کشاورزی و دامپروری صنایع غذایی

انتی اکسیدان طبیعی عملگرا

Antioxidant1

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “انتی اکسیدان طبیعی عملگرا”

انتی اکسیدان طبیعی عملگرا

اسلاید 1: آنتی اكسيدان های طبيعی: تركيبات عملگر جديد

اسلاید 2: آنتی اکسیدان های طبیعی: ترکیبات عملگرا جدیدتند شدگي به عنوان يك مشكل جدي در محصولات غذايي، قابل توجه است كه باعث كاهش مدت ماندگاري محصولات و كيفيت تغذيه اي آنها مي شود.آﻧﺘﻲ اﻛﺴﻴﺪان ﻫﺎ ﻣﻲ ﺗﻮاﻧﻨﺪ ﺑﻪ ﻃﻮر ﻣﻮﺛﺮي ﺑﺮاي ﺟﻠﻮﮔﻴﺮي از اﻛﺴﻴﺪاﺳﻴﻮن ﻟﻴﭙﻴﺪﻫﺎ اﺳﺘﻔﺎده ﺷﻮﻧﺪ. آﻧﺘﻲ اﻛﺴﻴﺪان ﻫﺎ ﺗﺮﻛﻴﺒﺎﺗﻲ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻛﻪ ﺑﺎﻋﺚ ﺑﻪ ﺗﺎﺧﻴﺮ اﻧﺪاﺧﺘﻦ ﻳﺎ ﻛﻨﺪ ﻛﺮدن اﻛﺴﻴﺪاﺳﻴﻮن ﻣﻮاد ﻏﺬاﻳﻲ ﻣﻲ ﺷﻮﻧﺪ ﻛﻪ اﻳﻦ ﻣﻮاد ﻗﺎﺑﻠﻴﺖ اﻛﺴﻴﺪ ﺷﺪن از ﻃﺮﻳﻖ اﺗﻮاﻛﺴﻴﺪاﺳﻴﻮن را دارﻧﺪ.

اسلاید 3: آنتی اکسیدان های طبیعی: ترکیبات عملگرا جدیدﺑﻪ ﻫﺮ ﺣﺎل ﺑﻌﻀﻲ آﻧﺘﻲ اﻛﺴﻴﺪان ﻫﺎي ﺳﻨﺘﺰي از ﺟﻤﻠﻪ BHT و BHA ﮔﻤﺎن ﻣﻲ رود ﻛﻪ ﻣﺴﺌﻮل آﺳﻴﺐ ﻛﺒﺪي و ﺳﺮﻃﺎن در ﺣﻴﻮاﻧﺎت آزﻣﺎﻳﺸﮕﺎﻫﻲ ﻫﺴﺘﻨﺪ.

اسلاید 4: آنتی اکسیدان های طبیعی: ترکیبات عملگرا جدیددر ﺳﺎل ﻫﺎي اﺧﻴﺮ ﺗﺤﻘﻴﻘﺎت زﻳﺎدي روي اﺳﺘﺨﺮاج آﻧﺘﻲ اﻛﺴﻴﺪان ﻫﺎي ﻃﺒﻴﻌﻲ از ﻣﻨﺎﺑﻊ ﮔﻴﺎﻫﻲ ﺻﻮرت ﮔﺮﻓﺘﻪ اﺳﺖ. در ﻣﻴﺎن آﻧﻬﺎ اﺳﻴﺪ اﺳﻜﻮرﺑﻴﻚ و ﺗﻮﻛﻮﻓﺮول ﻫﺎ، راﻳﺞ ﺗﺮﻳﻦ آﻧﺘﻲ اﻛﺴﻴﺪان ﻫﺎي ﻃﺒﻴﻌﻲ ﺗﺠﺎري ﻫﺴﺘﻨﺪ. دﻳﮕﺮ ﻣﻨﺎﺑﻊ آﻧﺘﻲ اﻛﺴﻴﺪاﻧﻲ ﻃﺒﻴﻌﻲ ﺷﺎﻣﻞ ﻛﺎروﺗﻨﻮﺋﻴﺪﻫﺎ، ﻓﻼوﻧﻮﺋﻴﺪﻫﺎ، اﺳﻴﺪﻫﺎي آﻣﻴﻨﻪ، ﭘﺮوﺗﺌﻴﻦ ﻫﺎ، ﻣﺤﺼﻮﻻت ﺣﺎﺻﻞ از ﻫﻴﺪروﻟﻴﺰ ﭘﺮوﺗﺌﻴﻨﻲ، ﻣﺤﺼﻮﻻت واﻛﻨﺶ ﻣﺎﻳﻼرد، ﻓﺴﻔﻮﻟﻴﭙﻴﺪﻫﺎ و اﺳﺘﺮول ﻫﺎ ﻫﺴﺘﻨﺪ. ﺗﻌﺪادي از اﻳﻨﻬﺎ ﺑﻪ ﻃﻮر ﻃﺒﻴﻌﻲ از آﻧﺘﻲ اﻛﺴﻴﺪان ﻫﺎي ﻓﻨﻮﻟﻲ ﻣﻮﺟﻮد درﻣﻨﺎﺑﻊ ﮔﻴﺎﻫﻲ و ﻋﺼﺎره ﻫﺎي ﮔﻴﺎﻫﻲ ﺑﺪﺳﺖ آﻣﺪه اﻧﺪ.

اسلاید 5: آنتی اکسیدان های طبیعی: ترکیبات عملگرا جدیدآﻧﺘﻲ اﻛﺴﻴﺪان ﻫﺎي ﻃﺒﻴﻌﻲ ﺑﻪ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻛﻨﻨﺪﮔﺎن ﻏﺬا اﺟﺎزه ﻣﻲ دﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻣﺤﺼﻮﻻت ﭘﺎﻳﺪاري ﺑﺎ ﺑﺮﭼﺴﺐ ﻫﺎي Clean ﻛﻪ ﻧﺸﺎن دﻫﻨﺪه ﻃﺒﻴﻌﻲ ﺑﻮدن ﻫﻤﻪ اﺟﺰاي ﺗﺮﻛﻴﺒﺎت اﺳﺖ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻛﻨﻨﺪ. ﺗﻮﻟﻴﺪ اﻳﻦ ﻣﺤﺼﻮﻻت ﺑﺎ ﻣﺸﻜﻼت و ﻣﻮاﻧﻌﻲ ﻫﻤﺮاه اﺳﺖ ﻛﻪ ﺷﺎﻣﻞ ﺳﻄﻮح ﺑﺎﻻي اﺳﺘﻔﺎده از آﻧﻬﺎ، اﻳﺠﺎد ﻃﻌﻢ و رﻧﮓ ﻧﺎﻣﻄﻠﻮب و ﻛﺎﻫﺶ ﭘﺎﻳﺪاري ﺑﻪ دﻟﻴﻞ ﻛﻢ ﺑﻮدن ﻛﺎراﻳﻲ آﻧﺘﻲ اﻛﺴﻴﺪاﻧﻲ اﺳﺖ.

اسلاید 6: آنتی اکسیدان های طبیعی: ترکیبات عملگرا جدیدﻳﻜﻲ از ﺗﻐﻴﻴﺮات ﻋﻤﺪه اي ﻛﻪ در ﺣﻴﻦ ﻓﺮاوري، ﺗﻮزﻳﻊ، اﻧﺒﺎرداري و آﻣﺎده ﺳﺎزي ﻏﺬاﻫﺎ روي ﻣﻲ دﻫﺪ اﻛﺴﻴﺪاﺳﻴﻮن روﻏﻦ ﻫﺎ و ﭼﺮﺑﻴﻬﺎ اﺳﺖ ﻛﻪ اﻳﻦ روﻳﺪاد ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺎﻋﺚ از دﺳﺖ رﻓﺘﻦ ﻛﻴﻔﻴﺖ ﺗﻐﺬﻳﻪ اي ﻏﺬاﻫﺎ ﻣﻲ ﺷﻮد ﺑﻠﻜﻪ ﻣﺤﺼﻮﻻت اﻛﺴﻴﺪ ﺷﺪه اي ﻣﺎﻧﻨﺪ رادﻳﻜﺎل ﻫﺎي آزاد ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻣﻲ ﻛﻨﺪ ﻛﻪ ﻣﻨﺠﺮ ﺑﻪ واﻛﻨﺶ ﻫﺎي ﻣﺘﻌﺪد ﻧﺎﻣﻄﻠﻮب ﺷﻴﻤﻴﺎﻳﻲ ﻣﻲ ﺷﻮد. ﺑﺎ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﻋﻠﻢ ﺑﻴﻮﺷﻴﻤﻲ ﻧﻘﺶ ﻣﻮﺛﺮ رادﻳﻜﺎل ﻫﺎي آزاد در اﻳﺠﺎد ﺑﻴﻤﺎرﻳﻬﺎ ﻣﺸﺨﺺ ﺷﺪه اﺳﺖ. ﺑﻪ ﻃﻮرﻳﻜﻪ ﻧﻘﺶ رادﻳﻜﺎل ﻫﺎي آزاد و اﻛﺴﻴﮋن ﻓﻌﺎل در ﺑﻴﻤﺎري ﻫﺎﻳﻲ ﻣﺜﻞ ﺗﺼﻠﺐ ﺷﺮاﻳﻴﻦ، ﺳﺮﻃﺎن و ﭘﻴﺮي زودرس ﻣﻮرد ﺗﻮﺟﻪ اﺳﺖ.

17,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید