صفحه 1:
صفحه 2:
صفحه 3:
صفحه 4:
طرز تهیه آش رشته دوغ با برنج و تخم مرغ
سبزى و حبوبات مورد
استفاده» آسن را اندكى
صفحه 5:
eas dae
فنجان9/) پرنج
فنجان ارشته
کیلرگرم 6 te
فنجان6/) تخود
فنجان 0/۵ une
فنجان0 اسفناج و گشنیز خرد شده
به ميزان لازم Sa
صفحه 6:
طرز تهیه:
نخود و عدس را از قبل خیس کنید و سپس به صورت جداگانه بپزید.
تخم مرغ را در کاسه کوچکی شکسته و با چنگال هم بزنید تا زرده و سفیده
كاماد chase سوق
دوغ را در قابلمه مورد نظر ريخته و تخم مرغ را به آن اضافه کنید و هم
بزنید. سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا دوغ به
جوش آید.
برنج و سبزی خرد شده را به قابلمه اضافه کرده و اجازه دهید بپزند.
پس از اینکه برتج کاملا پخت» عدس و نخود و رشته را اضافه کرده و نمک
آش را مبزان AS
يس از اينكه رشته پخت و آش جا افتاد. لش را در ظرف سرو بکشید و با
فالا داع تاداع Seu
صفحه 7:
1 ۲ |
OO nN Se Se حي
۳۳
مراقب باشید آبی كه براى يختن عدس در ابتدا استفاده مىكنيد» زياد نباشد.
در غیر این صورت با افزودن دوغ در مرحله بعد» لش شل و آبكى
میشود.
اگر آش خیلی شل بود به جای دوغ از ماست زده شده استفاده کنید.
هنگام ریختن اسفناج در قابلمه» درب قابلمه را باز بگذارید تا رنگ اسفناج
تیره نشود.
در افزودن نمک به آش رشته دوغ احتیاط کنید. چون هم رشته و هم دوغ
شور هستند و مقداری نمک دارند؛ بنابراین ابتدا لش را بچشید و در
صورت نیاز نمک کافی اضافه کنید.
ad
کی
افزودن تخم مرخ به دوغ باعث مىشودء دوغ در اثر حرارت نبرد.
صفحه 8:
۵ کیلو دوغ
۵ نخود
نان بربری
۰عدد پیاله یکبار مصرف
۵سبزی آش
تعناع
نيم كيلو برتج ترجيحاً نيم دانه
۲عدد تخم مرغ
سیر
قیمت کل
۳۳/۰۰
عم[
رف
ما1
Aleve
۵
۳1
15
۵-۰
صفحه 9:
صفحه 10:
صفحه 11:
صفحه 12:
صفحه 13:
|
پایان i
. |
و با تشكر از توجه شما «
۹ ا" ه8908 د" يسم
|
ag
صفحه 14:
صفحه 15:
صفحه 16: