کشاورزی و دامپروریصنایع غذاییباغبانی و زراعتگیاه‌ پزشکیتحقیق و پژوهش

بررسی روش‌های خشک کردن ژل آلوئه‌ورا

تعداد اسلايدهاي پاورپوينت: 18 اسلايد اين فايل بسيار تخصصي و جهت ارائه سمينار كارشناسي ارشد تهيه شده است و در پايان منابع و مقالات رفرنس ذكر شده است.

ghafi.r13721372

صفحه 1:
ل ال 0 0 ‏ا‎ reser ee eee 0 la oie ut ‏دارای‎ ont ‏فا‎ ‎OE eID)‏ 8 گرم آب براساس وزن مرطوب است.

صفحه 2:
5 5 ل ال ” تركيبات آلوئه ورا: 620-10؟يلى ساكاريد 27 لا 0 ۱ 0 دارد ۱ ۱

صفحه 3:
ل ال تحقيقات علمى ثابت كرده است كه ال خاصيت ضد سرطانی , ضد د در روند بهبود زخم ها و سوخ از جمله مواد معدنى | را 00 ل ا 0

صفحه 4:
اساس اين روش كاهش محصول ميباشد كه | ايجاد فساد دخيل | ۱ دارد. آب باند شده شيميايى و آب نكه دآ کل ا 0 ا ا 0 0

صفحه 5:
انواع خشى اك ا كل

صفحه 6:
* مصرف انرژی بالا * کاهش اکسیداسیون * حفظ انتی اکسیدان ها خشك كردن به روش انجمادق ‎resled‏ ا 50 ‎reas ECE Bay reed‏ ل ا ‎SS Sy ever ree ss TOeUy pe SSUNE AE NORD Con ee)‏ Hees) * حداقل جروكيدكى

صفحه 7:
* چروکیدگی بالا ل ق بر تست ا گراد و 6 ساعت در دمای 70 درجه سانتی گراد قراردادند از مزایای این روش زمان و هزینه کمتر در تولیا محصول است ا 00 تغيير رتك ل 00 ‘Time(minutas)

صفحه 8:
/ 0 رو ار[ الونه ۲20۳10 ۱ سرعت جریان هوا خ ۱ تکرار : 3بار

صفحه 9:
جدول ‎١‏ مفادير تغييرات (47) در شك شدن ژل آلوه وا در دما و سرعت‌های جریان هوای مور ‎Shan (Obs) Ipc‏ وا *10بازگردش هوای گرم ۵ بازگردش هوای کر ‎ ‎۱۲ ۱۳ ۱۷۹ & ‏0 0 ما ۱ كال 1 ۹ ۱ ۱/۸ لاوا ‎۱۱۳۹ ۱۸۹-۲ ۱۹ b ‏۱ 9 ۱۹ ۱۷۳ ارت ‎v‏ ۱/۸ ۱۹ ۱۹/۹ ‎۱۹/۵۸۸ ۱-۷ Watt ov be ‎Ve‏ 0 ماري ۱ ی ‎۱ ۹ ۱۹/۵۸ ۱ 31 ‎

صفحه 10:
جدول ۳ مبانگین مفادبراندازه‌گیری شدهی چروکیدگی (1) در عشک‌شدن ژل آلوه ورا در دما و سرعت‌های جريان هواى مورد أزمايش سرعت ها (00/5) سا 0 بدون بازكردش هوا ۰ بازكردش هواى گره ۵ بازكردش هراى كرم ۰ ۷۵/۵/4 ۳۹-۹ ۱۳۹۸ ‎slo‏ ۰ ۱۹ 00 ا 1 و اتا ‎vanes)‏ ‎vent Yuta) 1‏ ۱۱۹۸۵۲ ‎ANE 0 ۱‏ ۱ ی 31 و ‎APH‏ ۱۹۹ ف ‎VVAEYYA‏ ای ۱۷۱/۱۹۸ ‎ve‏ ۹ 1/1/1 ۱ ۱۹۹۳ ۱/۹ ۳ 3

صفحه 11:
Oe Mee wl be obs cn” ‏بر میزان چروکیدگی ژل خشک‎ ‏شده نداشت‎ ”دماى ‎(eon rye Ne Ore na.)‏ به سرعت جریان هوا 0 داشت كمترين ميزان جروكيدكى در بازكردش 9675 هواى خروجى بود ( ۱ اين است كه در اثر باز كردش هواى خروجى , سرعت خشكى شرن لآيه زل با سرعت كمترى صورت كرفته و بهمين دليل زمان بيشترى طول كشيده؛ طولانق شدن زمان موجب ميشود كه رطوبت از لايه ميانى به ارامى به سطح امادة و ا ا ا ل ا ا ا ۱ ‎eee‏ 9

صفحه 12:
خشک کردن اسمزی به ۰ پارامترهای دخیل در ۳۲۱ ‎aiol> )> tjga ptilu ac jw %‏ ” دما : دردامنه 45-35 در ‎DSP Ee CON 1 ona‏ 5 ‎Sw able‏ در دامنه 45-35 96 ” نسبت نمونه به محلول: 10:1 ” تكرار: 5 مرتبه

صفحه 13:
کد نمونه: تاریخ: ارذيف: پیست محترم: ‎١‏ ‏تمونه ای را که در اختیار شما فرار مي گیرد از نظر خصوصبات حسی بررسي کرده و با توجه به توضیحات زیر فرم را تکمبل اثمانيد. )2 رنگ: وجود لکه های ثیره یا تخیر رنگ کلی در نموئه یک ریژگی نامطلوب محسوب مى شود. )0 بائت: براساس میزان چروکیدگی؛ ترد بودن و میزان نیروی مورد نیاز برای جویدن؛ بانت نمونه را ارزیابی کنید. ‎(C‏ طعم: نظر کلی خود را در مورد طعم نمونه به عنوان محصولى جديد عنوان نمانيد. ‎(A‏ پذیرش کلی: میزان مطلوبیت کلی نمونه را بادرنظر گرفتن تمامی صفات فوق مشخص نماید. ‏خصوصیت بسپار خوب خوب انه خوب نه بد بد بسیار بد ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‏شکل ۱- نموثه پرسش نامه مربوط به ارزیایی خصوصیات حسی ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 14:
ye ‎٠‏ سطوح مختلف يارا ‏* با افزايش دما و سرعت سانتریفوژ و ۶ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‏يسندى محصول كرديد ‎ieee rane ‏اثرنداشت ‏كاهش غلظت شكر ؛ امتياز طعم و يذير: 1 ‎hI RE ey‏ طعم و دما مهمترین پارامتر برای پذیرش کلی برای امتيازدهى بود.

صفحه 15:
CTS le oie

صفحه 16:
ا ال ا رنگ محصول خشک کرن خورشیدی[]بدترین کیفیت ا ا ا

صفحه 17:
جدول ۲- مقایسه مقادیر میانگین زمان خشک شدن ژل آلونه‌ورا در روش‌های مختلف خشک کردن CC) bs She ‏تیمار‎ خشك کردن هوای داغ 7040.5 20 خشک کردن خورشیدی سنتی ویو وو 410° خشک خورشیدی با همرفت طبیعی 33.7418 400° 200 ett air Drying 14 = How Ai Drying open Sin Drying — open Sue Drying — ent Convection <2 Natural Convection 9 ‘Solar Drying. ۶ Solar Drying = 100 ‏لف‎ 9 3 ° ‏6د د 100 6 6 صق ص ص و‎ ‘Tite (nin) Me Wedd) شکل ۲-(۸) نمودار محتوای رطویتی بر حسب زمان فرآیند حشک شدن ژل آلوئه‌ورا به روش‌های مختلف (9) نمودارآهنگ خشک شدن بر م و

صفحه 18:
منابع . اسماعیلی ک , تفی زاد ه ۱, 1393 , بررسي برخي : ورا در خشك كن بازكردشي جريان هواي كرم ریگی ص » ایوز م , 1391 » بررسی روش هاگ غذايى روش خشک کردن خورشیدی > ‎sana ees Dee ee‏ خشك كردن اسمزى زل آلونه و ا لم ا ل ‏. قوامی ب » کلانتری د , 1393 ؛ بررسي مدلسازي رياضي: سینت ‎7 ec Ron ee Lee RS Ses Be ore ‏. ناصحی ب » قدسی م ؛ 1393 , ویژگیهای فیزیکی شی باگت حاوی پودر ژل آلوورا طی مدت نگهداری ‏:. اسماعيلي ادبي م ؛ موسوي ر ؛ كلانتري د , 1393 , بررسي برت كيفي ژل آلوثه ورا در خشك کن باز گردشي هواي گرم ‎

40,000 تومان