آموزشورزشی

انواع ضربات در فوتبال

15 صفحه
748 بازدید
24 مرداد 1400

برچسب‌ها

صفحه 1:

صفحه 2:
انجام مطلوب هر نوع ضربهبهموقعیت بازی و وضعیت توپ. استقرر در مسیر آن انتخاب سطح تماس مناسب نزدیکی سطح تماس به توب و ارسال آن به سمت هدف بستگی درد که به طور مختصر به بررسى هر يك از عوامل مذكور برداخته مى شود: ۱- موقعیت بازی و و ۲- استقرار در مسير حركت توب ۲- انتخاب سطلح تماس ۴- نزدیکی سطح تماس به توپ ۵- ارسال توپ به هدف

صفحه 3:
۱- موقعیت بازی و وضعیت توپ: درک شرایط بازی در کلیه مهارتها از جمله ضربه. کنترل ‎gal real 1‏ دارد درک مسیوه سرعت. وضمیت. زویهمتاسب و جاگیری ساير بازيكنان توجه قرار گیرد. بايد در ضربه ‎١‏ استقرار در مسير حركت.توب: ‏استقرار صحيح در مسير حركت توب بازيكن را قادر مىسازد تا از حداكثر توانايى خود براى ارسال به موقع و دقيق أن به للا سود برد ‏۳- انتخاب سطح تماس: ‏از تمام ندمهای مجاز بدن از جمله س, بخشهای مختلف پا زلو و سینه برای ورد کردن رهب توب استفاده می‌شود. ‎

صفحه 4:
در نزدیکی سطح تماسبا قوب براى شوت زدن ياباس دادن ب‌وسیله پا تجزیه و تحلیل اندامهای موثر زیر اهمیت دارد و توجه به آنها در مراحل آموزش برا اجرای درست مهارت الزامی است: تقريباً در كليه ضربدها اين يا از ناحيه زلنو خم مىشود. براى ارسال توب به مسافتهای کوتاه و زمینی این پا در کنر و نزدیک آن و رای انجام ضرباتبلند و قوس‌دار با مقداری فاصله در پشت توپ قرار می‌گیرد و وزن بدن را به هنگام شوت تحمل می‌کند.

صفحه 5:
عموماً باى ضربه از ناحيه زلنو خم مىشود وبا تابی مناسب به عقب برده می‌شود و با سرعتی که بستگی به نوع و هدف ضربه دارد به جلو رانده می‌شود. این پا در حالی که از ناحیه مفصل مچ ثابت است به توپ ضربه وارد می‌کند و پس از شلیک توب به منظور دقت بيشتر مسير توب نسبت به هدف را تعیب مي کند: وضعیت بالا تنه در هنگام ضربه بستگی به ارتفاع توپ ارسالی دارد. برای فرستادن توبهای هوایی. الا تنه عقب‌تر از توب و برای توبهای زمینی در الای توب قرار می‌گیرد. دستها نیز نقش مهمی در حفظ تعادل بدن دارند.

صفحه 6:
۵- ارسال توپ به هدف: مسیر حرکت توپ یه محل ضربه و نیز چگونگی وارد شدن نیرو نسبت. به قرارگیری مرکز ثقل توب بستگی دارد. ضربه به زیر مرکز ثقل باعث هدایت توپ در مسر هوایی. ضربه به بالای آن سیب حرکت زمیتی می‌شود و وارد شدن ضربه به طرفین مرکز ثقل باعث چرخش توپ می‌شود که به اصطلاح آن را توپ (کات‌دار) می‌گویند.

صفحه 7:
ضربه بغل پا متظور از یفل پا بخش داخلی پا یعنی از یند اول انگشت شست تا قوزک و پاشنه پا استیا توجه به ارتفاع توپ از زمین این:حرکت به دو.صورت قایل اچراست: توبهای زمینی و توب هایی در ارتفاعزانو و قوزک پا ۱- روش ضربه به توپهای زمینی در اين ضربهها سه قسمت مهم بدن كه با اتجام ضربه‌در رتباطاند مورد تجزیه و تحلیل قرار می: پای تکیه: پنجه اين پا در جهت مسیر حرکت قوب و هدف است وبا فاصلهای حدود۱۰ تا ۵سانتی‌متر از توپ در کنار آن قرار درد. اين با از ناحیه مفصل زانو خم می‌شود تا در هنگام ضربه و اندكى بس از آن وزن بدن را متحمل شود.

صفحه 8:
پای ضربه زننده: اين پا از ناحیه مفصل ران و نیز مفصل مچ پا به خارج چرخش پیدا می‌کند.به‌طوری که تقريبا با پای تکیه. زاهیه ای حدود ‎٩۰‏ می سازد. سپس در حالی‌که از قسمت زانو به عقب خم می‌شود به پشت حرکت می‌کند و با تابی مناسب برای ضربه زدن به‌جلو آورده می‌شود. بالا تنه: —~ اين بخش از بدن هنكام ضربه كمى به جلو متمايل مىشود و دستها برای ایجاد تعادل باز می‌شوند. چشم نيز توب و هدف را تعقیب می‌کند.

صفحه 9:
۲- ضربه به توپهایی در ارتفاع زانو و قوزک پا در شرایط خاصی از ‎Sih‏ بازیکن لازم است به توپ. پس از برخورد با زمین و جهش, ویا توپی که از جهت های مختلف در ارتفاع زلنو و قوزك به وى مىرسد. بدون كنتول ضربه وارد کند که در این صورت مفاصل ران و زانو بیشتر خم می‌شوند.

صفحه 10:
ضربه با داخل پنجه پا این ضربه با نارهداخلی پنجه پا و نیز مقداری از سطح روی پا زده می‌شود محل اصلی آن برآمدگی مفصل انگشت شست با استخوان کف پایی است. از معمولترين ضربدها در فوتبالاست و براى ارسال تویهایی با اتفاع متوسط یا بلنده و ذقیق به کار می‌رود. بیشتر در ضربه دروزه كرنرء بنالتى و ضربدهاى آزاد پشت محوطه جریمه مورد استفاده قرار می‌گيرد.

صفحه 11:
ضربه با روی پا اين ضربه اگر به صورت اصولی زده شود محکمترین نوغ ضربه در فوتبال است. ضريدهاى دروازه. دور كردن توب از محوطه خطر توسط مدافعان و همچنین شلیکهای مستقیم و شدید به‌سوی دروازه از پشت یا داخل محوطه جريمه با استفاده از اين نوع شوت انجام مى كيرد. محل تماسن توپ قسمت محدب روی پا و نزدیک به مفصل مچ (محلی که ند کفتن بسته امی‌شود) انتم طربه روی با ید سه ضورت زد می‌شوده توپهای زمینی (ساکن و متحرک). توپهای هوایی مستقیم و توپ های هوایی که در حدود ارتفاع کمر و پایین تر از طرفین می‌رسند.

صفحه 12:
این مهارت با قسمت خارجی پنجه پا و قسمتی از روی آن اجرا می‌شود و برای ارسال توب های متوسط و تسبتابلند بهویژه يزروى محوظه جریبه حرینه ضریدهاق آزاد.پشت مخومله جریمه و در مواردى براى انجام ضربههاى بنالتى يدكار مى رود.

صفحه 13:
ضربه سر (هد زدن) ضربه با سربه سه صورت ذیل قایل اجراست: الف- در حالت ساکن یا حرکت به طورى كه باها روى زمين باشند. اب- در حالت برش و حركت عمودى (برش به بال ج- در حالت پرش و حرکت افقی (شیرجه)

صفحه 14:
رعایت نکته‌های زیر بیای ضربه با سو کاملاً ضروری است: فقط با قسمت استخوانى و مسطح بيشانى بايد به توب ضربه زد. < رمز ضربه قوى و قدرتمئد به توپ در انقباض عضلات گردن وکمربند شانه‌ای است. با عقب بردن و سپس جلوآوردن سریع بدن بليد به استقبال توب رفت و به ‎ol‏ ضربه زد ‎

صفحه 15:
* هنگام ضربه هرگز نبلید چشمها را بست. بلکه برعکس چشمها بايد قبل و بعد از تماس کاملاً از نگه‌داشته شوند ** دستها هنگام ضریه رای حفظ تعادل فورا هعقب برده شوند برای زدن ضربه محکم به توب یا سر بید وزن بدن را تا حد امکان به پشت توب منتقل و ضربه را به موقع و درست وارد كرد. eer aki Le Sak Gate as es Jae ‏"يبل‎ اتوب به محلى غير از بيشانى برخورد میکند و موجب درد و درنهايت ترس بازيكن از زدن توب با سر مىشود. ديكر إينكه اغلب آنان .با سر به استقبال توب نمىروند و توب با سر آنها برخورد مىكند.

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
10,000 تومان