پزشکی و سلامت

آئین نامه بهداشتی کترینگ

aeen_kar_ketring

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “آئین نامه بهداشتی کترینگ”

آئین نامه بهداشتی کترینگ

اسلاید 1: آیین نامه بهداشتی غذاهای پخته و از پیش پخته شده در کيترینگ مقصود امیرپور دکترای تخصصی (PHD ) مهندسی محیط زیست

اسلاید 2: مقدمه آلودگی مواد غذایی در رستوران یا سایر اماکن پخت و عرضۀ غذا می تواند موجب بروز مسمومیت در گروه بزرگی از مردم شود. کودکان، سالمندان و بیماران بستری در بیمارستان به ویژه افرادی که سیستم ایمنی تضعیف شده دارند، آسیب پذیر بوده و در معرض خطر قرار دارند. بنابراین در تهیه ، پخت، نگهداری و عرضۀ غذا در این گونه اماکن باید توجه ویژه‌ای به موارد بهداشتی شود تا خطرات احتمالی به حداقل رسیده و غذایی سالم و ایمن در اختیار مصرف کننده قرار گیرد.

اسلاید 3: طراحي كارگاه تهيه يا توليدموقعيتخيابان و جاده هاساختمان و تسهيلاتتجهيزات و لوازم آشپزخانه

اسلاید 4: ساختمان و تسهیلاتجداسازي بخش های فرآوری از ساير بخش هاتسهيل عمليات بهداشتي در فرآیند از ورود مواد خام تا غذای آماده مصرففراهم كردن دماي مناسب برای فرآوری

اسلاید 5: ساختمان و تسهیلات:کف ها مقاوم به آب غير جاذبمقاوم به مواد ضدعفوني كنندهداشتن سطح صاف و بدون فرورفتگي قابل شستشو و بدون لغزندگی و درز و شکاف سهولت تمیز کردن و گندزداییداراي شيب مناسبمحل اتصال به ديوار بدون زاويه

اسلاید 6: ساختمان و تسهیلات دیوارهامقاوم به آب غیرجاذب سالم، صاف و بدون درزبه رنگ روشن قابل شستشو و ضدعفوني كردنمقاوم نسبت به رطوبتمقاوم در برابر عوامل مكانيكي و فيزيكيكليدها و وسايل تعبيه شده روي ديوار ضد آب و قابل تميز كردن باشد

14,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید