پزشکی و سلامت بیماری‌ها

بیماری ابولا (Ebola)

ebola

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “بیماری ابولا (Ebola)”

بیماری ابولا (Ebola)

اسلاید 1: Ebolaدکتر حمیدرضا نادریدانشیار تخصصی بیماری های عفونیترجمه: واحد کنترل عفونت مدیریت پرستاری معاونت درمانمهر ماه 1393

اسلاید 2: ویروس شناسی: ویروس ابولا یکی از حداقل 30 ویروس شناخته شده قادر به ایجاد سندرم تب هموراژیک ویروسی می باشد.این گونه در حال حاضر به 5 دسته طبقه بندی شده است:1- ebolavirus سودان.2- ebolavirus زئیر. 3- تای جنگل (ساحل عاج) ebolavirus ،.4- ebolavirus رستون.5- ebolavirus Bundibugyo :Ebolavirus

اسلاید 3:

اسلاید 4: چرخه ی زندگی ویروس ابولا:

اسلاید 5:

اسلاید 6:

اسلاید 7: اپیدمی غرب آفریقا در سال 2014

اسلاید 8: DateTotalTotalGuineaGuineaLiberiaLiberiaSierra LeoneSierra LeoneNigeriaNigeriaSenegalDateCasesDeathsCasesDeathsCasesDeathsCasesDeathsCasesDthsCases25Sep 6263291710226353280167719405972081

اسلاید 9: زنجیره ی انتقال2راه برای انتقال بیماری شناخته شده است:1- در معرض قرار گرفتن اولیه: شامل سفر یا کار در منطقه در گیر ابولا2-در معرض قرار گرفتن ثانویه (انتقال حیوان/انسان به انسان):- پرستاران و پزشکان و دست اندر کاران کفن و دفن - کارگران مراقبت از حیوانات (پستانداران عالی).- افرادی که جمع آوری و یا آماده سازی گوشت برای مصرف انسان را بر عهده دارند.

اسلاید 10: انتقال انسان به انسان:ابولا از طریق: - تماس مستقیم (از طریق پوست گسسته یا ​​غشای مخاطی)- از طریق خون یا مایعات بدن (از جمله اما نه انحصارا: ادرار، بزاق، مدفوع، استفراغ ، و مایع منی) از فرد بیمار-- از طریق اشیاء (سرنگ و سوزن ) که با این ویروس آلوده شده اند-حیوانات آلوده-منتقل می شود.توجه:ابولا از طریق هوا، آب یا مواد غذایی منتقل نمی شود.

اسلاید 11: علائم و نشانه ها

اسلاید 12: نشانه های زودرس:تبفارنژیتو به عنوان یک اصل اساسی:بثورات ماکولوپاپولر (که در بیماران سفید پوست بهتر دیده می شود)احتقان ملتحمه دو طرفهارگان های درگیر (در اسلاید بعد):

اسلاید 13:

اسلاید 14: نشانه های دیررس: چهره رنگ پریده و حالت بیمار گونه (رخساره ی مبهوت)خونریزی ناشی از تزریق داخل وریدی (IV) و غشاهای مخاطیمیوکاردیت ادم ریویدر مراحل آخر بیماری: تاکی پنه، افت فشار خون، آنوری، و کما

اسلاید 15:

اسلاید 16:

اسلاید 17:

اسلاید 18:

اسلاید 19: در بیمارانی که درمان شده اند عوارض ذیل مشاهده شده است:میالژیآرترالژی نامتقارن و مهاجرسردردخستگیپرخوریآمنورهاز دست دادن شنواییوزوز گوشارکیت یک طرفهتورم چرکی غده پاروتید

اسلاید 20: تشخیص:شخص تحت بررسی (PUI) Person Under Investigation فردی که علائم و عوامل خطر را دارا است: شامل تب بیشتر از 38.6 درجه و علائمی مانند سردرد شدید، درد عضلانی، استفراغ، اسهال، درد شکم، و یا خونریزی های غیر قابل توجیه و....عوامل خطر اپیدمیولوژیک در 21 روز گذشته قبل از شروع علائم: مانند تماس با خون یا دیگر مایعات بدن، یا تماس با بیمار شناخته شده و یا مشکوک به EVD (بیماری ابولا). اقامت در یا سفر به منطقه ای که در آن EVD فعال است. یا تماس مستقیم باخفاش و یا پستانداران در مناطقی که این بیماری در آن منطقه بومی است.

اسلاید 21: تشخیص:مورد محتمل:(PUI) که عوامل خطر بیماری مثلا مواجهه را داشته باشد.تایید قطعی:یافته های آزمایشگاهی

اسلاید 22: تشخیص:سطح خطر قرار گرفتن در معرض خطر سطوح خطر قرار گرفتن در معرض به شرح زیر تعریف می شود:

اسلاید 23: تشخیص:بیمارانی که در معرض خطر زیاد قرار دارند:نیدل استیک یا پاشیدن خون و یا مایعات بدن بیمارEVD به مخاط. تماس مستقیم پوست یا تماس با خون یا مایعات بدن از یک بیمار EVD با فردی که بدون تجهیزات حفاظت فردی مناسب (PPE) با بیمار در تماس بوده است. فرآوری خون و یا مایعات بدن یک بیمار EVD تایید بدون PPE مناسب و یا اقدامات احتیاطی ایمنی زیستی استاندارد. تماس مستقیم با یک بدن مرده بدون PPE مناسب در کشوری که شیوع EVD رخ می دهد.

اسلاید 24: تشخیص:قرار گرفتن در معرض خطر پایین (با ریسک کم):تماس خانگی با یک بیمار EVD.تماس نزدیک با بیماران EVD در مراکز مراقبت های بهداشتی بدون پوشش محافظتی مناسب.تعریف تماس نزدیک:که در حدود 3 فوت (1متر) از یک بیمار EVD و یا در داخل اتاق بیمار یا حضور در منطقه برای یک دوره زمانی طولانی (به عنوان مثال، کارکنان مراقبت های بهداشتی، و اعضای خانواده).

اسلاید 25: یا تماس مختصر مستقیم (به عنوان مثال ، دست دادن ) با یک بیمار EVD (چون در این مورد پوشیدن وسایل حفاظت شخصی توصیه نمی شود)، نیز بدلیل خطر سرایت بیماری جزو تماس های با خطر کم تلقی می شوند.تعاملات مختصر، مانند راه رفتن درکنار فرد مبتلا یا هنگام انتقال به بیمارستان، تماس نزدیک تلقی نمی شود.

اسلاید 26: تشخیص:تماس ناشناخته:حضور در منطقه ای که در آن شیوع EVD در 21 روز گذشته صورت گرفته است ( بدون اینکه مواجهه ی بالا و یا کم خطر رخ داده باشد.)

اسلاید 27: تشخیص:آزمایش خون: شمارش کامل (CBC)، بیلی روبین، آنزیم های کبدی، نیتروژن اوره خون (BUN)، کراتینین، pHجداسازی ویروس: کشت بافت (فقط در یکی از چند آزمایشگاه درجهان انجام می شود)، RT- PCR تست سرولوژیک:تست (ELISA)، آنتی ژن ایمونوگلوبولین M (IgM) و آنتی بادی (IgG) سرم ایمونوگلوبولین G مطالعات دیگر:آزمایش ایمونوشیمیایی از پوست بیمار فوت شده (به وسیله ی میکروسکوپ الکترونیکی)

اسلاید 28: مدیریت بیماری: در حال حاضر، هیچ داروی ویژه ای برای درمان تب خون ریزی دهنده ابولا وجود ندارد.مداخله جراحی برای تشخیص بیماری اشتباه است و این اشتباه برای بیمار و تیم جراحی می تواند کشنده باشد.

اسلاید 29: مدیریت بیماری:واکسن این بیماری وجود ندارد. ولی یک آنتی بادی مونوکلونال انسانی نوترکیب علیه GP پوشش ابولا نشان داده شده است که می تواند فعالیت ویروس را خنثی کند. بازیابی از ابولا بستگی به پاسخ ایمنی بیمار دارد.افرادی که از عفونت ابولا بهبود می یابند دارای آنتی بادی هستند که احتمالا برای 10 سال می تواند این بیماران را از ابتلای مجدد مصون نگه دارد.

10,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید