صفحه 1:

صفحه 2:
اين فصل سه هدف عمده را دنبال می کند: ‎Sl Seta ١‏ که در مدز کلاسکهای جرد وی بر ‎١‏ )بررسى نظريه كلاسيك جديد دوره تجارى ۳ )بیان دستاوردهای عمده سياستی که از رویکرد کلاسیک جدید به اقتصاد کلان استضراج می شود. ساختار مدلهای کللاسیک جدید در حالی که اقتصاد کلان کلاسیکی جدید طی دهه ۱۹۷۰ از اقتصاد پول گرا منشعب شد و عناصر معینی از آن نگرش (مانند تبیین پول گراین از تورع) را مدنظر قراردادهبایستی آن را بعنوان مکتبی جدای از ‎lS dy SB‏ م‌سوو در نظس گرفت.

صفحه 3:
رویکرد کلاسیک چدید را اغلب با كار رابرت لوكاس (دانشكاء شيكاككو ) مترادف مى داتدد ديك اقتص‌ادداناز این مکتسب عبارتند از توماس سا رجنت (دانشگاه استتفورد ) رابررت پارو (دانشگاه هاروارد )و ادوارد پپرسکات و نیل والاس (دانشگاه مینسوتا می باشند. در رویکرد كلاسيك جديد به اقتصاد کلان؛ سه فرضیه عمده پذیررفته شده . (۱ ) فرضیه انتظارات عتلایی؛ (؟ ) فرضیه تسوید پیوسته بازار و(۳ ) فرضیه عرضه کل. فرضیه انتظارات عتلائی: میوت (۱۹۲۱) در مقاله اولیه خود می گوید؛ از آنجائیکهانتظاراته پیش بینی وقایح آینده هستند الزاماً با بيش بينوهاى تثورى های اقتصادی مربوط يكسان مى باشند. ايده ميوت به سادكى توسط اقتصاددانان ديك مورد قبول واقع نشده و تقريبا ده سال طول كشيد تا لوكاس؛ سارجنت وسايس اقتصاددانان عمده كلاسيك جديد شروع به وارد نمودن این فرضیه در مدل هاى اقتصاد کلان نمودند. ایده اصلی در ورای تعبیر ضعیف فرضيه انتظارات عقلايى اين است كه در شكل كيرى بيش هابا شكل كيررى انتظارات براى مقدار آنى يك متغيس ؛ كا رككزاران عقلانى بهترين ( كاراتررين ) استفاده را از تمامی اطلاعاتی که در اختیار عموع قرار دارد و آنها معقدند که مقدار متذیر مورد نظر رات می کنده خواهند کرد. بعبارت دیگس فرض می‌شود که انتظارات بطور عتلائی و مطابق با رفتار حداکش‌سازی مطلوبیت توسط کا رگناران اقتصبادی منفرده شکل می گیررد.

صفحه 4:
تعبیر قوى از ضرضيه انتظارات عتلانى كه كنته فوق را نين در بردارده ب كلرفته از مقاله ميوت (1971)است و معرون به تعبیر میوتی ۲۳ + (1)است كه توسط ط رقداران اصلى مكتب کلاسیک جدید ورد توجه قرار كرفت و آن را وارد مدلهاى اقتصاد كلان خود نود ان. در میم قوى ميوتى انتظارات ذهنى كا ركزاران اقتصادى در مورد هر متفي اقتصادى مطابق با اميد رياضى شرطی آمن متفیس است. بعنوان مثال براى انتظارات تورمى: فرضيه انتظارات عقلائى را مى توان از نظى جبرى بصورت رابطه زيى ‎tole gl‏ 0 ا افد جز كن فرغ قور انتظارى در زمان ‎yay and obi lat‏ مجبارت از فرخ تور انتظارى شسرطى براساس مجموعه اطلاعاتی است که در زمان 4+ در اج ادى مى باشد. راي شكل كيرى فرضيه انتطارات عتلاتي در مورد تورم کار گرا ید آنچه را كه آثان معتقدند یک مدل اقتصاد کللان "صحیح" برای اقتصاد استه در نظس بگیررند.

صفحه 5:
در صورت وجود انتظارات عتلاشی؛ انتظارات کار گنراران راجع به متفیر‌های اقتصادی بطور متوسط صحیح می باشد؛ یعنی رایس با ارزش واقعی آنها خواهد بود. بهلاوه اين فرضيه بدان معناست که کار گزاران انتظاراتی را شکل نخواهند داد که بطور سیستماتیک در طول زمان غلط (با تورش) باشد. اگر انتظارات بطور سیستماتیک غلط باشد در اين صورت کار گزاران از اشتباهاتشان یاد می گیررند و طرريقه شکل گیمری انتظارات را تفییس می دهند که به نبالآين خطاهای سیستماتیک را حنف می کنند. ‎ae‏ قوی فرضیه انتظارات عتلائی بدین معنی است که ‎ ‎ ‏عمج چز )1-0( که نرخ تورم انتظارى در زمان ؛براى زمان 1+0 رخ تورم واقعی در همان دوره :“جمله خطای تصادفى است كه اولاً داراى ميائكين فى و ثالث در زمان شكل كيررى انتظاراتء با مجموعه اطلاعات موجود در آسن ‎Qh‏ خود همبستگی ندارد. در غیس این صورت کا رگزاران اقتصادی بطور كامل از تمام اطلاعات موجود به رمبردارى نم ى كنند. خلاصه خطاى بيش بينى که ناشی از انتظاراتى است كه به طور عتلاتي شكل مى كيررده داراى اين نواص است: (1 ) الزاماً تصادفی با ميائكين صفى خواهد بود (؟ ) با خطاهايى كه در دورمهاى قبل بوجود آعدم رابطه ندارد ولذا از يك الكُوى مشخص تبعيت نمى كند يعنى داراى همبستكى سريالى در طول زمان نمى باشد و( )در ايسه با سایر روش‌های پیش بینی؛ واریانس کمتری دارد. بعبارت دیگس انتظارات عقلانی بیشترین دقت و کارآشرین نحوء شکل ‎gS‏ انتظارات را دارا مي‌باشد. ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 6:
در فرضیه انتظارات تطبیتی؛ کار گزاران اقتصادی انتظارات خود را در مورد مقادیر آتی یک متفیر (مانند تورم) فقط به مقادیر گذشته آن متفیس مرتبط می سازند. یکی از مشکلات عمده این روش پس نگ بجداستا لجممجامت() در شکل‌گیری انتظارات این است که تا زمانیکه متفیس مورد پیش‌بینی بای دوره قابل ملاحظه ای با ثبات باشد. انتظاراتی که راجع به تن شکل می‌گیرد بطور متوالی غلط مى باشد. در روش پیش نگس اما لمجممم۱ نتظارات عتلایسی بر مینای استفاده از تمام اطلاعات موجود و قابل دسترس براى عموم قرار دارد وهمراه با این دستاورد مهم تعبیس قوی که کار گاران اقتصادی انتظارات را طوری شکل نخواهند داد كه بطور سيستماتيك در طول زمان غلط باشده موجب می‌شود تا نتطارات بدون تورش باشند. کار گزاران بای استفاده از اطلاعات تا جایی انگیه خواهند داشت که منافع نهایی (برحسب اصلاح دقه در بش بیدی متس مورد قآ رای با هزین یی (ب رب سب و پردازش حا عات قابل دسترس براى عموع ) باشد. فرضیه نیازی نمی پیند که تمام کار گزاران منضرد» ‎pls Le jaye poles!‏ كسب و بيدا رش شهاد .. كا ركزاران اقتصادى مى توانئد بعنوان مثال اطلاعات را غيرمستقيم از طريق بيش بينى ها و تفسيرهايى كه از رسانه هاى خبرى منتشر می شوده استضراج نمایند. باتوجه به پیش بینی هایی که غالبا متفاوت هستند مشكلى كه بيش مى آید عبارت از تشخیص ای است كه كنام دیدگه "صحیح"می باشد.

صفحه 7:
ایرد جدی شر اینجاست که کارگزاران چگونه واقاً دانش "مدل صحیح"اقتصاد را کسپ می کنده. باتوجه به اينكه اقتصاددانان خودشان اختلاف جدی در مورد "مدل صحیح" دارند. در ارتبط با این اتقاد مهم بايد توجه نمود كه در تعبيس قوی این فرضیه نیازی نیست که کاررگزاران اقتصادی واقعًمدل صحيح اقتصادى را بدائتد. جييزى كه اين فررضيه تاكيد دارده اين است كه كا رككزاران عقلائى انتظاراتى را شکل تخواهند داد که بطور سیستماتیک در طول زمان غلط باشد. تسويه بيوسته بازار دومین فرض کلیدی در مدل های كلاسيك جديد اين است كه تمام بازارها بطور بيوسته به شيوه والراسى تسويه مىشوند. در هس لحظه از زمان همه بيامدهاى مشاهده شده به مدزله مقاديس. تسويهكننده بازار در نظ كلرفته شده كه نتيجه وا کنش های بهینه عرضه و تقاضای کار گزاران به تصورات آنها از قیمتها است. در نتیجه اقتصاد را پیوسته در تعدل ( کوتاه مدت و بلند مدت) در نظر عى ‎loan gol als aS‏ کلاسیک جدید اغلب بضوان ملهایتعادلی شناختهمی شوند.

صفحه 8:
فرض تسویه مداوع بازا از انتقادی تررین فرروض در تحلیل کلاسیک جدید است که خیلی بحث برانكين موباشده زيٍ| بدان معناست كه قيمت ها مى تواندد بطور آنى براى تسويه بازار تعديل گیردند. این فرضره شدیدا در مقابل رویکیردهایی قرار دارد که در مدل های کیدزی و پول گرا مورد قبول واقع شده است. درباره واقعی بودن فروض کلاسیکی جدید؛ ایرادات جدی وارد می شود؛ بویثژه در مورد بازار کار که اقتصاددانان کلاسیک جدید. ضرض می کنند هر کسی که مایل به کار کردن باشد می تواند شظى را در دستمزد تعادلى تسوي هكننده بازار بيدا نمايد. بدين معنى كه نگرش تعادلیکللاسیکی جدید بیکاری را کل بصورت يك يديده ارادى در نظ مى كيرد رضيه عرضه ‎BS‏ ماندد فرضيه انتظارات عقلائى تعبيرهاى كوناكونى رادر مورد فرضيه عرضه كل مى توان در ادبیات اقتصادی یافت. با وجود ایسن؛ مسی توان دو رویکرد عمده را مشخضص نمود. در ایسن دو رویکرد؛ دو فرض اولیه اقتصاد خرد وجود دارد؛ (۱) تصمیمات عقلائی که توسط کار گران و بتكاهها اتخاذمى شود رفتار بهینه سازی آنها را منعکس‌می کند و (۲) عرضه کار توسط کار گران و یا عرضه محصول توسط بنكاههاء بستگی به قیمت های تسبی دارد.

صفحه 9:
اولین زویکره کلاسیک جدید به عرضه کل متوجه عرضه کار است که از مطالمه لو کاس و رپینگ 7۲۷۳(() 1« سرا استخراج می شود. طی هر دوره ای؛ کار گران مجبورند تصمیم بگیرند که چه مقدار زمان را پین کار و استراحت اختصاص دهند. فررض می شود که کار گران تصوری در مورد متوسط دستمزد نرمال یا نتظاری دارند. اگس دستمند حقیقی جاری بالات از دستمرد حقیقی ‎ath dl‏ کارگرران اگینه ای ببرای کار بیشتر (استراحت کمتر) در زمان فطی به اميد استراحت بیشتر (کار کمت) در آینده خواهند داشته در واقع این هنگامی است که انتظار می رود دستمزد حقیقی کاهش یابد.بررعکس, اگر دستمزد حقیقی جاری كمتر از دستمزد نرمال يا طبيحى باشد كا رتكران انگیزه ای ری استراحت بیشتر ( کار کمشم )در دوره جاریبه مید کار (استراحت کمشر) در آینده خواهنه داشت و این زماني است که انتظار مي رود مستمزد افزایش يابد. بنابراين جنين فرض مى شود كه عرضه كار به واكنش نشان مى دهد. اين واكنش رفتارى كه استراحت امروز راجانشين استراحت مى كند (و برعكس ) تحت عنوان "جانشینی بین زمانی" 78۸« ۱۳" می باشد.

صفحه 10:
دومین رویکرد کلاسیک جدید به عرضه کل مجدداً از کار مهم لوکاس( ۱۹۷۳ و ۱9۷۲) نشات می كيرد. عنص کلیدی در تحلیل لو کاس مربوط به ساختار مجموعه اطلاعات موجود. بررای تولیدکنندگان است. فرض می شود که در حالی که یک بنگاه قیمت جاری کالای خودش رام تاک هي سنومی ق عبر ارهای دبک متط بابک را زمانی بای وی مطو] می شود. هنگامی که بنگاهافزایش در قیمت جاری محصولش را تجربه می کند؛ وى مجبور استه ت؟ (1 ) انتقال تقاضا به سمت محضول او زا متمكس فى کالاهای دیگره با افنرایش تولید واکنش عتلانی نشان دهد یا (۲ ) صرفاً یک افزایش اسمی در تقاضاى همه مشخص کند که این تضیس در محصول خود نسبت به قي كند که در ان حلت ناه اد هافر بازارها را منعکس می کند که موجب افنرایش عمومی در قيمت‌ها شده و نیازی به واکنش عرضه نخواهد داشت.

صفحه 11:
در اینجا بنگاهها مواجه با مسئله ای به نع "استخراج علائم" 0:۵۰:8۷ ‎cs Orpen‏ باشنده که آنها باید بین تغییررات نسبی و مطلق تماییز قاثل شوند. تحلیل رفتار کار گزاران منفرد در مورد عررضه کار و کالا منجر به تابعی به نع تابع عرضه غافلگیری لو کاس 7۵0 ععربی9) معجصا شده است: ‎P) 9‏ كم ‏معادله ۵-۳ بیان می کند که فقط در وا کنش به انحرراق سطح قیمت واقعی ) از ارزش انتظاری 157 یعنی در واکنش به افرایش غافلگیررانه ی پیش بینی نشده سطح قیمت است که مقدار تولید (۷) از سح طبیعی ود (, ۲) فاصله میگیرد. رای نمونه هنگامی كه سطع قيمت واقعى بيشتى از قيمت انتظاري باشه كا ركرراران منفره خافكيس م شوند وآ رابا الیش در قیمت ضسبی معصولاان اشتباه می کنند که منجس به افزایش در عررضه محصول و اشتفال می شود. در غیاب غافلگیریهای قیسته تولید در سطح طبیعی اش خواهد ماند. بیان دیگری از تابح عررضه غافلگیرری ل وکاس بدیین صورت است که فقط در واکنش به انحراف تورج واقعی از انتظاری است که مقدارتولید از سطلع طبیعی اش منحرف می شود (یعنی در واکنش به خطا در انتظارات تورمی ): () له ديلا ‎ ‎ ‏با تصیح تابع عرضه غافلگیری که بصورت ۵-4 معرفی شد به بیان مجددی از تعبیس "منحنی 2 | در صورتی كه انتظارات تورمى دقيقاً صحیح باشد (یعنی در غیاب غافلگیری های قیمت) تولید و اشتفال در سطح طبیعی خود خواهند بود. ‎ ‎

صفحه 12:
نظرریه دور تجاری تعادلی کینری هاء دار تجاری را پنوان یک پدیده عم ادلی مورد توچه را اند اما در اایلدهه ۳۰ هایک یک برنامه پتزوهشی را مطرح کرد که چهل سال بعده کاس تن را ادامه داد. ‎AB DN‏ هایک( ۱۹۳۳ ) مسئله اصلی در نظریه ادوار تجاری عبارت از ارائه راء حلی ببرای داخل نمودن پدیده ادواری در نظریه تعدل اقتصادی بود هر چند که این دو: به ظاهر در تناقص با یکدیگرند. هوور ‎(OO‏ ,سم می گوید. تبیین نوسانات متفییرهای کلی اقتصاد کلان و قیمت‌ها بدون توسل به منهوم "عدم تعادل" یکی از اهداف تحقیقات کلاسیک جدید در نظریه دور تجاری در تحلیل کلاسیکی جدید شوکهای پیش بینی نشدء تقاضا (عمومً ناشی از تغییرات پیش بینی نشده عرضه پول ) که کل اقتصاد را متا می سازد موجب خطا در انتظارات قیمتی شده ( که بطور عتلاتی شکل می گیررند ) و منجس به انحراف تولید و اشتفال از سطوح تعادلی ( طبیعی ) بلندمدت شان (اطلاعات كامل ) مى شود. اين خطاها ناشى از كا ركران و بتكاههايى است كه هم دو آنها اطلاعات ناقص دارند بطوريكه ‎cls‏ سطع عمومى قيدت هارا با تشيرات مسارم ی کر و نخس ره کار و تولید واكنش نشان مى دهند.

صفحه 13:
گر بنگاه هایمننرد افرایش در قیمت محصولشان را به عنوان افزایش در قیمت نسبی تعبیم نمایند آنگاه با افایش تولید واکنش نشان خواهند داد. ررض می شود که کار گران نیز دارای اطلاعات ناقص می باشند. اگر کار گرا شان) را بنوان افرایش در دستمردهای حتیتی تصور نمایند آنها نیز با افرایش عررضه کار آنن كا ركرران به اش هركونه عدم تقارن اطلاعات بين كا كران و بنكاهها را نمى يذيرد. هم كا ركران وهم بنكاهها مستعد ارتكاب خطاهاى انتظارى هستند وبه افزايش هاى عمومى در قيمت ها كه آنن را به اشتباه به اشتباه يك افزايش در دستمزدهاى يولى (نسبت به مقدار انتظارى واكنش نشان خواهند داد. بر خلاق مدل فریدمن که در ا مو اقتدد مدل ‎eS‏ تصور نموده اند به ترتیب با افزایش عرضه کار و تولید: واکنش مثبت نشان می دهند و در نتيجه توليد واشتغال كل بطور موقتى به بالاتى از سطح طبيعى شان افنزايش سخواهد يا فرضيه انتظارات عقلائى دلالت ب اين دارد كه خطاهاى انتظارى لزوماً فی‌هستند و هیچ الكوى قابل تشخيصى را نشان نمى دهند. ترکیب فرضیه انتظا رات عتلانی و تبع عرضه خافلگیری بدان معناست كه توليد و اشتغال بطور تصادضى در اطراف سطلوح طبیعی شان نوسان خواهند کرد

صفحه 14:
دستاوردهای سیاستی نگرش کلاسیکی جدید تركيب فرضيه هاى اننظارات عقلانى» تسويه بيوسته بازارها و تابع عرضه دستاوردهاى سياستى ‎١‏ دستاوردهاى عمده رويكرد كلاسيك جديد را بررسى مى كنيم كه عبارتند از: (۱) قضیه بی تأثیری سیاستهاء (۲ )هزینه های کاهش تورم برحسب تولید - اشتفال (۳) ناسا گاری زمانی تسد س/ اعتبار ,هلاس( و قواعد پولی ان )4( (۰جده نقش سیاست های اقتصاد خرد در افرایش عرضه کل و (9) انتقاد لوکاس به ارزیابی سیاست توسط اقتصادسنجی. قضيه بى تاثيرى سياستهاة قضيه بى تاثيرى سياستها از نظ, كلاسيك هاى جديده ابتد در دو مقاله مهم سارجنت و والاس (149/5 و1900 )ارائه كرديد. تصور كنيد كه مقاماء ‎agli pel,‏ كه مى واهند عرضه پول را افزایش دهند. کار گزاران اقتصادی عتلاشی» این اطلاعات را در شکل گیری انتظاراتشان دخالت داده و اثرات افزایش در عرضه پول بر سطح قيمت را كاملاً بيش بينى مى کنند؛ بطوريكه تولید و اشتفال در سطح طبیعی شان بدون تغییم باقى مى مانند. انتقال منحنى تقاضای کل به سمت راست از ,060) به ,040) توسط انتقال منحنی عرضه کل ( که شیب: ‎ORDO,‏ (به دلیل افزایش دستمرد اسمی که ناشی از تجدیدنظر آنی در انتظارات قیمتی است ) خنلی می شود. در این حالت اقتصاد حررکت مستقیمی از ۵ به 0 دارد که طبق آن بس روی منحنی عرشه کل بلند مدت عمودی بدون هیچ تغییرری در تولید و اشتفال (حتی در کوتاء مدت) باقی خواهد مان يعنى يول "ابسرختثي" انست: ال دارد. در ادارد) به سمت چپ از ,90006 به

صفحه 15:
SRAS, (PF=P,) LRAS SRAS,(P* AD,(M,) “AD,(M,)

صفحه 16:
اكنون تصور كنيد كه مقامات يولى از طريق افزايش عرضه يول و بدون اعلام قبلى آنه ان اقتصادی را غافلگیس نمایند. منحنی تقاضای کل به را از ,400 ,0 انتقال می یابد که منحنی عرضه کل صعودی یعنی ,56108 را در نقطه 0) قطع می کند. ليد توليد (,۷) از سطح انحراف سطح قیمت (م) از سطح انتظاری آن (,)می باشد: یعنیناشی از خطای انتظاری طبق معادله 5-7 تو آن (, انحراف ‎bw‏ میکند که ناشی از ان اقتصادى مى باشد. هس افرايش يا كاهشى در توليد ويا اشتفالء صرفاً موقتى هنگامیکه کار گنراران در می یابند که هیچ تغيبررى در قيمت هاى نسبى بوجود نيامده استه تولیدد و اشتفال به سطح تعادلسی (طبیعی) بلندمدت باز مس گر‌دند. هنگامیکه ان افتظا رات قیمتی ‎gine ABS ge JIS Vy age‏ عررضه صعودي بد سمت. چپ از ,66۱06 به ,06106 انتقالمی پابد که ,90 را در نقطه 0 قطع می کند

صفحه 17:
اگس مسئولین» عرضه پول را طبق یک قاعده شناخته شدهء تعیین نمایند حتى در كوتاء مدت با بيروى از يك سياست يولى نظام مند كه توسط كار كدزاران اقتصادى قابل بيش بينى باشده قادر به آش‌گذاری بر تولید و اشتفال نخواهند بود. قضیه بی تاثیرری سیاست ها ‎GAT AB NAS gt‏ به طریق زیر بیان نمود 0706 ‎Corts,‏ بحث را با بازنويسى معادله فريدمن ‏ فليس شروع كرده و آن را بصورت خطى مى نويسيم: 0 05م + لورلا ,لاو - لد جل كه5" بياذكر يك شوك عرضه برونزا (با ميائكين صفر )لا !ترا بتکاري را شام‌می دهد ننادله ه-5 زا بصررت زمر بلزنويسي مي كنيم: 5( ند (ye) ‏مج‎ 5 001000 ‏رابطه ساختارى بين تورء77؟ و ضرخ رشد پولی 4 بوسیله معادله زير نشان داده مى شودة‎ 0000 )۷-۵( كد" شوكهاى غير قابل بيش بينى تقاضا را نشان مى دهد (از قبل شوكهاى ناشى از بخش خصوصی) که میانگین صفر دارد. الا نرخ رشد انتظارى در عرضه يول باشد, انتظارات عقلانى درباره تورم عبارت خواهد بود از : )6-8 ‎BoM‏

صفحه 18:
حال يك مسئول يولى را تصور كنيد كه از كينن الهام مى كيرد و در تلاش است تا رشد پول را كنترل نمايد, بكونه اى كه ين ذرخ رشد برابى بامقذا ابت ‎glide‏ از اتحراف بيكارى واقعى از بيكارى طبيعى باشد . در اين حالت نرخ واقعى رشد پولیببرابس خواهد بود بود با )4-0( بكللا+ رونا حر لا يا+ يفك بكار ‎MS‏ عنص تصادفى يا بيش بينى نشده رشد پولی را نشان می دهد .معادله ‎0-٩‏ نشان می دهد که مسئولین پولی بر طبق یک قاعده پولی با زخوردی نظام مند عمل می کندد که کار گنراران عتلائی اقتصاد می توانند ن را پیش بینی نمایند, زیر| اکنون بخشی از مجموعه اطلاعات آنها ‎Ca‏ ‏۳/9۱ ۲7 است. بنابراین نتظارات تورمی کا رگراران عتلایی بر پایه رخ رشد ‏پولی انتظاری شکل می گیررد که در معادله ‏در معادله ‎ ‏6-0 نشان داده شده است: ‎ ‏)10-5( لمعلا ورلا ‎

صفحه 19:
با تفریق 6-1۰ از ‎6-٩‏ خواهیم داشت : )1-0( اد و با کس نمودن هه از 63۷ و جایگذاری در ۵-۱۱ سادله ۵-1۲ استخراج می شود ‎i ats, Hers‏ در نهایت با جای گذاری ۵-۱۳ در 9-5 خواهد شدة ۳ ‎=U (0M, +00) +08, (reo)‏ 1 در معادله ۵-۱۳ توجه به | Wied ‏يعنى‎ hag ats aia ayer ‏فکته مهم است كه‎ ant hl (كه دولت در تلاش است تا آنن را به منظور جل وكيرى از انحراف بيكارى از سطع طبيعواش استفاده نماید ). در اي معادله وارد نمی‌شود.

صفحه 20:
در مدل سارجنت و والاس؛ بیکاری مى تواند به دلیل تقاضای پیش بینی نشدء ‎OS) هضرع GUS OP)‏ یا غافلگیری های پولی پیش بینی نشده 1141 ز سطح طبیعی اش انحراف پیدا کند. هزينه هاى حقيقى تورم زدایی مقدار محصول از دست رفته اى كه يك اقتصاد به منظور كاهش تورم متحمل مى شود به "نسبت فداکاری" سعه: جع معروف است. در مدل های کینزی باتوجه به تعدیل تدریجی قیسته یک محرگ انتباضی بنچار منجس به زینهایحتیتی در خور توجهی می شود که می تواند بوسیلهاثرات ‎ebret g 8‏ طولانى شود ؛ بدين معنى كه ركود سبب مى شود تا نرخ طبيعى بيكارى ‎ ‏ینجا حساسیت انتظارات ‎ud‏ رژیم يولى است واين بنوبه خود بدان معناست كه درجه اعتبار ,املا <) و شهرت ‎Rents‏ مقامات پولی تتش س‌نوشت سازی در ‏فداكاري" دارد. ‎

صفحه 21:
برعکس مدل های کینزی و پول گراه رویکرد کلاسیک جدید تاکید می کند که تفییرات اعلاع شده یا بینی شده در سیاست پولی حتی در کوتاه مدت هیچ آشری بر تولید و اشتغال ندارد که مشروط به ‎aS)‏ اين سياست معتبس باشد. در اصلء مقامات يولى مى تواندد رخ تورم را بدون تحمل هزينه هاى كن (یعنی کاهش تولید و اشتفال كه در تحليلهاى كينزى و يول كلرا وجود دارد ) كاهش دهند. يعنى "نسبت فداکاری" صنر می‌شود. طبق نمودار 4-۱۲ بدون هررگونه افزايشى در بيكارى؛ شرخ تورم را ‏می توان از تتطه 0 به تقطه ( کاهش داد. ‎

صفحه 22:
اقتصباددنان کلاسیک جدید مضر هستند که گر بخواهیم تورع زدایی» نسبت فد کاری شدیدی را بدبال نداشته باشد نیاز به یک "استراتتری مالی" داریم که با "سیاست پولی اعلاع شدء" ساز گار باشد.در غیر این صورت کار گنراران ارات عتلاشي, افتظار سیاست متکوسی را در آینده خواهند داشت. اكلى اعلام سياست ها فاقد درجه ا. اك مواد نار لاره مرو و رينمهاى آن (كاهش توليد و اشتفال) ‎ley 3‏ رک موز طبق نظريه كنترل بهينه 9736 ,س«ل() و با معین بودن ترجیحات تصمیم گیر‌ندگان؛ اقتصاددانان بایستی در جستجوی تشخیص سیاست بهینه بمنظور رسیدن به بهترین نتیجه باشند. کیدلند و پرسکات می گویند که «هنگامی که انتظارات عتلایی باشد: هیچ راهی که پتواند نظریه کنترل بهینه را برای نامه ریز اقتصادی قابل کاربرد نماید وجود ندارد ». در سیستم های اجتماعی؛ کار گنراران هوشمندی وجود دارند که در تلاشند تا اقدامات سیاستی را بيش بينى نمايند. در نتيجه در سیستم های اقتصادی پویا كه سياست گذاران در گیم با دباله ای از اقدامات در طول یک دوره زمانی هستند, سیاست صلاحدیدی یعنی انتخاب بهترین تصمیم (با معین بودن وضعیت موجود) نمی تواندمنجر به حدااکشر ‎GB gat‏ هدف اجتماعی شود. این تاقص آشکار بدین دلیل بوجود می آید که (ببرنامه ریزری اقتصادی؛ یک بازی در مقابل طبيعت نيسته بلكه يك بازی در مقابل کار گرا ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 23:
نکته اساسی که کیدلند و پرسکات در رابطه با ارزیابی سیاست اقتصاد کلان بیان می کنند این است که وقتی کا رگزاران قتصادي آینده نگ باشندهمسئله سیاست اقتصادی بصورت یک بازی بويا بین بازیگران هوشمند (بیین دولت یا مقامات پولی و بخش خصوصی ) مطرح مبی شود 090 ,جعطات۳» تصور کنید که دولت آذچه را بضوان سیاست بهینه در نظاس می گیرده فرمول بندی نموده و سپس به کارگنراران خصوصی اعلا نماید. اگم اين سياست باور شود آنگه ممکن است بای دوره های بعدی مطلوب نباشده زیرا در موقعيت جدي دولت اتكييزه برای گول زدن و انكار سياست بهينه اعمال شده قبلى اش دارد. تفاوت بيسن (بهينه بودن اسان گذفته و ابید وم بادآ تست عدان ‎PON GeO‏ شود. کیداند و ررسکات تابتا می کندد که چگونه سیاسبهایی که‌داراي ناسا گاري زمانی ‎pp lin jf an‏ درچه اعتبار سیاستهای اعلامشده ‎Geet Ly‏ م ى کندد: ‎

صفحه 24:
در اینجا ضرض می کنیم که مقامات يولى مى توانند نرخ توم را كاملاً كنترل نمايند بازارها بطور ادى داراى انتظارات عقلائى هستند. معادله 5-14 نشان افلگی سکننده» کاهش یا ‎B)‏ ۰ وج ‎ ‏بيوسته تسويه موشوئد وكا ركزاران. ميدهد كه بيكارى مى تواند از طرريق يك تورم مثبت ‎ ‎ ‎۳ ‎(0) ‏کیدلند و پرسکات فرضیمی کندد که رک تایح هدف اجتماعی وجود دارد که انتخاب یک سپاست ادي بسراساس آن صبورت مى كيررد. اين تايع بصبورت 6-19 نشان داده مى شودة ‎ ‎S=9P.U) ‏نهد مهد‎ (1e-0) ‏یک سياست سا گاره يشال حداكفى تمودن 0-16 تسديت به محدوديت متحدى قيلييس يني مناظه ‎ ‏0-14 مى باشد. در نمودار ‎٩-۳‏ تمام نقاط روى محور عمودىء نقاط تعادلى بالقوه هستند زیررا در تقطه () و () بیکاری در نررخ طبیعی قرار دارد و کا رگزاران» تورع را به درستی پیش بینی می کل [ایضی 4 منحنى هاى بى تفاوتى نشان مى دهند كه نقطه ‏ وذ استه يعنى جايى ‎TUS)‏ كيرلا- لاو ‎ ‏بدست آمده ‏ ‏از آنجاییکه © برروق . قراردارد: واضح است که این تعادل سا گار زمانی؛ زیر بهینه است. ‎

صفحه 25:
در یک بازی پویا هم بازیگس به دنبال حداکشر نمودن تابع هدف خویش نسبت به تصورش از استراتترى هاى بازيكران ديك می باشد.

صفحه 26:
در بازی سیاست پولی که توسط کیدلند و پررسکات بحث شد دولت بازیگر مسلط است. هنگامی که دولت تصنیم به اتخاذ سیاست پهینه می گیررد عکسن العسل احتمالی بازیگران پیرو ( کار گران خصوصی ) را در نظر می گیرد. در بازی استاکل رگ به استتنای حالتی که یک تعهد قبلی از جانب رهبر نسبت به سیاست اعلام شده وجود داشته باشده سیاست بهینه در طول زمان ناسا گار خواهد بو زیرا مولت می تواند برد خودش را از طرريق كول زدن كا ركدزارا. بخش خصوصی این را می فیمند این تعادل سا گار زمانی؛ يك تعادل نش خواهد بود. در چنین ان خصوصی بهبود بخشد. از آنجاییکه بازیگان وضعیتی هر بازیگ به درستی تصور می کند که در حال انجم بهترین کاری است که می‌تواند با توجه به عملکرد بازیگران دیگر و با توجه به بازیگر رهبر که نقش مسلط را کنار می ‎ODS‏ ‏اتجام دهد.

صفحه 27:
اقصبادي را در نط يكيرريد كه ابددا در يك وغبعيت تادفي قرار مارد که زم ريويده بوده ولى از نظس زمانى سازكار باشد که در نمودار ‎٩-۳‏ با تقطه © نشان داده مى شود. براى سوق دادن بشه مانند نقطبه (6 مسئو! اقتصاد به یک موقعیت. پولی: تورم صفر را به عنوان هدف اعلام می کنند که از طبریق کاهش ذرخگاشد عكابه يول از به قابل حصول خواهدبود. اگم اعلامی معتبس باشد و توسط کار گزا ادی خصوصی باور شود؛ ‎SENET AST‏ خودرا از به ‏ کاهش خواهند داد كه موجب اثتقال منحنى فيلييس به پاین از 0 به 0 میشود. اما هنكامى كه كا ركنزاران در واكنش به سياست اظهار شدهء انتظاراتشان را تجديدنظى تموده اندم جه تفدميني رجود دارد كدمتناع بولي وعد شان را کار دکنه ویک افو کی تورمی را طررم مايند؟ از تمودار ۵-۳ وافح است كه ناسازگاری زمانی بای دولت یک سیاست پهیدهاست. اگر دولت از قدرت صلاحدیدی خود استفاده نماید و رخ رشد پولی را ببه منظور ایجاد یک «تورم ‎Sle‏ کننده» افزایش دهدء اقتباد می تواند به نقطه () بر روی منحنی ‏ برود که به نقطه 6 پرتری دارد. هم چند چنین وضبعتی ناپایدار استه زیرا ده ( پیکاری کمتر از رخ طبیعی ).56 است, کارگارن عقلئی ه دی درخواهندیافت که نا فرب خورده اد و اقتصاد ‎Ala ag‏ تعدل 0 با خواهد گشت که از نظم زمانی سازگار است. آنچه این مثل نشان می دهد یز است که اگم مقامات پولی از قدرت صلاحديدى برخوردار باشند آنها انگیزه ای بای گول من خواهند داشت.

صفحه 28:
پیامدهای گوناگونی که می تواند از بازی بین مسئولین پولی و چانه زنان دستمزه بوجود آید. بط رز مناسبی توسط تیلور( ۱۹۸0 ) مطررح شده است. 0 بیان نتیجه ای است که از نظر زوس سح یت روز مى باشدء در حاليكه نتيجه بهينه ‎Bly AS‏ تورم پایین و نرخ طبیعی پیکاری می باشد توسط 0 نشان داده شده است. نتیجه 0 بیانگر وضعیتی است که در آن به خاطس ناسا ز گاری زمانی؛ دولت وسوسة مي غود ذا اقعصلا را تصرريق كند د رحاليكه اين تغيميم مي توائذ مدي به رخ بالى تورم انتظاری و افنرایش های بالادر دستمزد شود ركودى را ايجاد خواهد كرد كه توسط نتيجه 0 نشاندادهشدهاست. در مورد بازى تكرارى ابر بازی) [ ‎SOS gle (reer) gdh‏ ‎IG‏ رود كد در لَء بازى بطور تكرارى نجل مى شود و بازيكن ها علاقمند به برد متوسط بلندمدت نود مى باشند. در اینجابازیکن ها بمد از هر دورء ی ترا برراساس الطلاعات جديديى که دریافتمی کم ۱ شراتویهای خود را تحدیدنظ مر می‌کند. | سیاست گنار مجبور دیدگاهبندمدت تري را دتال کند زیراپیادهای آشي سیاست های فطی او بن شهرت سياست گذارتالیس خواهد گذاشت. در این شرایط انگیره دولت برای طریب دادن» کاهش می یابد زیرا مواجه ما مبادله بين دوه اى بين مناقع قطى كد حال از قريب دادن است و ه رنه های آنی ات

صفحه 29:

صفحه 30:
نظریه های تورم که بر مبنای ناسا زگاری پویا مه ع() هستند توسط کیدلند و پرسکات مطرح شد و توسط بارو و گوردون: بیکوس و درینیل توسعه داده شد. اين نظريه ها بطور جدى ايجاد باذك هاى م ركدزى مستقل را تايبد مى كنند تا از اين طمريق بتوانند براساس (تعهد قبلی» عمل نمايند. از آنجاييكه مشكل اعتبار ناشى از قدرت صلاحديدى دولت در اتخاذ سياست يولى استه اين را مى توان بدين صورت حل نمود كه مسئوليت سياستهاى ضد تورمى به بانك مررکنری مستقل و ‎ab‏ سیاسی تفویض شود. مشکل اصلی که این محتقان در رابطه با تس اقتصادی استقلال بانک می‌کنری تایید نمودهاند؛ عبارت از ارائه شاخص استقلال است. آلسینا و سامرز 100 ,سسسسه لمه مسا مواردی را برای اراشه معیاری جهت استلال بانک مکی استفاده کردء اند که عبارهد از: توانایی بانک مر‌کنری در انتخاب اهداف سیاستی اش به دور از تقو دولت؛ روش اداره بانک عكري توانابي یانک م‌کیری در استفا از یار هایپولی به دور از محمودینها واثرامانی که برای تامین کسری های مالی به آن تحمیل می شود.

صفحه 31:
در حالیکه قواعد يولى؛ مشكلات ناسا زكارى زمانى را ندا رند و احتمالاً نرخهاى تورم پایین تری را بوجود مى آورند اما با توجه به احتمال شوكهاى بيش بينى نشده بز ركه بسيارى از اقتصاددانان در ترجيح ((قواعد) به (صلاحديد» ترديد دارند. يك باذك م مكدزى مستقل كه از كنت رلهاى سياسى بدور باشد مى تواند در مواجه با شوكهاى بز رك از سياستهاى صلاحديدى بيروى كند كه ممكن است رقيب بهترى براى سياستهاى مبتنى بى قاعده باشد. همجنين تصديق مى شود كه جدايى مديريت يولى ومالى مى تواند منج به مشكلات هماهنكى شود كه مى تواند (اعتبار» را خدشهدار نمايد. همانطور كه بلك بن (19417 ) نتيجه مى كيرد؛ (اعتبار سياست يولى تنها بستكى به سياست يولى ندارد بلکه پستگی به نامه اقتصاد کلان در کلیت آن دارد). سیاستهای اقتصباد خرد برای افنرایش عررضجه کل نتیجه ای که از تحلیلهای اقتصاد کلاسیک جدید عاید می شود این است که معیارهای سیاستی مناسب برای افرایش تولید و کاهش بیکاری» آنهایی است که انگینء های اقتصاد خرد را بمرای بنگاهها و

صفحه 32:
انتقاد لوكاس از ارزيابى سياست ها توسط اقتصادسنجى لوکاس می گوید که پارامترهای مدلهای (اقتصاد کللان سنجی با مقیاس بن‌رگ 6 نمی تواند در مواجهه با تفییررات سیاستی ثابت بمانده زیرا کا رگنزاران اقتصادی رفتارشان را متناسب با شرایط جدید تعدیل می کنند. از آنجاییکه سیاست گذاران نمی توانند اثرات سیاستهای اقتصادی مختلف و جدید را بس پارامترهای مدلهایشان پیش بینی کندد لذا شبیه سازی هایی که با مدلهای موجود صورت می گیرد بنوبه خود نمی تواند رای پیش بینی پیامدهای سیاستهای مختلف مورد استفاده قرار گیر؛ لووکاس بحث انتظارات را بعنوان تقص عمده مدلهای اقتصاد کللان سنجی با مقیاس بز رگ می داند. در صورت وجود انتظارات عتلایی: کار گزاران سیعاً به تفییرات سیاستی اعلاع شده واکنش نشان می دهند. بالاضره بایستی توجه داشت که اگس سلایق کا رگناران اقتصادی و تکنولوژی بدنبال هس تفییری در قواعد سیاستی؛ ‎gto aS‏ پارامترهای ساختاری مدلهای تعادلی کلاسیک جدید ین ممکن است در مواجهه با تفیررات سياستي ثبت نماد در عمل به نف می رسد که اهدیت انقا لوکاس بستگی به این مارد که در يارامترهاى مدل ب سياست موردنظر» داراى ثبات باشد.

صفحه 33:
نتیجه گیرری کارهایی که توسط پیشگامان کلاسیک های جدید مانند لوکاس؛ سارجنت و والاس ارائه گردید بر مباحث اقتصاد کلان در سرتاسس دهه ۱۹۷۰ بویژم در ایالات متحده مسلط شد. با نردیک شدن به ضعف های نگرش تعادلی کلاسیک جدید ظاهر گرردید. اين ضعنها عمدتاً ييامد استفاده ن دهه اح از فروض دوقلوی تسویه پیوسته بازار و اطلاعات ناقص بود. بعلاوءهمانطور که بحث نموده ایم؛ این قضیه که فقط عرضه پول پیش بینی نشده ارات حقیقی بر تولید داردء در معرض مناظره جدى و آزمونهاى تجربى قرار ككرفت. بطور كلى نتايج حاصله هيج ما ايت تجربى قوى براى اين ديدكاه كه سياست يولى نظام مند در كوتاه مدت اشرى بس متغيرهاى حقيقى ندارده ارائه نداد. این نقادها منجس به همنکری ‎gh‏ اقتصاددانان کلاسیک جدید مانتد کیدلند و پرسکاته رای ارائه تعبير ديكرى از مدل كلاسيك جديد كرديد كه تحت عنوان (نظریه دور تجاری حقیقی تعادلی» شناخته شده است.

صفحه 34:
5 ‏جدين رويكرد‎ SO aL 5 تظریه دوز دی مین ساسا 0 لاوجت وبلا 191541976 ‎pl‏ تجربي زيارو 1987و 1977 هد ‏هزيه هاي حقيقي تورم زداني سس 190 ‎De 1982 ost‏ ‎ ‎(0976 51959 Jat ‏ااسازكاري زماني و قواهد ‎2198 oat ‎ ‎ ‏اقنمادكلان كلايكي جديدا ‎aa ins, 7 5 ‏نمودار 5-6 : تکامل اقتصاد کلان كلاسيکي جدید. ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 35:
علیرغنم مجادله ای که راجع به این نگرش وجود دارد اقتصاد کلاسیک جدید تأثیس مهمی بر توسعه اقتصاد کلان دريك دهه ونيم اخيس داشته است. اين تائيس را مى توان در زمينه هاى متعددى مشاهده نمود. ولا منجس به توجه بیشتری به چگونگی مدل سازى مربوط به انتظارات شد که نتیجه آنن (اقلاب انتظارات عتلایی» در اقتصاد کلان بود.ثانیً این جنبه از انتظارات عتلایی که تفییس در سیاستها قطعا بر انتظارات اث خنواهد گذاشت ( که بنوبه خود می تواند بر رفتار کارگزاران بالاخرء در تلاش بای ارزیابی تاثیم اقتصاد کلان کلاسیک قتصادی اف يكنا /(کنون بطیر رس بو رفته شدم مت بر مجادلات مربوط به تتش و : اولاً توافق نسبتاً جامعى وجود دارد كه بعید است شرایطی فراهم آید که در كوتاء مدت سياسة تكبيت اقتصاد کلان بر تولید و اشتفال شیوه سیاست های تثبیت اقتصادی؛ سه نتيجه بدست مى آ: كاملاً بی تائيس باشد. با این وجود و با توجه به اینکه کار گراران اقتصادی اثرات تفییس در سیاستهای اقتصادی را پیش بینی می کنند. فضای تاثیر گذاری مسئولین کاهش می‌یابد. ثاناً اقتصاد كلان كلاسيك جديد امكان استناده از سياستهاى عرضه کل جهت تررغيب توليد و اشتال را بيش از پیش مطرح گرده است و سانجا ايذكه كيدرى هاى جنيد مجبور هده اند به جالش اقتضاه كلان كلاسيك جديد واكنش نشان دهنده ‎tag‏ تبییناينکه چرا دستمزدها وقیمتها ۵ تمایل به تعدیل دارند.

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
32,000 تومان