کشاورزی و دامپروری باغبانی و زراعت

اداره و کنترل آفات انگور

edare_va_kontorole_afate_angor

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “اداره و کنترل آفات انگور”

اداره و کنترل آفات انگور

اسلاید 1: اداره و کنترول امراض و آفاتاندریو تیوبیسمشاور پرورش باغ انگور

اسلاید 2: در این پرزنتیشنامراض و آفات مهم در افغانستانشرایط توسعه و انکشافمعرفی امراض و آفاتسبب تخریب و از بین بردن تاک های انگور شده میتواندتاثیرات اقتصادیاستراتیژی های کنترول و جلوگیریکیمیاویبیولوژیکیمصؤنیت در جریان تطبیق تولیدات کیمیاوی

اسلاید 3: امراضخاکسترکقرغنهدیگرآتشک

اسلاید 4: خاکسترکبیشتر معمول و حایز اهمیت میباشد. امراض مهم فنگسی تاک های انگور در سراسر جهانباوجود که امراض تخریب کننده است، به آسانی کنترول شده میتوانند. امراض آب و هوا خشک، بنابراین برای توسعه و انکشاف به آب ضرورت ندارند.برای افغانستان حایز اهمیت میباشد.

اسلاید 5: اعراض برگها

اسلاید 6: اعراض خوشه ها

اسلاید 7: تاثیرات بالای خوشه های انگور در وقت جمع آوری حاصلاتضایعات زیاد حاصلات

اسلاید 8: اعراض بالای نوده های ساکت سقوط برگها قبل از وقتزیان و فقدان ذخایر در آخر فصل=در بهار آینده باز شدن فندق ضعیف و ناچیز میباشد

اسلاید 9: شرایط مناسب برای توسعه و انکشاففنگسها زمستان را در فندق های ساکت و خوابیده تاک های انگور سپری مینمایدهنگام باز شدن فندق در برگهای جدید توسعه و انکشاف مینماید.توسط چشم دیده نمیشود>در حرارت ۲۳ – ۳۲ سانتی گرید رشد و تکثر خویش را آغاز مینماید.به رطوبت و هوا آزاد ضرورت دیده نمیشود.رطوبت پائین یا بالااعراض انتان بطور نورمال تنها بعد از تولید میوه جات قابل دید میباشد، اما وقتیکه شما بالای خوشه های انگور اعراض را میبینید، وقت کنترول آن گذشته میباشد.

اسلاید 10: اعراض خاکسترکاعراض بشکل نقطه های کوچک زرد رنگ در قسمت فوقانی برگها که بشکل رشد خاکستری فنگس توسعه و انکشاف مینماید، آغاز میگردد. در آخر فصل انتانات وخیم برگهای جوان سبب سقوط برگها ، رشد و پخته شدن ناچیز نوده ها و عدم ساختار ذخایر میگردد. فنگس ها روی دانه ها قبل از شگوفه شدن الی قبل از نرم شدن و پخته شدن دانه ها رشد مینماید. دانه های انگور بعد از نرم شدن ملوث شده نمیتواند. دانه های انگور در جریان رسیدن شکاف برمیدارد که سبب ضایعات زیاد میگردد.در آخر فصل نقاط سرخ نصواری رنگ روی شاخچه ها بوجود میآید که سبب سقوط برگها میگردد.

اسلاید 11: استراتیژی های کنترول و جلوگیریاستراتیژی جلوگیری کیمیاوی در اوایل فصل نمویی (از باز شدن فندق الی رسیدن جسامت دانه انگور به اندازه نخود) - این یگانه راه است !!!!استعمال مواد کیمیاوی در شاخچه های با طول ۲ – ۳ سانتی متروقفه های منظم ۱۴ – ۲۱ روز که مربوط به شدت مریضی میباشد. مریضی با شدت زیاد =درجه حرارت ۲۳ -۳۰ سانتی گریدرطوبت نسبتاْ بلندتراز ۶۵ فیصدبرگها و شاخچه های متراکم (کنترول ناچیز کینوپی)روشهای خوبتر اداره و کنترول کینوپیتامین خوبتر جریان هواتامین خوبتر نفوذ شعاع آفتاب

اسلاید 12: کنترول کیمیاویتولیدات تماسی و سیستمیک موجود میباشدسلفر بیشتر اهمیت دارد.عدم تطبیق تولیدات سیستمیک، بنابراین خطر مقاومت فنگس در قبال تولیدات موجود نمیباشد. ۲ نوع سلفر موجود میباشد.پودر سلفرسلفر که قابلیت حل شدن را دارد.

اسلاید 13: پودر سلفرمؤثریت آن در حرارت پائین تر از ۱۸ سانتی گرید زیاد کم میباشد. گاز سلفر دای اکساید سبب از بین بردن فنگس میگردد

اسلاید 14: سلفر در حرارت بیشتر از ۳۲ درجه سانتی گرید روی برگهای جوان و دانه های انگور حریق میگردد.

اسلاید 15: برنامهسلفر را از وقتیکه طول شاخچه ها ۲ – ۳ سانتی متر باشد، تطبیق نمایید به اندازه ۱۵ – ۳۰ کیلوګرام /هکتار تطبیق میگردد. تطبیق سلفر در آوایل صبح (رطوبت شبنم در جذب مواد روی برگها کمک خواهد نمود)درروزهای بارانی و سرد تطبیق ننمایید. در هر ۱۴ – ۲۱ روزتداوی مطلوب این است که باید ۳ مرتبه قبل از فندق و یک مرتبه بعد تولید میوه جات تطبیق گردد (به اندازه نخود) در اوایل فصل تداوی کردن برای کاهش اندازه فنگس حایز اهمیت میباشد. تداوی بعد از جمع آوری حاصلات برای صحت مند بودن برگها و ساختار ذخیره ها حایز اهمیت میباشد. تطبیق اولی _ ۱۵ کیلوګرام /هکتار تطبیق دومی _ ۲۰ کیلوګرام /هکتارتطبیق سومی_ ۳۰ کیلوګرام /هکتارتطبیق چهارمی_ ۳۰ کیلوګرام / هکتار

اسلاید 16: سلفر که قابلیت انحلال را دارداین نوع سلفر نیز مانند پودر سلفر میباشد، مگرتنها قبل از تطبیق با آب مخلوط و از طریق دوا پاش استعمال میگردد.مواد فعال باید به اندازه حد اقل ۳ کیلوگرام /هکتار تطبیق ګردداندازه آب در اوایل فصل: ۳۰۰ لیتر/هکتاراندازه آب در نیمه فصل: ۵۰۰ لیتر/هکتار اندازه آب برای کینوپی رسیده: ۱۰۰۰ لیتر/هکتار

اسلاید 17: نکات مهمدرجه حرارت بیشتر از ۳۲ سانتی گرید سبب حریق شدن بخش های سبز میگردد. بعد از آن که جسامت دانه های انگور به اندازه نخود میرسد، بطور مستقیم بالای خوشه ها دوا پاشی ننمایید. اگر شدت مریضی بعد از رسیدن جسامت دانه های انگور به اندازه نخود زیاد باشد، در اینصورت بالای سطح خاک دواپاشی نمایید.

اسلاید 18: دواپاش نپسک پاور و خوشه انگوردواپاش با حجم زیاد

اسلاید 19: قرغنه مرض مهم است که باید در برنامه جلوگیری در صورتیکه بطور منظم اتفاق میافتد، کنترول گردد. توسعه و انکشاف در فصل بهار با بارش مکرراگر بطور مناسب کنترول نگردد، سبب ضایعات زیاد حاصلات میگردد. در افغانستان بطور اوسط حایز اهمیت میباشد.

اسلاید 20: اعراض قرغنه

اسلاید 21: اعراض زیان

اسلاید 22: شرایط مناسب برای توسعه و انکشافزمستان را رویی شاخچه های مرده و مواد باقیمانده فصل های گذشته سپری مینماید. در جریان فصل بهار با آفزایش درجه حرارت توسعه و انکشاف مینماید. نباتات جدید (شاخچه ها و برگها) را در شرایط مرطوب ملوث مینماید(بارنده گی های منظم و با قاعده) برای آب باران، آبیاری و شبنم ضرورت دیده میشودبرای توسعه و انکشاف باید درجه حرارت بیشتر از ۲۰ سانتی گرید باشد.برگهای جوان در مقابل انتان زیاد حساس میباشد. برگها دارای نقاط کوچک سیاه میباشددانه ها دارای سراخ های سیاه مابین خالی میباشد.در شاخچه ها ساحات مابین خالی سیاه موجود میباشد. شاخچه های ملوث شده منبع مهم و عمده انتان میباشد.

اسلاید 23: استراتیژی های کنترول وجلوگیریدر فصل زمستان باید نوده ها ملوث از باغ های انگور برداشته و بعداً حریق گردد. برنامه های جلوگیری باید در باغ های که دارای سابقه انتانات قرغنه باشد، تعقیب گردد. دوا های زمستانی و بهاری را باهم یکجا تطبیق نمایید.لایم سلفر(۱:۹ با آب مخلوط میگردد) سه هفته قبل از باز شدن فندق تطبیق میگردد.در اوایل بهار ۲- ۳ مرتبه با مس یا مخلوط بوردیوکس یا دیگرمواد کیمیاوی دواپاشی گردد.

اسلاید 24: آتشک

اسلاید 25: آفات انگورنباتی خسک

اسلاید 26: نباتی خسکحشره معمول و مهم است که در تمام مناطق انگور جهان وجود دارد.سبب کاهش کمیت و کیفیت محصولات میگردد.کنترول آنها بسیار مشکل است.وایروس های را که سبب پیچیده شدن برگها میگردد، انتقال میدهد. برای کنترول آنها برای هر دو نوع استراتیژی های بیولوژیکی و کیمیاوی ضرورت دیده میشود.

اسلاید 27: خسک بالغ مونثدر حالت پوست کندن تنه درختمحافظت و نگهداری مورچه خسک مونث با دیگران

اسلاید 28: خسک نباتی در باغ انگوردر فصل زمستان خود را تحت پوست درخت پنهان مینمایندوقتیکه زمستان به پایان میرسد و درجه حرارت بلند میرود،حرکت مینمایند. در فصل بهار بسوی شاخچه ها و برگها حرکت مینماید و بطرف خوشه ها گسترش میابد. خسک های مذکر پرواز مینمایند، در حالیکه خسک های مونث روی تاک ها باقی میمانند. رنگ آنها در فصل بهار خیره گردیده و روی برگها تخم گذاری مینمایند. عصاره عسل مانند را ترشح مینماید که مورچه ها آز آن منحیث مواد غذایی استفاده میکنند. مورچه ها مواد محافظتی را علیه دشمنان طبیعی فراهم مینمایند. قبل از جمع آوری حاصلات منتج به سقوط برگها و تخریب خوشه ها میگردد.

اسلاید 29: خسک های نباتی تحت پوست تنه درختخسک مذکر و مونثتخریبات انگورخسک های نباتی در قسمت تحتانی برگ

اسلاید 30: استراتیژی های کنترول و جلوگیریترکیب کنترول کیمیاوی و بیولوژیکیتفتیش روشهای عمده و اساسیدام ها بمنظور گرفتن خسک های مذکر و بررسی تعداد آنهاتفتیش و بررسی منظم تاک های انفرادینباتات ملوث را تنها در جریان خواب زمستانی یا اوایل بهار که شدت انتانات زیاد باشد، دواپاشی نمایید. کنترول کیمیاوی تنها در صورتیکه بیشتر از ۲ فیصد نباتات ملوث گردیده باشد، توصیه میگردد. محدود ساختن و جلوګیری از انتشار خسک نباتی در بین باغ های انگورایجاد شرایط که برای کشنده گان طبیعی خسک نباتی مناسب باشد

اسلاید 31: مورچه ها از عصاره عسل که توسط خسک نباتی ترشح میگردد، تغذیه مینماید

اسلاید 32: استراتیژی های کنترول و جلوگیریکنترول گیاه های هرزه بعضی از گیاه های هرزه میزبان خسک نباتی شمرده میشودخسک نباتی از طریق گیاه های هرزه بالای تاک های انگور بالا میشود.قبل از گشت گذار در باغ ها باید ملبس به تجهیزات و لباس های پاک باشید. محدود ساختن و جلوګیری از گرد وغبار(محدود ساختن گرد و غبار توسعه و انکشاف دشمنان طبیعی را محدود میسازد.کنترول مورچهمحدود ساختن استفاده از حشره کش های که سبب از بین بردن دشمنان طبیعی خسک های نباتی میگردد.

اسلاید 33: بعضی دشمنان طبیعی خسک های نباتیدشمنان طبیعی خسک های نباتی را از بین میبرند

اسلاید 34: استفاده از دام های فیرامون برای جنس مذکر خسک های نباتی

اسلاید 35: انتانات پیچیده شدن برگها که درنتیجه هجوم خسک های نباتی بوجود آمده استباغ انگور به شکل نورمالخسک های نباتی وایرس های را که سبب پیچیده شدن برگها میگردد، انتقال میدهد

اسلاید 36: خلاصه کنترول خسک های نباتیتفتیش و بررسی مورچه ها و کنترول آنها بعد از باز شدن فندقتفتیش و بررسی خسک های نباتی دو هفته بعد از باز شدن فندقاگر تعداد انتانات از ۲ فیصد بیشتر باشد، در اینصورت هر تاک را بطورانفرادی دواپاشی نمایید.اگر تعداد انتانات بیشتر از ۲ فیصد باشد، دراینصورت تنها بعد از جمع آوری حاصلات دواپاشی نمایید.تفتیش و بررسی دشمنان طبیعی

اسلاید 37: دیگر آفاتپروانه تاک های انگورملخ های برگ

اسلاید 38: پروانه تاک های انگور(لوبیسیا بوترانا)

اسلاید 39: تریپس

اسلاید 40: ملخ برگانتان شدید سبب سقوط برگها شده میتواند

اسلاید 41: خلاصه تطبیق تمام مواد کیمیاوی باید طبق روشهای مصؤن طوریکه در رهنمود های کنترول همه جانبه آفات توضیح گردیده است، صورت گیرد.

34,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید