کسب و کار استارتاپ و کارآفرینی

چگونگی راه‌اندازی کسب و کار

chegoonegiye_rah_andaziye_kasbo_kar

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “چگونگی راه‌اندازی کسب و کار”

چگونگی راه‌اندازی کسب و کار

اسلاید 1: کارگاه آموزش کارآفرینیچگونگی راه اندازی کسب و کار

اسلاید 2: بررسی فرصت های کسب و کارکارآفرینی شامل جست وجوی فرصت و سپس جستجوی منابع مورد نیاز است.فرصت ها پیدا نمی شوند، بلکه ایجاد می شوند و پایدار و همیشگی نیز نیستند.(پنجره فرصت)یکی از شبکه های اطلاعاتی برای شناسایی فرصت های سرمایه گذاری و کسب و کارهای کارآفرینانه، پایگاه اطلاعات صنعتی وزارت صنایع ومعادن است که را عرضة اطلاعات لازم در مورد نحوة ارزیابی طرح های صنعتی، انواع مشوق های سرمایه گذاری، اولویت های سرمایه گذاری در خصوصی خرید سهام کارخانه های دولتی، مشارکت در طرح های توسعه ای واحد های صنعتی یا تکمیل طرح های در دست اجرا، سرمایه گذاری در تهیه ی زیربناهای صنعتی، نظیر ایجاد شهرک های صنعتی، ساخت و فروش امکانات صنعتی و اجاره داری صنعتی، اولویت های مطالعاتی برای سرمایه گذاری، اولویت های سرمایه گذاری طرح های جدید در زمینه های مختلف صادراتی، فرصت های کسب و کار را برای کارآفرینان فراهم می آورد.

اسلاید 3: انواع روش های راه اندازی کسب و کارشروع کسب و کاراز صفرپذیرش نمایندگیخرید کسب و کار موجود

اسلاید 4: روش خرید کسب و کارمزایا :1- از آنجا که کسب و کار قبلا فعالیت می کرده، استمرار عملیات آن در آینده قابل پیش بینی است.2- به تلاش ها و زمانی که مرحله ی پیش ا ز راه اندازی کسب و کار نیاز دارد، احتیاجی نخواهد بود.3- برخی اوقات این احتمال وجود دارد که بتوان با چانه زنی و شرایط ویژه ای که به وجود می آید، کسب و کار مورد نظر را با قیمتی کمتر از ارزش واقعی آن خرید.

اسلاید 5: روش خرید کسب و کارمعایب:ممکن است موفقیت کسب و کار، وابستگی زیادی به مالک و شخصیت او داشته باشد بازار محصولات و خدمات کسب وکار به حد اشباع رسیده باشد یا کسب و کار با قیمتی بالاتر از قیمت واقعی خریده شود.کارآفرین نمی تواند آن طورکه باید خلاقیت ها و ایده های خود را در تغییر و تحول کسب و کار پیاده کند، زیرا ممکن است ایجاد تغییرات اساسی، هزینه هایی بیش از شروع یک کسب و کار جدید را به کارآفرین تحمیل کند.

اسلاید 6: روش پذیرش نمایندگی :این کسب و کار سیستمی است که یک عامل فروش یا کارآفرین با یک امتیاز دهنده یا شرکت معتبر توافق می کند که محصولات یا خدمات امتیاز دهنده را به فروش برساند.

اسلاید 7: عامل فروش یا کارآفرین باید اقدامات زیر را انجام دهد :1- سرمایه گذاری مالی برای انجام عملیات(درمقایسه با زمانیکه ا زصفر شروع می کند بسیار کمتر است)2- دریافت تجهیزات و امکانات استاندارد شده ازامتیاز دهنده و پرداخت بها.3- حفظ کیفیت خاصی از عملکرد4- پیروی از رویه های عملیاتی امتیازدهنده5- پرداخت نرخ فرانشیز و درصدی از درآمد خالص کسب و کار6- تعامل مستمر با امتیاز دهنده

اسلاید 8: خدماتی که امتیازدهنده برای کارآفرین فراهم می آورد :1- استفاده از نام شرکت امتیاز دهنده2- استفاده از آرم، سمبل ها، شعارها، طرح ها و تسهیلات امتیاز دهنده3- تامین آموزش های حرفه ای کارکنان واحد کسب و کار به وسیلة امتیاز دهنده4- فروش اجناس ضروری برای عملیات واحد کسب و کار با قیمت عمده فروشی5- هدایت و نظارت بر عملیات واحد کسب و کار برای اطمینان از رعایت مفاد قرارداد.

اسلاید 9: شروع کسب و کار از صفر : 1- مالکیت انفرادی2- شراکت 3- شرکت

اسلاید 10: مالکیت انفرادی :کسب وکاری است که یک شخص آن را راه اندازی و اداره می کند و کسب و کار جدا از شخص مالک نیست.بدهی و تعهدات بر عهده ی فرد مالک است و علاوه بر آن شخص مالک دارای مسئولیت نامحدود است(دارایی های کسب و کار و دارایی های شخصی فرد، پشتیبان عملیات خواهد بود.)

اسلاید 11: مزایا :شکل گیری آسانمالکیت فردی در سودخلاصه شدن تصمیم گیری و کنترل در یک شخصانعطافآزادی نسبی در مقابل کنترل های دولتی و رهاشدن از مالیات های شرکت بازرگانیموارد مداخلة دولت : مرحلة کسب مجوز، مالیات پرداختی در قالب مالیات بر درآمد شخصی است.

اسلاید 12: معایب :مسئولیت نامحدوداحتمال وقفه یا تعطیلی به علت بیمار یا مرگ مالکدسترسی کمتر به سرمایه مشکلات نسبی در تامین منابع مالی در بلند مدتتجربیات و دیدگاه محدود به علت عدم حضور افراد دیگر

اسلاید 13: شراکتدویا چند نفر که به عنوان شریک در سو کسب و کار با یکدیگر مشارکت و همکاری می کنند، شراکت نامیده می شود.هریک از شرکا با گذاشتن پول، اموال، نیروی کار و مهارت ها، سهمی در سود یا زیان کسب و کار پیدا می کنند.شرکا بین خود قراردادی امضا می کنند که در آن سهم مالی و مدیریتی آن به صورت تفصیلی مکتوب شده و نقش های شرکت و روابط شراکتی آنان بیان شده است .

اسلاید 14: نکته مهم :یکی از شرکا باید مسئولیت بدهی ها و مسئولیت نامحدود کسب و کار را بپذیرد.

اسلاید 15: مزایا :شکل گیری آسانتسهیل در رشد وعملکردانعطافآزادی نسبی در مقابل مقررات و کنترل های دولتیوجودمزایای مالیاتی( چون شخصیت حقیقی افراد مطرح است و مالیات ها بر درآمد شخصی است و چون کسب و کار مالهیت فردی دارد، دخالت دولت نیز درآن کم است)معایب :مسئولیت نامحدود برای یکی از شرکااحتمال عدم استمرار کسب و کار به علت کناره گیری یا مرگ شریک اصلی و الزام درفعالیت تنها یک شریک و وجود محدودیت ناشی از آن.

اسلاید 16: شرکت :تشکیلات قانونی منفک ازافرادی است که مالک آن هستند و از طریق قوانین دولتی ایجاد شده است.درابتدا باید درمورد سهم سرمایه ای افراد توافق کرد و سپس اساسنامه کسب و کار به تایید نهادهای مربوط دولتی برسد و شرکت ثبت شود.

اسلاید 17: انواع شرکت ها در قانون تجارت جمهوری اسلامی ایران1- شرکت سهامی2- شرکت با مسئولیت محدود3- شرکت تضامنی4- شرکت مختلط غیرسهامی5- شرکت مختلط سهامی6- شرکت نسبی7- شرکت تعاونی تولید و مصرف

اسلاید 18: شرکت سهامی : شرکتی است که سرمایه ی آن به سهام تقسیم شده و مسئولیت صاحبان سهام محدود به مبلغ اسمی سهام آنان است. شرکت سهامی به دونوع تقسیم می شود: نوع اول : شرکت هایی که موسسان آن ها قسمتی از سرمایه ی شرکت را از طریق فروش سهام به مردم تامین میکنند. این گونه شرکت ها را سهامی عام می نامند. نوع دوم : شرکت هایی که تمام سرمایه آن ها را در موقع تاسیس، منحصرا توسط موسسان تامین شده است.اینگونه شرکت ها را سهامی خاص مینامند.

اسلاید 19: برخی از مهمترین نکات شرکت سهامی بر اساس قانون تجارت :1- شرکت سهامی، شرکت بازرگانی محسوب می شود، ولواینکه موضوع عملیات آن امور بازرگانی نباشد.2- در شرکت سهامی تعدد شرکت نباید از 3 نفر کمتر باشد.در موقع تاسیس، نباید سرمایه شرکت سهامی عام از 5 میلیون ریال و سرمایه شرکت سهامی خاص از 1 میلیون ریال کمتر باشد.3- در شرکت سهامی عام موسسان باید حداثل 20% سرمایه شرکت را خود تعهد کنند و حداقل 35% مبلغ تعهد شده را به نام شرکت در شرف تاسیس ، نزد یکی از بانکها بسپارند و سپس اظهارنامه ای را به ضمیمه طرح اساسنامه ی شرکت و طرح اعلامیه پذیره نویسی سهام که به امضای کلیه موسسان رسیده باشد، درتهران به اداره ثبت شرکت ها و در شهرستان ها به دایره ثبت شرکت ها و درنقاطی که دایره ثبت شرکت ها وجودندارد، به اداره ی ثبت اسنادو املاک محل تسلیم کنند و رسیدبگیرند.

اسلاید 20: 4- طرح اساسنامه باید با قید تاریخ به امضای موسسان برسد و مشتمل برایان مطالب باشد:نام شرکت، موضوع شرکت، مدت شرکت، مرکز اصلی و شعب شرکت، مبلغ سرمایه نقدی و غیرنقدی شرکت، تعداد سهام بی نام، با نام و مبلغ اسمی وهمچنین تعداد و خصوصیات سهام ممتاز، تعیین مبلغ پرداخت شده ی هر سهم، نحوه ی انتقال سهام با نام، طریقه ی شور و اخذ رای، تعیین وظایف مدیران، طرز انتخاب و تعداد آنها، آغاز و پایان سال مالی و برخی اطلاعات دیگر.

اسلاید 21: 5- مجمع عمومی شرکت سهامی ازاجتماع صاحبان سهام تشکیل می شود .مقررات مربوط به حضور عده ی لازم برای تشکیل مجمع عمومی و آرائ لازم برای تصمیم گیری در اساسنامه معین خواهد شد.وظایف آن عبارتند از : رسیدگی به گزارش موسسان وتصویب آن، تصویب طرح اساسنامه ی شرکت و اصلاح آن، انتخاب اولین مدیران و بازرسان شرکت و تعیین روزنامه ی کثیرالانتشار برای درج اطلاعیه های شرکت.6- شرکت سهامی را هیئت مدیره ای که از بین صاحبان سهام انتخاب شده است، اداره می کند وتعداد اعضای آن در شرکت های سهامی عام نباید کمتر از 5 نفر باشد.هیئت مدیره دراولین جلسه خود از بین اعضای هیئت، یک رئیس و یک نائب رئیس که باید شخص حقیقی باشد، برای هیئت مدیره تعیین میکند.7- هیئت مدیره باید حداقل یک نفر شخص حقیقی را به مدیریت عامل شرکت برگزیند و حدود اختیارات و مدت تصدی وحق الزحمه یاوراتعییی ن کند و مدیرعامل نماینده شرکت محسوب می شود و از طرف شرکت حق امضا دارد.هیئت مدیره هر موقع می تواند مدیرعامل را عزل کند.

اسلاید 22: شرکت با مسئولیت محدود:شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور کسب و کار تشکیل شده و هر یک از شرکا بدون این که سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد، فقط تا میزان سرمایه ی خود در شرکت، مسئول قروض و تعهدات شرکت است.1- در اسم شرکت باید عبارت “بامسئولیت محدود“ قید شود، در غیر اینصورت آن شرکت درمقابل اشخاص ثالث، شرکت تضامنی محسوب و تابع مقررات آن خواهد بود.2- این شرکت وقتی تشکیل می شود که تمام سرمایه ی نقدی تادیه و سهم الشرکه ی غیرنقدی نیز تقویم و تسلیم شود و علاوه بر آن در شرکت نامه باید صراحتا قید شده باشد که سهم الشرکه های غیرنقدی هرکدام از شرکا چقدر است.3- شرکا نسبت به قیمتی که در حین تشکیل برای سهم الشرکه های غیرنقدی معین شده است، در مقابل اشخاص ثالث مسئولیت تضامنی دارند.هر یک از شرکا به نسبت سهمی کهدر شرکت دارد، دارای حق رای خواهد بو و شرکت را یک یا چند نفر مدیر موظف یا غیر موظف که از بین شرکا یا خارج از آنان برای مدت محدود یا نامحدودی معین می شوند، اداره می کنند.

اسلاید 23: شرکت تضامنی :شرکتی است که تحت اسم مخصوصی براامورتجارتی بین دویا چند نفر با مسئویت تضامنی تشکیل میشود. اگردارایی شرکت برای ادای تمام قروض کافی نباشد، هر یک از شرکا مسئول پرداخت تمام قروض شرکت است. برخی از مهمترین نکات شرکت تضامنی بر اساس قانون تجارت:1- در اسم شرکت باید عبارت ” شرکت تضامنی“ و حداقل اسم یک نفر از شرکا ذکر شود. در صورتی که اسم شرکت مشتمل بر اسامی تمام شرکا نباشد، باید بعد از اسم شریک و شرکایی که ذکر شده است، عبارتی از قبیل ”و شرکا“ یا ” و برادران“ قید شود.2- شرکت تضامنی وقتی تشکیل می شود که تمام سرمایه ی نقدی تادیه و سهم الشرکه ی غیرنقدی نیز تقویم و تسلیم شده باشد.3- منافع به نسبت سهم الشرکه بین شرکا تقسیم میشود و هیچ یک ا زشرکا نمی توانند سهم خود را به دیگری منتقل کنند، مگر با رضایت تمام شرکا.4- هر گاه شرکت تضامنی منحل شود، مادام که قروض شرکت از دارایی آن تادیه نشده است، هیچ یک از طلبکاران شخصی شرکت حقیدرآن دارایی نخواهند داشت. اگر دارایی شرکت برای پرداخت قروش آن کفایت نکند، طلبکاران شرکت حق دارند بقیه ی طلب خو رااز تمام یا فردفرد شرکای ضامن مطالبه کنند، ولی در انی مورد، طلبکاران شرکت بر طلبکاران شخصی شرکا حق تقدم نخواهند داشت.

اسلاید 24: شرکت مختلط غیرسهامی :شرکتی است که برای امور تجارتی، تحت اسم مخصوصی بین یک یا چند نفر شریک ضامن و یک یا چند نفر شریک با مسئولیت محدود بدون انتشار سهام تشکیل میشود. شریک ضامن، مسئول کلیه ی قروضی است که ممکن است علاوه بر دارایی شرکت پیدا شود. شریک با مسئولیت محدود، کسی استکه مسئولیت او فق تامیزان سرمایه ای استکه در شرکت گذاشته یاباید بگذارد. در اسم شرکت باید عبارت ” شرکت مختلط“ و حداثل اسم یکی از شرکای ضامن قید شود.براساس قانون تجارت ، شریک با مسئولیت محدود، نه حق اداره ی شرکت را دارد و نه اداره ی امور شرکت از وظایف اوست، بلکه اداره ی شرکت برعهده ی شریک یا شرکای ضامن است و حدود اختیارات آنان همان است که د رمورد شرکای شرکت تضامنی مقرر شده است.

اسلاید 25: 5- شرکت مختلط سهامی :شرکتی استکه تحت عنوان ن مخصوصی بین یک عده شرکای سهامی و یک یا چند نفر شریک ضامن تشکیل میشود. شرکای سهامی کسانی اند که سرمایه ی آنان به صورت سهام یا قطعات سهام متساوی القیمت درآمده و مسئولیت آنان تایمزان همان سرمایه ای است که در شرکت دارند . شریک ضامن نیز کسی استکه سرمایه ی او به صورت سهام درنیامده و مسئول کلیه ی قروضی است که ممکن است علاوه بر دارایی شرکت پیدا شود.دراسم شرکت باید عبارت ”شرکت مختلط“ و حداقل اسم یکی از شرکای ضامن قید شود و مدیریت شرکت نیز مخصوص شریک یا شرکای ضامن است.

اسلاید 26: 6- شرکت نسبی :شرکتی است که برای امور تجارتی، تحت عنوان مخصوص بین دو یا چندنفر تشکیل و مسئولیت هر یک از شرکا به نسبت سرمایه ای که د رشرکت گذاشته ، می باشد. در اسم شرکت نسبی بایدعبارت ” شرکت نسبی“ یا حداقل یک نفر از شرکا قید شود و درصورت داشتن شریک یا شرکایی، عبارتی از قبیل“ و شرکا“ یا ” و برادران“ ضروری است.اگر دارایی شرکت نسبی برای تادیه تمام قروض شرکت کافی نباشد، هر یک از شرکا به نسبت سرمایه ای که در شرکت دارد، مسئول تادیه ی قروض شرکت است و مادامی که شرکت منحل نشده، مطالبه ی قروض آن باید از خود شرکت به عمل آید و فقط پس از انحلال، طلبکاران می توانند بارعایت مقرراتی به فردفرد شرکا مراجعه کنند.

اسلاید 27: شرکت های تعاونی تولید و مصرف :شرکت تعاونی تولید، شرکتی است که بین عده ای از صاحبان حرف تشکیل می شود و شرکا، مشاغل خود را برای تولید و فروش اشیا یا اجناس به کار می برند و حداقل دو ثلث اعضای اداره کننده ی شرکت باید از شرکایی انتخاب شوند که حرفه ی آنان موضوع عملیات شرکت است.شرکت تعاونی مصرف، شرکتی است که برای مقاصد فروش اجناس لازمبرای مصارف زندگی، اعم از این که اجناس مزبور را شرکا ایجاد کرده یا خریده باشند و همچنین تقسیم نفع و ضرر بین شرکا به نسبت خرید هر یک از آنان تشکیل می شود.شرکت تعاونی، اعم از تولید یا مصرف، ممکن است مطابق اصول شرکت سهامی یا بر طبق مقررات مخصوصی که با رضایت شرکا ترتیب داده شده باشد، تشکیل شود و هیچ یک ازشرکا نمی توانند در مجمع عمومی بیش از یک رای داشته باشند.

20,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید