صفحه 1:
Cy
ایجاد نگهداری و Sis GUN
صفحه 2:
۰ کارشناس ارشد مهندسی صنایع (مدیریت سیستم و بهر
ei ی
0۵ آمریکا
۱3 ۱
9 كه lil
CUTER ee reas
_
صفحه 3:
۱
کرفته و نشانکر اهداق ۳
۳
ور ار مر
ES COS S| Reel Ree Re eel re oes
SAS 99 g LS pi lS {IS ylojlo Gyro ypdd po aS agil aor ©
i Te eT eee) Soca
a Oe Nees
صفحه 4:
نمونه هایی از برند
scm 9 chs REED at coy Bl Gor
© paris DEAL GD sree که زه 27
© FedEx. سيب eon CREE a تس
"om
2 اعد 3 cia see GD الك
.۵سا ones (9 QED ده سوم ©
ZO @ wavmarr eX” :
صفحه 5:
تفاوت ميان برند و خدمات شر کت ۱
" خدمات شركت:
تن چیزی است که در شرکت طراحی و نهایتاً توسط پرسنل تن ارلیه
مى كردد.
برند:
و
۷ امکان پرداخت هزینه های بالاتری از ارزش واقعی خدمات در قبال
Fe NS See Bed ie ee pee Teed ee So
توسط مشتری
PCE ار 0 er.
پرداختی از سوی وی است.
=
صفحه 6:
برند و ضرروت ایجاد آن
افزايش میزان وفاداری مشتربان به شرکت از طربق ابجاد برند
* يارى رساندن برند قوى به موفقيت بروسه هاى بازاريابى شركت
ce ا ل 0
* تولید ثروت و درآمد بیشتر
8
۱
* نگهداری از شرکت در تنگناهای اقتصادی و فنی
۳
eet هد
5
صفحه 7:
نو آوری و برند
" در شرايط اشباع بازارهاء نوآورى
كار باشد.
ا اا ل ل 0
* ا 0 2 ۰ 0
صفحه 8:
5) 5) SI EN ORR لل
eS ا CeCe Oc S Te we SS Me
خرید و استفاده از محصولات و خدمات. تبدیل میشود.
pear) ا ا 0 1 ها را نيز دوست
دارند. د
صفحه 9:
اهمیت نقش کارکنان شرکت های خدماتی در ارتباط با
* کارکنان در واقع واسط و اراد
باشند
دیدگاه کارکنان و باور آسن ها نسبت به کیفیست و مرغوا
ا ا ل ل
=
صفحه 10:
صفحه 11:
*" رسانا بودن جيزى درباره فوايد
* آسان بودن تلفظ و به خاطر سپردن نام تجاری
* آسان بودن ترجمه نام تجاری به زبان های بیگانه
=
لت لك
صفحه 12:
" مديريت برند: كاربرد تكنيك هاى باز
ويزه . خطوط توليد يا علامت تجارى
0 ا See eo Tel eas ae
FS tS eRe eee LS Re ns eae
Heep
RV eae Er gOrS rae cue Yeerar OOP eRV ETC Omer ty
به معنای مدیریت قابلیت های آن
صفحه 13:
صفحه 14:
ساختار dd در شر کتهای
وا يك سام
* برندها به خود متکی بوده و به ندرت به:
els kee)
برندها به وسیله یک هویت بزرگتر حمایت میشوند.
ا
" مارك كذارى يكيارجه
ا لان بور رس كر 3 = = es مك
صفحه 15:
روش های ارزیابی برند
را ال رتبهبندی 6000
مدلهاى ارزيابى با
معیارهای
۱ reso
۳
ةا
ا ا ی
0 انوي
ارزیابی برند د
صفحه 16:
معیارهای تأثیر گذار بر برند
صفحه 17:
فرصت مناسب کسب و کار جهانی
ايجاد همكارىهاى مشتركببا برندهاى م جهاز
EO ا ل ee per rer) ee] Be Sp ا
شرایط بازار هدف باشد.
صفحه 18:
سه رویکرد رایج در طراحی برند
تمایزه عاملی برای جلوه بیش تر است.
ارزشهای مربوطبه آرم و سایر مفاهیم
مورد نظر رابه اسم نشلنه و همچنین
موضوعات مربوطبه رویکرد قبلی اضافه
تبلیغات با هويت انسانی و شخصیت
پردازی همراه است.
صفحه 19:
مراحل انتخاب و طراحی برند
1۱ Pees res ce STO a
Roce LS ot Steed ed)
۱ aa
تن
و
۵ ایجاد وسیله ای برای انتقال پیام a
صفحه 20:
مراحل انتخاب و طراحی برند
SSC) ee eed Cee ESE
Pees re RY ieerd gee Oa A
مرت رید خیال
٩ ایجاد یک ژیمناستیک عاطفی
۱
صفحه 21: