صفحه 1:
ل ال
0 0 ا reser ee eee
0
la oie ut دارای ont
فا
OE eID) 8 گرم آب براساس وزن مرطوب است.
صفحه 2:
5 5
ل ال
” تركيبات آلوئه ورا: 620-10؟يلى ساكاريد 27
لا 0
۱
0
دارد ۱
۱
صفحه 3:
ل ال
تحقيقات علمى ثابت كرده است كه ال
خاصيت ضد سرطانی , ضد د
در روند بهبود زخم ها و سوخ
از جمله مواد معدنى |
را 00
ل ا 0
صفحه 4:
اساس اين روش كاهش
محصول ميباشد كه |
ايجاد فساد دخيل |
۱
دارد. آب باند شده شيميايى و آب نكه دآ
کل
ا 0 ا ا 0 0
صفحه 5:
انواع خشى
اك ا كل
صفحه 6:
* مصرف انرژی بالا
* کاهش اکسیداسیون
* حفظ انتی اکسیدان ها
خشك كردن به روش انجمادق
resled ا
50
reas ECE Bay reed ل ا
SS Sy ever ree ss TOeUy pe SSUNE AE NORD Con ee)
Hees)
* حداقل جروكيدكى
صفحه 7:
* چروکیدگی بالا
ل ق بر
تست ا
گراد و 6 ساعت در دمای 70 درجه سانتی گراد قراردادند
از مزایای این روش زمان و هزینه کمتر در تولیا محصول است
ا 00
تغيير رتك
ل 00
‘Time(minutas)
صفحه 8:
/ 0
رو ار[ الونه ۲20۳10 ۱
سرعت جریان هوا خ
۱
تکرار : 3بار
صفحه 9:
جدول ١ مفادير تغييرات (47) در شك شدن ژل آلوه وا در دما و سرعتهای جریان هوای مور
Shan (Obs) Ipc وا *10بازگردش هوای گرم ۵ بازگردش هوای کر
۱۲ ۱۳ ۱۷۹ &
0 0 ما ۱ كال
1 ۹ ۱ ۱/۸ لاوا
۱۱۳۹ ۱۸۹-۲ ۱۹ b
۱ 9 ۱۹ ۱۷۳ ارت
v ۱/۸ ۱۹ ۱۹/۹
۱۹/۵۸۸ ۱-۷ Watt ov be
Ve 0 ماري ۱ ی
۱ ۹ ۱۹/۵۸ ۱ 31
صفحه 10:
جدول ۳ مبانگین مفادبراندازهگیری شدهی چروکیدگی (1) در عشکشدن ژل آلوه ورا در دما و سرعتهای جريان هواى مورد
أزمايش
سرعت ها (00/5) سا 0 بدون بازكردش هوا ۰ بازكردش هواى گره ۵ بازكردش هراى كرم
۰ ۷۵/۵/4 ۳۹-۹ ۱۳۹۸
slo ۰ ۱۹ 00 ا
1 و اتا vanes)
vent Yuta) 1 ۱۱۹۸۵۲
ANE 0 ۱ ۱ ی
31 و APH ۱۹۹
ف VVAEYYA ای ۱۷۱/۱۹۸
ve ۹ 1/1/1 ۱
۱۹۹۳ ۱/۹ ۳ 3
صفحه 11:
Oe Mee wl be obs cn”
بر میزان چروکیدگی ژل خشک
شده نداشت
”دماى (eon rye Ne Ore na.)
به سرعت جریان هوا 0
داشت
كمترين ميزان جروكيدكى در بازكردش 9675 هواى خروجى بود ( ۱
اين است كه در اثر باز كردش هواى خروجى , سرعت خشكى شرن لآيه زل با
سرعت كمترى صورت كرفته و بهمين دليل زمان بيشترى طول كشيده؛ طولانق
شدن زمان موجب ميشود كه رطوبت از لايه ميانى به ارامى به سطح امادة و
ا ا
ا ل ا ا ا ۱
eee 9
صفحه 12:
خشک کردن اسمزی به
۰ پارامترهای دخیل در ۳۲۱
aiol> )> tjga ptilu ac jw %
” دما : دردامنه 45-35 در
DSP Ee CON 1 ona 5
Sw able در دامنه 45-35 96
” نسبت نمونه به محلول: 10:1
” تكرار: 5 مرتبه
صفحه 13:
کد نمونه: تاریخ:
ارذيف:
پیست محترم: ١
تمونه ای را که در اختیار شما فرار مي گیرد از نظر خصوصبات حسی بررسي کرده و با توجه به توضیحات زیر فرم را تکمبل
اثمانيد.
)2 رنگ: وجود لکه های ثیره یا تخیر رنگ کلی در نموئه یک ریژگی نامطلوب محسوب مى شود.
)0 بائت: براساس میزان چروکیدگی؛ ترد بودن و میزان نیروی مورد نیاز برای جویدن؛ بانت نمونه را ارزیابی کنید.
(C طعم: نظر کلی خود را در مورد طعم نمونه به عنوان محصولى جديد عنوان نمانيد.
(A پذیرش کلی: میزان مطلوبیت کلی نمونه را بادرنظر گرفتن تمامی صفات فوق مشخص نماید.
خصوصیت بسپار خوب خوب انه خوب نه بد بد بسیار بد
شکل ۱- نموثه پرسش نامه مربوط به ارزیایی خصوصیات حسی
صفحه 14:
ye
٠ سطوح مختلف يارا
* با افزايش دما و سرعت سانتریفوژ و ۶
يسندى محصول كرديد
ieee rane
اثرنداشت
كاهش غلظت شكر ؛ امتياز طعم و يذير: 1
hI RE ey
طعم و دما مهمترین پارامتر برای پذیرش کلی برای
امتيازدهى بود.
صفحه 15:
CTS le oie
صفحه 16:
ا ال ا
رنگ محصول
خشک کرن خورشیدی[]بدترین کیفیت
ا ا ا
صفحه 17:
جدول ۲- مقایسه مقادیر میانگین زمان خشک شدن ژل آلونهورا در روشهای مختلف خشک کردن
CC) bs She تیمار
خشك کردن هوای داغ 7040.5 20
خشک کردن خورشیدی سنتی ویو وو 410°
خشک خورشیدی با همرفت طبیعی 33.7418 400°
200 ett air Drying 14 = How Ai Drying
open Sin Drying — open Sue Drying
— ent Convection <2 Natural Convection
9 ‘Solar Drying. ۶ Solar Drying
= 100 لف 9
3
°
6د د 100 6 6 صق ص ص و
‘Tite (nin) Me Wedd)
شکل ۲-(۸) نمودار محتوای رطویتی بر حسب زمان فرآیند حشک شدن ژل آلوئهورا به روشهای مختلف (9) نمودارآهنگ خشک شدن بر
م و
صفحه 18:
منابع
. اسماعیلی ک , تفی زاد ه ۱, 1393 , بررسي برخي :
ورا در خشك كن بازكردشي جريان هواي كرم
ریگی ص » ایوز م , 1391 » بررسی روش هاگ
غذايى
روش خشک کردن خورشیدی >
sana ees Dee ee خشك كردن اسمزى زل آلونه و
ا لم ا ل
. قوامی ب » کلانتری د , 1393 ؛ بررسي مدلسازي رياضي: سینت
7 ec Ron ee Lee RS Ses Be ore
. ناصحی ب » قدسی م ؛ 1393 , ویژگیهای فیزیکی شی
باگت حاوی پودر ژل آلوورا طی مدت نگهداری
:. اسماعيلي ادبي م ؛ موسوي ر ؛ كلانتري د , 1393 , بررسي برت
كيفي ژل آلوثه ورا در خشك کن باز گردشي هواي گرم