سایر تحقیق و پژوهش

گیاه باریجه

giah-baarijeh

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “گیاه باریجه”

گیاه باریجه

اسلاید 1: گیاه باریجه ارائه:

اسلاید 2: مقدمههمانطور که میدانیم گیاهان دارویی به حالت پراکنده در سرتاسر جهان می روینده و هر کدام خاصیت مخصوص به خود را دارند با توجه به شرایط آب و هوای منطقه رویش ان ها نیز متفاوت است قبل از استفاده از این گیاه هان باید علم کافی نسبت به آن ها را داشته باشد و همین طور روش استفاده درست زیرا برخی از گیاهان سمی انده و قبل از مصرف باید ان ها را سم زدایی کرد و سپس از فرآوری به مصرف رساند.تولید گیاهان دارویی یکی از محور های و فرصت های اصلی کشور در تولید ثروت و کسب و کار درآمد زایی استبه نحوی که روند صادرات این محصول طی سال های گذشته افزایش یافته و طبق پیش بینی ها به 5/3 میلیارد دلار تا سال 1404 می رسد. حجم تجارت جهانی گیاهان دارویی در سال های اخیر از مرز 100 میلیارد دلار گذشت و بر اساس پیش بینی بانک جهانی تا سال 2050 به 5000 میلیارد خواهد رسید.

اسلاید 3: مشخصات گیاه باریجهferula gummosaنام علمی: apia ceae نام خانواده: چتریان

اسلاید 4: گیاه شنا سیباریجه گیاهی است چند ساله, یک پایه باریشه غده ای که پوسته ریشه قهوه ای است ضخامت پوسته به ان یک تا سه میلیمتر است, برگهای اولیه باریجه باریک و ضخیم و شبیه برگ خانواده گند میان استولی برگ ها گیاه کامل ان دارای بریدگی های زیادی به رنگ سبز مایل به خاکستری می باشد.ارتفاع گیاه یک تا دو متر, باریجه در طول عمر خود تنها یک بار به گل می نشیند و نور می دهد پس از ان از بین می رود. گلهای زرد رنگ و مجتمع به صورت چتر مرکب. میوه بیضوی و دراز به طول 13/2 تا 15/1 میلی متر.و سایر گونه های وابسته است اما ان گونه که FERULA GALBANIFLUAباریجه نام شیره ترشح شده از گیاهی به نام می باشد منبع اصلی محسوب میگردد. این گیاه خودرو و مقاوم است که بومی ایران Ferula gumosaنام دیگر ان بوده و عمدتا در دامنه های مرطوب و نواحی نیمه خشک ایران بویژه استانهای خراسان, سمنان, تهران, کاشان و مازندران می روید.

اسلاید 5: کاشت: شرایط اقلیمی پرورش گیاه باریجه این گیاه در مناطقی که ریزش های جوی به شکل برف باشد و از اواخر آبان تا اواخر اسفند ادامه دارد در چنین مناطقی بعد از اسفند مشاهده نزولات جوی به شکل باران به همراه رگبار و تگرگ در بهار است, رشد این گیاه در فصل بهار در دمای 3تا 25درجه سانتی گراد است و در دمای بالاتر از 25 درجه رشد نمیکند ,میانگین حداقل دما در فصل زمستان -10می باشد.

اسلاید 6: خاک مناسب برای پرورش باریجهخاک باریجه باید نرم ,قابل نفوذ و دارای عمق کافی باشد, تهویه در این خاک باید به طور مناسب انجام گیرد, زمین های سنگی برای پرورش باریجه مناسب نیست و باید ابتدا به وسیله کود دامی اصلاح و آن گاه به کشت باریجه مشغول شد.

6,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید