صفحه 1:
صفحه 2:
پرندگان می توانند در دامنه گسترده ای از دمای محیطی»
دمای بدن را ثابت نگاه دارند
٠“ براى مرغ هاى بالغ لكهورن سفيد لين دامنه از ۱-ا ۳۷ درجه است و در دمای پایین
تر از اين دامنه. مرکز تنظیم دمای بدن از کار می افتد.
صفحه 3:
دلیل اصلی کنترل دمای بدن:
دلیل اصلی کنترل دمای بدن, تنظیم مصرف خوراک است.
* در محیط سرد
در محیط گرم
صفحه 4:
°
ارت بدن طيور 0 athe
إند كان به هر دليلى بين حرارت توليدى بدن وحرارت ازدست رفته بدن نتوانند
اد کنند و گرمای تولیدی بیشتراز گرمای از دست رفته باشد دچار
مى شوند
۰
صفحه 5:
دیاگرام:شرایط زندگی طیور
دماردرجه سانتی گراد)
صفحه 6:
[ارتی و نگهداری درجه حرارت بدن
بدن مرغهای اهلی در محدوده نسبتاً دقیقی نگهداری میشود که بصورت
ریتم شبانه روزی درجه حرارت عمق بدن منعکس میگردد
که به حویی قعذیه فده بقع هد بالا ۳۵6
oss * 6000.6
افزایش درجه حرارت بدن به
بالا تر ازحد قابل قبول 22 محیط گرم یا افزتایش فعالیت
محیط بسیار سرد پا
خروج گرما از بدن
صفحه 7:
ابر حرازت
خونگرم(دمای بدن آنها ثابت است)
: دراين ناحیه طیور بدون اینکه نیاز به تغیر درمصرف خوراک ویا فعالیت
باشند درجه حرارت بدن خود را ثابت نگه می دلرند
3 >( الى باشد
با افزایش درجه حرارت دراین ناحیه
منبسط شدن پوست
افزایش شدت گردش خون
جابجایی تشعشم)
(تماس |
افزايش اتلاف حرارت
صفحه 8:
؟:رابطه بين دماى محيط و توليد حرارت در بدن طیور
مردن از سرما
حد اكثر متابو ليسم
كاهش درجه حرارت بدن
60 6 ©
جهت تثبیت درجه حرارت بدن
صفحه 9:
۹ vs
لعمل های رفتاری به تنش
vw + ی رقداری ۱
یم
شم
| كام ممرمة رولا اورسفي
| له له زدن6 توت
۱ للها لفتادم و دور از ب 2
يه Pa A
| اشیدنآب:
صفحه 10:
اهای فیزیولوژیکی به تنش حرارتی
حرارتمحیطییا-ا قراردادنجوجه در سن0روزگویسه مدت06ساعتهر (1)
-(6درجه میزان تلفات رادرپرندگانی که در *6*)روزگی به مدت (ساعت تتش حرارتی
صفحه 11:
pH ۳ عت تزة ig el gees
Us?
مرغ ها له له زدن را بعد از 60 دقیقه در درجه حرارت محیطی *
9 درجه و یا در 37 درجه و رطوبت45 درصد و یا زمانی که
دمای بدن انها به 42 درجه برسد
صفحه 12:
أنهاويلاسما (
۱ افزایش غلظت یونهای سدیم وکلر
سس کاهش غلظت یونهای فسفر وپتاسیم
اه قلبرکاشف شار خون(
از طریق تاج وغبغب وساق پا بدلیل اتساع عروق جانبی افزایش
وجریان خون به سمت احشاءدرحدود 906۴6۴ کاهش پیدا می کند
(LOGE Aarts, brie)
صفحه 13:
درتنظیم درجه حرارت
استرس گرمایی 60800088 کاهش ترشح هورمونهای تیرونیدی
TE
هوای سرد 0۳ گرم
\
RTD 9
| )ا
کاهش تولید
حرارت
متابولیکی
افزایش
سوخت وساز
gt کاهش مقاومت طبور
صفحه 14:
صفحه 15:
gle بر احتیاجات غذایی
انرژی جهت نگهداری تا رسیدن درجه حرارت به 0درجه کاهش و با
یدن به 06۴ درجه افزايش می یابد
افزایش مصرف 0) وخوراک و کاهش تولید حرارت
تئین ها وکربو هیدراتها
حرارت افزوده چربی از مقدار حرارت افزوده پر
ترا است
مقدار مصرف آن جهت جبران دفع آب از طریق تنفس به شدت بالا می برد
رین درجه حرارت آب مصرفی (1)|)-()]/درجه می باشد
کا هش مصرف آب
امتناع از خوردن
صفحه 16:
درجه حرارت سالن برمصرف آب جوجه های گوشتی مخا
000
910
3 90 3
1
1 “ROD.
2 ow
2 ap 4
§ ww -
5 eng 7
4 و(
$ aw , —-
4 0 .سس
اه ها ۳۳۳۳۳۳۳ و + 4
٩ ۵ 9 ۵ 6 ۵ ۵
(ia) ome
انگین درجه حرارت ١ 0:00
۱ 00
988.60
مه
2
صفحه 17:
رفتن درجه حرارت مقدارآن در خون کاهش می یابد
تامین 6 به مقدار درکیلو گرم مقاومت به گرمارا
ببب کاهش مرگ ومیرناشی از بالا رفتن درجه حرارت می شود
إنانهيدرولكسيلارها -1) 2
| هيدرو اكسيلاز
a gh #رنالين + تیروزین +---- فنیل آلانین
رتیکو لسترونو کاهشنسبتهتروتروفیلبه لنفوسیت
قدرت دفاعى كم قدرت دفاعی زیاد
6 زآن به جیره مقدار تلفات را68. 12
Cortes
کرتنزیبه
صفحه 18:
تتهویه فنه درسا بايد ©فوتمكعبدر دقيقه pp Saas
]زلدة طيوز موجود درسالن باثند
صفحه 19:
2ح ازطریق نسب نازل
بق بندی خوبی ندارند
سالنهای با سقف شیروانی وسالنهایی که عایق بندی
6
صفحه 20:
eo
صفحه 21:
١ در كرم ترينساعاتووز(حدودا”©- “#ساعي4
ان طيور خوددارى كنيم
|
Ce 90چربی مه تنظیم غذا خوردن
ea
صفحه 22:
أد مغذو(©
آميته ضرورى مثل ليزين واسیدهای آمیته گوگرددار
تابستان غذا براساس وزن بالانس شود
إراككرامب[شده (000
لگه داشتن آب آشامیدنی
09) Wels AD
بازین اگرچه جهت کوکسیدیوز موءثر است ولی در تابستان نباید مصرف شود
حرارت را در بدن طیور افزایش میدهد
از مکمل های ویتامین0,)
صفحه 23:
مصرف غذا ضریب تبدیل چربی مأحوطه بطنی
گرم گر (كدم/كدم) | (درصد وزنبدن | (90)تلفات
(درروز
۶۵ ووم aes 9
۴ وهها ومه داه ٩:۹
aes joo ۵۸ 8م
as aoe
es 99
99 tes (e?a [Odea [Se
ee} (.0Ga |Oaea |et99.0
,) وچربی
صفحه 24: