مراقبت‌های بهداشتیپزشکی و سلامت

اصول بهداشتی در کافه قنادی ها (7)

تعداد اسلايدهاي پاورپوينت: 31 اسلايد جهت استفاده کلیه کارکنان بهداشتی و عموم مردم

دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه

صفحه 1:
eg oe ۲ ‏جح‎ 7 7

صفحه 2:
اصول بهداشت در کافه قنادیها(۷) (ویزه متصدیانو شاغلینشرکلفه قنادیها) تهیه و تنظیم از : مقصود امیرپور دکترای تخصصی ( ۲۱۵) مهندسی محیط زیست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه ‎Email : m.amirpour1128@mrgums.ac.ir‏

صفحه 3:
دستگاه سوخت ونوع مواد سوختنی بلید از نوعی باشد که احتراق بصورت کامل انجام كيرد . تبصره- نصب هود با ابعاد متناسب ‏ از جنس مناسب و مجهز به هواكش با قدرت مكش كافى بالاى دستكاه يخت الزامى است .

صفحه 4:

صفحه 5:
ماده ۲۸ " محل ثستشو و نگهداری ظروف باید در مجاور محل پخت و پز و مجزا و مستقل از آن باشد.

صفحه 6:

صفحه 7:

صفحه 8:

صفحه 9:

صفحه 10:

صفحه 11:
ظروف باید در ظرف شوتی حداقل دو مرحله ای (شستشو - آبکشی) یا توسط دستگاههای ‎aes Slee‏ شود تعداد و ظرفیت هر ظرفشوئی باید متناسب با تعداد ظروف باشد . هر لگن يا هر واحد ظرف شوئی باید مجهز به آب گرم و سر د باشد . ‎Ge guts Gall eye‏ ۰ طروف پی از ‎oe gtd‏ محل ماب ( قفضسه مجهز به آب چکان ) و بدون استفاده از پارچه و حوله و امثال انها خشک و سپس در ‏قفسه مخصوص ظروف نگهداری می شود. ‎

صفحه 12:

صفحه 13:
پیشخوان و میز کار باید سالم و سطح ان ازجنس قابل شستشو باشد . : میز کاری که صرفا جهت تهیه مواد غذلیی بکار می رود باید فاقد هر گونه کشو و یا قفسه بوده و فضای زیر آن نیز مورد استفاده قرار نگیرد .

صفحه 14:

صفحه 15:
ماده ۳۳ انبار مواد غذلیی بلید قلبل تمیز کردن بوده و وضع داخلی آن مطلبق با شرایط مندرج در مواد ۱۶ لغلیت ۲۰ و ۳۸ لفلیت ۴۰ لین آئین نامه و حجم و فضای آن متناسب با نیاز و اختیاجات موسسه باشد . تبصره۱- انبار مواد غذایی باید بنحو مطلوب تهویه و میزان حرارت و رطیبت ان همواره مورد تائید مقامات بهداشتی باشد . تبصره 7- انبار أرد و شكر بايد مطايق نقشة مصوب بالاترين مقام يهداشى فاحل شود ” تبصره۳- قفسه بندی و پالت گذاری در انبار به نحو مطلوب و مناسب انجام شود.

صفحه 16:

صفحه 17:
زمانی نباشد که ایجاد فساد يا یخچال و سردخانه باید مجهز به دماسنج سالم باشد .

صفحه 18:
ماده ۳۵ قرار دادن مواد غذایی پخنه و خام . شسته و نشسته در کنار هم در داخل یخچال ممنوع بوده و یخچال و سردخانه همواره باید تمیز و عاری از هر گونه بوی بد باشد .

صفحه 19:

صفحه 20:

صفحه 21:
در فصل گرما حداکثر درجه حرارت داخل اماکن نباید بیشتر از ۳۰ درجه سانتیگراد باشد .

صفحه 22:
شدت روشنایی نور طبیعی یا مصنوعی در آشپزخانه ۱۰۰ تا ۲۰۰ لوکس ‏ آرایشگاه ۲۰۰ تا ۵۰۰ لوكس ‎٠‏ نانوليى ‎٠٠١‏ ا ۳۰۰ لوکس ۰ محل های فرآوری و تولید و بسته بندی ۱۵۰ تا ۲۰۰ لوکس (بسته به نوع کار) ودر محوطه عمومی و انبار مراکز و اماکن کرگاهها و کارخانجات موضوع اين آئین نامه پلید حتلقل ۱۰۰ توکس ودر رآعرو »شرس رختکی > تولت . دستشوتی و حماممها بلید بر ۰ ۰ لو گس باشد.

صفحه 23:
ماده ۴۰ 1 لازم با براى جلوكيرى از حريق و انفجار و ساير خطرات احتمللى بليد ييش بينى هاى لازم با توجه به حجم كار و نوع فعاليت و تعداد كاركران بعمل أيد .

صفحه 24:

صفحه 25:
زبلله دان در پوش دار » زنگ نزن » قلبل شستشو ‏ قلبل حمل و با حجم مناسب و تعداد کافی موجود باشد . تبصره - زبلله دان بلید مجهز به کیسه زبلله و در محل مناسبی قرار گرفته و اطراف آن همواره تمیز پاشد .

صفحه 26:

صفحه 27:
مگس پشه و سایر حشرات .سک و گربه و موش و سایر حیوانات به هیچ وجه نباید در داخل اماکن و کارگاهها و کارخانجات دیده شود . وجود سگ نگهبان در کارخانجات و محل های مشلبه , مشروط بر اينكه به هيج وجه با محل های تولید ء نگهداری و توزیع مواد غذلیی و افراد شاغل در لین قسمت ها در ارتباط و تماس نباشد بلا مانع است. )

صفحه 28:
FF cob نقشه کلیه ساختمانها ی اماکن عمومی و مراکز و کارگاهها و کارخانجات موضوع این آئین نامه به منظور انطباق با موازین بهداشتی قبل از اجرا باید به تصویب مقامات مسئول برسد .

صفحه 29:

صفحه 30:

صفحه 31:
با تشکر از توجه سبزتان

10,000 تومان