کسب و کار فروش و بازاریابی

بررسی شرایط کارخانه کافی کولا به منظورhaccp

hccpa

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “بررسی شرایط کارخانه کافی کولا به منظورhaccp”

بررسی شرایط کارخانه کافی کولا به منظورhaccp

اسلاید 1: بررسي شرايط كارخانه كافي كولا به منظور پياده سازي استاندارد HACCP فصل اول : مقدمهفصل دوم : ادبيات تحقيقفصل سوم : معرفي استاندارد HACCP فصل چهارم : مطالعه موردي شركت كافي كولافصل پنجم : جمع بندي نهايي و دور نماي كلي

اسلاید 2: فصل اول : مقدمهHACCP معرفي استاندارد تعريف مسئلهمعرفي شركت كافي كولا

اسلاید 3: HACCP معرفي استاندارد استاندارد HACCP پاسخي است به نياز صنايع غذايي در زمينه ” مديريت ايمني محصول “ همانطوركه استاندارد هاي سري ISO 9000 به “ مديريت كيفيت محصول “ مي پردازند .اين استاندارد داراي هفت اصل اساسي است و دوازده مرحله اجرايي است كه اين دوازده مرحلهبه نوعي تعميم يافته هفت اصل اساسي هستند . تعريف مسئله مسئله اي كه بايد به آن پرداخته شود عبارتست از :“ چگونگي و نحوه’ تضمين و ضمانت اجرايي مديريت ايمني محصول و حذف هر گونه خطر كهمي تواند سلامت استفاده كننده و مشتري را به خطر بياندازد .”

اسلاید 4: معرفي شركت كافي كولااين شركت توليد كننده نوشا به هاي گاز دار غير الكلي در سه نوع كولا , پرتقالي و ليمويي است .شركت كافي كولا تعداد 350 نيرو را داراست كه در سه شيفت كار مي كنند .نحوه’ توزيع كل نيروي انساني بين سه شيفت به اين ترتيب است كه در امر توليد در هر شيفت 80 نفرمشغولند كه مجموع آنها 240 نفر ميشود و 110 نفر نيز درگير امور اداري و خدمات پشتيباني هستند.انواع محصولات اين كارخانه در دو دسته شيشه اي و خانواده توليد مي گردد .

21,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید