سول ایس سره عهنه شورای عالی امنیت ملی است.

صفحه 18:
تعلیق فرمان های ۴۵7۴ درباره ایران به مدت یک سال سرانجام در پی اقدامات دولت روحانی. گروه اقدام مالی(۴۸8۲۴) در تاریخ چهارم تیر ۱۳۹۵ با انتشر بیانیه جدید خود ار هو شا نام اقنامات مقابله‌ای علیه جمهوری اسلامی ایران راجه مدت یک سالببه حللگ تعليق ا لد 0 205 سلى جه اقدامات متعدد دولت. مجلس شوراى اسلامى وقوه قضائيه د ركرالهائ/اخير از جمله تصويب قانون مبارزه با تأمين مالى تروريسم و التزام ايران به اجراى برنامه اقدام برای رفع کاستی‌هاو/ چارچوب مبارزه با يولشويى و تأمين مللى تروريسم منطبق با قانون اساسى بوده است. البته تعاملات با كروه اقدام مللى ما ماه‌های گذشته و این دیلت نبود و در دولت‌های سابق نیز تلاش‌های گسترده‌ای در جهت تعامل با گروه اقدام مالی ۱۱ ۱ .ای ابساد شده علیه کشور منتهی به نتیجه مطلوب نمی‌شد.

صفحه 19:
| برجام همواره بر ضرورت برقراری رولبط ساختارمند با نهادهای موثر بین‌المللی تاکید کرده است یکی از ۱ ۳ ۱ حضور نام ایران در لیست سیاه ۴۵3 می‌دانست و معتقد ود همکاری دولت که پس از مواردی که کشوری توسط گروه اقدام مللی در فهرست کشورها و مناطق پرخطر و غیر همکار قرار گرفته با مللى و ساير بنكادهاى اقتصادی یابه طور کلی از تعامل با بانک‌ها و بنگاه‌های اقتصادی آن کشور صرف نظر | همکاری وهای ۶ شدت متخ تگیرانه‌ای می‌کنند که در نهایت هزینه‌های معامله را به طور جدی/افزا/ می‌دهد و نهایتا بر همین اساس, کلیه کشورها تلاش می‌کنند در فهرست یادشده قرار نگیرند.

صفحه 20:

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
15,000 تومان