پزشکی و سلامت مراقبت‌های بهداشتی

اصول بهداشتی در کافه قنادی ها (۷)

osoole_behdashti_ghanadiha_7

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت
تعداد اسلايدهاي پاورپوينت: 31 اسلايد جهت استفاده کلیه کارکنان بهداشتی و عموم مردم
منتشرکننده‌ی پاورپوینت
1152 بازدید, 0 خرید

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “اصول بهداشتی در کافه قنادی ها (۷)”

اصول بهداشتی در کافه قنادی ها (۷)

اسلاید 1: به نام خدا

اسلاید 2: اصول بهداشت درکافه قنادیها(7)(ویژه متصدیان و شاغلین درکافه قنادیها)تهیه و تنظیم از : مقصود امیرپوردکترای تخصصی ( PHD) مهندسی محیط زیستدانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغهEmail : m.amirpour1128@mrgums.ac.ir

اسلاید 3: ماده 27دستگاه سوخت ونوع مواد سوختني بايد از نوعي باشد كه احتراق بصورت كامل انجام گيرد .تبصره- نصب هود با ابعاد متناسب ، از جنس مناسب و مجهز به هواكش با قدرت مكش كافي بالاي دستگاه پخت الزامي است .

اسلاید 4:

اسلاید 5: ماده 28محل شستشو و نگهداري ظروف بايد در مجاور محل پخت و پز و مجزا و مستقل از آن باشد.

اسلاید 6:

اسلاید 7: ماده 29 ظروف بايد در ظرف شوئي حداقل دو مرحله اي (شستشو – آبكشي) يا توسط دستگاههاي اتوماتيك شسته شود . تبصره1- تعداد و ظرفيت هر ظرفشوئي بايد متناسب با تعداد ظروف باشد .تبصره2- هر لگن يا هر واحد ظرف شوئي بايد مجهز به آب گرم و سر د باشد .تبصره3- در صورت نداشتن ماشين ظرف شوئي ، ظروف پس از شستشو  ، در محل مناسب ( قفسه مجهز به آب چكان ) و بدون استفاده از پارچه و حوله و امثال انها خشك و سپس در قفسه مخصوص ظروف نگهداري می شود.

2,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید