صفحه 1:

صفحه 2:

صفحه 3:
۱۳۹ اساسى (يى فطی)

صفحه 4:

صفحه 5:
اختلال های خلقی ‎gb‏ به حالت شادی يا ناشادی غالب و پایدار یک انتهای آن غمگینی مفرط که افسردگي واندوه زياد است. ويك انتهاى آن شادى مفرظ كه مانيا(شيدابى) معروف است نشانه ان احساس سرخوشى و ير نيرويى افراطى است.

صفحه 6:
سس ۳ اختلال افسردگی اساسی (افسردگی یک قطبی) *افسردگی رایج ترین اختلال روانی دارا بودن ينج مورد از نه مورد به مدت دو هفته : #خلق افسرده ©ازبين رفتن علاقه وفقدان لذت در همه فعالیت ها #کاهش و افزايش وزن واشتها *بی قراری فیزیکی خستگی يا فقدان انرژی #احساس گناه و بی ارزشی

صفحه 7:
مشکلات افراد افسرده #نشانه های انگزیشی : | فراد | فسرده انگیز ه ای برای عمل ندارند , ممکن است روز ها شدیدتر : فلج ارادی #نشانه های شناختی : از دیدگاه بک ‎pai!‏ ‏منفی نسبت به خود؛ آینده ودیگران #نشانه های فیزیولوژیکی : از دست دادن اشتها و وژن

صفحه 8:
ليوو تسس شبوع شناسی حدود 5 درصد از جمعیت ‎with job a, US‏ افسرده اند؛ 7 درصد در طول زندگی احساس افسردگی داشته اند که 8درصد زنان و 5 درصد مردان سن معمول برای شروع افسردگی بین سنین 4 تا 29 سالگی است . در زنان دو برابر مردان است .

صفحه 9:
سا = اختلال افسرده ‎ge‏ #فرد نزدیک به 2 سال برخی نشانه های افسردگی اساسی را دارد. #اختلال در خواب در اشتها؛ آشفتگی ©اختلال در شخصیت نیز دارند .

صفحه 10:
لوو سس #نوعی از افسردگی که فرد علاوه بر اختلال افسرده خویی دوره افسردگی اساسی را نیز تجربه میکند . ‎alw®‏ های شدید تر و بهبودی کمتر را دارد .

صفحه 11:
8 علل افسردگی ( درون زاد و افسردگی برون زاد) 91۷-۷( ا(فسردگیدرون‌زاد همرله با مالخولیا مینامد کندعرولنی حرکتی‌بی علاقگیبه زندگی احساس‌گناه و رفتارخود #افسردگی برون زاد بدون مالیخولیا ؛ ويزکی های درون زاد را ندارد .

صفحه 12:
> ۳ nl ‏تک‎ نس #عوامل ژنتیک © مكانيسم های زیست شناختی © عوامل اجتماعى ‏ فرهنكى

صفحه 13:

صفحه 14:
ee oe ‏مک گافین دوقلوهای یک‎ oe gb ‏درصد و دوقلوهای دو تخمکی‎ ae ‏درصد شانس ابتلا ب به افسردگی را‎ دارند .

صفحه 15:
تست سس مکانیسم های زیست شناختی © انتقال دهنده های عصبی نوراپی نفرین و سروتونین در سبب شناسی افسردگی دخیلند #مهم ترین ناحیه دخیل در افسردگی

صفحه 16:
ا« سس ——— عوامل اجتماعی - فرهنگی *#افراد دارای محرومیت اقتصادی ©برخى رخدادهای تنش زا قبل ازدواج یا تولد فرزند #۴دو شغله بودن زنان (خانه داری ؛ کار بیرون از منزل )

صفحه 17:
لوو سس تبيين های روان تحلیلی #فروید افسردگی را فرآیندی شبیه به غمگینی توصیف کرد *افسردگی بهنجار ناشی از یک نوع از دست دادن فرضی و نمادین است . #شخص افسرده احساسات منفی خود نسبت به فردی که به نظر می رسد او را طرد کرده است درون فکنی می *افرادی مستعد افسردگی هستند که در گذر از مرحله رشد دهانی با شکست مواجه می شوند., زيرا انان در اين مرحله يا بیشتر از حد یا کمتر از حد ارضاء شده اند .

صفحه 18:
‎oui‏ های رفتاری ‏*نظریه های رفتاری در مورد افسردگی به فرآیند شرطی شدن کنشگر تأکید دارند . © لوينسون ميزان كم تقویت اجتماعی مثبت را عامل افسردگی می دانند .كه منجر به خلق يايين و كاهش در رفتارها می شود که پاداش های اجتماعی را در بر دارند . *مورد دوم ممکن است فرد از تعامل های اجتماعی دوری زيند كه موجب كاهش تماس های موقتی او می گردد که اين امر موجب نوعی محرومیت فرد از همدلی یا توجه دیگران نسبت به خود شود که منجر به برنامه تقویتی دیگری که نفع ثانوی نامیده می شود.

صفحه 19:
-- سس درماندگی آموخته شده © مارتين و سلیگمن معتقدند که : افسردگی از اين امر ناشى مى كردد كه فرد ياد مى كيرد محيط فيزيكى يا اجتماعى خارج از كنترل شخصی او است . © نشانه ‎sl‏ شبیه افراد افسرده مانند: فقدان انگيزش , انفعالی بودن و توقف یادگیری

صفحه 20:
لوو سس #اين مدل رفتاری توسط ابرامسون مورد تجدید نظر قرار گرفت که معتقد است افسردگی حاصل سه اسناد برای رویداد های منفی است . © اسناد درونی ( تقصیر من است) © اسناد كلى ( تلاشم فايده ندارد ) © اسناد يايدار ( هميشه براى من رخ مى دهد )

صفحه 21:
ا« سس ——— #بک معتقد بود که افسردگی از پاسخ های شناختی نادرست به رویدادهای که انسان را تحت تاثیر قرار می دهند ناشی می گردد : #افسردگی پاسخ فوری به افکار منفی اتوماتیک است . *از دیدگاه بک دو ساز و کار موجب افسردگی می شود: *مثلث شناختی که شامل :1- باورهای مربوط به خودمان 2- باورهای مربوطبه رخدادها و افراد دیگری ‎ee‏ Vv

صفحه 22:
ات سس ‎clio ®‏ شناختی که شامل :1- باورهای مربوط به خودمان 2- باورهای مربوطبه رخدادها و افراد دیگری که بر روی ما تأثیر دارند 3- باور های مربوط به آینده مان #ينج حظاى منطقى كة عبارتند از : استنباط دلخواه , انتزاع گزینشی , تعمیم مفرط , بررگنمایی و کوحک تمایی , شخصی ساری

صفحه 23:
#اين نظریه بر این معتقد است که ممکن است حق با افراد افسرده باشد و شاید ما اشتباه #شاید افسردگی یک اختلال نباشد بلکه بر #هاجا ویک مي گوید که ممکن است افراد افسرده واقعا در ارزیابی جهانشان دقیق تر از آنانی باشند که افسرده نیستند .

صفحه 24:

صفحه 25:
دارو هاى ضد افسردكى ٩سه‏ دسته از باز دارنده ها شامل :مونوآمین اکسید , سه حلقوی و باز دارند های جذب مجدد سروتونین

صفحه 26:
0 متف تلزيزو تسرإتيلسبيرومين عمر اند هایعصیر|افزایش‌میدهد ايمى پرامین و نورتریپتیلین از جذب مجدد زود هنگام آمین های بیوژنیک در نورونٍ های پیش تحریکی خود را بر اين نورون ها افزایش می دهند باز دارنده های جذب مجدد گزینشی جایگزین برای داروهای سه حلقوی و مونو اکسید شده اند .

صفحه 27:
وووااا سس الکتروشوک درمانی #عبور کوتاه مدت یک جریان الکتریکی از مغز برای ایجاد صرع گونه تحت کنترل ,جهت دست یابی به بهبودی در یک حالت نابهنجار روانی است . ۴معایبی دارد از جمله فراموشی کوتاه مدت , مرگ های احتمالی , بوجود آمدن مشکلاتی برای یادگیری و حافظه

صفحه 28:
خب ۱7 #درمان شناختی به وسیله بک مطرح شد . #یک دوره آموزشی است که در ‎Ul‏ فرد رابطه بین شناخت ها و هیجانات و رفتارش را یاد می گیرد .

صفحه 29:
خود کشی خود کنثنی نه یک اختلال خلقی اشت نه متنحصراً به افسردگی مربوط می شود . اما افسردگی با خودکشی ارتباط دارد . ‎wL®‏ ترین اختلال های روانی مربوط با خود کشی افسردگی , اختلال مربوط به مصرف مواد و اسکیزوفرنی ‏است .

صفحه 30:
> 0 #عوامل اجتماعی فرهنگی #تبیین های روان تحلیل گرانه #تبیین های شناختی

صفحه 31:
©در بين متاهل ها کمتر و در بین مطلقه ها ‎lea‏ *#زنان سه برابر مردان دست به خودکشی #در بين نوجوانان سطوح بالاى هيجانى ونيز مشكلاتى در مورد مسايل جنسى مى تواند از

صفحه 32:
خود کشی ©توسط اميل دوركيم ارايه شد كه سه نوع خودكشى وجود دارد : ©بى هنجارى : زماني رخ مى دهد كه ساختار اجتماعي كه فرد درآن قرار دارد موفق به فراهم آوردن حمايت لازم به آن فرد نيست . © خودكشي نوع خواهانه : زمانى رخ مى دهد كه فرد عمداً خود را به خاطر رفاه حال دیگران و جامعه فدا سازد . ©خودكشى خودخواهانه : در بین افرادی رخ می ی کی ‎xii‏ واج اش قن ‎١‏ | د ع ی رش

صفحه 33:
کت تبیین های روان تحلیل گرانه #طبق نظریه فروید خودکشی نشان دهنده یک آرزوی سرکوب شده برای کشتن یک موضوع محبوب از دست رفته است .

صفحه 34:
در تبیین های شناختی افرادی که دست به مهارت هاى حل مسّله دارند . © طبقه نظريه راد که یک آن را ساخته اجزای اساسی مثلث شناختی است که عبارتند : خویشتن بی ارزش , دوست نداشتنی ‎oo‏ ‏درمانده , دیگران به صورت طرد کننده , سوء استفاده کننده , قضاوت کننده ,و آینده نومیدانه تلقی می گردد .

صفحه 35:
#به وسیله روزنتال مطرح گردید با اين ویژگی ها : 8- یک رابطه زمانی منظم بین شروع یک دوره افسردگی ویک زمان مشخص از سال . 6 بهبودی کامل در یک زمان خاص از سال . ©3- در دو سال گذشته دو دوره افسردگی اساسی که با اين ملاک ها تطابق داشته باشند رخ داده ©4- تعداد افسردگی فصلی بیشتر از تعداد افسردگی

صفحه 36:
مركب ‎LIS SAD als‏ نتقاوت ار . ‏اساسی است‎ bce #شامل افزایش اشتها و میل زیاد به کربو هیدرات ها همراه با افزایش وزن , افزایش طول مدت خواب ونيز نشانه های دیگر افسردكى مى شود . #دوره زمستان معمول از آبان شروع می شود و تا پنج ماه طول می کشد . * تعداد زنان بیشتر از مردان است .

صفحه 37:

صفحه 38:
سس سس سس #هورمونی است از غده صنوبری در قاعده مغز #معمولاً در مغز میانی و هیپوتالاموس یافت می شود . #خواب و تغذیه را کنترل می نمایید .

صفحه 39:
ستت سس سس فرضیه چرخه های شبانه- روزی #در نگه داری اختلال خلق نقش مهمی دارد . #طرح کننده اين فرضیه لوی و همکاران است که معتقدند افسردگی بهنجار می تواند از کمبود خواب ناشی از آشفتگی در سیکل چرخه خواب و بيدارى بوجود آید.

صفحه 40:
فرضیه سرتونین #اين فرضیه می گوید حداقل برخی از مکانیسم های زیر بنایی ‎٩۸‏ متفاوت از مکانیسم های اشکال دیگر افسردگی نیست . #سرتونین در اشتها و خواب دخالت دارد .

صفحه 41:
لوو سس ie ee fe. SAD ‏۴دو داروی انتخابی برای درمان‎ . ‏سرترالین و فلوکستین است‎ ‏#درمان با نور درخشان نیز اثر دارد . که فرد‎ ‏روزانه چند نوبت به مدت یک الی سه هفته‎ : ‏تحت تاثیر تور شدید فرار می کیرد‎

صفحه 42:
#افراد مبتلا به اختلال دو قطبی هر دو دوره های افسردگی و مانی را تجربه می کنند #در سنین جوان تری ایجاد می شود . #اغلب برای فرد فلج کننده است . ©به سرعت حرکت می کنند , بلند و صحيت مى کنند مکالمه های آنن الا *پر زرق و برق هستند .

صفحه 43:
8- عزت نفس کاذب یا خود بزرگ بینی ©2- كاهش نیاز به خواب 36- يرحرفى يا نیاز به ادامه صحبت پرش افکاریا تجربه اين كه افكار در حال مسابقه با يكديكرند. ©5- حواس يرتى ©6- فعاليت مفرط يا تحري يذيرى روانى- حركتى De clio cle ‏ایا ی ال‎ 9

صفحه 44:
ee ‏ل‎ #افراد دوره های متغیری از افسردگی و مانیا را تجربه می نمایند که هر کدام هفته ها و ماه ها دوام می یابد . © ممكن است چند دوره از مانیا یا افسردگی را پشت سر هم تجربه نمایند .

صفحه 45:
ا« سس ——— #دوره های افسردگی مسلط هستند . #دوره های مانیا خیلی شدید نیستند . #خلق افراد بین دوره های از هیپومانی وافسردگی شدید در نوسان است . #هیپومانی : به افزایشی در فعالیت گفته می شود که از حد طبیعی بالاتر, ولی از حالت مانیا

صفحه 46:
17س ةة””. 0|606 © شيوع كلى اختلال دو قطبى در بين زنان و مردان تفاوتى ندارد اما به نظر مى ايد زنان دوره هاى افسردكى را بيشتر از مانيا تجربه دهد .

صفحه 47:
اختلال ادوارى خويى #اختلالى مزمن است كه حداقل 2 سال ادامه مى يابد . © فرد نشانه هاى افسردكى اساسى را به طور خفيف و هيبومانى را به صورت دوره اى تجربه مى كند . © افراد مبتلا به اين اختلال شديداً در معرض ابتلاء به اختلال دو قطبی کامل قرار دارند . . ‏کمتر از یک درصد جمعیت را مبتلاء می کند‎ ٩

صفحه 48:
#عوامل ژنتیک #مکانیسم های زیست شناختی ©تبيين های روان تحلیل گرانه © مدل شناختی

صفحه 49:
خب ۱7 عوامل ژنتیک #برای دوقلوهای یکسان 72درصد وبرای دوقلوهای غیر یکسان 14 درصد اعلام شده

صفحه 50:
خب ۱7 دکانیشسم های زیست شتاختى #هورمون های مانند سروتونین و نوراپی نفرین #نظریه پردازان معتقدند مانیک- دپرسیو حاصل فرایندهای زیستی خود اصلاحی است .

صفحه 51:
سا = تبیین های روان تحلیل گرانه © مانيا به عنوان یک مکانیسم دفاعی افراطی در مواجهه با حالات هيجانى ناخوشايند يا تكانه هاى نامقبول در نظر مى كيرند. *معمولاً دوره هاى مانيا به دنبال دوره هاى

صفحه 52:
اص سس ٩مانیا‏ یک واکنش دفاعی علیه افسردگی است . 29 ترکیبی از عزت نفس پایین و معیارهای غیر واقع كرايانه از موفقيت امكان دارد موجب دوره های از افسردگی و مانی شود .

صفحه 53:
لوو سس درمان اختلال دو قطبی #معمولاً قرص های لیتیوم بی کربنات جهت تعدیل کردن نوسانات خلقی به کار می روند . #ليتيوم باعث افزايش فعاليت سروتونين .تنظيم فعاليت بيامبران ثانوى يا تنظيم فعاليت سديم و يتاسيم درون نورون ها می گردد.

صفحه 54:
تت سح تر جهت دريافت فايل هاى جديد به وب سايت ذيل مراجعه فرماييد school _psy.rzb.ir®

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
29,000 تومان