کتاب اصول باغبانی
اسلاید 1: باغبانی عمومی بر اساس کتاب باغبانی عمومی تالیف دکتر روح انگیز نادری انتشارات پیام نور afshinmoradi1387336@yahoo.com
اسلاید 2: هدف درس : باتوجه به افزایش جمعیت و اهمیت اقتصادی و ارزش غذائی محصولات باغی در سراسر دنیا دستیابی به محصولات با کمیت و کیفیت بالا ضروری به نظر می رسد ، که تمامی جوامع نگاه ویژه ای به این امر دارند و لذا دستیابی به خودکفائی در زمینه محصولات کشاورزی به خصوص باغبانی مستلزم بهره گیری از علوم پیشرفته روز دنیا در این زمینه می باشد ، در این مجال سعی بر این است مطالبی مختصر و مفید جهت استفاده دانشجویان عزیز ارائه گردد .
اسلاید 3: جایگاه درس : درس باغبانی عمومی در اقتصاد کشاورزی به ارزش 3 واحد جزء دروس تخصصی رشته اقتصاد کشاورزی در مقطع کارشناسی میباشد.
اسلاید 4: فصل اول : تاریخچهفصل دوم : گروه بندی گیاهان باغبانیفصل سوم : گیاه افزایی (تکثیر)فصل چهارم : محیط رشدفصل پنجم : هورمونها و تنظیم کننده های رشدفصل ششم: اصول هرس و تربیتفصل هفتم: میوه کاریفصل هشتم: سبزیکاریفصل نهم : گلکاری، طراحی و گل آرایی
اسلاید 5: فصل اول تــاریخـچه
اسلاید 6: پیدایش باغبانی انسان اولیه غذای خود را با ماهیگیری و شكار و استفاده از گیاهان وحشی تأمین می كرد. در آن دوران انسان به صورت گروههای كوچك یك یا چند خانواری در غارها و معمولاً در نزدیكی منابع مواد خوراكی می زیست و هر خانواده مسئول تهیه غذای خود بوده است. با تشكیل اجتماعات نسبتاً بزرگتر نیازها و در نتیجه وظایف و پیشه های خاص و جدیدی به وجود آمد كه ایجاب می كرد گروهی از افراد به كارهایی مانند آموزشی و غیره پرداخته و برای غذای خود متكی به افراد دیگر اجتماع شوند. از این زمان انسان به فكر افتاد كه ضمن تشكیل اجتماعات خود در نقاط مناسب غذای خود را نیز به جای جمع آوری تولید كند.
اسلاید 7: بنابراین كشاورزی در تمدن های اولیه به صورت فنی بسیار ابتدایی شروع گشت. با پیشرفت تمدن و به وجود آمدن اجتماع هایی بزرگتر، اختلاف های گروهی پدید آمد كه موجب بروز جنگهای بیشمار شد در نتیجه بشر به خاطر ایمنی دیوارهایی به دور محیط زیست خود ایجاد كردند. به دلیل محدودیت فضای بین این دیوارها كشاورزان اولیه مجبور شدند تعدادی از محصولات خود را مانند غلات كه به صورت كشت گسترده یعنی در سطح وسیع و با كار و بازده نسبتاً كم در واحد سطح كاشته می شد به اراضی بیرون شهر منتقل كنند و آن دسته از محصولات مانند سبزی و میوه که به شكل كشت متراكم یعنی با مراقبت زیاد و محصول بیشتر در واحد سطح تولید می گردید در داخل شهرها بكارند. بدین ترتیب در كشاورزی دو شعبه زراعت یعنی كشت در مزرعه و باغبانی یعنی كشت در داخل باغ به وجود آمد.
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.