کشاورزی و دامپروری باغبانی و زراعت

افزایش کیفیت توت فرنگی

tot-farngi

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “افزایش کیفیت توت فرنگی”

افزایش کیفیت توت فرنگی

اسلاید 1: بسم الله الرحمن الرحیم1بسم الله الرحمن الرحیم

اسلاید 2: موضوع : Alginate Oligosaccharide Postharvest Treatment Preserve Fruit Quality and Increase Storage Life Via Abscisic Acid Signaling in Strawberryتیمارپس از برداشت الیگوساکارید آلژینات باعث حفظ کیفیت میوه می‌شود و از طریق پیام‌رسان‌های آبسیزیک اسید عمر ماندگاری را در توت فرنگی افزایش می‌دهد فروردین 1400 2

اسلاید 3: چکیده :آبسیزیک اسید در رسیدن میوه های غیر اقلیمی نقش مهمی دارد. تیمار پس از برداشت الیگوساکارید آلژینات تجمع آبسزیک اسید و آبسزیک اسید دوگانه را به تاخیر می اندازد و بیان ژن‌های پیام‌رسان آبسیزیک اسید را مهار میکند،در نتیجه باعث افزایش عمر ماندگاری توت فرنگی می‌شود. الیگوساکارید آلژینات همچنین کیفیت را افزایش داده و تخریب اجزای دیواره سلولی را کاهش داده و بیان ژن‌های مخرب دیواره سلولی را مهار می کنند.میوه‌های تیمار شده با الیگوساکارید آلژینات در مقایسه با میوه های تیمار نشده تاخیر قابل توجهی در استحکام، درصد پوسیدگی، اسیدیته قابل تیتراسیون، pH، مواد جامد محلول و ویتامین C را نشان دادند. 3

اسلاید 4: چکیده :الیگوساکارید آلژینات تأثیر مثبتی در حفظ مقدار بیشتری از محتوای آنتوسیانین ، فنل کل و فلاونوئیدها داشت. بر اساس این پژوهش مشخص شد تیمار های پس از برداشت الیگوساکارید آلژینات با تأخیر در تجمع آبسیزیک اسید ، مهار بیان ژن مربوط به پیام رسانی آبسیزیک اسید و تخریب دیواره سلول برای حفظ کیفیت میوه و افزایش ماندگاری بسیار مفید هستند.4

19,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید