صفحه 1:
۲ en ‏ل‎ ee ‏وحده لا شريك الا هو‎ بنام آنكه جان را حکمت آموخت 0ك

صفحه 2:
برورش قارج براى ههه ‎ONY) OV OU oon‏ مت بر اساس آخرين متد انجمن قارج كاران هلند دانش آموخته زير نظر اساتيد ,!0.00.1) هلند ‎00100

صفحه 3:
چرا قارچ پرورش دهیم ؟ ناپیوستگی تولید قارچ در طبیعت» وجود انواع سمی در کنار انواع خوراکی» و کیفیت غذایی مطلوب این گیاه باعث شده که انسان از دیر باز در جستجوی راهی برای پرورش آن ,باشد ا ار 0 . خوش طعم است دوره كشت أن بسيار كوتاه است و در سال مى توان جندين .بار به كشت أن مبادرت نمود 00100

صفحه 4:
قارج یک کباه معجزه کر قارچ گیاهی منحصر به فرد . با مشخصات مخصوص بخود و . غير قابل قياس با كياهان ديكر Se rere ‏ل‎ oE Ney og ‏همه جاهمراه با بشر خود را نشان داده است لذا‎ اعتقادات و باورهاى عجيب و حتى خرافات جالبى در . ذهن بشر ایجاد نموده است گیاه خارق العاده . شفا بخش و مورد احترام در ادبیات مردم ‎ROS Spe ra) aig nee‏ 00100

صفحه 5:
مختصری درباره زندگی ‎oka‏ 6 هما

صفحه 6:
PTT .در دنیای قارچ شناسی هزاران هزار نوع قارچ در اندازهشکل ورنگ های مختلف و متنوع وجود دارد : وقتی در باده حرفه پرورش قارچ های خوراکی صحبت می شود منظورمان پرورش .قارچ های جنس آ گریکوس می باشد : قارج هاى خوراكى كروهى از قارج هاى كوشتى كلاهك دار هستند بنام Mushroom 00100

صفحه 7:
۳ 5 5 : ساختمان رويشى فارج .فاز رويشى قارج از ميسليوم آغاز مى كردد ميسليوم قسمت اصلى قارج را تشكيل مى دهد و از رشته هايى بنام هیف تشکیل شده است .مسیلیوم قارچ در نتیجه نمو بازيددوسيور و ايجاد ميسيليوم تك هسته اى اوليه است كه بلا ‎ora‏ ا ل ا ال ا ل .ثانوده بوجود می آید ری رس سر لد سس م7 سم سس( سر پیچیده ای از میسلیوم ها را بوجود می آورد .که بر روی آن کارت طاهر می شود sa reteset

صفحه 8:
۱ عمر میسلیوم اولیه در طبیعت بسیار کوتاه بوده و چنانچه به .عللی دو هسته ای نشود به زودی از بین می رود بعکس طول عمر میسلیوم دو هسته ای به حدی است که ‎AO SZ EO Sep Ie] Pe) or‏ قارج بوجود می .آورند 1

صفحه 9:
:ساختمان کلاهک ا ‎I‏ ار .شكل به بافت كوشت قارج را تشكيل مى دهد ‎CCR Res Dey Cede D1 Ce‏ لت ‏ا ‏0 ‏بازيديوكارب به شكل قطعات نازك باريك يا يهن بطور ‎Re OCT PRC EES Ee ene Ee‏ ‎00100

صفحه 10:
: تراما به بافت داخلی قارچ می گویند که معمولا از سلول های طویل .تشکیل شده است در سطح تراما كه غالبا لبه ودو طرف تيغه ها را مى يوشاند لايه ا 0 ‎SEE‏ ل 0ك ا 1۳ ‎aay a)‏ ا ل ا ا ل ‎ee‏ ‏۱ ‏3000000 00100

صفحه 11:
کلیدهای تشخیص گونه ها و جنس : هاى آكار بكالها 002 027 0 ‏ل‎ ean ES BNC Me fuee Fa be lw ql 15 pb 4 ol dlold . Et] ONE pee FCW Op wegee Lei RCO) ony OI) دارا بودن حلقه مجزا بر روی پایه 10 pee We eae COE Seed Sloe LES) .است

صفحه 12:
: تشكيل قارج از ميسليوم fee ES Be Dee NC SO Ow Reet et OS Sere pe ‏ل‎ NEEL RCS nts Pe ‏پس می توان گفت‎ : قارچ نوعی گیاه است که تندام غیر جنسی آن . بنام مپسلیوم یا | ۱ ree Ere eer aU dl ‏رت فقط دستگاه تولید مثل این گیاه است‎ 1

صفحه 13:
: طبقه بندی قارج ها .قارج ها را می توان از ابعاد مختلف طبقه بندی نمود 1

صفحه 14:
: طيقه بندى بر اساس اندازه اندام زايشى ‎apa‏ ا بل متسد با تم شیر لیم تیستند مانند انواع كيك ها و مخمر ها قارج هاوماكروسكيى- © در مراحلی از زندگی خود با چشم غیر مسلح قابل مشاهده .اند ‏مانند انواع قارچ های کلاهک دار ‎1

صفحه 15:
طبقه بندی بر اساس نوع بستر رو یس 00 Sp ge) A Gh As gy AS ea مانند: آ ریکولاریا, پلئوروتوس, شیتاکه قارچ هایکودرست 5 ا ‎en T HTT eat‏ 7 1 انواع قارچ های دکمه ای ۱ ore eee DP ee CLT ied oe PEO RRSy a Perro yam neere penne Sar eCy Neen TTS ‏لل‎ 00100

صفحه 16:
طبته بندی قارچ ها بر اساس شکل ‎Cie he)‏ قارچ های‌خورلاکی داریتی-) ا 0 قارچ های‌داریئی-٩‏ بعلت دارا بودن نوعی بافت خاصیت خوراکی ندارند «ولی عصاره آنها خواص داروئی دارد.مانند سا ا قاچ ۱ x 1 قاریچ های‌سمی-؟) 1۱ rome Ree oe BT IPP Leas enone TONER Pa Foe : ‏مصرف نيستند. باعث ايجاد مسموميت و در نهايت مرك ميشود.مانتد‎ آمانتياى سفيد يا قرمز 00100

صفحه 17:
بر اساس اکولوزی

صفحه 18:
: قارح هاى انكل اين قارج ها مواد مغذی خود را از مواد گیاهی زنده تامین می کنند و ‎rape ep revere oral‏ ل 00 گونه های میکروسکوپی و پیماریزای آنها اغلب مورد توجه بسیاری از كشاورزان و باغداران هستند جون موجب وارد ١مدن‏ خسارت به محصولات كشاورزى شده وعملكرد محصولات را كاهش مى .دهد : قارج هاى انكل شامل مانئند: قارج 00 ... مانند: قارج هاوشاد صدف © 00100

صفحه 19:
فارج هاى ما بكور يز يا همز بست قارج هايى كه با يكسرى موجودات زنده ديكر زيندكى .همزيستى داررند و از اين همزيستى هر دو سود مى برند ‎eee)‏ ا ل را كنند ره هايى كه با ريشه درختان در خاك زندكّى 0 مانند : دنبلان كوهى Ter oe cae)

صفحه 20:
نیاز های غذایی قارج خور اکی 00 ‏ا ا ا ا ا‎ eee oI) ‏.مواد تخر دك كننده رشد نياز دارد‎ :سابعى كه مى تواند نيازهاى ثوق را براورده کند بدین ترتیب است ۱ .سلولز می باشد منابع مناسب برای تر کیبات شامل اوره؛ گروهی از تر کیبات آمونیوم و .بسيارى از اسيد هاى امينه مانند آسياررين:الاتين و كلسين.مى باشد .املاح کلسیم ,پتاسیم و منیزیم در حد مطلوب برای رشد مسیلیوم نیاز است 1 ‏م‎ ERT geen eee rerr ore URC ren eres pu Teen) bese 00100

صفحه 21:
ارزش غدابى قارج هاى خوراكى قارچ های خوراکی در شمار بزر گترین و ارزشمندترین منابع طبيعى هستند كه مى توانند در مدت زمان كوتاه از مواد با «اررش غذابى كم ‎٠‏ موادى با اررش غذابى بالا توليد كندد ا ا ا ۱ كشاورزى در توليد مواد غذايى بخصوص مواد 002000 .قارج هاى خوراكى مى توانند جايكاه خود را بيابند 00100

صفحه 22:
ار ال ۳ مطالعات انجام 3 ‎ee S995 pray)‏ تس زمین طی یک دوره تولید. فقط ۷۸ کیلو گرم پر mee ۱ ccd ‏.(ماهی و میگو)بدست می آید‎ ار كه:از هر هكتار زمين با احتسان قابليت ‎De)‏ ا ا ا ل نك ا ا ل ال 0 ۴ تا ‎"١‏ هزار كيلو كرم با راندمان توليد در ايران .بدست مى ايد Ter oe cae)

صفحه 23:
جرا توليد قارج خوراكى از لحاظ ال ‎er‏ ‎meter Ee ee Ly Re) ae‏ ا RCP ORE SEED) Hew peite) Eee) pe Pe) ‏.خوراکی. دال بر جنبه اقتصادی بسیار مهم آن است‎ محصولى غنى از يروتئين . كلسيم و اسيد هاى امينه ‎ya‏ لت

صفحه 24:
ميزان مواد غذایی قارجچ ۹ Corn) re puree ee SP ee ب )میزان چربی موجود در قارچ ادرصد وزن خشک و ۱/۰ تا /“ادرصد وزْن تر مى باشدء كه ابن جربى شامل اسيد هاى جرت ات ع مات کج در اج ها لخ ۳ | ‎Rebar cene eerel‏ ا 00100

صفحه 25:
ويتامين هاى موجود در فارج ويتامين هاى ارزشمندى از كروه شامل 00100

صفحه 26:
ویژگی قارج ها در مقایسه با جلبک‌ها ۱ ‎Np rena ror Lew pit)‏ ل ل 0 1 ‏ا ا‎ CnE o)Sr eRe ESE) در دب ‎IY SS‏ محر مس مخمر هاو جلبكها هم مى توان انرا توليد نموده. تجهیزات گرات قیمتی برای تولید پروتئین نیاز نیست 1

صفحه 27:
جرخه زندگی قارچ .كشت قارج بهترين راه براى مشاهده جرخه زندكى آن است جرخه زندكى قارج با يخش شدن اسيور ها آغاز مى شودءكه با قرار ‎reel te oad‏ ا ا ا ل لك .هاى مناسب جهت رشد شروع به رشد مى كند ‏از سوراخی که در انتهای اسپور وجود دارد جوانه زده و تبديل به ‎cee PL ie a‏ ا ۱ 11 ‎... ‏تانویه‎ ee ‎pelts polly San lates 0 ‎a D1 eh ie ieee‏ للك ‎ ‎ ‎00100

صفحه 28:
هدف از آشنایی با چرخه زندگی قارج ها ب ۱ ‎dele DD ear‏ ل ‎ee ESE MID‏ اانه eRe eed De RE SIRS rd ‏مى كيرد‎ ۱) emi ee worgray erp)

صفحه 29:
Se eee eee Te) بعد از جدا كردن ساقه قارچ,آترا روی کاغذ شفاف با لیوان بر گشته بر روی آن قرار می دهند.بعد از مدتی اسپورها .ی قارچ روی کاغذ می ریزند أولا :اين اسيوريرينت رامى توان سالها نكهدارى درده و .بعنوان ذخيره رُنتيكى قارج استفاده نمود ثانیا ,امکان تهیه ریسه های اولبه و ثانویه از این اسپور ها وجود دارد.(البته توسط یک کحقق قارج) 1

صفحه 30:
منظور از أسيان جيست؟ در واقع ريسه هاى ثانويه فعال كشت شده روى دانه غلات ‎eee Ce eae‏ ل ل pC LeeLee hee CDEC) OW rc ‏.بصورت علمی اسپان گفته شود‎

صفحه 31:
تاسیس واحد تولیدی .دريافت اجازه واحد توليدى از ادارات مختلف اجبارى است ضرورت اين كار زمانى بيشتر احساس مى شود كه محل واحد تولیدی پیشنهاد شده به لحاظ ۳ زیست .محیطی مشکلاتی را برای عموم افراد ایجاد کند 1

صفحه 32:
شرايط متفاضى براى در يافت بروانه تولجدى داشتره درکن ا 00 ل ا لت ل ۱ ‎wre ee gee)‏ 00 دلشتر ين دلشترنابع مالی. 6

صفحه 33:
ey بهتر است واحد توليدى رادر خارج محدوده مسكونى. 000000 000 DEY e eT Re earese repre row pen eed eee Ren ere CT Pre pene 00100

صفحه 34:
بروسه برورش قارج خوراكى در يروسه يرورش قارج خوراكى در حقيقت يك قارج كار 7 موجود زنده متفاوت را در ۳ فاز مختلف پرورش می دهد تا ‎PELOSI yw St‏ و ‏رب ان ‎| ee Bese eI pel nee ‏زیرا این قارچ به تنهائی نمی تواند کاه وکلش را تجزیه کند. و . مستقیما این مواد را جذب نماید ‎ ‎1

صفحه 35:
Cee ee ene) ‎poe Ls Ju390 45 L rruS & jos sla 6 Sb (call‏ فا( ب )کیک های تثبیت کننده ازت و کربن ادم قاز ۲ ب )قارج هاى خوراكى (قارج دكمه اى) سمو نار نز

صفحه 36:
Le) ‎eae eel ee pe veer ele]‏ ل للد های ترموفیل را افزايش دهیم ,تا این موجودات بتوانند. کود مرعی و کلش و سابر افزودتی های مکمل را تجز به ‏. نموده و ازانها کرین و ازت استخراج نمایند ‎1

صفحه 37:
متصود از فاز ۲ چیست؟ یعنی محیط را به گونه ای تغییر دهیم. تا شرایط جهت كاهش باكترى هاى تجزيه كننده ترموفيل ها ايجاد شده .و كيك هاى تثبيت كنندهازت رشد كرده و تكثير شوند 05 جون اين موجودات مى توانند كربن وازت توليد شده در .فاز ‎١‏ رابه يروتئين هاى ازته تبديل و تثبيت كنند 00100

صفحه 38:
مقصود از فاز ؟ حجيست؟ نهایتا در این فاز قارچ دکمه ای بعلت فراهم بودن شرایط و تجزیه نسبی محیط بستر خویش می تواند رشد کرده و 1

صفحه 39:
‎ee‏ اسر ال سا ال ‎enn ere eT ceed‏ ل ‏تهیه با نولید ‎By or ear aE Sa) Dorey vere‏ م كردزيا تخمير كردر) ‏سا‌هایت-ولید با توجه به سیستم‌پبرورش-٩‏ قارچ ‏ساختمان‌ها -۴) ‎CREB pe TENE)‏ رت ‎ ‎۱

صفحه 40:
مکان کمبوست سازی محل كميوست سازى بعنوان آلوده ترين قسمت واحد توليدى. همیشه محل بروز خطرات نهفته است.بهمین علت فاصله ۰ب ببس (بسرلساس‌سنبع مختافحداق لس ککسیلومتر) 1۱۳ PCE DNC SPC ae ToT rece eed ‏.سر يوشيده باشند‎ ا ا ا ‎fee) er‏ .را بسمت حوضجه مجهز به يمب داراست 00100

صفحه 41:
چرا عمل کمپوست سازی ضروری أست؟ Seay ey ‏ا‎ ‎Fe ed Reece at DL Se ce NCD) ‏براى انواع قارج هاى ديكر نا مناسب باشد.مخصوصا‎ داراى كربوهيدراتهايى باشد كه براحتى قابل تجزيه .توسط قارج هاى رقيب نباشد برلیتسهبه بکمسحیط رشد مغذیو همگربا ساختمانی- ا ‎Bree‏

صفحه 42:
را كلش كود مرغى. © مواد رو یر 6

صفحه 43:
كلش CSE ‏ل ا‎ eU Ca Pes ‏.است‎ ا ا رت .كازى . رطوبت نيز در اختيارشان قرار دهد كلشءمهمترين منبع كربن جهت يرورش قارج دكمه اى ا ل ا ا ا ۱ .قابل استفاده جهت تغذيه قارج خواهد بود 00100

صفحه 44:
ويزكى هاى كلش الف) بهتر است كلش از مزارع با كشت آبى تهيه شود. (جرا؟) 0 1ل جونك 7 كسار 0 خن ده وليك شرهاح © كشلهيم شكننده تر موياشند و در حا لتابكيرىحا لتخميرى ‎(on‏ لت تس ار رم CED OO ene ae rere e ESS RCS ED) ae a MeL Cd By) 00100

صفحه 45:
كلش از نظر تركيبات تشكيل دهنده .كلشحاوىهيدروكر برهاىمختلفمىياشد (0 ره ار رل لت لسن .از سلول ها است 7 و .كلشخوسايد ‎٠١‏ درصد رطوبتهلشته باشد (© a oe a

صفحه 46:
CB eC We eT) کود مرغی منبع مناسبی برای تامین ازت و سایر مواد .اركانيك مورد نياز كميوست مى باشد ا ل 0 .پنبه با سایرمواد حاوی پروتئین استفاده می گردید كود مرغى نسبت به ساير كودها ازت بيشترى داشته و قابل .دستر است 1

صفحه 47:
oe eee ee ee ery ‏داشته باشد؟‎ Berd er eee pera (ar) F ‏.ب) خشک باشد‎ «پ)خاک نداشته باشد 1

صفحه 48:
5 ace ay wernt bE ‏ا‎ on STO Cac On) eT Beir Sire cory ‏گرفتریطوبسلضافی()‎ ‎a) 3 eee ern enter el‏ رت .كردم وجهتحفظ تعادليواج كميوسسهناسلست ‏منبعواز كلسيم محسوبموشود كه برلىتغذيه (©8

صفحه 49:
زر دا ‎Pa Be ce‏ 1 ی ‎aera)‏ لفزودن‌سنگگچ سر ‎seeped‏ ل أت ‎Pree eRe) UC a EEL Coen y‏ لثر سنككج در زمانبدرياشىب منظورتنظيم يولج بسيار (9 .بيشتراز زمانير كردن تونليا سا لزي استوريزلسيوزاست جون در حالت نرمال مقدارآمونيم و يى اج طى مدت اباشتوريزاشيون كاهتن فى يايد a oe a

صفحه 50:
دلیل آهمیت اضانه کردن سنگ گج به مج بات .حون در ايجاد توازن روى محصول تاثير دارد 00100

صفحه 51:
نت ۰ . جهت خبساندن کلش استفاده می گردد . اين آب بايد اى سى يائينى داشته باشد یعنی شور نباشد 1

صفحه 52:
مواد افزونی دیگر نظير: ملاس جفندر قند ويوست تخم ينبه «نقش:باعث افزايش مواد غذائى كميوست فى شود

صفحه 53:
مراحل انجام كار و بتونى كه شيب ملايمى به سمت حوضجه دارد جهت جمع آوری آب اضافی حاصله ) می ریزند و به مدت ۴ الی ۵ روز روی آن را آب.می گیرند تا خوب خیس خورده و از .آب اشباع شود در اين مرحله بايد رطوبت كاه حدود ‎(PR, DL 103 V>‏ حالت براق ان ازبين رفته و با فشار در كف دست براحتى .از آن آب خارج شود sa reteset

صفحه 54:
مز ایا و معایب روش خیس کردن کاه و ‎ert‏ ‎es‏ Pe are rae pene (ie OF ee DDO ED ‏معایب‎ : بالا بودن هزینه احداث پیست 1

صفحه 55:
میز ان آبی که کاه و کلش جذب می کند هر تن کاه وکلش در فصل تابستان ۷ متر مکعب و در فصل .زمستان ۶ متر مکعب آب جذب می نماید 1

صفحه 56:
20-6 بعد از اشباع شدن کاه و کلش از آب . آنرا برای مرحله ‎ence‏ 0 .معمولا ۵ قالب زده می شود 1

صفحه 57:
روش كار قالب زنى : مرحله اول .قرار دادن۲ عدد پانلبه لبعاد ۲۶۵/۲ متر در كنار هم -© ریخترکاه وکلش‌خیسش ده که به نسبتمنااسیدا -9) تر 2 يساز ير شدرقالبا تايانلكنارىرا جدا كرده و -9 به لندازنه طولپ 0 ا ل 000 .شروع به ير كردزقالسىكنيم .در پایان‌قالنینی‌شستشو و تمیز کردن-۳) 1

صفحه 58:
Th eh 1۱ EN Sp aP STON TT eses Be ‏ميكروبى در داخل توده كميوست. دما به شدت افزايش‎ 1 eS A oe ee are ae SECM Ree) eer epee C a] B 00100

صفحه 59:
بد بده شيمينى افكت ۱ eee ne aoe Tey eon ce) ‏حركت كرده و خلاء ايجاد شده در مركز توده باعث‎ . مكش هواى سرد اطراف به مركز توده شود .اين يديده را شيمينى افكت يا حالت شومينه اى كويند 00100

صفحه 60:
مراحل قالب زنى در يك نكاه بعد از قالب زنى اول. يايل ها به مدت ‎١‏ روز به همان حالت ا ا ل ا اك بعد از ۲ روز قالب دوم زده مى شودء که در قالب دوم 1.۷۰ 0 BES WAM EOI 01 Sy ne eer BSS Cle Cre ‏ات ا‎ (فاصله هر قالب زنى ‎١‏ روز مى باشد.) لت ل ال ا ا 7 .قالب پنجم استفاده می شود 1

صفحه 61:
هدف از قالب زنی چیست؟ .مهمترین هدف . مخلوط کردن و هوادهی است مخلوط کردن باعث. یکنواخت شدن بافت کمپوست می .شود ‎OSS)‏ ی ‎ee)‏ لا رح .تخمیر بصورت كاملا هوازى صورت كيرد

صفحه 62:
مضرات بى هوازى شدن كميوست 1 anew rs ieee nee ce Ce] ‏جمعيت باكترى ها مى شود.(در حالى كه هدف ما‎ افزايش جمعيت باكترى ها حهت استخراج كربن و ازت ‎oe)‏ 000 ‎Co)‏ 20 خارج شدن کربن بصورت كاز متان در اثر بى هوازى شدن(تخمير) ‏ج) ايجاد بوى بد (مشكل زيست محيطى)

صفحه 63:
اس re eae زمانبندئقالزينى- © شكرقاللها -9 طولو عرضو اريتفاع قاللها -62 00100

صفحه 64:
ل 0 فاز ‎١‏ بطور تجربى از مركز توده يك مشت برداشته و با فشار متوسط دست ا 0 00100

صفحه 65:
۱۱۳۰۳۱ ۱ Sat yd pd ceil! ual Wee ee a ا ا ‎eons‏ 2 ا 020 0 ا ا ا لت لل ‎EN‏ ‏.اج قليايى فعال است ل ا ان ‎psy eee cee eo peE ND)‏ 1 از نظر میزان پی اچ به سمتی پیش رود که جمعیت کیک .ها در فاز ‎٠"‏ افزايش يابد 00100

صفحه 66:
BORE OT ا ا ‎Sep‏ 0 رطوبتی انجام گرفته اما فاز ۲ در محیطی بسته موسوم به تونل باستور يزاسيون و با كنترل دقيق دما و رطوبت ان

صفحه 67:
۳۳ ees ee ‏ا‎ :ياستوريزلسيون-) هدف ياستوريزه كردن توده كميوست واز بين يردن عوامل ‎SIT S| Eoen‏ ا ل 0 0 qe STEN POL WEDS Oe oat ‏هدف از این مرحله آمونیاک گیری و انتخاب میکروفلور‎ ‏.دلخواه میباشد‎ 1

صفحه 68:
تونل های پاستور یز اسیون کمپوست :نسوع تسونلپاستوریزلسیون‌وجود دارد 6 تونل‌هایلسپیکنق لور 1 تونلهاىك رينقلور -©

صفحه 69:
کر بدست می آید؟ ‎eee es!‏ ا ‎Pa‏ Bede كيسه هاى يلاستيكى را ‎١7”‏ الى ‎١‏ كيلو كرم از كميوست .ير مى كنند 00100

صفحه 70:
مقدار بذر مورد نیاز ا ‎DM‏ رت a oe a

صفحه 71:
انواع سيستم هاى برورش ۱۹ era fe ear prey Gere Le) ea re ee Seren ley Se ts rere Geek ear a] Bad

صفحه 72:
۳ Ce eR EC BoE cee Sere le) re ener Noble 5% NSC orem BNO ee med See) pendant ees ‏رد‎ a a در هنگاع سه با بط ذم ‎D9‏ ذه استفاده ۱ سک و دسنکن ‎COND Poy‏ .يس از ضدعفونى اتاق آماده كشت است Ter oe cae)

صفحه 73:
روش كشت ب لاا 0 ‎Pe oe mers TNC romney‏ .داخل كيسه می ریزیم .وزن كيسه ‎a‏ ۲ 00100

صفحه 74:
توصيه روشى كاربردى بمنطور تسر يع 1ج ‎es‏ ۳ ۱ رت ۰ب ‎ey te LEE)‏ سانتى متر كه در سطح ان يك يا دو قيف تعبيه شده و داراى يايه اى به ارتفاع كيسه كشت .است 00100

صفحه 75:
سالن هاى برورش قارج ۱ ‏ا‎ aloe) ‏.احداث ميشوند‎ هر كدام اين سالن ها نيز به دو صورت كفى و جند طبقه

صفحه 76:
کار برد دستگاه هو اساز در سالن های پرورش ا 000 ار درييجهى هولىئ]زاد -0 وت ۱

صفحه 77:
رز ار .و بخار می باشند BO eet Steen it ener sea ‏اب سرد‎ و در زمستان برای تامین رطوبت ل ‎re‏ ‏ار 1

صفحه 78:
تهويه سالن ها در ابتداى سالن يكد درب براى ورود و خروج به سالن ودر انتهای سالن یک دریچه کوچک برای خروج دی اکسید 1 .شده است 1

صفحه 79:
بوشش كف سالن بهتر است سيمانى باشد جون يوشش سيمانى براى كنترل ‎oY | eo‏ 0 0

صفحه 80:
ليست اأفلام مورد استفاده در واحد هاى فارچ سستگاه ومطویتاز. جهنلنجام ت-هویه و رطوبسسازی(1) لا( میز تسطقیج: جهنت سهیلو تسریع در عملیاتک مپوسنگیری(٩‏ كسنتر لومطوبت دستكاهىكه جهتكنترلاتوماتيكوطوبستووى(*20 .دستگاه ا 0 begs Rete ES ot ‏ل‎ .يرور شكاربد دارد

صفحه 81:
9 ل 00ت مواد شسوينده و ضسد صسفوفوكسنند ف : شاملجرمىسايد (0” ا 00 ‎oT‏ ار لق ‎Ce al al ‎OIE Soy cens ey ae ECD Cameo laren eas) ‏کرد ریا‎

صفحه 82:
أدامه ليست Ee ‏ا‎ raver as, Sve] eR IEE yer eerie er teo Cer E went Cryer cer even] ((S) are Ree Eyres yc Wao eee Ce CCMEES BOTY ۳ oe ee oer eT Sate Serres ee ener ees ‏سستگاه هوصاز. دستگاهی‌که هولی‌گرم تولید شده توسط دیگل16)‎ 0000 ‏ا‎ ‎or tty Cape eee) Ter oe cae)

صفحه 83:
ر الاجم 5 از ابتداى كشت تا شروع عمليات خاكدهى را كويند. كه در ا ا ا الل .بذر شروع کرده و تمامی کمپوست را در بر می گیرند .در این مرحله دما ورطوبت ۲ عامل بسیار مهم هستند 1

صفحه 84:
۳ ۳ ۹ yer) ‏ا ل‎ ‏.ج) رطوبت محیط باید بالا باشد‎ eed Cece ret eta Se ec Bye ‏ا ل‎ 1۱ Peep NEON @ 172 T01)) 00100

صفحه 85:
دی اکسبد کرین را چگونه می توان در ۳ ۱ درب سالن ورودى و نيز بستن دريجه هواى آزاد و ل ا ل رك ۱ ‏ا ا‎ ieee LEE ‏.يابد‎ توجه: سعى كنيم با اين عمل موجب بالا رفتن دماى محيط .در فصل تابستان و نهایتا دمای کمپوست نشویم

صفحه 86:
چگونه می توان رطوبت محیط را با برد؟ ۱ ‎PORT in re gor)‏ 5 2ت 1 با آب و فرمالین آبپاشی کنیم . تا ضمن بالا رفتن رطوبت .عمل ضد عفونى هم صورت كيرد

صفحه 87:
مسر هضرب 6235© .تعريف : مرحله خاكدهى تا رافلينك را كويند خاكدهى يكى از مراحل اساسى در يرورش قارج خوراكى .است خاى يوششى نقش جندانى در در تغذيه قارج نداشته و يا اثر .جزتى دارد 1 .بر تری دارد 1

صفحه 88:
خاک بوششی در كشور هاى يبشرفته از مخلوط خاك يبت و آهك بعنوان .خاى يوششى استفاده مى شود مخلوط خاک سیلت لوم و خاک هوموس به نسبت ۱/۱ نیز 1 Ear OC] ea ‏م‎ Pep ero ic Oe ee tor BE eer J ep eee | Spe weet ea conn 0 he eee ed Cones perenne Coe Cad 00100

صفحه 89:
زمان خاکدهی وقتی که کمپوست کاملا توسط مسیلیوم پوشیده گردید. توسط يك لايه ! سانتى مترى از خاك يوشيده مى .شود : نقشش خاكى يوششى .الف) براى تشكيل ميوه ها ضرورى است 7 ‏ل ا ا ا‎ el (oe 00100

صفحه 90:
رشد ريسه هاى فارج يس از خاكدهى نيز مرحله رشد مسيليوم ها ادامه COW ree CMC DPI Ce Cee Mey coe ey) By ‏.شده است در اين مرحله وارد خاى يوششى مى كردد‎ ‏روز ميباشد‎ ١7 ‏تا‎ ١! ‏.مدت زمان لازم براى اين مرحله‎ 00100

صفحه 91:
۳ Py pe ee ae oes eT ‏قرار دادن رطوبت درحد مطلوب بوسيله آبيارى مكرر يس‎ ‏.از خاىك دهى‎ حدودا از زمان خاكدهى تا رافل ‎١٠‏ ليتر در متر مربع آب .اسيرى مى شود 2

صفحه 92:
تكنيك هاى برورش معمولا در جند روز اول اسيرى انجام نمیشود. بمحض اينكه مسیلیوم در خاک حدود یک سانتی متر رشد کرد. با نهایت دقت میتوان در هر دفعه ۵/۱ لیتر آب در متر .مريع از سطح زير كشت را اسيرى كرد 00100

صفحه 93:
| 0000 ‏ل ا‎ 0 Rael] Ip جندين روز يس از خاكدهى مسليوم درون بستر رشد كرده ‎Ree Bee retire mae‏ زمائى كه حدود ‎1/٠‏ سطح خاكى توسط ميسليوم ها .يوشانده شده بايد عمل رافلینگ صورت گیرد عمل رافلینگ جهت تشکیل میکر و کلامیت در سطح خاک .انجام میشود 1

صفحه 94:
در نقاط مختلف عمل ر افلبنگ به شبوه تس مس ات اش سل eed rele vey ee re) evel ae] گردوخاکک ردن(9 نكته: يس از رافل بهتر است .درب سالن و درب كيسه ها ‎enya bare)‏ ل ل ل ۱ 1

صفحه 95:
هی عبار تند شد خرا مزاياى اششئ نس هبو 5 ‎deci,‏ = ۹ ۳ ۲ 5 0 بأد ‎eS 7 :‏ ‎omy 5 5 =‏ صورنمی = 7 05 | 0 5 ا 3

صفحه 96:
تکنیک های پرورش از هوادهی تا ۳ ‎CTY Re oe)‏ ل .نمودن كرد ‏: تعیین میزان اسپری آب ‏.هر كيلو قارج برداشت شده ‎١‏ ليتر آب لازم دارد حدودا ۲۱ الی ۲۵ روز بعد از خاکدهی اولین قارچها را .ميتوان برداشت كرد

صفحه 97:
ار We) tl) :برداشت اسلی۳ روز پسراز فلاشول فلاش۲ شروع می‌شود ‎٩‏ ‏:بهره وری برداشت بین ۱۵ کبلوگرم در ساعت با قارچ ریز. تا ۳۵ کیلو گرم در .ساعت با قارچ های درشت باز تغییر می نماید

صفحه 98:
سه سطح کیفیت وجود دارد : ۳ ۲ ۱ ۱ .باشد 00100

صفحه 99:
:نکهداری قارج های برداشت شده پا ‎Reto D)‏ سود ل ‎CMW DROS eC Ree reer‏ اك

صفحه 100:
بیماری ها ا ‎oe LT PERC‏ ۱ .رشد میسلیوم میشود تماس قارچ ها با سطح خاک کم است . طوری که براحتی از سطح خاک جدا .میشود | gees Ce ye a ee eS ‏:استيك) معروقفاست‎ :راه حل .اضافه نمودن بذر به كميوست زمانى كه بيمارى ويروسى شايع كرديد 00100

صفحه 101:
1 ا ‎yee‏ 0 ل تنماتود ها (9 ‎9) bas: ‎ap rest cee ‏بسیماری‌مومیائی‌شدن(9‎ ‎1

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
34,000 تومان