کسب و کاراستارتاپ و کارآفرینی

کارآفرینی و سابقه آن در دنیا

تعداد اسلایدهای پاورپوینت: 25 اسلاید پاورپوینت کارآفرینی و سابقه آن در دنیا(با توضیحات کامل) در 25 اسلاید و با فرمت قابل ویرایش برای ارائه در سمینارهای کلاسی تهیه شده است. در پاورپوینت حاضر به شکل کامل به موارد زیر پرداخته می شود: – تعریف کارآفرینی – سابقه کارآفرینی در دینا – سیر تاریخی مفهوم کارآفرینی – سابقه کارآفرینی در ایران – منابع دسته بندی: پاورپوینت تعداد اسلاید: 25 فرمت: قابل ویرایش تهیه و تنظیم: اسیه مردوانی مناسب و کاربردی برای دانشجویان رشته مدیریت

asiyehmardevani

صفحه 1:

صفحه 2:
1 ‏ی‎ u © KN non LEDSE ) 6 "Entrepreneur \ .هم یا 0 8 © ‎eee‏ TEAM CASSERTIVEN ENESS >

صفحه 3:
کارآفرینی و سابقه آن در دنیا

صفحه 4:
تعریف کارآفرینی کارآفرینی, واه ای است نو که از معنی کلمه اش نمی توان به مفهوم واقعی ن پی برد. این جای کلمه ‎Entrepreneurship‏ به کار می رود که در اصل از کلمه فرانسوی ۴۱1۲۴۲۳8۲۱۱۵2۴ ب معنای متعهدشدن نشلت گرفته است. بنابر تعریف واه نامه وبستر کارآفرین کسی است که متعهد می شود یک فعالیت اقتصادی را سازماندهی, اداره و تقبل نماید.

صفحه 5:
تعریف کارآفرینی بعضی از دانشمندان نظیر شومپیتر. کارآفرین را مهمترین عامل توسعه اقتصادی دانسته اند. وی است کارآفرین یک مدير صاحب فکر و ابتکار است که همراه با خلاقیت. ریسک پذیری, هوش, اندیشه و وسعت دید. فرصتهای طلابی می آفریند. او قادر است که با نوآوریها تحول ایجاد کند و یک شرکت ‎Gb}‏ ده را به سوددهی برساند. ‎ ‎

صفحه 6:
بر تکامل فعالان اقتصادی یا کارآفرینان نشان می دهد که کارآفرینی در نظریه های ۲ ار ۱ .۰ وان عامل اصلی ایساد فروت با موجد ارزش اقتصاهی شناخته و از قرن پانزدهم تاکنون در کانون بحث مکاتب مختلف اقتصادی قرار داشته است. اما ساب و دویست سال پیش برمی گردد. اولین کسی که ای مسئله را مطرح کرد فردی به نام کانتیلون است. این واه دستخوش تعاریف جدید شده و ترجمه لن در ایران به معنای همان کسی است که زیربار تعهد می رود. امروزه بسیاری از شرکتها به لزوم کارآفرینی سازمانی پی برده اند.

صفحه 7:
لا می توان گفت در واقع هنوز هم تعریف کامل و جامع که مورد پذیرش همه صاحبنظران قرار گیرد از واه کارآفرینی ارلثه نشده است.لیکن در لین بین تثوری و تعاریف اقتصاددان مشهور اتریشی با نام جوزف شومپیتر از کارآفرینی و نقش کارآفرینان در فرآیند توسعه مورد توافق و ارجاع اکثر محققین در این زمینه ! طبق نظر وی کارآفرین نیروی محرکه اصلی در توسعة اقتصاه موتور توسعه می باشد و نقش وی عبارت است از نوآوری یا ایجاد تركيب هاى تازه از موا شومپیتر مشخصه اصلی کارآفرین را «نوآوری » می دانست و کار یک کارآفرین را «تخریب خلاق » تعریف کرد. وی در کتاب «نظرية اقتصاد پویا» اشاره می کندکه تعادل پویا از طریق نوآوری و کارآفرینی ایجاد می گردد و اینها مشخصه یک اقتصاد سالم هستند.

صفحه 8:
ay

صفحه 9:
سابقه کارآفرینی در دنیا در اوليل سده شانزدهم میلادی کسانی را که در کار مأموریت نظامی بودند کارآفرین می پس از لن نیز برای مخاطرات دیگر نیز همین وائّه با محدودیت هایی مورد استفاده قرار گرة حدود سال ۱۷۰۰ میلادی به بعد درباره پیمانکاران دولت که دست اند ر کار امور عمرانی بودند.لز لفظ کارآفرین زیاد استفاده شده است.

صفحه 10:
ین اولین بار مورد توجه اقتصاددانان قرار گرفت و همه مکاتب اقتصاهه هم میلادی تاکنون به نحوی کارآفرینی را در نظریه های خود تشریح کرده اند. ژوزف شوم اراثه نظریه توسعه اقتصادی خود در سال ۱۹۲۴ که همزمان با دوران رکود بزرگ اقتصادی بود. مور شد تا نظر او در خصوص نقش محوری کارآفرینان در ایجاد سود. مورد توجه قرار گیرد و به همین/ دلیل وی را «پدر کارآفرینی» لقب داده اند.

صفحه 11:
| از نظر وی «کارآفرین نیروی محرکه اصلی در توسعه اقتصادی است » و نقش کارآفرینی عب از «نوآوری یا ایجاد ترکیب های تازه از مواد». ن کارآفرینی از سوی روانشناسان و ج شناسان با درک نقش کارآفرینان در اقتصاد و به منظور شناسایی ویژگیها و الگوهای رفتاری آذ بررسی و تحقیق در خصوص آنان مورد توجه قرار گرفته است.

صفحه 12:
لا سير تاریخی مفهوم کارآفرینی ۲ > ور قا وا عتلیت به موارد اشاره شده در فوق » سیر تاریخی مفهوم كا رافرينى را مى توا آن به/پنج دصر 0 ۳ ۳ ۰ ۲ ۰ ۳ کر این *وره به صاحبان پروژه های بزرگ که مسئولیت اين يروثه ها همانند ساخت كليساء قلعه هاء تأسيسات نظامى و .... از سوى دولتهاى محلى به/آز واكذار كرديد. كارآفرين اطلاق مى شد. در تعاريف اين دوره يذيرش مخاطره. لحاظ نشده | دوره دوم ( قرن 117 ميلادى) : اين دوره همزمان با شروع انقلاب صنعتى در ارويا بوده و بعد مخاطره پذیری به کارآفرینی اضافه شد کارآفرین در این دوره شامل افرادی همانند بازرگانان ۰ صنعتكران و دیگر مالکان خصوصی می باشد.

صفحه 13:
0 ۲ ۱۱۸ .رای در این دوره کارآفرین فر‌ی است که مخاطره گذار) و مدیر کسب و کار در تعاریف این دوره تمایز وجود دارد. دوره چهارم ( دهه های میانی آقرن بیستم میلادی) : در این دوره مفهوم نوآوری شامل خلق محصولی جدید. ایجاد نظام توزیع جدید 1 ۲ اران جديد به وان یک جزء اصلی به تعاریف کارآفزینی اضافه شده است.

صفحه 14:

صفحه 15:
لا دوره پنجم. دوران معاصر( از اواخر دهه ۱۹۷۰ تاکنون ): در لین دوره همزمان با موج ایجاد کسبٌ و کارهای کوچک و رشد اقتصادی و نیز مشخص شدن نقش کارآفرینی به عنوان تسریع این سازوکاره جلب توجه زیادی به این مفهوم شد و رویکرد چند جانبه به این موضوع صورت گرفت

صفحه 16:
لا تا قبل از این دوره اغلب توجه اقتصاددانان به کارآفرینی معطوف بود. اما در اين دوره + روانشناسان. جامعه شناسان و دانشمندان و محققین علوم مدیریت نیز به ابعاد مختلف کارآفرهٍ و کارآفرینان توجه نموده اند.

صفحه 17:

صفحه 18:
0 ۱۱۱ ۰ »وج وسیع ۰ موضوع كارآفرينى رابه جلو رانده است: موج اول: انفجار عمومی مطالعه و تحقیق در قالب انتشار کتابهای زندگی کارآفرینان و ‎Zou JB‏ شرکتهای آنهاه چگونگی ایجاد کسب و کار شخصی و شیوه های سریع پولدار شدن می باشد. لین موج از اواسط دهه ۱۹۵۰ شروع می شود.

صفحه 19:
‎ee‏ اک ازدهه ۱۹۶۰ بوده شامل ارافه رشنته های آموزش كار آف ركز حوزه های مهندسی و بازرگانی است که در حال حاضر این حوزه ها به سابر رشته ها نیز یافته است. ‎

صفحه 20:
0 موج سوم: اين موج شامل افزايش علاقمندى دولت ها به تحقيقات در زمينه كا رآفرينىوربنكاه های کوچک, تشویق رشد شرکت های کوچک و انجام تحقیقات در خصوص نوآوری های صنکت می شود که از اواخر دهه 7۱۹۷۰ شده است.

صفحه 21:
اسابقة كارافرينى در ايران على رغم اينكه در كشورهاى ييشرفته دنيا از اواخر دهه ۱۹۷۰ به بعد به موضوع كارآفرينئ/توجه جدى شده و حتى در بسيارى از كشورهاى درحال توسعه هم از اواخر دهه ‎11١‏ اين موذ مورد توجه قرار داده اند در كشور ما تا شروع اجراى برنامه سوم توسعه. توجه جندانى به کارآفرینی نشده بود. حتی در محافل علمی و دانشگاهی نیز به جز موارد بسیار نادره فعالیتی در

صفحه 22:
0 مشکل بیکاری و پیش بینی حادتر شدن آن در دهه ۰« شد که در زمان ندوب رنه زارتخانه های علوم. تحقيقات و فناورى؛ بهداشت. درمان و آموزش پزشکی. ج كشاورزى؛ صنايع و معادن و فلزات و همچنین موسسه جهاد دانشگاهی به دلیل ارتباط با فعالیت های آنها مر شده است.

صفحه 23:
1 متأسفانه واه کارآفرینی که ترجمه ای از کلمه ۴0۴۳۵۴۳۵6۱۳51۲ است. موجب گردیده است که معنی ايجاد كار و يا اشتغال زايى از اين وايّه برداشت می شود. در حالیکه کارآفرینی دارای مفهومی وسیعتر وبا ارزشتر از اشتغال زلیی است. این برداشت ناصحیح از لين مفهوم و همجنين تورم نیروی انسانی بیکار در جامعه(به ویژه در بین دانش آموختگان دانشگاهی)؛ موجب بسیاری از سیاست هایی که برای توسعه لن اتخاذ شده و نیز در بخشنامه ها و سخنرانی ها مسئولان در اين خصوص: صرفاً جنبه اشتفال زایبی برای تن در نظر گرفته شود. در حالیکه کارآفرینی دارای پیامدهای مثبت و مهم دیگری همانند: بارور شدن خلاقیت هاء ترغیب به نوآورى و توسعه لن؛ افزايش اعتماد به نفسء ایجاد و توسعه تکنولوژٍی, تولید ثروت در جامعه و افزایش رفاه عمومی است و در صورتیکه فقط به جنبه اشتغال زایی لن توجه شود. از سایر امدهاى آن ب ‎Blasio ee‏

صفحه 24:
سایت ویکی پدیا

صفحه 25:

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
15,000 تومان