صفحه 1:
olen بسم
آداب سکره
(واجبات مستحبانتو حستو لاملا
صفحه 2:
امام حسن علیه التلام می فرمایند: در سفره دوازده خاصیت است که
بر هر فرد مسلمان لازم است که آنها را بشناسد که
چهار خاصیت واجب است
و چهار خاصیت مستحب_
و چهار دیگر از ایب است
صفحه 3:
صفحه 4:
1 مستحبات سفره
" شستن دست ها و وضو قبل از غذا
ن و تکیه دادن به طرف جب
صفحه 5:
صفحه 6:
اثرات آغاز نمودن غذا غوريي اهم غنا
A مصون ماندن ازضرر و زيان غذا
م a ee
Ae عدم ابتلا به سوء هاضمه (اگر با الحمدلله در پایان غذا باشد)
2
م
إإ. محروم شدن شيطان در شراكت با انسان در غذا خوردن
a یی
4 بازپرس نشدن انسان راجع به آن غذا
صفحه 7:
م
A زیاد شدن روزی و از میان بردن فقر
Cc >
Bed فزونی خیر و برکت در خانه
7۳
م
Ae محفوظ ماندن از بيمارىهاى جسمى
6
5 دفع هفتاد نوع بلا و گرفتاری
2
2
2
إزايل كردن وسواس
Me نیرومندی چشم
صفحه 8:
اثرات آغاز نمودن غذا با نمک
م
0 دوری از هفتاد بيمارى
=e
۴ فواند بسیاری دارد(فرا تر از تریاق (پادزهر))
2
م
... دوری ازبيماريهاى جنون و جذام و برص و Me
نسبت به سایر خورش ها سرور است
صفحه 9: