صفحه 1:
صفحه 2:
صفحه 3:
صفحه 4:
۳ Seen tne ane sD
كارآفرينى استفاده از منابع در توليد كالا يا خدمات است.
کارآفرینی ریسک پذیری و خود باوری است.
Te Ss
0 ite eed
ere ed كار آفر ب
کارآفرینی کارایی است.
كارآفرينى يك كار كرد جمعى است. چیست؟
كارآفرينى تنوع هميشكى است.
sy ل ا ا
ne are ee sy
کارآفرینی یک انگیزه قوی برای هميشه اول بودن است.
کارآفرینی یک فلسفه زندگی برای افرادی است که هميشه می خواهند موفق باشند.
SOO Fm er ee TCR TORS we DS 1۱
صفحه 5:
ویژگی های افراد کارآفرین
6 (شخ be ver) 55 5 5
at peer eenewere Sy
صفحه 6:
۱ ا EDIE WEST
ده ه و 0 ۵ ۵ ۵ 28
آغازكرى
تبديل فرصت به عمل
جمع آوری اطلاعفت
Byer or Sno
متعهد به قراردادهای کاری
ا 00
برنامه ریزی سیستماتیک
قدرت حل مسئله
۱۳۹۳
توانايى متقاعد كردن ديكران
0 ١
._استفاده ازاستراتذى مقابله با استرس
. نظارت
. توجه به رفاه دیگران
صفحه 7:
نکته *
به خاطر داشته باشید که کارآفرینان با این خصوصیات متولد
نشده اندء بلكه اين ويزكى ها را از طريق تجربه كسب
كرده اند. شما نيز مى توانيد با استفاده از تجربياتى كه در
طول زندكى كسب مى كنيد و يا بهره كيرى از تجربيات
انسان هاى كارآفرين و نيز آموزش و يادكيبى جنين
a ا یا
صفحه 8:
۱۹9 WES Teen
0 گروه دستیابی
۱3
0 200
“6 كروه كنترل
صفحه 9:
dala coleS Sas ل
تجربه کاری
نارضايتى از شغل قبل
الكوى نقش
شرايط كودكى
سن
سطح تحصیلات
ار
نظام أموزشى
Le NEES ا
مشوقهاى اجتماعى ( رسمى - غير رسمى)
صفحه 10:
ی
روحي
2 i
اقتصادي
رواني
ا
صفحه 11:
صفحه 12:
7 ا wel eB ee)
۰ مهارتهای عمومی کسب و کار
۳
صفحه 13:
مهارتهاى عمومى كسب و كار
ا ل ا ل لاه
٠ مهارت در نوشتن
٠ مهارت در برقرارى ارتباط و مذاكره
ee Saeco اا
* مهارت در انتخاب نام كسب و كار
اال 0 9
٠ مهارت در كنترل و نظارت
0 9 Crys
* مهارت در فکر کردن
صفحه 14:
5 ۳
مهارتهاى مديريتى
مدیریت فنی(تولید. انبارداری» خرید. فروش. توزیع)
مديريت منابع انسانى(مقاومت در مقابل تغيير» روابط كار ارتباطات غير
رسمی» چارت سازمانی» سازماندهی» انگیزش)
ا ا ل ل ا 0
ل ۳
مدیریت زمان(برنامه ریزی زمان» تدوین جداول مصرف زمان» كنترل
زمان فعاليتها و بهره ورى زمان)
NE SS ا ا ا een) eee Ter yy
کنترل و کاهش ریسک)
مدیریت بازار یابی و شناخت بازار(تحقیقات بازار» قیمت گذاری تبلیغات»
فروش» توزیع)
|
ا eon مم
مديريت توسعه(توانايى ايجاد تغيير» فناورى يذيرىء برنامه ريزىء تامين
] rele ree rer)
صفحه 15:
راه اندازی کسب و کار کارآفرینانه و فرایندهای 3۳
خودارزيابى و كسب آمادكى
شناسایی و ارزیابی فرصت
نوآوری و ایده یابی
* تدوین طرح تجاری
9
ل 0 9
اداره بنگاه و تثبیت آن
صفحه 16:
خود ارزيابى و كسب آمادكى
ارزيابى ویژگی های شخصیتی و توانایی های فرد» قبل از
ا ا ا ا
كارآفرين از طريق برسشنامه هاى مختلفه نسبت به
Fe RY Sr ar rae aes arin)
مهارت های نسبی و نیازهای آموزشی خود را مشخص می
نمايد.
صفحه 17:
شناسایی و ارزیابی فرصت
1[
ا تت كم
رت
فك
تناسب خطر و بازده فرصت
تناسب فرصت با مهارت ها و اهداف کارآفرین
Peo ree
صفحه 18:
برای ارزیابی فرصت ابتدا به سوالات زیر پاسخ د۱9۵
این فرصت(ایده) تامین کننده چه نیازی در بازار است؟
rece le لد ee Le
است؟
شرايط اجتماعى حاكم بر اين نياز كدام است؟
جه نوع اطلاعات و داده هاى تحقيقاتى توجيه كننده اين نياز بازار
عن
ار( ۱
جه رقابتى در اين بازار وجود دارد؟
بازار و رقابت بين المللى جه وضعيتى دارد؟
ern By لي كن
صفحه 19:
[۳
کارآفرین می بایست پس از کشف فرصت ایده مناسب را
استخراج نمايد.
ل 0
ایده را دقیقاً به متن نوشته تبدیل نماید .
۱3-7 ey Sree Sr ss)
تهيه نمايد.
صفحه 20:
تدوین طرح تجاری
۶ طرح تجاری در حقیقت برنامه کاری شما برای راه اندازی
يك كسب و كار است .
۱۳ 0 اک Tee
و مناسب دارد.
صفحه 21:
9
ee Eero shes Eero
BY Wo ل er ews Vo evs Be)
NCD Ss OVE OO PP ener TC
BE Tee we Leo ae mentees)
۳ Nee eee ere ey
از آسان به سخت شروع به تدوین برنامه استفاده ازمنابع نمائید.
Re SI) پ
صفحه 22:
تاسيس و راه اندازى كسب و كان
Byer DS Slo Te ee eee nos ay
eS RST اندازى می oly
eS ne Eve not err Eases.
RoW PEN MSM ea ANB Cy م es }
٠ هس نوع تغيير و اصلاح را در طرح در تناسب با كليه
were] ا ا ل ا ۳
bey ما ا ل
صفحه 23:
اداره بنكاه و تثبيت آن
۳
شیوه مدیریت
متغیرهای کلیدی برای موفقیت
شناسايى مشكلات موجود و مشكلات بالقوه
اعمال سيستم هاى كنترل براى نظارت
صفحه 24:
oS Bear)
کارآفرینان سازمانی
٠ كارآفرينان مستقل
صفحه 25:
ویژگی های بارز کارآفرینان سازمانی
كرايش دارند تا سازمانى را به خاطر بى كيرى و اجراى ايده اى ترك كنند.
Peery ا ا ا 20010
ee tee enh kere)
بيشتر اوقات به نظر مى رسد با سلسله مراتب يا مقررات ادارى زائد سر جنف
la
SOD ere Sere oe aes]
ازكنار هرمشكل به راحتى نمى كذرند.
كار برايشان مهم تر از همه جيز ديكر در سازمان است.
هميشه حرف تازه و ایده ای جدید برای سازمان دارند.
۱ ار Ts.
Bry
صفحه 26:
را 10
هزينه ها و بار واقعى بيشرفت يك جامعه به عهده كارآفرينان
آن جامعه است.
SB St Pome ent reer) ا ۱
نمایش می گذارد.
Ibe را سر
مزیت رقابتی است که تنها توسط کارآفرینان بوجود می آید.
تکنولوژی های جدید تنها از طریق فعالیت های خلاقه
دق
صفحه 27: