صفحه 1:
به نام خدا پیش طرح الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت دکتر علیرضا علی احمدی دانشیار دانشگاه علم و صنعت ایران

صفحه 2:
بسم الله الر حمن الرحیم

صفحه 3:
بخشهایی از بیانات مقام معظم رهبری در نخستین نشست اندیشه های راهبردی مورخ ۸۹/۹/۱۰ ۲ لین کار (سلسله نشستهای اندیشه های راهبردی) متعلق به اشخاص و مقامات نیست. کار متعلق به بنده نیست؛ لین کار همه است. همفی ما در زمینهی این کاری که دارد انجام مي گیرد. مسئولیت داریم. هر کدام به قدر توانائی‌های خودمان» ظرفیتهای خودمان» سعه و ‎se‏ قدرتی که در اختیار ما هست. در این ‎٠‏ كه بايد ان ‎ ‏لا باستي حلقدهاى فكرى تشکیل شوده روى ابنها بحث شود. حلاحی شود دفاع شود اشكال بشود انقلت و قلت طلبكى انجام بكيرد تا ان‌شاءاله به یک نتاتجی برسیم. ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 4:
3# ۳ اعم ۶ دسین صورت مسئله 1 در لين طرحء به دنبال طراحی و تدوین الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت با مختصات و ویژگی های مد نظر مقام معظم رهیری هستیم که برای شناخت بهتر مسئلهتوجه به نکات زیر ضروری است: * تعریف الگو: لین الگو یک نقشه جامع است که به ما مى كويد به کدام طرفه به کدام سمت. برای کدام هدف داریم حرکت می کنیم. (کار کرد مد نظر الگو * تببین ویژگی های کلی الگو: این الگو یک نقشمی جامع است. وقتی ميكوثيم الكوى ایرانی - اسلامی» یعنی یک نقشفی جامع. بدون نقشصی جلمع؛ دچار سردرکمی خواهیم شد؛ همچنان که در طول لین سی سال؛ به حرکتهای هفت و هشتی» بی‌هدف و زیگزاگ مبتلا بودیم یبه لین در وّن در زدیم. گاهی یک حرکتی را انجام دادیم بعد گاهی ضد آن حرکت و متناقض با آن را - هم در زمینه‌ی فرهنگ» هم در زمینه‌ی اقتصاد و در زمینه‌های گوناگون - انجام دادیم! این به خاطر این است که یک نقشمی جا وجود نداشته است.

صفحه 5:
‎é ۳‏ 5 ۶ تبیین صورت مسئله * کارکردهای مورد انتظار از الگو به عنوان یک سند بالادستی: اين الکو یک سند بالادستی خواهد بود نسبت به همصی اسناد برنامه‌ای کشور و چشم‌انداز کشور و سياستكذارىهاى كشور. يعنى حتّى جشماندازهاى بيستساله و ددساله كه در آينده تدوين خواهد شدء بليد بر اساس لين الكو تدوين شود؛ سياستكذارىهائى كه خواهد شد - سياستهاى كلان كشور - بايد از اين الكو بيروى كند و در درون اين الكو بكنجد. ‏" ويزكى منعطف بودن الكوة اين الكو. يك الكوى غير قلبل انعطاف نيست. آنجه كه به دست خواهد آمد. حرف آخر نیست؛ یقیناً شرائط نوبه‌نوی روزگار, ايجاد تغييراتى را ايجاب ميكند؛ لين تغبيرات بايد انجام بكيرد بنابرلين او یک الگوی مطف ات یعنی قلبل انعطاف است. هد اسنت؛ راهیزدها ممکن امتت به-حست: شرائظ ‏گوناگون تغییر پیدا کند و حک و اصلاح شود ‎ ‎

صفحه 6:
رن دم ۰ دلایل انتخاب کلمه «بیشرفت» در عنوان الکو ‎oe ۳ re‏ 0 شاوه ی یرو ‎A‏ ‏وجوه افتراق پیشرفت و توسعه عبارتند از: آنچه که موجب میشود ما الگوی غربی را برای پیشرفت جامعهی خودمان ناکافی بدائیم» در درجهی اول لین است که نگاه جامعهی غوبی و فلسفههای غوبیبه انسان - البته فلسفههاى غربی مختلفند؛ اما برآیند همهی آنها اين است -با نگاه اسلام به انسان» بکلی متفاوت است؛ یک تفاوت بنیلنی و ریشهای دارد. لذا پیشرفت که برای انسان و به وسیلهی انسان است در منطق فلسفهی غرب معنای دیگری پیدا میکند. تا در منطق اسلام. پیشوفت از نظر غرب پیشرفت مادی است؛ محور» سود مادی است؛ هرچه سود مادی بیشتر شد. پیشرفت بیشتر شده است؛ افزلیش ثروت و قدرت. لین» معنای پیشرفتی است که غرب به دتبال اوست؛ منطق غربی و مدل غربی به دنبال اوست و همین رابه همه توصیه میکنند وقتی مادی شد» معنلیش این است که اخلاق و معنویت را میشود در راه چنین بيشرفتى قربلفى كرد. يك ملت به يبشرفت دست بيدا كند؛ ولی اخلاق و معنویت در او وجود نداشته باشد. لعا از نظر اسلام» پیشیفت این نیست. البته پیشرفت مادی مطلوب است؛ اما به عنوان وسیله. هدف» رشد و تعالی انسان است.

صفحه 7:
دلایل انتخاب کلمه «پیشرفت» در عنوان الگو ۳ وجوه تشابه پیشرفت و توسعه عبارتند از: ۴ که ما اگر نقاط افتراق پیشرفت با منطق اسلامی را با توسعهی غربی ميشماريم. نبايد از نقاط اشتراک غفلت ؛ یک نقاط اشتراکی هم وجود دارد که اینها در توسعهی کشورهای توسعه یافتمی غوبی کاملاً وجود داشته؛ روح خطرپذیری -که انصافاً جزو خلقیات و خصال خوب اروبانی‌ماست - روح ابتکاره اقدام و انضباطه چیزهای بسیار لازمی لست؛ در هر جامعهای که اینها نباشده پیشرفت حاصل نخواهد شد. اینها هم لازم است. ما اگر بلید اینها را یاد بگيريم. ياد هم میگیریم؛ اگر هم در منلبع خودمان باشد بايد آنها را فرا بكيريم و عمل كنيم.

صفحه 8:
دلایل انتخاب کلمه «اسلامی» در عنوان الكو ‎A‏ لین الگو مبتنی بر مبلنی نظری و فلسفی اسلام و مبلنی انسان شناختی اسلام استوار است. به عبارت دیگر غایات» اهداف» ارزشها و شیوه‌های کار» همه از اسلام مایه خواهد گوفت؛ یعنی تکیهی ما به مفاهیم اسلامی و معارف اسلامی است. ما یک جامعه‌ی اسلامى هستيم يك حكومت اسلامى هستيم وافتخار مايه لين است كه ميتوانيم از منبع اسلام استفاده كنيم. خوشبختلنه منلبع اسلامى هم در اختيار ما وجود دارد؛ قرآن ‏هست» سنت هست و مفاهیم بسیار غنی و ممتازی که در فلسفه‌ی ما و در کلام ما و ‎ ‏در فقه ما و در حقوق ما وجود دارد. بتابراین «اسلامى» هم به اين مناسبت است. ‎

صفحه 9:
ویژگی های کلی الگوی مورد نظر * این الگو بگونه ای است که رشد و بالندگی انسانها بر مدار حق و عدللت و دستیابی به جامعه ای متکی بر ارزشهای اسلامی و انقلابی و تحقق شاخصهای عدللت اجتماعی و اقتصادی در گرو آنست.(متن ساستهای ابلاغی برنامه پنجم توسعه) به هر حال بحتی که برای الگوی پیشرفت میکنیم, برای این نیست که می‌خواهيم پیشرفت را شروع کنیم؛ پیشرفت از انقلاب شروع شده. بلکه به لین معناست که با بحث نظری و تعریف شفاف و ضابطیمند از پیشرفت» قصد داریمیک باور همگلنی در درجهی اول در بين نخبگان؛ بعد در همهی مردمبه وجود بیلید.که بدلنند دنبال چه هستیم وبه کجا میخواهیم برسیم و بخشهاى كوناكون نظام بدانند جه كار بايد بكنند. اين را بايد يبدا كنيم.

صفحه 10:
ویژگی های کلی الگوی مورد نظر * پیشرفت کشور و تحولی که به بيشرفت منتهى ميشود, باید طوری برنامهریزی و ترقیب داده شودکه انسان بتولند در قن‌به رشد و تعللی برسد؛ انسان در از انسان» حتّی نه انسان_ابرانی. پیشرفتی که‌عا میخواهيم بر اساس اسلام وبا تفکر اسلامی معنا کنیم» فقط برای انسان ایرلنی سودمند نیست؛ چه برسد بگوئیم برای طبقهای خامی. لین پیشرفت» برای کل بشویت و برای انسانیت است. فقطمی تفارق اساسی» نگاه به انسان است.

صفحه 11:
بخشی از محتوای اسلامی الگوی پیشر فت "۲ نگاه اسلام به عدالت ۴ سئله‌ی عدللت. بسیار مهم است. یکی از ارکان اصلی لین الگو باید حتما مسئله‌ی عدللت باشه. اصلاً عدللت معیار حق و باطل حکومتهاست. یعنی در اسلام آگر چاه صاخ عدالت وجوداتدافتت» حقانيت و شروعیت زیر سوال است:

صفحه 12:
"" نقش آفرینان اصلی در طراحی الگو: * مدلسازی و الگوسازی» کار خود شماست؛ یعنی کار نخبگان ماست. در تحقیقات دانشگاهی باید دنبالش بروند. بحث کنند و در نهایت مدل پیشرفت را برای ایران اسلامی» برای لین جغرافیء با لین تاریخ» با لین ملت. با لین امکانات؛ با لین آرمانها ترسیم و تعیب ند و بر اساس اوء حرکت عمومی کشور به سوی پیشرفت در بخشهای مختلف شکل بگیرد. * حالا اگر اعتماد به نفس نباشد» ميكوثيم آقا مگر ما میتوانیم؟ این همه دیگران تجربه کردند. ما حالا چه بالاتر از آنها میخواهیم بیاوریم؟ این نبود اعتماد به نفس است؛ که الان هم متأسفانه بمضی‌ها میگوبند! بمضی از تحصیلکردههای ما همین را میگویند. ما گفتیم الگوی توسعهی بومی تهیه کنیم. میگویند آقا کدام الگوی توسعهی بومی؛ مگر میشود؟! ببینید. لين همان رسوبات باقیماندهی از گذشته است؛ نبود اعتماشبه نفس است. اکر یک ملت میخواهد پیشرفت کند؛ نمیشود منتظر دیگران باشد.

صفحه 13:
نکات مهم در فر آیند طراحی الکو نقش آفرينان اصلى در طراحى الكو: * البته گفته شد که برای تدوین یک چنین الگوئی» ما توانائی فکری نداریم. نمیتوانیم این را قبول کنیم. ظرفيتهاى كشورء ظرفیتهای زیادی است. تا ن حدی که بنده اطلاع بيدا نم. به نظرم ظرفیتههای بالفعل شده‌ی بسیار خوبی وجود دارد؛ هم در حوزه‌ی دانشگاهی» هم در حوزمی علمیمی قم و بعضی حوزه‌های دیگر. علاومی بر این, استعدادها و د دارد که مشود اینها راابا مطالیه با د؛ اینها را وسط میدان آورد. ما اك أدووة العو قار الاقميم تقزم وال لكشيو سلف عقب كولسو ادو شين غوا کرد لذاست كه بايستى حتماً این حرکت که اینجور طراحی شده بيش برود.

صفحه 14:
نکات مهم در فر آیند طراحی الکو * حلقه‌های فکری تشکیل شود دانشگاه‌ها و حوزه‌ها با لین مسئله درگیر شوند تا اینکه بتوانيم انشاءال اين را به نقطدى مطلوب خودش برسانيم. " البته كزارشى كه آقاى دكتر داوودى ‎tila‏ كزارش بسيار خوبى بود؛ من هم كموبيش بىاطلاع نبودم از لين مطللبى كه ايشان كفتند؛ ليكن با لين تفصيل ما اطلاع نداشتيم. اینها بسیار خوب است با هم هیچ منافاتی ندارد. اين کار» کار یک مجموعه‌ی خاص و محدود یست؛ کاری است که بلید هممی ظرفیت نخبگلنی کشور به میدان بیاید.

صفحه 15:
* همان طور که عرض کردیم. کار کوتاهدمدت و از آن پروژه‌های زودبازده هم نیست؛ این کار بلندمدتی است. باید انجام بگیرد عجله‌ای هم نداریم. ما پیش خواهیم رفت. این چیزی هم نیست که دولتهلیا مجللس بتوانند تن را تصویب کنند؛ این - همان‌جور که گفتيم - نسبت‌به همفی اسناد مهم سازنده‌ی فعال در کشور» جایگاه بالادستی داود؛ باید خیلی مراحل را طی کند وبه یک قوام لازم برسد. لین فکرها باید کاملاً ورز بخورد تا اینکه بتواند به یک نقطه‌ی اساسی برسد. ۴ یعنی بایستی حلقه‌های فکری تشکیل شود» روی اینها بحث شود. حلاجی شود دفاع شود. اشکال بشود آن‌قلت و قلت طلبگی انجام بگیرد تا ان‌شاءله به یک نتائجی برسیم.

صفحه 16:
کلیات مبانی نظری طراحی الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت Fe ag A sees ate] ‏میتی بر وحی» عفل منت و‎ aa ula gee | ‏ولو و رورا‎ مشخصات الكوى اسلامی - ایرانی پیشرفت. و نقشه راه دستهابى به آن 4 | حوزه هاى اصلى الكويردازى | تحديد طراحى نظ ‎Fa a 4 2+‏ 5 دولت مشروع و كار مد 6 طراحى تقامات و ساح ‎ae‏ ‏مياستها و راهبردهاى كلان بخشي و دستكاة د 9 2000 , كشور ييشرفته عدالت معور ‎a‏ ‏۳ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎le once ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 17:
جایگاه؛ حوزه ها و عرصه های انساني طراحی الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت

صفحه 18:
جایگاه» حوزه ها و عرصه های انسانی

صفحه 19:
جایگاه؛ حوزه ها و عرصه های انساني طراحی الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت

صفحه 20:
جایگاه» حوزه ها و عرصه هاى انسانى طراحى الكوى اسلامى-ايرانى بيشرفت حكومت ا امت عزت من اتير تعدن بزرک مه ان عون موی اه 6

صفحه 21:
جایگاه» حوزه ها و عرصه های انسانی طراحی الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت و مر ی جر وی تست 3 و

صفحه 22:
جایگاه؛ حوزه ها و عرصه های انسانی طراحی الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت cose ‏عدل‎ ‎ae

صفحه 23:
جایگاه؛ حوزه ها و عرصه های انساني طراحی الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت

صفحه 24:
جایگاه» حوزه ها و عرصه های انسانی طراحی ‎eet‏ اسلامی-ایرانی پیشرفت ل ‎Cc.‏ ‎hues =‏ ایثار و بصیرت و اعتقاد زندگی 1 .. 6 .- ۱ ‎wer‏ 1 1 ‏ركه‎ Pa Ret ‏"د‎ ‏ده کارآفرینی‎ ‏عرصه ایمان»‎ ‏معنویته.‎ ‏خودسازی» اراده‎ 9 ‏ی واخلاق‎ 5 ‏سف‎ ae - 2

صفحه 25:
جایگاه؛ حوزه ها و عرصه های انساني طراحی الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت

صفحه 26:
حوزه ها و محورهای الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت

صفحه 27:
حوزه ها و محورهای الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت ساؤماتى منامب براق ‎pe alle‏ انواع ساختار حكو رز ها ‎ISA Glan‏ ارزشهای ‎okt‏ و اصول حاکم بر جمهوری ‎ ‎ ‎ ‎Pll pt ole ‏طراحی ساختر وسمی دولت اسلامی ‏۲ ۱ ۶ ۰ ۱ ۲ | طراحی ساختارهای مرد ناد نهادها و سامتهی اجریی کر ‎ogee‏ سار ‎te‏ من جاگ تهادهلى خصوصى- نهر ماو کر مب آن دی دزی لیس ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 28:
حوزه ها و محورهای الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت

صفحه 29:
حوزه ها و محورهای الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت زه ها و معورهای الکوی الا رم کیت مج ارات انر له سر هر

صفحه 30:
حوزه ها و محورهای الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت هی کی الم

صفحه 31:
حوزه های اصلی طراحی الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت ۴- طراحی الگوی جامعه اسلامی-ایرانی a ۴۱ سیم الگوی فرهنگ مطلوب و چگونگی حاکمیت ارزشهای اسلامی در آن ۴-۱-۱- ترسيم جتمم اناز و الكوى أرماتى و مطلوب فرهتك عمومى جامه لام ۲-۱-۲ مین مصادیقاجتمعیرزش پنیدین عدالت و جكونكى حاكميت ‎eee Singh ll‏ 1-6-؟-تميين مصاديق اجتماعى ارزش بتيادين تعاون و جكونكى حاكميت أنه در فرهنك عمومى ۴-۱-۴-تبین مصاديق اجتماعى ارزش بغياين صداقت و جكوتكى حاكميت أنه در فرهنك عمومى 1-3--تمين مصاديق اجتماعى ارزش بغيادين امانت دارى و جكونكى حاكميت ‎Singh lel‏ عمو ‎els! Golan Guo TF‏ ارزش بتيادين وفاى به عبهد و ببيمان و جكونكى حاكميت أنه در فرهناك عمومى ‏۲-۱-۷ مین مصادیق اجتمعیرزش نیدیناعتدل و ‎Singh ll aS SiS‏ عمومی ‏1-8-؟-تميين مصاديق اجتماعى ارزش بنيادين تقدم حق جامعه بر حق افراد و جكونكى حاكميت أنها در فرهنك عمومى (در شرايط تعاض ‎(a‏ ‎۲-۱٩‏ تمین مصاديق اجتماعى ارزش بنيادين حق حکومت اسلامی بر حقوق جامعه و فاد و جكوذكى حاكميت نها و رهنگ عمومی [ر شرا تارض ‎(Ge‏ ‏7 ١1-1-؟-تميين‏ مصاديق اجتماعى ارزش بنيادين امر به معروف و نيهى از منكر و جكونكى حاكميت أنها در فرهنك عمومی 7 ۴-۱-۱۱-تمین مصاذیق اجتمعی ارزش بنیادین حاضر و ناظر داستن خداونده فرشته و ملائكء امام معصوم *ع" بر امال و رفر و چگونگی ‏حاکمیت آنها در فرهنگ عمومی 1-15-؟-تعيين مصاديق اجتماعى ارزش بنيادين بايبندى بهارزشهای اسلامی و چگوگی حاکمیت نا در فهنگ عمومی ۲-۱-۳ سار رزشهای بيدین و چگوگی حاکمیت نها ‎cone Singh‏ ‎

صفحه 32:
حوزه های اصلی طراحی الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت ۴- طراحی الگوی جامعه اسلامیسایرانی 2 ‎ety‏ و تجديد طراحى ‎ie ale 9 cane A allie g eal‏ بر رويكرد اسلا ‎JY‏ اس ‎gf ldo‏ الكوهاى برتر يوشش و حجاب امسلاص أقلان وبثوان غبرتيند اران سلامى و جكونكى فرهنك سارى. ناسا ات وتو اسامی و نامهاي بت ری - لاس ری را اکن رکه خيباتها و و تقويث سازوكارهاى موجود تبسن الكوى بستعبتدى كالاها و خدمات ب رعايت لاهر املامى و جلوكيرى از دک ‎se‏ ‏:"نين الكو مصوف ‎a ate‏ مغتلف زتاكى و تدوين استقنارتهاى لامى و تشويقى رای غیت با ؟-تبين الكوى يبرليش مو و أرايش ‎ne‏ مرفان و زان و استفاده اهر و ره بای ترو ‎Fe Sg‏ ین الکو بر كزارى مواسم ‎che se arena‏ بذيري و بركزياى جشنها با يكرد جلوكيرى از اسراف و تبذير موجود در جا ؟-تبين الكوي مصرف بيهيته خدمات عمومى و اعمال مياستهاى تشويقى و تبهى براى اصلاج الكو مصرف -؟-تبين الكوى ديد و بازديدهاء صلهارحام و تقديم هدي به دسا هساک همان و ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‏3 .انيسن الكوى سفرهاى زيارقى - سياتى. تجارى» شفى و- در داخل و خارج ار كشو ‎ly Jbl‏ تقليه قبل دسترس با رويكرة دنا و أغرت. ‎0-٠١ ©‏ »تين الكوى بوكزارى جشتهاي ستتی: ای محلى و مذهى نظير نوو سزده يدر چهرشبه سور ‎ee‏ هس بای ساب هی 3 3ع -نبين الكوى توليد و بركزارى تمايشيهاى هترى نظير تن لب هگ سرد راهچ رای و .رشن چاه لاس ‏3 :»نين الكوى بازيهاى كروهى و جكونكى رعايت أدب ممائرت در انها ‏© 1-1 -ثيين الكوي ‎poi a a ep ol‏ و رات جنب حلى لوس در أنها و طراحى مكايزمهاى ترويجى در جامعه © ۲-۱-۱۳ یی الوی تبليفات رسائهاي صوتى. ‎lal aes‏ و يات محيطى در شأن جامعه الام ‎END ©‏ اگوی سختوری نويسندكى نمه فارى» وصيث تله فوسى» ماه انه اجاده نكا و طلاق و.. باروكرد اسلا ‎te‏ بين الكوى وید ام و باك. توزيع بدون ضايعات و اللافء مصرف خلال و رجا ‏7 #10 ستبين الكوهلى مراحر. خطاطي» قانى تهذيب و- و أموزش و تروع الكوهلى بتر آن جاه ‎ ‎

صفحه 33:
حوزه های اصلی طراحی الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت ۴- طراحی الکوی جامعه اسلامی-ایرانی ‎ILE *‏ تحقق يك جامعه تعالى اند متیر حاکیت ارزشهای ای فنك قبن سار للم ‎5-١‏ خاش ماما وهی وس مت ارم سل ما خی ۷سا ارب ری و ار دب فا دم خلت مر > اوه الب فا ادلی بای ایب سای رد کرادت ال نو هی و سر وان جع احوامو لكو 1 ۳ لو لو وإش افاي و وطاق وول مس رمک سکم +0-) لواب لوكين ومقورات وتو ‎DISS‏ ‏هر تج ات ای لحار یبد > رای دود ای در بر ام با و رن رای ۳۲ مایت رت ره ای شش ری ی درس ده ‎a aly als ETE‏ ی رو 6-17 كتول ی مایری ار رسد هل 1س نون مات مرت سا هی وش ۳۰ رات نات سیسات رس 67-17 لقا فرك كي ا ‎eet ee oases‏ تسن وب هك اراس سل سا توش توا و رمال واو ميد ولعب هرن وه هد مت ری دس ره سل ۳-۹ یی لزید وی و رای توا تس رمک یی رس ‎EE‏ اطع این زیر شیم ‎A ie eae EEN‏ رف ی وی دساف نوس 65-76 رايت شايسته وى ومن لير سب سد ال نع ری ان رده ان ی ‎CET‏ رز وهای ای فاضي شا و متیر مج درس سا >> ری بلقت سای سل سمل ی ری re a

صفحه 34:
حوزه های اصلی طراحی الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت ؟- طراحى الكوى جامعه اسلامى -ابرائى ‎ *‏ ۳۲ تین تیف و حون هر يك از ذوى الحقوقان بك جاممه اسلامى وجكوتكى زعايت أن ‎NN‏ سوناف تكليف و اخيرات استلا و دالشجو نسبت به هم ‎ty TS‏ تكليف و اختازك ورزشكار و موي نسيت به هم ‎ ‎ ‎ly a 6 ‏۳ .عون ای ات اسان ۳ ‎

صفحه 35:
حوزه های اصلی طراحی الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت ۷- ترسیم الکوی دولت مشروع و کارآمد برایدمتیبی به اهداف حکومت اسلامی ال لبعد رسيم الكوى دولت مشروع و كارأمد يرئى دستيابى به أهداف حکومت اسلامی ۷-۲- اهداف دولت اسلامی نسبت به آحاد جامعه.خاناه شور کرکان و مین دوس بخشهای خصوسی: ‎peal gl he i tne‏ ‎Eel‏ فرهنگی جانه A an op al ‏نهادها و ساز و كارهاى‎ ESL at ‏راحی الگوی قوهاجونه و‎ VT ‎VOT‏ طراحى الكوى قوه قهريه و تيين ساختارها هده و ساز و كارهاى قهرى كشور لاعات بت تام تسوبی سای ‎ ‏ن و بياده سازى مصاديق هر يك از ارزشهاى اسلامى در فعاليتتهاى بخشهاى دولتى؛ عمومى؛ خصوصى و تعاونى و فرهنك عمومى ‏را و ياه ازى سار هی تحقق لت در ای مت بای دش ,از خصوس و فرهک موس ‏ری و دزی سا وهی تحق هرهوری ‎Si ithe Shel»‏ میتی خصوسی و هنک موی ‏را و ده ای سا وكارهاى تعنقق اخلاق لسلا در فالتجاى مغلف يخشهاى وا همومی تن خمومی و فرهنگ موس ‏راح و ده ای سا رای تحقق قانونگرایی در ای ناف بخها دوش عمومى تون خصوصى و فرهاك مرس ‏راح و ده ای سا رای تحقق احکام الم در ای مخت ‎Si‏ ی تن خصوسی ره عم ‏لح ونيا سى سار وارهاى تحقق تقكر منطقى و عفلاى بودن تصميدات د ای رت - فرهکی تلف بخشهای دش موس نوی و خصوصى ‏بلح و ياه ازى سار وهای تحقق وحدتهمدلی و ار وهی در ای مت ‎Heine A Se‏ خصوصي و فرهلك عمو ‏* 2۸ طرحی و ده از ساز وكارهلى تتحقق دولت الكترونيكى و برقرارى لرتباطات ساييرى با كسب و كارها.. يخشيهلى تلونى» عمومى» دولتى؛ رساتدلى و خمومی ‎ ‎ ‎35 ‎

صفحه 36:
حوزه های اصلی طراحی الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت ۷- ترسیم الگوی دولت مشروع و کار آمد برای دستیابی به اهداف حکومت اسلامی ‎VA ©‏ تبيين الكوى تفكيك ‎Basle iy‏ در جمهورى اسلامى از وظائف اجرائى و جكونكى تحقق واكتاريهاى دولتى تبین الكوى ياسخكوبى به نيازهاى مشروع اقشار مخظف جامعه با اشتال أنان و برقرارى نظام تأمين اجتماعى و بازنتستكى ۷-۱-۱ تین الوی شتقال مود وید یرد لد کم 7 ۷-۱-7 ین الكوى نظام تأمين اجتماعى و بهدائت رون وثن در له ای وچترنکی تن ۷-۱۱-عوملحفظ مشروعیت و اعتلاى كارأمدى دولت انلام 7 ١-00-اد‏ عامل حفظ مشروعيت دولت اسلامى و جكرتكى ميات( أن ‎ON 2‏ طراحى ناز و كاهاى تحتق مشروعيت نقام با روكرد هرهم سالارئ ديت و صصيانت لزان ‎ale AG Eyl hey gM ye HNN‏ ( تنظيم نقش هريك از أحاد جامعه براى باسخدكوبى به نيازهاى يك جامعه در حال بيشرفت] © +-0-- طراحى ساز و كارهاى كارأمدي نظام ‎sl gn yap‏ حكومت امام و جلب رايت مردم © 0-0-5 تسن الكوى يزوهش ‎٠‏ خلاقيت, ‎AAS Sth gl‏ © 6ل الكوو سارو هی تن ماع بای اج وا ۷-۱۱۰۷ نيازهاى مادى و معنوى اقشار مخظف جامعه و جكونكى همكاريهاى فبلين نظام دوت مدم راى بلسخكوس ب أنه 7ب طراحى نظام شايسته سالارى و نظارت و ارزيبى عملكرد مديران و كاركزاران نظلام. ‎ga HONS‏ ری زار میتی ب موز هی ما ۳۳- تبيين وظايف و نقشههاى دولت اسلامى در حزه های ای اجتای: فرهنگی,علمی. قتصادی و ترسیم الک ويزكيها و استانداردهاى اماكن محل فعاليت اقشار مخظف با رويكرد انلام -1-16- ترسي الكو. وكيا و سارها ‎gn Ee yl ay‏ ارجا سای ۱-۲-۲- تم و وزیا تدای دانشگاه اسلاص و جكوتكى تحلق أنهادر جاه الام ‎lt lg WEE‏ أدارة لاص و جكوذكي تحقق ‎el‏ جاه للا ‎ ‎36 ‎

صفحه 37:
حوزه های اصلی طراحی الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت ۷- ترسیم الگوی دولت مشروع و کار آعد برای دستیابی به اهداف حکومت اسلامی ۴ ۱۴ تم کوک ای لا فلت تا برد ای 7 ۳۱۳ ای یگ الا زک تاج اس ا ‎SO tab Eine‏ 1 © 0.158 تسم ا ماياو رای پل زو مان , ميك تح لاتوت ما ‎٠-0‏ تس رات مورا خر ای سس و وت لا ۸ رس وزیا از شیاه تا مرن و زین رهم ترس ار وکا رای ماد تاه بط تا رک تن اجه اس ب اوها لل ‎an‏ کی درل با رشن ربهر 15-1 ترس ب مهاو متتل ‎ME‏ ابر نا محل تس مر زرط بت ‎la Aen Aen dst Sig Ae AI 8‏ ‎AO IB WL KEE ۱۳۰۳ 7‏ شا از تقد ی ۷۰۳۰ سر رکه ری اروش کی سول چگ تلبت سا ‎Wags doll Shy eee‏ اب وی نآ رد ی *-+ ار وهی ها شب هس ۰۱۷۰۴ ترس زا ‎ae fe EN‏ تق علق م املد 5 ۲۰۳-۸ سر زک رای اقا شهار یی برد ‎ON‏ ترس کر زک ری اوه هط ها زو موز قآ دا 0-1 رس لك نایز سرا سرا زک ول نم :0:0 ترس وا رها مادعا ریم نزو ری تم ار چم ی ۱۰۲ ترس زا ‎NAM)‏ یز رز یآ دج اس ۱۳۳ تب یماح نمی دا رش بر له ‎See 010:‏ ری شا رن بط یادها گیل اد اه ۷۱۵ ترس زک اف رس وت کی قآ برجم ‎ES lig od ۱۳۶‏ سای ترش و زیر ی ل a”

صفحه 38:
حوزه های اصلی طراحی الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت ۸- طراحی الگوی نظام اسلامی ۸-۱-طراحی ساختار وسمی نظام اسللامی (قوه مقننه. قوه قضائيه و ..). ** ۸-۱-۱-تحلیل استقلال قوا در حكومت اسلامى و بازتعريف قولى اصلى مورد ناز اداره و حکومت ‎(op eal)‏ ۸-۲-طراحی ساختار رسمی دولت اسلامی ۸-۲- تجدید طراحی ساختار فعالیتهای مردم نهاد جمیوری اسلامی ایران ‎a‏ اسحوزه های علمیه فود تشكلهاى اصناف ‎se gard‏ اسلامی -شهردری ها ۸-1-شوراهای اسلامی شهر و روستا ‎lh‏ جصيتها و تشكلهاى اسلامي ۸-1 یدهای خیریه هلال احمر ۸-۳-۱ -کمیته مداد ‎pln abc ANY‏ نظام هاى صنفى اقشار مختلق و وه و و و و و و و و 38

صفحه 39:
حوزه های اصلی طراحی الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت ۸- طراحی الگوی نظام اسلامی ۸-۳- تجدید طراحی ساخترعالتهایمردم نهاد جمهورى اسلامى ايران 6 ۸-۲-۱۲سرساه ها و جرد چم غبر دای 3 17-"انظايهلى حرفدلى ( ميعندسى: يزشكى؛ برستارى» رواتشناسى. كشاورزى: كانون ست ) ‎peeled ih VATE 3‏ 5 نیج ستشتقین 8 ۳-۱۶-انجمنهای علمی * ۸-۴ طراحى تهادهاى خصوصى - دولتي ۸-۵- طراحی نهادهای عمومی و غير انتقاعى ‎ere lashed) 3‏ 3 ۸-۵-۲ نهادهای غیرانفاعی 7 ۸۰۵۰۳ -دانشگاهها و پژوهشگاههای غیر ‎Alp‏ ‏۸-۶- طراحی ساختار بازارها و نهادهای بخش خصوصی ۷-- طراحی ساختار و نهادهای بخش تعاونی ۸ طراحی جایگاه و الكوى قوه مقننه و ويزكى هاى أن در تبيين ساختارها نهادها و ساز وكارهاى تقنينى كشور 1-4 طراحى جايكاه و الكوى قوه قضايبه و ويزكى هاى أن در تبيين ساختارها نهادها و ساز وكارهاى قضابى كشور

صفحه 40:
حوزه های اصلی طراحی الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت ۸- طراحی الگوی نظام اسلامی ۸-۱۰- طراحی الگوی ایجاد همراستانی‌همگرانی و هماهنگی و هم افزایی بین قوای اصلی جمهوری اسلامی ایران و نقش دستگاه رهبری در أن ‎2-1-١‏ -طراحى الكوى يكيارجه تمابندكان ولى فقيه و استداران هر استانفرماتدهى ‎a)‏ و عقيدتى سياسى.فرماتدهى سياه و تمايندكى ول فقيمديريت دانشكاهها و تمابندكان دفتر تميندكان ولى فقيه و ‎1١ *‏ مؤلفه هاى نظام سازى و جكونكى تنظيم مناسبات دولت يا مردم و مديريت بر آنهادر راستلى باسخكوبى به تيازهلى آنان و اعتلاى كرامت عزت آنان ‎8 ‎3 ‏١-4-11-تبيين‏ الكو و دورنماى نظام اقتصاد اسلامى و طراحى انواع ساختارهاء نهادهاء بازارهاء عقود . معاملات و ... اقتصادى مورد نياز حكومت ‎wall‏ ‎ANT‏ بين الكو و نظام حقوقى اسلام و طراحى انواع ساختارهاء هادهاء قرردادهاء و -. حقوقى مورد نياز حكومت لامي ‏+-11-ادتبيين الكو و دور نماى نظام سياسى اسلام و طراحى انواع ساختارهاءنهاذها و سازو كارهاى دفاعى, سياسى» انيت تام اطلاعاتى و - مود از یک حکومت اسلامی ‏۸-۱۱-۲۴-تبین الگو و دور نمای نظام مدیریت اسلامى و طراحى انواع ساختارهاءتهادها و سازو كارهاى ادارى و مديريتى مورد نيز دولت ‎wal‏ ‏۰۱۱-۵ تین الگو و دور نمای نظام تویتی اسلا و طراحى انواع حوزدهاء مدارس» دانشتكاهها مراكز تربيتى» أموزش حرقدلى و . مور نز ‏۸-۱۱-۶-تبینالگو و دور نمای نظامات اجتماعی اسلام و طراحى انواع ساختارها.نهادها و سازو كارهاى اجتماعى مورد نياز حكومت اسللامي. ‎

صفحه 41:
حوزه های اصلی طراحی الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت ۸- طراحی آلگوی نظام اسلامی دحب اعتلای کرامت عزت آنان ‎le a‏ نظام سازى و جكونكى تنظيم مناسبات دولت با مردم و مديريت بر آنه در رسای پاسخگویی به نازهای نان و ‎ ‏7 ۸-۱۱۷ تبین لگو و دور نمای نظام فرهنگی اسلام و طراحیاواع ساختره: ادها و سازو كارهاى فرهنكى مورد نياز حكومت اسللامي ‎ ‏3 1-4١-ادتيين‏ الكو و دور نماى نظام سلامت و تأمين اجتماعى اسلامى و طراحى انواع ساختارهاءنهادها و سازو كارهاى مورد نيز حكومت اسلامی 7 ۸-۱-۹ تبین الگو و دور نمای نظام اقتدرنظامی کشور و طراحی و سازمندهی یرو ارتشيها و ساز و كارهاى دفاعى مورد نيار حكومت اس 5 ‏۸-۱۱۳۱۰-تبین الگو و دور نمای نظام روابط اجتماعی و شبکه های اجتماعی مردم نهادموردنیاز جامه و نع نهادها و سازوکارهای مرتط اجه اسلامی ‏۸-۱-۱ تین الكو و دور تملى نظام عرفائى و جكوذكى استفاده از علوم غرييه در ييشيرد اهداق اسلام و حكومت اسلامي. ‏؟4-11-1تيين الكو و دورنماى نظامات عبادى و معثوى اسلام و طراحى انواع ساختارهاء نهادها و ساز و كارهاى مورة يار ‎PM de‏ ‎Gash MIE‏ الگوی سیاستگذاری بری امد حکومت اسلامی میتی بر اصول ارزشهای اسلامی ‏۸-۱۱۴ تبین الگو و نظام ارتباطات منطقه‌ای, بي نالمللى و جهانى و همجنين الكوى ارتباطات بين اديان و مذاهب توحيدى و ‏فرق اسلامى ‎age plat va ‎nooo ‎ ‏۴ ۸-۱۲ سایر موارد ‎a ‎

صفحه 42:
حوزه های اصلی طراحی الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت 4 طراحی دورنمای کشهر پیشرفته و ابعاد آن ests انسيل ها و مزيتهاى ايران اسلامى براى شكلكيرى يك كشور بي ‎4-١‏ شناخت موقعيت سوقالجيشى و جنرافيلى ‎ae‏ ايان در خاورميانه و جهان. ‎CSE AN‏ مناع زيزمينى و ذخات فته كارو. كشور در مقايسه با ساير كشورها ١-#-شناخت‏ تنوع أب و هواى و بتانسيل كشاورزى جهارفصل و جاذبههاى كردشكرى مستمر ‎4-١‏ سشناخت استقلال سياسى و الهم يخشى سياست استكبار ستيزى و دشمنى با ‎Sel‏ أمريكا و الكليس ‎"١‏ سشناخت جاقبدها و يتالسيلهاى زان فارسى برلى تبديل به زان علمى جهائى در عصر حار ‏هسیر ود ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎۲ ‎+ ‎+ ‏قباس تجارب مفيد دني برلى كمك به طراحى الكوى اسلامى-ايرائى بيشرقت و ايجاد ساير موه های کشورپشرفته - تين حوزه هابى كه امكان الكو كيرى از تجارب برت دنا وجود دارد و همججنين مشخص كردن محدودداى كد الكوبرنارى ولقتياس از ساير يلاد جايز يست “- بين الكو و نظام نوأورى مبتتى بر دائش و فتاورى و طراحى انواع ساختارها تجاذهاء و ساز و كارهاى توسعه داانى محور ‏اابى دلنش و فوريهاى اقتدارأفرين و جكونكى دستيابى به هريك در جمهوری اسلامی بان ‏"- شناسانى دائش و فنوريهاى مشكل كنا ل زندكى فردى و خاوااكى مردم ايان زمين و جكونكى دستيلى به هري ‏تاساى داتش و فتاوريهلى رفاه أقرين و جكونكى دستابى به هريك در جمهوریاسلامی بان ‎sb‏ و اقباس دانش و فأوريهاى نوين دنيا كه مورد نز ااره يك كشور أسلامى هستتد ‏اساي خرفه و مشاغل نوين دی كه برأى يك كشور لامي مفيد و ضرورى تلقى ميشونة ‎Bide ‏و مقورات و شوايط قاب ابلس از نيا كه براىاداره يك كشور اسلامى‎ als ‏شتاسايى روشهها و ابزارهاى مرسوم در ساير يلاد كد با ارزشهلى اسلامى سلزكاند و براى تحقق الهداف جامعه لسلامى و عأموريتهاى دولت اسلامى مورد تيزف ‎

صفحه 43:
حوزه های اصلی طراحی الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت ‎-٩‏ طراحی دورنمای کشور پیشرفته و بعاد آن ‎-٩-۲‏ اقتباس تجارب مفید نا بای کمک به طراحی الکوی اسلامی-یرنیپیشرفت و ایجاد سای مؤلفه هاى كشور بيشرقته. ‏3ه ‎ ‏1-9-1- شتاسانى أداب و رسوم يسنديده سایقم و لل که بل اتفاد بای یک جامه الیو زار با زهای اسلامی هستند 9- شتاخت تجارب اقتصادى قابل اقباس از ساير كشورها براى بيشبرد اهناف نظام لام ‏4- شناخت تجارب اجتماعى قابل اقتباس از ساير كشورها رائ بيشبرد لهداف نظام الام ‏- شناخت تجارب امنيتى قابل لقياس از ساير كشورها براى بيشيرد اهداف نظام اسلامى. ‎ ‎ ‏4- شناخت تجارب ادارى و مديريتى قابل اقباس از ساير كشورها براى بيشيرد اهداق نظام الام 4- شناخت تجارب فرهذكى و هنرى قابل اقتباس از سابر كشورها براى ييشيرد اهداف نظام ‎eH‏ ‎a A‏ تجارب تربتى قابل اقتاس لز ساير كشورها برائ يشبرد لهداف نظام سلامی ‏+- شناخت تجارب حققی و قانوى قابل اقباس لز ساير كشورها يرلى ببشيرد لهداف نظام اسلامى. ‎A‏ تنناخت رشته ها و حوزه هلى نخصصى جديد دانش و فتاورى دنيا كه تحصيل در أها برلى بيشرقت كشور اولويت دار ست ‏9- شناسابى دائش و فتاوريهاى معتويت لفزاو جكونكى شكل كيرى و ترويج انها در يك جامعهالسلامى. ‎PN ‏دائش و فتاوريهاى قدسى و متدولوزى توسعه أها ميتنى بر لرزشيباى‎ ULE ‎LEN‏ دائش و فناورهاى قابل استخراج لز قرأن و كلام معصومين "ع" و جكونكى شكل كيرى و ترويج آنه در يك جامعه السلامى ‏4- متدولوزيهاى توسعه دائش علوم انسائى و اجتماعى مبتنى بر أموزههاى وحياى, عفل ذل و حس و نظريه بردازي ميتتى بر أرزشيهاى الام +- شاسایی مولع شرفت و تدلی کشور و علل للحرافات جوامع؛ ايودى ملتهاءالحطاط مسلمين و جكونكى مقايله و مواجهه يا هريك از أنها :4- شناسابى مظاهر و نموثههاى عقب ماتدكى يك كثور و مصاديقى كه به هيع وجه نييد در يك كشور اسلامى مشاهده شوقد ‎pe le ‎ ‎

صفحه 44:
حوزه های اصلی طراحی الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت ‎-٩‏ طراحی دورنمای کشور پیشرفته و بعاد آن ‎ae ‎44 ‏ترسیم چشم ندز و مشخصات ابران بيشرقته عدالت محور ‎TY‏ تبن نفش حفظ استقلال سياسى نظام جمهورى اسلامى ابران در فرأيتد دستيابى به بيشرقت کشور ‎et TT‏ نفش فرهنك كار و تلاش در بيشرفت كشور و جكونكى اعتلاى وجدان كارى أحاد فال جامعه. ‏أميد به ينده كشور در خود شكوقابى استعدادهاى جولان و نوجوانان أينده ساز كشور و جكونكى تحقق أن ‎TY‏ تبسن نقشن نظام ملى نوأورى (يلدكيرى و توسعه فتاورى) دي فرآبتد شرفت كشور و جكوذكى ترسيم و اعتلاى اجزلى نظام ملى نوأور ‎TD‏ نبيين نقش فتاويى اطلاعات و ارتباطات ( دولت الكترونيك» توليد هوشمند. أموزش مجازى و -.) در فرآبند شرفت و ثعالى كشو ‎ATF‏ جكونكى اثريخشى فرايتدهاى تبديل ايده محصول به توليد تجارى (از طريق تحقيق, توليد دائئي. خلاقيت؛ وأورى» فتاويى و كارأفرينى) در كشو ‎TY‏ تييين نفش فرآيندهاى التقال فناورى براى يبشرفت و استقلال كور لولويتهاى أن و سياستهاى دستيانى به آنها. ‎٩-۳-۸‏ تین نقش فناوريهلى اقتدار أفرين برلى ببشرقت و استقلال كثبوب اولويتهاى أن و سياستهاى دستيابى به أنها ‎HB a TN‏ فتأوبيهاى دفاعى برلى بيشرفت و استلال كثوب اولويتهاى أن و سياستهاى دستيابى به آنا ‏تبين نقش فتاوريهاى نوظهور و نوين براى بيشرفت و استقلال كشور. ولويتهاى أن و سياستهاى دستياني ‎Whe‏ ‏تبيين نفش قناوريهاى بومى برأى بيشرقت و استقلال كور اولوتهاى أن و سياستهاى دستيابى به أنها ‏بين جايكاه علم و قناورى كشوي دي بين كشورهاى منطقه و جهان و جكونكى اعتلاى أن و صيانت ل دستاوردهاى علم و فناوري كشور جكونكى بهره مندى كشور از دستاويدهاى علم و فاورى دنيا در عين مقاب با قرهنك غربى و برهيز از غريزدكى ‏'جكونكى كشف راه هاى مياثر براى دستيابى به فتاوييهاى أولويت دار براي کشور ‏'جكونكى اصلاح نظام تعليم و ثرييت» أموزض عالى» فتى و حرقداى برلى اثر بخشى در نظام على نوأورى در كشور و ثربيت اتساتهاى دالشمندء صاحب أراده و مسئوليت يذير ‎ ‎oer ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 45:
حوزه های اصلی طراحی الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت ‎-٩‏ طراحی دورنمای کشور پیشرفته و ابعاد آن ‎ay 8 ‎45 ‎ ‏ترسیمچشم ندز و مشخصات ار عمكاريهاى بن المثلى و منطقه لى بين اجزلى نظام على توأورى كشجرهاى دوست و مد ‏تبيين نقش ارزشيهاى اسلامى در هريك از فرآيندهاى توسههاى براى ييشرفت كشور ‏تین نقش عات در شئون مختلف كشور دارى و جكونكى تحقق عدالت همزمان با ييشرفت كور ‏تين نقش ريسك بذيرى و ضرورت انجام سرمايه كتاريهاى مخاطره يذير در بيشرفت كشور وجكونكى تحقق أن تين نقش نظم و أنضباط اجتماعى در ببشرفت كشور و جكونكى تحقق أن ‏تين نقش خلاقيت و ابتكار عمل در ييشرفت كثور و جكوتكى تحقق أن ‎las la eg LLANES‏ نظام جمهورى اسلامى در حوزه على علم ری ‎a‏ .و راهاى مقال با أن تسایر مواد ‏بيشرفته عدالت محور ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‏- تبيين الكوهاى ييشرفت تا با عدالت در يخشيهاى مختلف كشور و شاخصهاى سنجش أن ‏-ه-- تبسن ويؤكيهاى مطلوب علم و فاورى يك كثور ببشرفته عدلت محور و شاخصهاى ستجشى أن 9-8-5- تبسن ويزكيهلى مطلوب فرهنكى يك كشور ييشرفته عدالت محور و شاخصهاى سنجشى أن ‎ae NT‏ ويزكيهاى مطلوب اجتماعى يك كشور بيشرفته عدالت محور و شاخصهاى سنج أن ‎ed AD‏ ويزكيهاى مطلوب اقتصادى يك كشور ييشرفته عدالت محور و شاخصهاى سنجش أن ‏۱-۵۵ - تین ویکیهای مطلوب دفاعى يك كشور ببشرفته عدقت محور و شاخصهاى ستجش أن ‏+-ه-.- تبسن ويذكيعاى مطلوب زيرساختهاى يك كثور يبشرفته دالت محور و شاخصهاى سنج أن ۱۵-۷ - تین وهی مرکز حکومت ملمی ( ام قری اسلمی) و شاخصهاى ستجش أن ‏۹-۵-۸ تبسن سطع میت قبل بل بای یک خنواده ری در حكومت املامى و شاخصهلى سنجش ان ‎ ‎ ‎

صفحه 46:
حوزه های اصلی طراحی الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت ‎-٩‏ طراحی دورنمای کشور پیشرفته و ابعاد آن ‏۹-۵- تبین اگوی پیشرفت تام با عدلت در بخشهای مخلف کشور و شاخبهای سنجش ‏۳ شه تبسن تلع میت سرمیهنری یک کشور پشرفتهسلامی و شاخصهای منجش آن ‎von 8‏ ‎46 ‎ ‎ ‎ ‎ ‎AOA‏ تین ‎De ae‏ جتمعی یک کشورپشرقه سلامی و شاخصهای سنجش آن ۵-۰ تبسن سطع سلامتاتسادی یک شور یشفهاسلمی و شاخصهای سنچش آن ‏سات تين سطع سلامت فكرى يك جاممه يبشرفته لسلامى و شاخصهاي سنجش أن ‏4-8-7 تبسن سطع ممتويت و أيمان یک جاممه بيشرفته اسلامى و شاخصهاي ستجش أن ‎cae OIE‏ سطع درأمد يك كشور يشرفته سلامى و شاخصهاي ستجش أن ‎ge a AOE‏ تال و كار يكه جاه بيشرقت اسلامى و شاخصهاي سنجش أن. ‎٩-۵-۱۵‏ تبسن سطح قسط و عدل يك كشور ببشرفته اسلامى و شاخصهاي ستجشى أن ‎Oy yell ee Sd AO‏ سلامى يكد جامه ييشرفت ‎Ml‏ و شاخضهاي ستجشش أن 1-فسا- تبين سطع لخلاقى ورفتارى يكد جاسعه يشرفته ملام و شاخصهاي ستجش أن ‎ener‏ شرفته أملامى و شاخصهاى ستجشن أن. ‎ ‎ ‏ين سطع بهره ورى يك جامعه بيشرفته اسلامى و شاخصهاى سنجش آن. ‏تعريف ساير ناخصهاى بيشرقت تام با عدالتء طراحى ساختارهاى جمع أورى اطلاعات مورد تباز براى ستجش و تحليل بين الكوى مصرف هريك از اقشار جامعه اسلامى در هريك از مقاطع زمائى ‏تبيين الكوى توليد هريك از رشته محصولات در يك جامعه اسلام ‎ ‎ ‏رفت عدالت محور كشور ‎ ‎

صفحه 47:
حوزه های اصلی طراحی الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت ‎-٩‏ طراحی دورنمای کشور پیشرفته و ایعاد آن ‎le EE iy ns A‏ كشورهاو متا و شاخصياى ستجش أن روط خرجي) 4- تبيين الكوى فعاليتهاى بخش تعاونى در يك كشور اسلامى و شاخصهلى نظارت بر أن ‎-4-1١‏ تبيين الكوى كارأفرينى برلى اقشار مختلف جاممه كه متقاضى كار مولد هستتد ‎pl gd AW‏ تقسيمات مناسب كشورى و شاخصهاى سنجش موقعيت استتها شهرستازهاء بخشها و روستاهء نسب به يكديكر در راستلى الكوى سلامى - ايرائى بيشرقت. ‎ll gas AIT‏ فباليتهاى بخش خصوصى در يك كشور اسلامى و شاخصهاى نظارت بر آن الكوى فباليتهاى بخش عمومى در يك کشور اسلامی و و شاخصهای نظارت ب أن 4-18- تبين الكوى فاليتهاى بخش دولتى در يك كشور اسلامى و شاخصهلى نظارت بر أن تبين الكوى اقتصاد مبنى بر دثابى برلى اداره يك كشور اسللامى و شاخصيهاى ستجش بين الكوى زيست محيطى و توسعه بايار برلى اذاره يك کشورالامی و شاخصهای سنجش پیشرفت در آن ‎٩-۸‏ تبيين الكوى رشد جمعيت و شاخصهاى مرتبط با مهاجرته حاشيه نشيني تبيين الكوى دفاع غيرعامل در يك كشور اسلامى و شاخصهاى سنجش أن الكوى توسعه بخش تفته كاز و يتروشيمى و شاخصيهاى سنجش ‎٩-۱‏ تبيين الكوى توسعه بخش برق, اترزى هاى نوو هستهاى و شاخصهاى سنجش بيشرفت أن تبيين الكوى توسعه بخش فناورى امللاعات و ارتباطات و شاخصهاى سنجش ييشرفت أن تبن الكوى توسعه بخش حمل و نقل هوا زمينى و دريايى و شاخصهاى سنجشى بيشرفت أن ‎ ‎ ‎ ‎ ‏فت در أن ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎647 ‎

صفحه 48:
حوزه های اصلی طراحی الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت 4- طراحى دورنماى كشور ييشرفته و ابعاد آن 64a ow ory we ww 4 ‏و‎ ‏و‎ و oo aor or “ra oF wv “rk وه تبين الكوى توسعه بخش آب و شاخصهاى سنچش پیشرفت آن تبین الگوی توسعه بخش کشاورزی و منابع طبيعى و شاخصهاى سنجش یی تيين الكوى توسعه بخش صنعت و شاخصهلى ستجش بيشرفت أن تبين الكوى توسعه بخش معدن و شاخصهاى سنجش بين الكوى توسعه بخش بازركاتى و شاخصهلى سنجش بيشرفت أن رفت أن تبين الكوى توسعه بخش أموزش و برورش عمومى و شاخصهلى سنجش ييشرفت أن تبيين الكوى توسعه بخش أموزش و يرورش حرفه لى و شاخصهاى سنجش پیشرفت آن تين الكوى توسعه بخش أموزش عالى و شاخصهاى سنجش بيشرفت أن تبيين الكوى توسعه بخش يزوهش فناورى و شاخسهای سنجش بيشرفت أن تبین اگوی توسه بخش فرهنگ و هن و شاخصهاى سنجش پیشرفت آن تبيين الكوى توسعه بخش ارتباطات جمعى و شاخصهاى سنجش پیشرفت آن تبن الكوى توسعه بخش تربيت بدنى و ورزش و شاخصهاى سنجش بيشرفت أن تبيين الكوى توسعه بخش بهداشت و درمان و شاخصهاى سنجش بيشرفت أن تبيين الكوى توسعه بخش كردشكرى و حفظ ميراث فرهنكى و شاخصهاى سنجش ييشرفت أن اتيين الكوى توسعه بخش سياست داخلى و شاخصهاى سنجش ييشرفت أن تیین الگوی توسعه بخش امورقضایی و شاخصهای سنجش ی Jes,

صفحه 49:
حوزه های اصلی طراحی الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت = طراحی دورنمای کشور پیشرفته و ابعاد آن ‎٩-۴۰‏ تبيين الكوى توسمه بخش آمار و شاخسهای ستجش پیشرفت آ ‎ag ie a ST eal ٩-۴۱‏ و تن اجتاعی و شانمهای سنجش پیشرفت أ 4-56 تبيين الكوى توسعه بخش دفاعى و شاخصهاى سنجش پیشرفت أن 9-5- تبيين الكوى توسعه بخش حفظ نظم و امنيت عمومى و شاخصهاى سنجش بيشرفت أن *1-7- برنامه راهبردى بيشرفت و تعالى كشور در افق ۱۳۰۴ ‎eS cipal cain yay ly AT 7‏ در سح ملی ‎ie te toy gaya can yy aby ATTY ©‏ کشوراری واه حکوست ‏* ۴۳-۲-۱-دپزاهیزی و هت راغبردیکشور در خش. ‎Salad‏ لفق 0825 ‏9-78-6-5- نه ريزى و هدايت راهبردى كشوردر يخش فرهتكى درافق 97-6 * هرهز و یتفر کنو حر يكن ای ‎Wigs le‏ ۴ ۴۲-۲-۴-- بنمه یزی و هدایتراهبردی کشور در بخش علم و فنوری در افق ۱۳۰۴ ۹-۴۴-۲-۵-بنمه یزی و هدایت رهبردی کشور در بخش املاعت و انیت در افق ۱۳۰۴ ۱-۴۴-۲-۶- باه یزی و نیت راهبردی کشور در يخش زيرساختها و شيكه هل ارتباطى در افق 18-6 * ۱-۴0-۲-۷- ره رزی و هدایتربردی کشو ‎WE Bla lea! weds‏ ‎by AEA‏ ريزى راهبردى كشوردر يخش الرزى درافق 08-6 ‎ ‎ ‎ ‎ ‎649 ‎

صفحه 50:
حوزه های اصلی طراحی الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت ‎-٩‏ طراحی دورنمای کشور پیشرفته و ابعاد آن ‏8# ۹-۴۴ برنامه رابرد ‎650 ‎ ‏رفت و تعالى كشور در افق ۱۳۰۴ ‏5 *-##سه- برنامه ريزى و هدايت راهبردى كشور در سطح وزارتخاته ها و سازماتياى مختاف. ‏* لعو * ی ی وه ‎erat‏ ‏> معيو ‎ey‏ ‎erat‏ ‏> ممصي و و ‎aie ple AVY ©‏ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‏امه یزی و هدايت راهبردى كثور در هلح وزارت . امه یزی و هایت راهبردی کشور در لح وزارت . امه یزی و هایت راهردی کشور در لح وزارت .. امه یزی و هدايت راهبردى كثبور در هلح وزارت ‎ss‏ ‏امه یزی و هدايت راخبردى كثبور قر سطح وزارت ... ابنامه ريزى و هدايت راهبردى كثبور در سطع وزارت ... امه یزی و هدايت راخبردى كثبور قر سطح وزارت ... برنامه ريز و هایت راهبردی کشور در سطع وزارت ... ابرامه ريزى و هدايت راهبردى كثور در سطع سازطان . ابنامه ريزى و هدايت راهبردى كشور در سطح سازمان سا های موضوعیٍ ‎ ‎

صفحه 51:
حوزه های اصلی طراحی الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت ۲- شناخت ابعاد حکومت عدل جهانی ‎jl gp ATH‏ حکومت عدل جهای به هبری رت مهدی (عع) و حرکت جمهوری سای بان در این رس 11-1-تيين وظائف مسلماتن در يك جامعه متنظر ظهور و تقش جمهوری سلامی اند ان رس ‎ne gle al ET‏ بر روايات معصومين و تحليل شرايط دنيابا اخبار مرتبط با علائم عصر ظيهور ۱۲-۴-اقشای ماهیت نظام سلطه و كمك به بيدارى مستضعفين عالم يكمك رساته ها و تريبونهاى عمومي ‎ly yl eines GLEN‏ معنوى با هضتهاى أزلدى بخش أفريقاأمريكلى لاتيناروياو ‎clade TY‏ رسای و كسترش أن در اقصى تقاط عالم بمنظور اقشاكرى ماهيت نظام سلطه و كم به بدارى ‎OU‏ مستضعفين جهانی. © ف-18-ايفلى تقش موثر جمهورى اسلامى ايران در حل متاقثمات بي نالمللى و منطقداى با رويكرد حمايت از مستضعفين عالم و مقابله با ايادى نظام سلطه = ييونهاى عمومى جهانى و موقميتهاى قابل تصاحب در سازمانهاى بين الیو ای ۳ کل کی تب وا هل له بای رن بش خن سا ‎len ine‏ لیب ی * ۰ ۱۳-۶-استفاده يان فارسى و كسترش جهانى أن برلى اتقال أموزهيهاى اسلامى و ادبيات غنى ايرائى و زيان علمی دا 3 عد اسايجاد داير الممارف اسلام و مكتب حياتيخش تضیع و بل هرهبدری تودن آن در ارت ‎sj les‏ ۱۲-۷ -یجاد مأموريت جديد براى تهادهاى برون مرزى جمهورى اسلامى برلى برقرارى ارتباط با نيضتهاى آزادى يخش جهان و حمايت از مستضعفين عالم -7١-كسترش‏ يذيرش مالاب ودانشجويان ‎Ant‏ و اجرلى برنامدهلى سياس مذهبى,بدتسازى و..برلى كمك به خودسازى اتقلابي آنان ‎palma‏ شبات دانشكاهها وحوزدهاى علميه ران در تعدادى لز كشورهلى جهان كه داوطلب هستقد. 53 هد 1سبركزارى كردهمائيهاى مختلف براى كشاندن تخيكان كشورهاى مختلف با اولويت دانشمندان كشورهاى غيرمتههد و شنا شدن أن با دستاوردهاى انقلاب لامي 15-4 لرزيلبى بتانسيل ارانيان مقيم خارج از كور و استفاده از توانمتديهاى أن برلى كسترش دين اسلام و فراهم شدن زمينههاى ظهور منجى عللم بشريت. 51

صفحه 52:
حوزه های اصلی طراحی الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت ۲- شناخت ابعاد حکومت عدل جهانی ۱۷-۱-تسهیل بقاریاتباطا ديداري بين شخصيتهاى نظام جمهورى اسلامى ليان و شخصيتهاي مستقل دنا در حوزههای مختلف در رستای صدور نلاب اسلامی 52 -15-1-تخلا تي لازم باى تمل و حمكارى ب رهيان و بيوان هر يك لذن توحيدى يتحو منفى ‎de ey gabe lng hoe ENT‏ لويد ردشكران ساي كشورهااز يان اسلا ‎Jap a ply‏ ‎ge li ang A JEP‏ هدف نمايش فرهتك و تمدن يران اسلامى ا ‎ce eH‏ در می ‎Uap‏ 15-8 تشكيل اتحاديه كشورهاىي حوزه تعدنى ايان قديم و فارسى انان با رويكرد تقوبت فرهتك اسلامى - ايرائى در لين كشوره. ۱۲-۵ -کسترش شبكدهاى اجتماعى يكمك فضای سایریمشکل از سید داشجویان. فان و كارافرينان و فعالين سياسى و .. جهان ws رسيم ‎Jit Sh‏ هانی ‎ye‏ ام سسوم ری تن کل حکمت مه یل نا امه رین لام و ری ور ورد لام تاه ۱-۴ یلا واه رن یکی وت ال هلی حشرت مهدی هد تلو لش زینو کش تیان ‎re Se IH‏ ره زیت زسن ره یرای ره ری ‏١-تحيل‏ مفهوم شكولى عقول فر جاه و جار دشي بر فاه تومن شري لق ‏هط نوم ات هه له وت بای تم ‏-تحليل منهوم تزديكى شهرها و سهوات دستسى لول هبه يكديكر و حركت ير لهم كردن مقدات أن .-15-8-تحيل مهو هيت اتماعى و حركت راهم کین مان ‎pale gy pe IY‏ لامش خط أل جه و حرك برا فک مات ‎Pe ld bi oe pido pl LOFT‏ ‏۱۳-۰۱۳ یل مهم وت سجن واه یی بر ‎Sm‏ مقدات حكومت أن ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 53:
حوزه های اصلی طراحی الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت ۲- شناخت ابعاد حکومت عدل جهانی ۴ ۱۲-۶ -ترسیم امد حکومت عدل جهانی ۱۷-۶-۷۴ -تلل موم فانی مت و چار نیش رای راهم مین شرآ ‎ME lly Aor VF‏ از اه متظر ‏ املع رای و توج ددگاههای صحیح هر لين حوزة ‏۱۲-۶-۷۶ تاش بری حشور در صحنه هی مختلفمدیریت جهائى و دفاع از حقوق مستضيقين عام ‎le gal inden aaj gb WW ‏ماع18 سدفا از مظظومان عالم در مواجهه با لم نظام سلطه و استيدة ‎hg abi WEN‏ لازم راى تحقق حكومت عدل جهانی: ‎alles gle WF‏ لازم براى طى الارض افراد با استقاد از فتاورى هلى فوق نوين ‏۱۳-۶-۷۱ -خرهم کرد زمنه های رشدعلو و داش بشری برل رشد جيشى دستاوردهاى علم و ناور ‏اسع اسساير ‎aye‏ ‎ ‎ ‏ره دیشی ری مارکت در یی با ‎

صفحه 54:
نمونه فرم نظرخواهی در مورد مبانی نظری طراحی الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت أفرم نظر خواهى در مورد مبائى نظرى طراحى الكوى اسلامى -ابراثي بيشرفت ‎Zeal‏ 8 زيريتاى فكرى 3‏ (-معرفت شتاسى4 ‎ ‏- نی و اصول 6 یه ها ‎Thal‏ لصول موضوعه. ‎eB‏ ‎ ‏موجه لعي باك الى املاس ‎Saw‏ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 55:
له تایج 2 .یبای تکری3 .تفت شناسی4 نمونه فرم نظرخواهی در مورد مبانی نظری طراحی الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت أفرم نظر خواهى در مورد مبائى نظرى طراحى الكوى اسلامى -ابراثي بيشرفت نی و اصول 6 یه ها ‎Thal‏ لصول موضوعه.

صفحه 56:
نمونه فرم نظرخواهی در مورد حوزه ها و ابعاد الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت أفرم نر خواهى در مورد حوزه ها و محورهاى اصلى طراحى الكوى لسلامى-ايرائى بيشرفت موضوعات اولوت دار جوت برسي اف دب ‎wel‏ ‎-1-١‏ تبن عرص ایحا سای و جكوتقى يرورض ات ‎ ‏1-7 تين الكوى انسان كلمل بر مبناى ساحتهاى وجودى شفاق (حب و بيفض)ء واد( ادراك حق و باطل)» قلب ( كفرو ايان )و ذهن ( شك ‏1-7- تين القوق اتسان كلعل بر اساس ويزقي ‎DET RTS‏ كردارى انساها و جكونكى تيت آنا ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 57:
نمونه فرم نظرخواهی در مورد حوزه ها و ابعاد الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت أفرم نر خواهى در مورد حوزه ها و محورهاى اصلى طراحى الكوى لسلامى-ايرائى بيشرفت

صفحه 58:
نمونه فرم نظرخواهی در مورد حوزه ها و ابعاد الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت أفرم نر خواهى در مورد حوزه ها و محورهاى اصلى طراحى الكوى لسلامى-ايرائى بيشرفت ‎A‏ 0 ايعاد تعالى جامعه اسلامي- ابزاترق أن 8 ل نظام اسلامى و لبعاد أن 9 کشوپ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‏ها ‎aT gp dag ala eee‏ 1-1-ساير موا ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 59:
نمونه فرم نظرخواهی در مورد حوزه ها و ابعاد الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت أفرم نر خواهى در مورد حوزه ها و محورهاى اصلى طراحى الكوى لسلامى-ايرائى بيشرفت ‎gh dag Al te‏ چاه الم ‏موضوتت ولوت در چم ورس ‎ ‏آ-حوزه هو محورها اصلی راکو سای ری ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 60:
نمونه فرم نظرخواهی در مورد مبانی نظری طراحی الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت أفرم نظر خواهى در مورد مبائى نظرى طراحى الكوى اسلامى -ابراثي بيشرفت له تایج 2 .یبای تکری3 .تفت شناسی4 میت و صول .6 .نی ها ای 7 لصول موضوعه موجه لعي باك الى املاس رای تفت مرف اه ار ‎ony‏ مات ری طراحی ری لام ری رات ۱-۷- فلسفه تارب 2-۲ زیربنای فکری ۱-۳- معرفت شنا؛ ۱-۴- متتولوی و رویکرد ۱-۵-میانی و اصول ۱-۶- نظریه های پایه ای ۷ توافت ده ۱-۸- نظریه های کاربرد

صفحه 61:
در پایان از همه فرهیختگان و صاحب نظران حوزه و دانشگاه و جامعه مدیران کشور در اين عرصه دعوت می نمایدبا ارلئه نقطه نظرات و رهنمودهای خود؛ در لین حرکت عظیم فکری-کاربردی در کشور مشارکت فمایفد. امید است با یاری خداوند متعال و مشارکت جدی جامعه اندیشمندان کشور.با تکمیل پرسشنامه نظرخواهی (پیوست اول و دوم اين مجموعه) و ارسال آن (به آدرس تهران» دانشگاه علم و صنعت ایران» دانشکده مدیریت و مهندسی توسعه؛ علیرضا علی احمدی). بتوانیم در یک فرآیند مفهومی به طراحی الگوی اسلامی_ ایرانی پیشرفت. با مختصات مطروحه نایل آییم و در راستای تحقق این مطالبه بحق رهبر عزیزمان, نقش موثری ایفا نماییم.

صفحه 62:
با تشکر فراوان و آرزوی سعادت و سلامتی برای یکایک حاضرین والسلام عليكم و رحمت الله وير کاته

رایگان