صفحه 1:
استاد راهنصا:
دکتر رحیم احسانی FF
7 —
بهکوشش: 2
علی درجزینی . رضا ایعانی
فاز اول
انتخاب محصول
معرفى محصول
بررسى بازار
صفحه 2:
موضوع طرح : توليد مقوا و بسته بد
نوع توليدات ؛ مقواء كارتن و جعبه مقوايى بلى اتيلن , جعبه مقوابى دوبلكس
تعداد شا
"
مشخصات شرمايه كذارى طرح (ارقام به ميليون ريال).
سرمایه گذاری كل طرح : 5485
سرمایهگذاری ثابت : ۲۲۰۰
اسرمايه در taf :۱۰۳
در آمد سالن: ۲۱۰۰
سود ویژه :۳۸و
دوره بازگشت سرمایه :4 سال
رخ بازدهی سرمایه 1۵1
77
صفحه 3:
موضوع طرح : تولید توب ورزشی
انوع توليدات ؛ انواع توب جرمى
تعداد شاغلين : 14
مشخصات سزمايه كذارى طرح (ارقام به ميليون زيال)
سرمایهگذاری کل طرح : 10۵۰
سرمايه كذارى ثابت : :۱3۳
سرمايه در گردش We
هر آمد سااه
سود ویژه Whi
دوره بازگشت سرمایه : ۲۹ ماد
رخ باز دهی سرمایه: .1۲1
زر
.
صفحه 4:
موضوع طرح : توليد لواشك از خرما
انوع توليدات : لواشك خرما
اتعداد شاغلين : ١ تقر
مشعمات سرمايه كذارى طرح (ارقام به ميليون (Shs
سرمایه گذاری کل طرح : ۳۱۳۱
سرمایه گذاریثابت : ۱۳۲۵۷
سرمایه در گردشی :۳۰۸
اهز آمد ساليائة 44.3
سود ویژه: ۱۳۷۵/۵
دوره بازگشت سرمایه : ۲۹ ماه
رخ باز دهی سرمایه :1۳7
صفحه 5:
موضوع طرح : تولید فرآوردههای لین
نوع تولیدات : شیره ماست. نحامه
تعداد شافلین : ۲۲ تفر
مشخصات سرمايه كذارى طرح (ارقام به
سرمایه گذاری کل طرح : 0۸۸/۷
سرمايه كذارى ثابت : ۱/۵
سرمایه در گردش : ۱۷۸۲
هر آمد سالیاند ۱۰۰۰
سود ویو : ۱۸۵۰
دوره بازگشت سرمایه : اسال
نرخباز دهی سومایه: 18۱
OT
صفحه 6:
ae ۳۸ و ““اتلا1 | ضريب
| 9 ت19 تا تا ee
تداسپ مرومایهگذاری با تون یدکارگیری نايع چا i) ۳ گستودگي بازار
سال اس تس سس ان
21/
۹,
صفحه 7:
15*50 =
750
17*50=
850
18 *20=
360
19 * 30-
570
17 * 65
=1105
19 * 20-
380
13*5=
65
17*50=
850
19* 85
=1615
15*75
1125
40 * 17
ها
15*80 - 5*5
1200 =1275
17* 17*
70-1190 90-0
18 * 75
=1350
19 * 90=
1710
17*
802-0
19 * 90-
1710
13 * 85
=1105
17*
90=1530
19*75 ۶*65
1425 =1235
15
3
8
8
13
17
1 15 * 85
15 Sas 5
17*
* 5 | د eee
17
ميزان علاقه
كستردكى بازار مصرف
صادرات
سیاستهای حمایتی دول
تناسب با توانمندیهای شور
eligi
جلوگیری از مهاجرت به شهر
سازكارى با محيط ريست
اتناسب سرمايه كذارى با توان
fala
جشمانداز
بدكاركيري منابع بالقومى
ae
>!
صفحه 8:
صفحه 9:
نقش حیاتی و اساسی مواد غذایی. بهویژء تولیدات دامی, در استقلال و سلامت جوامع بشری,
فزایش کمی و کیفی بات. از اهم سياستهاى كشور.
راهكارهاى معاونت امور دام: در قالب «طرح جامع شیر خام» هنظورافزایش تولید و مصرف شیر و فرآوردههای آنء
a a ge he مصرف سرانه شر در کشو. ...تا زمته توسعه بايار و ايجاد انيت غذائي
بهبود كبفيت توليد فرأورى و تبديل شين essen ليد یل مات
افرایش سطح درآمدتولدکندگان و کمک به قتصادملی ay
تخل و توس ایغ نات و زیخ
در زنجبرهی عرضه محصولات لنی.
ین اوزش آقرینی در بخشی صنایعتبدیلی همچون ماست و خامه است.
در تعطیلات چندروژه < به ویژه در عید نوروز - مصرف شیر به شلات پایین ماه و در عرضی مصرف محصولاتی
le lb و دوغازایش مد
در ماه مبارک رمضان معصرف دوغ با کاهش شدید روبرو شدء و مصرف محصولائی چون کشک بیشتر میشود
صفحه 10:
اتعريف كتكردى مباززه با تقليات موا غذابى از شير:
شیر عبارتست از مجموع تولید شیردوشی WS و مدارم یک حيوان ماده شيرفه ساقم و بدون خستگی مفرط که یه خوبی
تغذیه شده باشد. شیر بای با رعایت اصول بهداشتی جمعآوری شده و فاقد آغوز باشدده
گوسفند و بز در حدود ۱۲۹۰۰۰
۰ سال قبل از ميلاد در تخاورمياته. و گاو شیری در حدود ٩۰۰۰ سال پیش lal شدند.
هر حدود ۷۰۰سا قبل از ميلا احشام در تقاطى از تركيه و آفريقا بدصورت كله درآمدند.
lal I al a شير در زمان جنگ دوم (۱۳۱۹) از فرنسه و تأمیس اولي دامدارى صنعتى (حيدرآباد) دز + اس
تاسیس اولین کار
چویی بود
لباثسازی در سال ۱۳۳۹ وب نم آستارا در يابان فردوسى؛ كه توليدات آن شيرهاى بطرى با درب
در سال ۱۳۳۷ كارحائه نسبتا مجهز آلفا با ظرفيت ۱۰ تن شير خام در روز تاسيس شد و هس از آن احداث واحدهاى توا
فراوردههاى لبنى به صورت كسترده ادامه يافت.
تا امروز: تعداد واحدهاى فرآورى شير و صنايع لبنى كشور 147 واحد قعال اعلام گشته است. (وزارت جهاد کشاررزی 10۱۳۹۰
صفحه 11:
ارنك شير معمولا بدعلت آن وجود كازثين و كلسيم در آن سقيد كدر و يا سفيد چینی است.
و شير كوجربى و يا شيرى كه به آن آب اضافه شلم بلشدء آم رثك به نظر مبروصد.
پرچرب کمی متمایل به ژرد
بر ثر ابتلای دام به بیماری ورم پستان. رنگ شیر زرد روغنی؛ و با پارگی مویرگهای ریز پستان, رنگ شیر متمایل بهقرمز
اده و شير غيرابل مصرف مىكردد
اشير بوى خاصى ندارد و در اثر تماس با ظروف و مكانهاى الود جربى شير بوهاى كوناكون را جذب مىكند. و با فاسد
شدانء بو ترشيدكى و كتديدكى در أن بدوجود مقي
مزدى شير بددليل وجود لاكتوز: كمى شيرين است و در بيمارىهاى ورمى با ازدياد كلريدها(سديمكلريد) به شورى مى زئد.
صفحه 12:
واممدكعر كك ركو ۳۳۳۳۳۳
١ 34 جررن- مير 7
ع عدي
۷ ۷ - ۴۲۱۷
wea #>
7m
wea aie ga yen مار سین
صفحه 13:
تغذیهی دام
عرضه در فروشگاه
سدع از تولید
به مصرف
صفحه 14:
Cream Seprator سپراتور
SSE ly cal dea set شیر تازه هشیر اسکیم ( شیر یذون چریی ) و غامه.
اسکیم از جدا سای کل جربی از شیر تازه ساخته مى شود. و بلقى مائده مخلوط كه
کل چربی است خامه نام درد
سپراتور 72۳5-058
اتور خامه
دستی ناخالصیها و آلود گیهای شیر (دست شور)
جداسازی شیر وخامه,همراه با تصفیه همزمان
۱۳۹۰ - خوش روش gate Mg,
صفحه 15:
هموژنایزر ۲۱۵۲۱۵96126۲5
*جربى شير جيزى است كه به شير طعم خامه ای میدهد. هموژنزاسیون باعث یکنواخت شددن چربی شیر می شود و شير
خامه ای و طعم یکسانی می اد
ژن كردن + سلولهاى جربى شير بس از عبور از سوراخهاى يسيار ریز ه اجزای کوچکتر شکستهمی شوند( یک
هاى موجود در شير به اطرف این اجزای کوچک مى جسبند و از اتصال مجدد آنها بهم جلو كيرى
می کند. لذا سلولهاى جربى هميشه در شير معلق مى مائند و بهم متصل نمى شوئد.
زنيزه يا همون كردن: عمل سالم سازى نيست و فقط به منظور جلوكبرى از جداشدن جربى از شير و بهبود طعم آن انجام
اجزای همو
بدنه ای با پوششی از جنس استیل هد.گیجهای کنترل فشار.
الکتروموتور,دمپرها و
اروپایی و روسی,
صفحه 16:
پاستوریزاتور ۲26۲اعاوو۴
*باستوريزه كردن . فرايندى است كه شير را خالص مى كند و باعث دوام و تازكى آن مى شود.
*پاستوریزاسیون عملی است حرارتی: براى از بين بردن تمامى ميكروب هاى بيمارى زاى شبر با حفظ حداكثر ارزش غذايى آن.
حرارت باستوريزاسبوذ. برمبناى مقاومت مقاوم ترين ميكروب بيمارى زاى شناخته شده و مدت زمان. تعيين شده است.
* ميزان دما و زمان در روش هاى مختلف ياستوريزاسيون نفاوت دارد. درحال حاضر روش منداول باستوريداسيون در بيشتر
كارخانه ها روش تند يا مداوم است. دراين روش. دماء ۷۵ درجه ی سانتی گراد و زمان پاستوریزاسیون به مدت ۱۵ ثانیه است.
اشير يس از طى اين شرایط. به سرعت تا دمای ۵ درجه ی سانتی گراد خنک می شود.
االی ۱۰۰۰۰ لیتردرساعت.
کارخانجات معروف ومعتبر ایرانی, کارخانجات اروپایی
وروسی.
صفحه 17:
جلوگیری از دو فاز شدن
be
bos LF
نام محمول 20 LACTOMIL
نام محصول 06131
Sle استلبلايزر
کاربد .اد کنندهبستيي
ols كالاكتوماتان و كاراكينان
تام محصول ۰ 66224
عملكرد استابيلايزر
شير كاكائو
elles كاراكينان استاتدارد شده
(CARAMEL
دهتده gab
لبتياك (ستتى يت
RUIT Jpn
PREPARATION
.. | عملكره
clea tds elit ait
0
صفحه 18:
اصل این و
ترکی و به معنای محلوط کردن است.معنیواژه نان میدهد که ماست را چگوه نهد میکند
از هر نوعشیری برای
یه ماست میتوان استفادهلمود؛ اما ماستهای امروزی را اغلب از شیر گاو تهیهمیکند
ماست از تخمیرقند شیر به نام لاکتوزحاصل میشود.باکتری مخصوص
و به علاوه به ماست بافت ژل مانندی میدهد.
ماست, لاكتوز را به اسيد لاكتيك تبديل مىكند
ابه دليل وجود اسيد لاكتيك. ماست مزه تناد و ترشى بيدا مىكند.
انواع ماست:
ea a ald hy ale نت و شاه که با سل وه يد
مات یرای
مامت میزیجات
0
و5
صفحه 19:
أز دو قرن قبل از ميلاد مسیح. ماست و دیگر انوع نات را تهیه یشده است.
اولين ماستها احتمالآ يه طور تصادنى تهيه شدند؛ عن زمائى که شیر را رای حمل و تقل دا كيفهابى كه ازبوست بز
درست شده يوذ م ريختف ترق موجود هد بوسح بره شیر را تعمیر مهو ماست به دست م آمد.
دز سال 1414ميلادى اولين كارخائه صنعتى توليد ماست در شهر بارسلوناى اسبانيا احداث شد و مصرف ماست روز به روز
افزايش ياقت.
1/
2
صفحه 20:
خامه یکی از لا نات است. بيش از عمل هموژنیز لابدى جربى روى سطح شير خام که به سرشیر معروق اس را
بر ذارئد. أبن ججربى. خخامه نام مى كيرد
در صنمت, برای سرعت بخشیدن به تجمع چربی شیر روی سطح آذء از دستگاه سانریفوژ استفدهمیکند
خامه با توجه همحتوای چربی اناع مختلقی داد
امه كم جرب که ۱۲ فرصد چریی درد
امه زده شده و سفت شده كه ٠ درصد از أذارا جريى تشكيل مى دهد
خامه ستكين كه 71 موصد جرب هار
خامدهاى بر جرب كه +4 درصد جربى دارند. در تهي نواع غذاها و دسرها از اين نوع خامه استقاده مى شود
خامدى بريده كه با حوارت دادن خامدى معمولى تهيه م شود و 88 جربى دارد. أخامدى اتكليسي).
NOS
صفحه 21:
صفحه 22:
اقتصاسی: احد.اث. PhS 3 5
شیر ملستر خلمه
صفحه 23:
تولید شير گاو ذر ذنیا مقدار ۵۱۸ مبلیون تن در سال 1:۰۳ بوده است كه با اين روئد شد بيش
میشود به ۳۱ مبلیون تن در سال ۲۰۱۲ برسد.
در بیشتر کشورهای جهان نرخ خودکفائی برای محصولات لبنی زیر ۱۰۰ درصد_میباشد.
۷ حدود ۷ ذرضد_شیر تولید شده در جهان تجارت میشود.
تواحی واردکننده: "مهم ترین نواحی صادر کننه
shies nie Gel آمريكاى شمالى. 8 اكشورهاى شمالي
لاتبسن, خاورمیانه و کشورهای مشترک آلم: اروپای شرقسی. اتبائوسسیه و کشورهای شیلسی.
اتيسن؛ خاورميائه و كشورهاى مشترك آلمنافع. Sa 1
Ca¥ se ged ge) رزاتین ارو کین
كشورهاى خودکفا: هندوستان, پاکستان. قرقیزستان؛ سومالی و آ
ریقای جنوبی و Onl
"خودکفائی بسیارکم (کمتر از۲۵/ک فیلیین, و
ام مالزی, اف
ان وبرخحی کشورهایآفریقایمرکزی
منایع: سازمان کشاورزی و خراروبار جبانی ((6) و سازمان سنایع کرچک و شپرک های صنعتی
صفحه 24:
صفحه 25:
"اذ كل شير
روسیه 4۱ ۵
مصوف سوانه شیر دو دنیا (۲۰۰۸)
تیا
ae
اناي 23
صفحه 26:
nestle
danone
lactalis
friesland & campina
dairy farmers of
america
dean foods
fonterra
arla foods
‘kraft foods
unilever
ongrain
saputo
land O'lakes
me
‘morinaga milk indus
OSS سس بت ایکا ان ی
ed as که کی tl ‘nordmilch
ae هلند. dairy crest
a muller
4
NOS
صفحه 27:
12000000
110000000)
2000000)
‘6000000)
4000000)
2000009)
33
صفحه 28:
300.000
00.000
صفحه 29:
صفحه 30:
شرکت میلکو 2160
21/
يت
صفحه 31:
منابع: وزارت جهاد کشاورزی (گروه صنابع غذالی غیر کشاورزی)» وزارت صنابع و معادن؛ وزارت بازرگانی و اداره کل صنایع تبدیلی.