آشپزیآموزشسایر

آش دوغ

دارای 16 اسلاید

nothadi

16 صفحه
779 بازدید
24 مرداد 1400

برچسب‌ها

صفحه 1:

صفحه 2:

صفحه 3:

صفحه 4:
طرز تهیه آش رشته دوغ با برنج و تخم مرغ سبزى و حبوبات مورد استفاده» آسن را اندكى

صفحه 5:
eas dae ‏فنجان9/) پرنج‎ فنجان ارشته کیلرگرم 6 ‎te‏ ‏فنجان6/) تخود فنجان 0/۵ ‎une‏ فنجان0 اسفناج و گشنیز خرد شده به ميزان لازم ‎Sa‏

صفحه 6:
طرز تهیه: نخود و عدس را از قبل خیس کنید و سپس به صورت جداگانه بپزید. تخم مرغ را در کاسه کوچکی شکسته و با چنگال هم بزنید تا زرده و سفیده كاماد ‎chase‏ سوق دوغ را در قابلمه مورد نظر ريخته و تخم مرغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا دوغ به جوش آید. برنج و سبزی خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و اجازه دهید بپزند. پس از اینکه برتج کاملا پخت» عدس و نخود و رشته را اضافه کرده و نمک آش را مبزان ‎AS‏ يس از اينكه رشته پخت و آش جا افتاد. لش را در ظرف سرو بکشید و با فالا داع تاداع ‎Seu‏

صفحه 7:
1 ۲ | ‎OO nN Se Se‏ حي ۳۳ ‏مراقب باشید آبی كه براى يختن عدس در ابتدا استفاده مىكنيد» زياد نباشد. در غیر این صورت با افزودن دوغ در مرحله بعد» لش شل و آبكى می‌شود. ‏اگر آش خیلی شل بود به جای دوغ از ماست زده شده استفاده کنید. ‏هنگام ریختن اسفناج در قابلمه» درب قابلمه را باز بگذارید تا رنگ اسفناج تیره نشود. ‏در افزودن نمک به آش رشته دوغ احتیاط کنید. چون هم رشته و هم دوغ شور هستند و مقداری نمک دارند؛ بنابراین ابتدا لش را بچشید و در صورت نیاز نمک کافی اضافه کنید. ‎ad ‏کی‎ ‎ ‏افزودن تخم مرخ به دوغ باعث مىشودء دوغ در اثر حرارت نبرد. ‎

صفحه 8:
۵ کیلو دوغ ۵ نخود نان بربری ۰عدد پیاله یکبار مصرف ۵سبزی آش تعناع نيم كيلو برتج ترجيحاً نيم دانه ۲عدد تخم مرغ سیر قیمت کل ۳۳/۰۰ عم[ رف ما1 ‎Aleve‏ ‏۵ ‏۳1 ‏15 ۵-۰

صفحه 9:

صفحه 10:

صفحه 11:

صفحه 12:

صفحه 13:
| پایان ‎i‏ ‏. | و با تشكر از توجه شما « ۹ ا" ه8908 د" يسم | ‎ag‏

صفحه 14:

صفحه 15:

صفحه 16:

39,000 تومان