ashkobha

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [1 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “اشکوب ها”

اشکوب ها

اسلاید 1: بسم الله الرحمن الرحیم

اسلاید 2: اشکوبهاپالئوسن تانیتین 58.7 سلاندین 61.7 دانیین 65.5 ائوسن پریابونیان37.2 بارتونین 40.4 لوتیتین 48.6 ایپریسین 55.8

اسلاید 3: دوران سوم (Cenozoic) نام این دوران از کلمه kainos به معنای جدید گرفته شده است. در طول دوران سنوزوئیک ، پالئوژئوگرافی (جغرافیای دیرین) زمین به حالت فعلی خود نزدیک می‌شود. دوران سنوزوئیک به دو دوره ترشیری (Tertiary) و کواترنری (Guaatemary) تقسیم می‌شود. هرکدام از این دوره‌ها خود به تقسیمات ریزتری به نام دور تقسیم شده‌اند. تقسیمات ترشیری :از دو دوره تشکیل شده است که عبارتند ازدوره پالئوژن (Paleogen) : که از کلمه Palaios به معنی قدیمی گرفته شده است. دوره نئوژن (Neogen) : که به معنی جدید می‌باشد.

اسلاید 4: TertiaryThe older major subdivision (period) of the Cenozoic Era, extending from the Cretaceous (top of the Mesozoic Era) to the beginning of the Quaternary (younger Cenozoic Period). The term Tertiary corresponds to all the rocks and fossils formed during this period. Although the International Commission on Stratigraphy uses the terms Paleogene and Neogene (pre-Quaternary part) instead, Tertiary is still widely used in the geologic literature. Typical sedimentary rocks include widespread limestones, sandstones, mudstones, marls, and conglomerates deposited in both marine and terrestrial environments; igneous rocks include extrusive and intrusive volcanics as well as rocks formed deep in the Earths crust (plutonic).

اسلاید 5: این دوران شامل دو دوره ترشیری و کواترنری می شود. دوره ترشیری شامل پنج دور پالئوسن – ائوسن – میوسن – پلیوسن می شود که از 65 میلیون سال پیش تا 2 میلیون سال پیش را شامل می شده است. دوره بعدی کواترنری است که شامل 2 دوره به نام های پلیستوسن و هلوسن می شود. مشخصات این دوران گیاهان خشکی مشابه گیاهان امروزی، گسترش نخستیها از دوره پالئوسن، جدا شدن آمریکای جنوبی از آفریقا در دوره ائوسن، شکل گیری رشته کوه های آلپ و هیمالیا در دوره میوسن

اسلاید 6: از نظر آب و هوایی در دوره پلیوسن آب و هوا گرمتر از حاضر و سردتر از میوسن و الگوسن سردتر از ائوسن بود. دوران چهارم زمین شناسی شامل چندین عصر یخبندان بود که در ذیل بشرح آمده است: یخبندان گوتر از 5/2 تا 1 میلیون سال پیش که اطلاعات در این مورد کم است از 1 میلیون تا 700 هزار سال پیش دوره ی گرم بین یخچالی گونزو میندل. از 700 تا 500 هزار سال پیش دوره سرد میندل که از بقیه عصر یخبندان ها سردتر بود و سرتاسر اروپا در زیر لایه ای از یخ قرار می گیرد. از 500 تا 300 هزار سال پیش مجدداً هوا رو به گرمی می نهد از 300 تا 200 هزار سال پیش زمین بار دیگر با سرمای شدیدی مواجه می شود و دوره یخچالی ریس نام دارد. از 200 تا 75 هزار سال پیش با سرمای شدیدی مواجه می شود و دوره بین یخچالی ریس و وورم است و از 75 تا 10 هزار سال پیش با آخرین عصر یخبندان وروم، مواجه هستیم. و از 10 هزار سال پیش تاکنون با آب و هوای گرمی روبه روییم.

اسلاید 7: بنابراین با توجه به اعصار یخبندان و بین یخبندان خیلی از دانشمندان معتقدند که هم اکنون ما در دوره بین یخچالی هستیم. همانطور که می بینید هر یخبندان نامگذاری شده است که این نام ها از نام چهار رودخانه کوچکی گرفته شده اند که در نقطه ای به رود دانوب می ریزند. دراین مکان بود که دو زمین شناس برای اولین بار وجود چهار مرحله یخبندان را کشف کردند. البته قبل از عصر یخبندان گوتر چند دوره یخبندان داشتیم. سنوزوئیک را غالباً عصر پستانداران می نامند زیرا در این زمان پستانداران جانوران عمده خشکی بودند. پس از انقراض خزندگان در پایان مزوزوئیک دو گروه از پستانداران یعنی کیسه داران و جفتداران تکامل و گسترش یافته و در سنوزوئیک برتری یافتند. البته نخستین پستانداران ابتدایی از دوره تریاس روی زمین ظهور یافتند.

اسلاید 8: دوره ترشیری از لحاظ سنی دارا ی ۶۳ میلیون سال عمر می‌باشد و طولانیترین دوره سنوزوئیک به شمار می‌آید. بیشترین تحولات ذکر شده در سنوزوئیک مربوط به این دوره می‌باشد. ترشیری به پنج دور تقسیم می‌شود که عبارتند از: پالئوسن ، ائوسن ، اولیگوسن ، میوسن و پلیوسن برخی از زمین شناسان سه دور پالئوسن ، ائوسن و الیگوسن را جز دوره پالئوژن و دو دور میوسن و پلیوسن را جز نئوژن در نظر می‌گیرند .در این دوره گیاهان و جانوران به اشکال امروزی خود نزدیکتر می‌شود در دوره ائوسن پرندگان بی‌دندان شبیه به پرندگان امروز ظاهر می‌شوند. پستانداران تقریبا در تمام محیطهای زیستی وجود داشتند. اندامهای آنان برای حفاری ، بالا رفتن از صخره‌ها یا درخت ، تاب خوردن ، دویدن و شنا کردن و پرواز کردن آمادگی داشته است. دوره ترشیری

اسلاید 9: در ایران همانند دیگر نقاط جهان، سنوزوییک از ۶۵ میلیون سال پیش و پس از رخداد کوهزایى جهانى لارامین آغاز شده است و شامل دو دوره ترشیرى و کواترنرى است. جدا از رویداد زمین‎ساختى و تحولات ژئودینامیکى، از نگاه زیستى نیز مرز مزوزوییک و سنوزوییک با ناپدید شدن خزندگان بزرگ، آمونیت‎ها، بلمنیت‎ها و بسیارى از موجودات ذره‎بینى مشخص می‎شود. رخداد لارامین یکى از رویداد‎هاى زمین‎ساختى اثر‎گذار بر زمین‎شناسى ایران است که در اثر آن ضمن به هم‎رسیدن صفحه‎هاى جدا مانده و بسته شدن زمین درز‎ کهن (به جز مکران) حوضه‎هاى رسوبى مستقل سنوزوییک ایران شکل گرفته‎اند .

اسلاید 10: پالئوسنپالئوسن ((Paleocene یا( Palaeocene) یکی از دورهای زمین‌شناسی است. دور پالئوسن از حدود ۶۵٫۵ میلیون سال پیش آغاز شد و تا حدود ۵۵٫۸ میلیون سال پیش ادامه یافت. دور پالئوسن نخستین دور در دورهٔ پالئوژن (دیرین‌زاد) است و جزئی از دوران نوزیستی به‌شمار می‌آید

اسلاید 11: ژئومورفولوژي دوران نوزيستي سنوزوييک ( Cenozoic)اين دوران 70 ميليون سال به طول انجاميده و تقريبا کمي بيشتر از يک سوم دوران دوم و حدود يک ششم دوران اول است و کوتاهترين دوران زمين شناسي ناميده مي شود. اين دوران به سه دوره پالئوژن (شامل پالئوسن، ائوسن و اليگوسن جمعا به مدت 40 ميليون سال)، نئوژن (شامل ميوسن و پليوسن جمعا به مدت 28 ميليون سال) و کواترنر (شامل پليوستوسن و هولوسن جمعا به مدت 2 ميليون سال) تقسيم مي شود. دوره هاي پالئوژن و نئوژن را روي هم دوره ترشياري نيز مي گويند.    حد فوقاني و حد تحتاني اين دوران (همچنان که قبلا نيز گفته شد) کاملا مشخص نيست. حد تحتاني آن بعلت روشن نبودن حد فاصل بين آخرين اشکوب کرتاسه (ماستريشتين) و اولين اشکوب پالئوسن (دانين) و حد فوقاني آن نيز بعلت اختلاف نظر در واقعي بودن يا غير واقعي بودن دوران چهارم مبهم مي باشد

اسلاید 12: ديرينه شناسي دوران سوماز نظر ديرينه شناسي دوران دوم با ظهور و وفور پستانداران مشخص مي شود که کاملا نقش خزندگان را در دوران دوم بازي مي کنند. زيرا ساير دسته هاي گياهي و جانوري از دوره کرتاسه به بعد در روي کره زمين وجود داشته اند و فقط شايد بعضي از دسته هاي کوچک گياهي که به تک لپه ايها تعلق دارند مخصوص دوران سوم مي باشند.از مهره داران، سنگواره پستانداران معرف خوبي براي رخساره هاي خشکي بوده ولي اهميت بي مهرگان بويژه دوکفه اي ها و شکم پايان با توجه به فراواني آنها در دوران سوم نيز قابل توجه مي باشد. اهميت چينه شناسي سنگواره هاي کوچکتر کمتر از دسته هاي جانوري نبوده و عنوان مثال نوموليتها که منحصرا در پالئوژن شناخته شده اند، اين دوره را بطور دقيق مشخص مي سازند.

اسلاید 13: آلوئولينها که قبلا در کرتاسه ظاهر شده بودند، در پالئوژن پراکندگي زيادي پيدا کرده و در نئوژن از بين رفته اند. اوربيتوئيديده ها که خانواده اي از ان به نام اوربيتوئيده ها در کرتاسه فوقاني ظاهر شده اند، خانواده ديگري نيز دارند که از بين آنها سه خانواده معرف سه دوره از دوران سوم مي باشند: اورتوفراگمينها براي ائوسن، لپيدوسيکلينها براي اوليگوسن، ميوژيپسينها براي ميوسن. گلوبوروتاليده ها که نزديک به گلوبوترونکانيده ها يعني موجودات پلانگتوني دوره کرتاسه محسوب مي شوند، ارزش چينه شناسي زيادي دارند.

اسلاید 14: حرکات کوهزايي دوران سوماز لحاظ حرکات کوهزايي دوران سوم دوره اصلي براي تشکيل کوه هاي آلپ بوده و کمربندهاي کوهزايي حاشيه اقيانوس آرام و تتيس در اين دوران تحول زيادي پيدا کرده و وضع کنوني را به خود گرفته اند. در محدوده تتيس، پزرگناوديسهاي آلپي در دوره پالئوژن صورت کاملي به خود گرفته و در دوره نئوژن واحدهاي پالئوژئوگرافي جديدي بوجود آمده اند. گسلهاي زيادي که تشکيل آنها در ميوسن فوقاني آغاز شده و در پليوسن توسعه پيدا کرده اند از نتايج حرکات کوهزايي فوق محسوب مي شوند.عمده ترين فازهاي کوهزايي که در اين دوران تاثير کرده اند عبارتند از:

اسلاید 15: لاراميد: در اواخر کرتاسه و از پالئوسن رخداده و تاثير عمده اي در شکل گيري فلات ايران و آلپ داشته است.   - پيرنه ئن: در ائاخر ائوسن و اوليل اليگوسن بوقوع پيوسته و در اروپا بيشتر تاثير داشته است.   - هلوت: در اليگوسن تاثير کرده است   - ساو: در اواخر آکويتانين و اوايل بورديگالين در ميوسن اتفاق افتاده است.   - آتيک: در اواسط ميوسن اتفاق افتاده است.   - رودانين: در مرز بين ميوسن و پليوسن بوقوع پيوسته است.   - والاک: در اواسط پليوسن اتفاق افتاده است.   - پاسادنين: در اواخر پليوسن تاثير کرده است.

اسلاید 16:

اسلاید 17: آب و هواي دورا ن سومآب و هواي دوران سوم تا حدودي شبيه دوران چهارم بوده و به دلايل زير با دوران اخير مختصر اختلافي داشته است:   - قطبين زمين در دوران سوم بطور کامل در محل فعلي آن نبوده ولي در طول اين دوران به حالت کنوني نزديک شده است.   - آب و هواي کنوني کره زمين که بايد يخچالي يا لااقل بين يخچالي در نظر گرفته شود ماخذ خوبي براي مقايسه است. زيرا اگر عرق چينهاي يخچالي امروزه از بين مي رفتند، مناطق آب و هوايي در جهت قطبين جابجا شده و آب و هوايي زمين در دوره کنوني به مناطق آب وهوايي در دوره کرتاسه نزديک مي شدند.بطورکلي آب و هوا در دوران سوم در همه جا بويژه در نقاطي که دو عامل فوق دست به دست هم داده اند گرمتر از امروزه بوده است. 

اسلاید 18: جغرافياي ديرينه دوران سوم   کره زمين در پالئوژن از لحاظ جغرافيايي شباهت زيادي به دوره کرتاسه دارد. خشکي گندوانا به تقسيمات کوچکتري تقسيم مي شود و آمريکاي جنوبي، مجموعه آفريقا و عربستان که هنوز به هم متصل مي باشند، استراليا، شبه جزيره هند و ماداگاسکار که تازه از هم جدا شده اند را به وجود مي آورد. آمريکاي شمالي تقريبا از اوراسيا جدا مي شود و ارتباط اين دو توسط دو تنگه بين گروئنلند و جزاير بريتانيا واقع بوده برقرار مي گردد. به اين ترتيب اقيانوس هاي ديگر نيز بوجود مي آيند. البته هنوز هم اقيانوس منجمد شمالي باز نشده و از اليگوسن اين عمل آغاز مي شود. قاره ها توسط اقيانوسهاي مجاور خود مورد پيشروي قرار گرفته اند. کمربند حاشيه اي اقيانوس کبير محل فعاليت شديد آتشفشاني نوع آندزيتي بوده و حرکات کوهزايي لاراميد را به دنبال داشته است..

اسلاید 19: کمربند تتيس در ائوسن و بويژه در اواخر آن تغييرات مهمي را در منطق بزرگ ناوديس باعش مي شود و در اواخر همين دوره است که جنبشهاي مماسي آغاز مي گردد. در دوره اليگوسن، مرحله بزرگ ناوديس تاخيري که از ابتداي ائوسن با تشکيل آندزيتها در حوضه داخلي آغاز شده بود به مرحله تکاملي خود مي رسد و در دوره ميوسن افزايش بيشتري مي يابد.در دوره ميوسن، قاره ها و اقيانوسها وضعي شبيه وضع کنوني داشته اند با مختصر پيشروي و پسروي دريا در روي ساحل و هم چنين از روي جدا بودن دو قاره آمريکاي شمالي و جنوبي در محل کانال پاناما و اتصال عربستان به آفريقا در محل بحر احمر از آن تميز داده مي شوند. کمربندهاي کوهزايي در اين دوره نيز کمربندهاي حاشيه اقيانوس کبير و تتيس بوده است. تغييراتي که در دوره پليوسن در زمين صورت گرفته است بدين صورت بوده که اتصال بين آمريکاي شمالي و جنوبي به وسيله باريکه اي از خشکي برقرار مي شود و خشکي عربستان و آفريقا در محل درياي احمر کشيدگي پيدا مي کند و اين دريا شروع به تشکيل شدن مي نمايد

اسلاید 20: بستــه ‎شدنکافت‎هاى مزوتتیس ایران و فــرارانش مجموعه‎هاى افیولیتى بر روى لبــه پوسته‎هاى قاره‎اى، شاید مهم‎ترین پیامد رویداد لارامید باشد. در زمین درز زاگرس، مجوعه افیولیتى نیریز، به طور دگــرشیب با سنگ‎آهک‎هاى تاربور و در زمین درز پیرامون ریزقاره ایران مرکزى، با ردیف‎هاى کم عمق پالئــوسن – ائوسن پوشیده شده‎اند و در نتیجه به نظر می‎رسد که زمیندرزهاى مزوتتیس در یک زمان بسته نشده‎اند

اسلاید 21: کوهزایی لارامین از اواخر کرتاسه تا اوایل پالئوژن، در بیشتر نواحى ایران، شواهد روشنى از چین‎خوردگى ، ماگمازایى و دگرگونى وجود دارد که با رخداد کوهزایى لارامید قابل قیاس است. آغاز، پایان و پیامد این رخداد زمین‎ساختى مهم، در همه جاى ایران و حتى در یک حوضه ساختارى – رسوبى شاخص، یکسان نیست. براى مثال، در گرگان، ردیف‎هاى آهکى – گل‎سفیدى سانتونین – کامپانین آخرین نهشته‎هاى کرتاسه است و نبود ردیف‎هاى ماستریشتین ممکن است نتیجة خروج البرز شرقی از آب در اثر کوهزایى لارامید باشد. در حالى که در لاهیجان، جنوب رشت و همچنین در دامنه جنوبى البرز، دریاى ماستریشتین، تحت تأثیر حرکت‎هاى زودرس لارامین قرار داشته تا سرانجام در اواخر ماستریشتین، این مناطق به خشکى تبدیل شده‎اند، به طورى که در منطقة الرم ردیف‎هاى ماستریشتین با دگرشیبى آشکار در زیر سنگ‎آهک‎هاى آلوئولین‎دار و نومولیت‎دار ائوسن‎ و در تخت على و سیدآباد، در زیر کنگلومراى فجن و در دربندک و جنوب زره در زیر رسوبات تخریبى پالئوسن – ائوسن قرار دارند

اسلاید 22: در یک نگاه کلى، رخداد لارامید ویژگی‎هاى دوگانه فشارشى و کششى داشته که به دنبال هم عمل کرده‎اند. در فاز فشارشى، بسته شدن کافت‎هاى مزوتتیس آغاز شده که حاصل آن، شکل‎گیرى آمیزه‎هاى رنگین ایران و رانده شدن آنها بر روى لبه قاره‎ها است. جایگیرى توده‎هاى نفوذى، دگرگونى و چین‎خوردگى همچنان از پیامدهاى فشارشى این فاز است. فاز کششى رخداد لارامید نوعى رهایى پس از فشردگى است که در پالئوسن – ائوسن رخ داده و اوج آن در ائوسن میانى و حاصل آن آتشفشانى شدید ائوسن با ترکیبى بیشتر آندزیتى است.

اسلاید 23: چین‎خوردگىناشى از رویداد لارامید را به ویژه می‎توان در دامنه‎هاى جنوبى البرز و ایران مرکزى دید. در این نواحى نهشته‎هاى آوارى پس از کوهزایى (سازند فجن، کنگلومراى کرمان) با دگرشیبى آشکار ردیف‎هاى کهن‎تر را می‎پوشانند. این دگرشیبى در جنوب نایین، جنوب شرقی یزد (کوه دوسر) و نواحى گوناگون کرمان مانند کوه سیدى دیده می‎شود. ولى در برخى مناطق، مانند جندق و خور، رسوبات کرتاسه بالا به تدریج به رسوبات مردابى – کولابى پالئوسن می‎رسند. در کپه‎داغ دگرشیبى وجود ندارد و ارتباط نهشته‎هاى آوارى سُرخ‎رنگ پالئوسن) سازند پسته ‎لیق) و سنگ‎هاى کهن‎تر هم‎شیب است. در زاگرس، شیل‎هاى ارغوانى بخش زیرین سازند پابده می‎تواند نشانگر کاهش ژرفاى حوضه در اثر رویداد لارامید باشد. در نواحى همدان، بروجرد، اراک، شهرکرد از زون سنندج – سیرجان ، دگرشکلى لارامید، شیست‎وارگى فاز ژوراسیک را چین داده و شیست‎وارگى تازه‎اى در راستاى N140E به وجود آورده است. چین‎خوردگى ناشى از رخداد لارامید تا ائوسن میانى ادامه داشته که در برخى نقاط مانند غرب ارومیه، تفرش، کاشمر و خاور ایران به صورت چرخه فرسایشى و دگرشیبى آشکار، در ائوسن میانى، قابل شناسایى است

اسلاید 24: در ناحية خاش»، سنگ‎هاي پالئوسن با رخسارة سنگ‎آهك مرجان‎دار با اندكي ماسه‎سنگ، سيلت سنگ و كنگلومرا است كه برونزد محدود دارند.«در ناحية چهل‎كوره»، در شمال غرب زاهدان، در قاعدة سنگ‎هاي سنوزوييك، رسوبات فليش مانند شامل تناوبي از ماسه‎سنگ، شيل و عدسي‎هاي سنگ‎آهك ديده مي‎شود كه روي آن را سنگ‎آهك خاكستري حجيم مي‎پوشاند.«در ناحية شمال‎بندان»، (بين بيرجند – زاهدان) مجموعه‎اي از سنگ‎هاي پالئوسن برونزد دارد كه از بالا به پايين شامل واحدهاي زير است.6- ماسه‎سنگ و لايه‎هاي تخريبي دانه‎ريز (فليش) به نام سازند دوكوهانهDokuhaneh Fm. .5- واحدهاي لغزشي Slump.4- سنگ‎آهك آلوداپيك به نام سازند پلنگ Palang Fm..3- سنگ‎آهك بالايي.2- شيل‎هاي آهكي و سنگ‎هاي آذرين1- سنگ‎آهك زيرين

اسلاید 25: در زون «سنندج – سيرجان»، سنگ‎هاي پالئوسن در نواحي زير گزارش شده است:«در ناحية مهاباد»، به ويژه در دو ناحية زبكاZebeka و گاسكر Gasker، سنگ‎هاي پالئوسن – ائوسن با مجموعة آميزه رنگين ديده مي‎شود.«در ناحية سنندج»، به ويژه در خاور آن (حوضة گاوه‎رود) رخنموني از سنگ‎آهك سُرخ‎رنگ گلوبوروتاليادار به همراه راديولاريت برونزد دارد. در شمال و باختر سنندج، رديف‎هاي كرتاسة بالا (شيل‎هاي سنندج) در پيوند با رسوبات فليشي و آتشفشاني‎هاي ائوسن‎ است. با توجه به گذر تدريجي بين اين دو، وجود رسوبات پالئوسن در اين فاصله امكان‎پذير است

اسلاید 26: در شمال باختري ايران مركزي، برونزدهاي ائوسن با اندك تغيير، ويژگي‎هايي نزديك به ائوسن البرز دارند به گونــه‎اي كه گاه واژه‎هاي فجن، زيارت و كرج، همچنان در اين نواحي كاربرد دارد براي نمونه در ناحيـة «ماكو» سنگ‎هاي ائوسن دو رخسارة متفاوت دارند

اسلاید 27: در برونزدهاي آميزه‎هاي رنگين اين ناحيه، سنگ‎هاي آهكي به سن پالئوسن تا ائوسن مياني وجود داردكه به ويژه در سيه‎چشمه برونزد دارند. ولي در باختر و شمال كليسا كندي، سنگ‎هاي ائوسن از نوع فليش ‎است كه در پاية آن، كنگلومرايي با عناصري از آميزة رنگين وجود دارد. نوموليت و ديگر روزنه‎داران از سنگواره‎هاي شاخص فليش‎ها هستند

اسلاید 28: مجموعة رسوبي ائوسن زيرين» ضمن داشتن رخسارة فليش گونه، به طور عمده شامل ميكروكنگلومرا، ميكروكلسي‎روديت، گري‎واك فلدسپات‎دار، كالك آرنيت، بيوكالك آرنيت، سيلت‎سنگ، مارن ماسه‎دار و ميكريت است. سنگواره‎هاي Glomalveolina cf. subtilis، Assilina sp.، Globigerina sp.، Operculina sp. در بخش بالايي اين مجموعه، نشانگر ائوسن پيشين است.

اسلاید 29: نگاهی بر استان آذربایجان غربیدر جاده خوی-قطور کنگلومرای ائوسن را در زیر تراورتن ها میتوان دید که مربوط به تخریب سنگهای اولترا بازیک کالردملانژ در دوره ائوسن میباشد که مربوط به چین خوردگی لارمین است. مسیر نازلوچای به سرو تشکیلات مربوط به ائوسن شامل کنگلومرا وبالابش سنگ آهک با مارنهای ماسه ای خاکستری رنگ توام با فسیل نومیلیت ودر بالای آن ماسه سنگ با تراس های حاصل از چشمه های گرم ومارن وشیل وکنگلومرای سبز-خاکستری وزیتونی که همگی مربوط به ائوسن میباشد ودر بالای این تشکیلات ائوسن تشکیلات معادل قم مربوط به الیگومیوسن مرکب از سنگ اهک دیده میشود

اسلاید 30: آرماديلوها (Armadillos)آرماديلوها يكي از گروههاي شگفت انگيز حيوانات هستند كه حدود50ميليون سال پيش(درپالئوسن) در آمريكاي جنوبي ظاهر شدند

اسلاید 31:

اسلاید 32:

اسلاید 33:

اسلاید 34: تهیه کنندگان :مصطفی مقدم(بوكاني)ارشاد عبدویدانشجويان دانشگاه آزاد اروميهبا تشکر از آقایان اتابک فتاحی و ایرج صالحی

9,900 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید