کشاورزی و دامپروریصنایع غذایی

بسته آموزشی تغذيه در بحران

صفحه 1:

صفحه 2:
باززیان فارع ان ‎ere‏ 0010000 3 ندكى خود به غذا احتياج دارند. اكر غذا به ‏همه موجودات زنده از جمله انسان برای رشد و ادامه زندگی ‏ تیاج ‏اندازه لازم و کافی به بدن 5 1 0 ‎TD‏ ‏+ مد ‎

صفحه 3:
نيازهاى غذايبى: Revere SS i eel oe MONT Peds] ERC ee ‏ا ا ا‎ een Ee Bo sae ae i eee) Ree aad Boar all el ale ‏ویتامینها, آهن. کلسیم و ... که باعث تندرستی می گردند .(رفع نیازهای غذایی)‎

صفحه 4:
Cluj) fre ‏ااززدای‎ ۱ a ad ‏کردن حس گرسنگی نیازهای بدن را نیز تأمین می کنند.‎ بنابراين غذا اعمال زیر را انجام می دهد : PO Ee wee Ne eee one tS eo em ge se cde Tere Mees Se) es eee ] تأمین مواد اولیه برای رسد و نمو (بخصوص در کودکان خردسال) سس سس مسر و ا تعریف غذا :

صفحه 5:
Ulin) elite lagi ‏منظور از تعادل و تنوع در برنامه غذایی چیست؟‎ ا ‎OS dae‏ ۱ بدن تأمين شودبه طورى كه مصرف زياد يك نوع ماده غذليى باعث عدم مصرف ‎ee Ps‏ ا ‎Cag]‏ ا 2 ‎laced acd‏ ا ا ا ‎Pe‏ 0 ا 0

صفحه 6:
Uj ling yy ۱ NT I al ea a eed iad eT Leth ae LEI. eae id ‏هرم یا مثلث راهنمای غذلیی از ۵ گروه اصلی مواد غذلیی تشکیل شده است . شکل هرم به‎ 1۱ ‏ل‎ Deen ed ‏بزركترين قسمت از هرم را تشكيل داده و نشانكر لين است كه يك فرد بايد بيش از هر‎ 1 nr RCC STP

صفحه 7:
بل دازا کر كروههاى بعدى كروه سبزيها و سيس كروه ميوه ها هستند كه كروه سبزيها قسمت ا ا ل ا ‎aa‏ ا 0 ‎see‏ ل سا Pn eco ere eae ad ra Tat al and ve Rea oe Bods ‏برنامه غذلیی روزلنه کمتر از گروههای پائین می باشد »هر چند که لین دو گروه از اهمیت‎ ‏ا ا ا ل‎ an eer Dy ۱ ‏ل‎ aS cel haat Sn ot Sd aie Se oe) ieee Se

صفحه 8:
‎i}‏ مساق كدان ۱ ‏منظور از یک سهم غذایی در هر گروه غذایی .مقدار غذایی است که دارای ارزش غذایی مشابه با سایر موادغذایی از همان ‏رو ‎232757 es ee tee aE oe ea Pees ela eee Eel Teo eer 1 ‏كروه است . ‎

صفحه 9:

صفحه 10:
چرییها روعن ها و شپرینی ما ee ee

صفحه 11:
۱ ا ا ا ل ال ل همجنين هرم راهنماى غذليى بر مصرف د د م ل کند » در برنامه غذلیی روزلنه تأکید دارد و افراد راتشویق می کند که مواد غذلیی حاصل از گیاهان را حتمأدر برنامه غذایی روزانه بگنجانند . ای ا م م لم ا ا ا ل كروههاى غذايى هرم از كروه ديكر ممهمتر نيستند .

صفحه 12:
كروه هاى غذايى بر اساس راهنماى غذايى (- گروه نان و غلات

صفحه 13:
اهمیت غذائی این گروه : 1 cn eee ee ery ee Fo oR all let ‏می شود و علاوه بر ترکیبات نشاسته ای و فیبی‎ 0 2 ‏و منيزيم را نيز تامين مى‎

صفحه 14:
30995 cyl thdé ofgo شامل غلات كامل ما ‎eee eer Sean Se‏ 00 ‎(eon Te toes trea!‏ تن ی 2 م

صفحه 15:
میزان توصیه شده : ميزان توصيه شده روزلنه از لين كروه بر اساس هرم راهنماى غذليى ‎1-١١‏ سهم ‏ مى ۳ 0 يك سهم نان از كروه نان و غلات برابربا.يك برش نان معادل ‎٠‏ كرم به اندازه يك كف 0 ا يك سهم از كروه نان و غلات برابر با ليوان غلات آماده خوردن (برشتوك و شيرين ۱ Pee a ge cee Te) Reel Sel oe Od ae i mea . ‏باشد‎ ‏توجه به لين نكته ضرورى است كه ويتامين هاى كروه «ب » بيشتر در سبوس يا يوسته‎ 101001 ‏اذ اا‎ Men ae Fe ren f Byer onren er peed

صفحه 16:
گروه های غذایی بر اساس راهنمای غذایی ‎"١‏ كروه سبزيها ‏ع6 ‎

صفحه 17:
ا لل 00 ‏ا ا ا‎ a ‏سيب زمينى » ذرت و ... مى باسد.‎

صفحه 18:
اهمیت غذایی این گرو دومین گروه از هیم راهنمای غذایی گروه سبزيها مى باشد که به علت داشتن ‎netic‏ ل و منيزيم از اهميت زيادى برخوردار است. مصرف سبزی های سیزت سبزی های با رنگ سبز 1500000 مهمی در سلامتی و شادلبی افراد دارد . همچنین ‎i ee wes‏ ی توا ده شوه اعدا سم و ‎ae et are a 7 ۳‏ ميزان 3 خونی فقو آهن می گردد.

صفحه 19:
میزان توصیه شده : سرد اتوصيه شده روزلنه از اين كروه ‎ae alte‏ ۱ ام رز اه نامه 1 eee TCR Pert oe eat eh eter ie rae RR cenerg cry eter tears ee rc Se ee SL] BEE ele ز ز ز 1 0101111 000 سود همراهبا غذا به ويقِه غذاهاى كوشتى مصرف شوند. اين م نقش مهمی دارند. 52-70 00 مثل اسفنا. ‎pew‏ ‎Cu RR‏ ا ی خشکی پوست و سلامت چشم و بینایی نقش مهمی دارند .

صفحه 20:

صفحه 21:
گروه های غذایی بر اساس راهنمای غذایی

صفحه 22:
yore Fe ror لین گروه در هرم راهنمای غذلیی در کنار گروه سبزییها قرار می گیرد وبه دلیل داشتن ‎ee et secre Eek ec eee Teed‏ 00

صفحه 23:
رل غذابى 0 1۱ aN ee ene eka ery Re ae en een epee Nes ‏لیمو شیرین نارنج » آنواع توتها می ب ند که در ترمیم‎ ۷ eo ee rade) ecole auld حبوبات از این گروه مصرف شود. ‎eae rey‏ 01000 110 مصرف 0 از مبوه ها نيز در جلوكيري از خرلبى و خشكى بوست و افؤايش مقاومت بدن در برابر عفونت و سلامت چشم نقش مهمی دارد

صفحه 24:
میزان توصیه شده : ميزان توصيه شده روزانه از كروه ميوه ها 4-؟ سهم مى باششد . ۱ موز ‎oa‏ غيره مى باششد . Del Te Ne ote ee ee eB ea كروه براير نصف ليوان حبه انكور يا انار مى باشد. این گروه برابر با نصف تا سه چهارم لیوان آب میوه می‌باشد. ی وب بل تلد مب تن ‎we)‏ و...) مى بأشد.

صفحه 25:
گروه های غذایی بر اساس راهنمای غذایی 5 كروه شیر و لبنیات

صفحه 26:
إدارد كه غذاهاى اين كروه ‎rede‏ ی ی ی و وینامین «ب 4۱۲ ‎٠‏ ویتامین «ب ۲ » پر ۳ ‏7 ‏ل ا ل سر م مت بوست ‎PG‏ ‏رد ‏0 مصیث نکنند در سنین بالات ‎tee re ey ee‏ ره دارند ماکان کر ان خواهد نسد. ‏۱۳| إب تقسيم ‏می‌شوند که هرچه میزان چیبی این مواد بیشتر اس توليد انرقى أنها بيشتر ‏می‌شود و در گروه پر چرب آن میزان ویتامین «1» یز بیشتر است. ‎ ‎ ‎ ‎3 ‎ ‎ ‎

صفحه 27:
مواد غذايى اين كروه: شامل: شیر پنیر ماست. کشک و بستنی می‌باشد.

صفحه 28:
آمیزان توصیه شده: لنه لين كروه “5-1 سهم مى باشد و براى نوجوانان و زنان باردار و و جلوكيرى از يوكى استخوان مصرف روزانه ‎"١‏ سهم ‎ea Ren gare‏ ن باردار و شيرده كه سن أنها زير *؟ سال است 5 أز اين كروة توصية فى سوه ‏ير و لبنيات برابر با يك ليوان شير مى باشد. ‏[ یک سهم از این گروه برابر با یک لیوان ماست می‌باشد. ‎reo red‏ اي ‏[یک سهم از لین گروه برابر با ۳۰-۶۵ گرم پنیر لبه ان ‏می‌باشد. ‎ ‎ ‏[] يك سهم از اين كروه برابر نصف ليوان بستنى مى باشد. ‎

صفحه 29:
Frere eee re ee TSF 4 كروه كوشت و حبوبات

صفحه 30:

صفحه 31:
٩ ‏منذی لین ۶ اب شامل: پروتئین, فسفر,ویتامینهای «ب ۱۲ » و «ب‎ Se ee Sonata ale asap) ee ‏ا‎ ICD ‏برخوردار است‎ آهن موجود در اين گروه باعث خون سازی شده و از کم خونی فقر آهن جلوگیری مي‌کند. همانطوریکه قبلا اشاره شد آهن موجود در غذاهای گوشتی همراهبا مواد غذلیی غنی از ويتامين «ث » (ميودها و سبزىها) بهتر جذب مى شود. باروری قرار دارند به ا ا لذ بايستى در برنامه روزلئة خود أز متليع أهن دار يعنى كرود كوشمت

صفحه 32:
ابن گروه: مواد غذایی این گروه شامل: ۱ تخم مرغ و مغزها (گردو - بادام سپسته و...) می‌باشد.

صفحه 33:
میزان توصیه 0 ca ‏ا‎ EIT Tad 0 A leet ial ee iL a eee MMe edad | ‏ماهی پخته می‌باشد.‎ اسر رب سای مسرت رت 1 ag GER SSL ELI alee sha Sele ‏می‌باشد.‎ 0 as abe Pere me

صفحه 34:
جربيها » روغنها و شيرينىها CE ee ees Ment ne ied Sie se a eS mene aera eee ea ease Sl ‏ا‎ oat ENR oe ea ere] ‏پپ+صسصددد«+«««‎ ‎. ‏زمینی و سر سیر و پنیر خامه ای می‌باشد‎ همینطور انواع آب نبات؛ شکلات.انواع شیرینی‌های خشک و تر » نوشابه‌های گازدار » ‎Cd ae ae ele ioe eee Teed‏ 120117

صفحه 35:
چربیها» روغنها و شیرینی‌ها ۱ 1۱ Fone een ee arr yre ‏ا ااا‎ Cart Fe) evel ee به طور کلی مصرف لین مواد غذلیی انرئی زا به دلیل زمینه ساز بودن برای بیماریهای قلبی عروقی و فشار خون, از دوران کودکی و نوجوانی باید محدود شود.

صفحه 36:
پعضي عالهازي درست خی 1 ۱ Soe Dil cept bce ta See ‏مايعات و غذاى كافى به كود مبتلا به اسهال يا بيماريهاى عفونى ديكر‎ 1۱ reer nr ror rte ] شروع به موقع غذای کمکی برای کودکان(در پایان شش ماهگی ) 1 [ اهمیت دادن به صبحانه به عنوان یک وعده اصلی غذای روزانه بویژه در مورد دانش آموزان 1 استفاده از آرد سبوس دار برای تهیه نان 0000 1 1 eae ree eT

صفحه 37:
پعضي عالهازي درست خی AS oe emer ere ery rea) ‏مصرف آب میوه‌های طبیعی و تازه‎ ][ ا ا ل ل ل شده Rr era » ‏مصرف غذاها ى كوشتى همراه با سبزيجات تازه و غنى از ويتامين « ث‎ ١ ‏ل مرغ و ماهی بصورت آب پز یا بخار پز در برنامه غذایی‎

صفحه 38:
‎i‏ عالتهاي خاط خالیی ‎ ‏| قطع شير مادر در يايان ” ماهكى ‏[قطع ناگهانی سیردهی در مورد کودکان شیرخوار و عدم جایگزینی شیر گاو و پاستوریزه شده در برنامه غذایی آنان ۲ ‏] عدم استفاده از تمام كروههاى غذايى بويزه كروه سبزيها و ميودها دررؤيم غذايى ‏ا ل 0 ‏لم م ا لاعدم استفاده از سبزيها در برنامه غذايى روزانه ۱ ‎

صفحه 39:
1 مصرف زیاد غذاهای پرچیب و سرخ کردنی لاعدم مصرف سبزيهاى تازه همراه با غذاهاى كوشتى cee eee as ‏ا ا ا‎ ood] PEP ‏ا ا‎ eeae eee oe لامصرف برنج بصورت آبكش يا صافى ‎Testo‏ سنا ‎ ‎

صفحه 40:

صفحه 41:
تغنیه در بحران شامل موارد ثیل مي باشد : ‎١‏ ) برنامه تغذيه همكانى: ‏۱ ‏غذلیی مناسب حداقل روزلنه ۲۱۰۰ کیلو کالری انیهٌی و ۵۰ گرم پروتئین را برا ی هر فرد در اوایل بحران تأمین نماید. ‎

صفحه 42:
تغنیه در بحران شامل موارد ثیل مي باشد : ۲- برنامه تغذیه تکمیلی: . برنامه تغنيه تكميلى غذاى اضافى براى كروههاى آسيب يذير (مادران باردار و شيردة - کودکان زیر ۵ سال - سالمندان/وآنهلیی که نیاز به نوتولنی تغنیه ای (بیماران) دارند را تأمین می‌کند.

صفحه 43:
تغذیه در بحران شامل موارد ذیل مي باشد : ۳ برنامه تغذیه درمانی: برنامه تغذیه درملنی جهت کاهش میزان مرگ و میر در کودکلنی که از سوء‌تغذیه ‎ae mal aT ao alte lal ead‏ ا 0 ‎ed ed‏ ۱ ‎TT Se Tey aa‏ ل

صفحه 44:
تغنیه در بحران شامل موارد ذيل مي باشد : ا 0 ملی و پاسخگویی به آنها درگیر هستند و به کل در جهت استفاده بهینه از گیوههای مواد غذلیی و آگاهی خانواده‌ها درمورد نحوه ‎Yar ye Peper so rvs pee peu OOO Ie eae ON Pe PI reer‏ ل سس مه ی سس ما ‎Soda‏ را

صفحه 45:
ا- برنامه تغذیه همگانی: در این برنامه باید سبد غذایی مناسب برای گروههای مختلف جهت تأٌ پمال میت ( سح ثم یت له بل را نی سید اب مس ‎cated ay ee lea‏ ۱ 1 Seer i ee EC] I] Ae eerie oe ‏قبل از بحران‎ -۱ ‏کت بت‎ ‏بعد از بحیان‎ - ۳

صفحه 46:
للف) در مرحله قبل از بحران و سه روز اول بحران و در انبارها ذخیره نمود که شامل موارد زیر می‌باشند: ‎-١‏ نان ١-كنسرو‏ ماه ى"- كنسرو لوبيا 4- كنسرو ‎Ee ame Meat ce‏ انواع خورشتها ‎ae dae onal‏ ۱ (۱- کیک ۱۲- خرمای خشک۱۳- کنمش ۱۶- پیازه!-آبمیوه بی شده ۱۲-انجیر خشک و دیگر میوه‌های خشک و خشکبار ۱۷- رب و.. ۱۸- یک لب (جهت ا ار ا ا ا - وسائل همراه بسته غذلیی:۱-در بازکن ۲-قاشق و چنگال و بشقاب و لیوان (یک بار مصرف) - لوازم بهداشتى: زل ضد عفونى كنندء(تيويى) ‎١‏ تيوب يا صابون جامد ‎١(‏ قالب) ادر سه روز اول بحران بليد سبد غذليى بتولند ‎١١٠١‏ كيلو كالرى انريى و ‎١١‏ كرم بروتثين را در اختيار فرد قرار دهد هبه دليل نبود امكانات كرم كردن و آماده سازى غذا. بهتر است ‎ob od‏ ل ا ار ل 00

صفحه 47:
آجیل (گردوو..) چای خشک (کیسه ای ) قند * هرگرم قند: حدود ۴ کیلو کالری انرژی دارد.

صفحه 48:
1۳۳ ۳۵۰۸ ‏ششک پامسل‎ 5 9 WA Go goby nas vr ia ۱ 7 ۲ iki 1 a یر(یاناست) ۲۳ ۱۳۵ 4 چای عشک نان(خشک با معلی) ۳۵۰ ‎As‏ 0 ‎re ۳ ۴۵ a‏ شير(ياماست ) ۳۰ 4 ‎١ ۲‏ وه ۳۶ ۶ عن 0 ۱۳ ‎ww‏

صفحه 49:
ج) در مرحله بعد از بحرانی (از پایان روز هفتم به بعد) هفته دوم و سوم نمونه اول نمونه اول(برای هرروز) مقدار(گرم) ‏ انرژی(کیلو کالری) . يرو نان (خشک یامحلی) ‎Fee‏ ‏کنسروماهی (یامرغ ) ‎VAs‏ ‏شیر (یا ماست)

صفحه 50:
لصت ۱9 غذایی مورد نیاز برای خانوار ۳ نفره

صفحه 51:
سهمیه هفتگی اقلام مورد نیاز برای یک خانوار ۲ نفره

صفحه 52:

صفحه 53:
سهمیه هفتگی اقلام غذایی برای یک خانواده دو نفره در مرحله سوم بعد از بحران

صفحه 54:
اس سید غذاییپیشنهادی جهت تأمین کلیهنیازهای غذایی ‎eS a) a are yc‏ Fe RT aod Sos Neel BLS Med eMC Fale ca) Cored aml ad cael te) ot ie + 0 peste oonrs Pun SEC grrr) ‏شير مادر تأمين‎ ‏مورد حمایت تغذیه ای نیز قرار بگیرند. نیازهای کودک شیر خوار نیز تا حدود زیادی از‎ 7 5212111 ‏من عیرس تم‎ ‏ن» مشكلات كوارشى؛ فوت يا بيمارى مادر توانايبى مصرف شير مادر را ندارند.‎ ‏لا‎ aaa ced ited met Sal eee ed reeled eres ‏اا ا‎ roe) ‏خصوص لازم است تا مادران آگاهی لازم را در آین مورد کسب نمایند.‎

صفحه 55:

صفحه 56:
ها a teal ‏بادمجان‎ - ١ duet ‏۳-اسفنا‎ ۵ -سفیده تخم مرغ تس ۷-انواع توت ‎Pens‏ ‏٩-آلبالو ‎moo‏ ‏۱-خربزه ۲کیوی ‎hy‏ ۳ بر

صفحه 57:
زرد آلو طالبی انگور کیوی كلابى نارنگی برگه زردآلو كشمش رت خشک تور ۰ گرم ۰ گرم ۰ گرم ۰ گرم ۰ گرم ۴۰ گرم ۲۵ گرم ۰ گرم ۶۰ گرم

صفحه 58:

صفحه 59:

صفحه 60:

صفحه 61:
ره CROCE. oats ee ty tree A NO Le aes) eter orl 1 Bee PC Ny 0 ۱ دارند که ارقام ارائه شده در جدول EET yA RN ST pecs re Pen ۳۱۲ ‏هرید تما تویگن‎ [آسعی شود در تحویل سبزیجات و میوه جات تنوع را رعلیت کرده ویک نوع میوه هر روز به خانواده‌ها داده نشود. 1-كودكان بى تا دوسال Se ‏م ل‎ ie dade eh coe rere ‏كه حداقل "0 أن مىبايست از طرق‎ 0 Cas : sao

صفحه 62:
رای بروشين ينوعدي )_ صر سام 1" A 3

صفحه 63:

صفحه 64:

صفحه 65:

صفحه 66:
۲) برنمه تغذیه تکمیلی غذاى اضافى را براى كرودهاى آسيب ينير و آنهليى كه نيازجهنو تولنى تغذيه اى دارند, تأمين ميكند و زملنى مورد نیاز است که سوء تغنیه کودکان شلیع شده و یا ۱ tees ELE Beit Syd آکودکان زیر ۵ سال, مادران شیرده و مادران باردار و سالمندان و 8 ۱ ‏اتوزدان‎ ‎POE es Pee PROT Fee a COME STP nc a ey

صفحه 67:
۱ ee ee oe Bes ‏[لحفاظت, ارتقاو حملیت از مراقبت‌های تغذیه ای و نیز تغذیه دختران نوجوان مورد‎ ‏ت ی ار کت‎ ‏[اطلاعات تغنيه اى مناسبء امكانات تحصيل و آموزش در اختيار افراد متخصصء‎ ‏کمک رسان و سازمان‌هایی که بر تغذیه نوزادان و کودکان نظارت دارند. قرار گیرد.‎ ‏[دسترسی افراد سالمند به غذاهای مغذی مناسب و حملیت تغنیه ای آنها ارتقاء‎ ‏داده شود.‎ ۱ ‏و آنهایی که دچار معلولیت‌های خاص هستند. به غذای مغذی دسترسی‎ 6 cee eee rakes ee) Beer eeprom CR To er hire en | دارند.

صفحه 68:
eer Ky ا ‎ee tee eee te a‏ ‎Ce ce er PL at ee eee‏ ‎CE ea Tie ITS RS eee og‏ و افرادی که نیازجه رعایت یک سپی توصیه‌های غذلیی دارند. بطور مثال: در بیماران ۱ ار مستقر در این مراکزهاقدام به ارائه دستورات غذای می‌نمایند. Ce eo Ln Set erro) aD ceed ‏ل‎

صفحه 69:
OB ‏سا‎ ل ل ل ۱ كه مجهز به وسايل لازم براى اين كارباشند. انبارهای مناسب برای نگهداری ‎ea!‏ اي ل ا مر ‎ee‏ ‎Ce een wees ke eb sew!‏ ويؤه آنهليى كه تنفس ‎Dt ae a oS ah ae al eee‏ برای جلوگیری از فساد آنها بلید در ظروف کیسه‌ها و گونی‌های مناسب قرارداده شوند ‎Cala eh Late tet UL eRe el)‏

صفحه 70:
رن ل ا ا ا ا ا ل ا ل ل ۱ خاصی جهت رفت و آمد در انبارها وجود داشته باشد و دسترسی به مواد انبار شده ساده ای 1 ners SCM eT] ‏جابجا شودبه گونه ای که هر جنس که وارد انبار می‌گردد در هنگام خروج» به زمان ماندن‎ ‏آن در انبار توجه شود و به نوبت از انبار خارج گردد.‎ a a See ed eae Le ‏م‎ ee Dl ee TD Trae Dene ale]

صفحه 71:
رن مواد غذليى بليدبه صورت مرتب و در حد مجاز روى همديكر جيده شوند واز جيدن مواد ۱ ۱ en aD Rr eae ie ata ean ‏سایر اجناس نگردند.‎ ار مات رت یامد تلد یرت رات 5 1 1101017 1 ‎SE Serco‏ ا ا 20 ‎Rea‏ ا لل ۱ م 1۱ ‎ea trom Pera erro er ea‏ از قراردادن مواد غذایی در بیرون انبار خودداری گردد.

صفحه 72:
۱ ۳ زیر توجه داشت: 0 al eee TT al eet Lee TSO Ce ee ie ees tee ars ) ‏ا ا سر‎

صفحه 73:
۱ ۳ زیر توجه داشت: fo ee tee eon LL sere PORT Cb Sry or eer log الف ) مواد غذایی خشسک غیر قابل فساد: ۱ renee are PN Men reer <P) SE a eC nee en os nese ب ) فرآوردهای لبنی و پروتئینی و میوه و آبمیوه: Roe Te ee cer ads me ene EL ey ‏بالايى دارند.‎ ب) غاهای گنسرو شده و شیر استریلیزه شده: 1 hy arn Tay

صفحه 74:
eer sy wd ‎Pa eer eee Caren 5‏ 1 ‎pe eee eee ee ec ek See en Se Sere ee oo‏ بخشی از این شرایط اشاره می‌شود: ۱ حاصل از پخت و پز به داخل چاه جاذب دفع شود. در اینگونه مواقع برای جلوگیری از پرشدن سریع چاه حوضچه چربی گیر در قبل از ورود فاضلاب به چاه جاذب تعبیه مىشود و جربى و مواد جامد در مرحله اول كرفته مى شوند.ديوار أشيز سنگکاری یا کاشیکاری شود و در صورت استفاده از دیگر امکانات بلید قلبل شستشو ‎ee ae ead Tea‏ ۱ ‎te Taso Eee aero at bg‏ ۱ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 75:
eer sy wd Oe de a emt ears NC Rr ce ‏ل‎ aad clon ‏ل ا لل‎ 12101 ‏ال‎ NT ae ace 7 ‏تس مرت میت ترس تسف مرت‎ Ghee th ‏ضد زنگ (ترجیحا آلومینیوم) و فاقد درزو شکاف باشد. کارگران شاغل در‎ Pet ecu MP Rear rome Pere See IT es ۱ Pe ce PEPE Sy ee EO IPSJ ora egy aren reer gen Th Pere Cann IPCvEN Pam ey Crores

صفحه 76:
eer sy wd ۱ a ‏داده كه شستشوى ظروف در منطقه بحران زده به خوبى انجام نمى كيرد و اين امر‎ ‏منطقه را افزلیش می‌دهد. البتهبلید برای حفع بهداشتی‎ We Sean ROE EE ON Onl nt US sone eee eo eye Be ae nee ‏ل‎ ee acer ad ‏مصرف حاوی مواد غذلیی بلید در داخل نایلون گذاشته و درب لن بسته شود.فاصله بین‎ 1 ova pu ere epee tes RO TIE Joni FS re Po Sern rn eo rece ered eee sy iron eyed nT) 1 Sse ene Pears Br eRe a ‏را مصرف نموده و از نگهداری ن خودداری نمایند. توزیع کنندگان مواد غذلیی در منطقه‎ CO BS ete ‏ا ا ل‎ ca ‏برای ساعتهای بعدی نباشند.مراجعه بازرسان بهداشت محیط‎ 0 ‏به جادرها و توصيههاى بهداشتى از جمله عدم نكبهدارى مواد غذايى مى تواند بسيار تأثير‎ ‏ذا رباشد.‎

صفحه 77:
ely TCE cd ‎Tee CAEN‏ ی و واگیر لازم است ظروف مورد استفاده ت و پز بايان كار با هر كلرين © در هزار ‎io ۱‏ پرگلرین در یک حل کرده ظروف را در آن ‎0 Peer een) ‏براى كف نيز ه كرم بركلرين را دريك ليتر آب حل كرده وبر روى سطوح مى ياشسيم و بعد از ‏ی 0 ‏مى باشد. ‏ی ‎1 Freee eee In Pn) ‏جوشانده شوند. ‎ ‎ ‎

صفحه 78:
شستشو ی ظروف و آشپزخانه ل ا ل ل ل 1 خصوس: لبود سيستم جمع أورى و ذقع صصح زبللة موتوائد موجب تكثير و افزايقن ‎el oe aC do ae ead heed‏ 0 ‎ee Rome ny ere Pe cy Ler nen er ener een]‏ ۳ ‎ER ee pearson ener hee ee erscarae ea ny ares)‏ ‎PP Reamer PA ean OnE a Rec eReye Th Pare ec rennet er)‏ ‎Re None me eee Le eS eS ae ed‏ ۱ کاغذهای باطله و پاکت مستعمل نباید برای بسته بندی مواد غذلیی استفاده شود. مواد غذلیی مقاوم به فساد شكرء آردبرنج و موادى از لين دست در شرليط دور از رطوبت رو | ‎eM Re iSO es ae PEMD a By att ed‏ حادثه دیدگان توزیع کرد.

صفحه 79:
Rr Ui ee ‏ا‎ Re reed ‏يكديكر بايد مورد توجه قرار كيرند:‎ 1۱ ‏الا‎ mee een) ‏ا ا اا لت‎ Ve ce Wee) ۱0۳ ‎cr eed‏ ( به عنوان ضد عفونى كننده مواد غذايى ) نيز در داخل بستدها قوار كيرد. ‎Tere nee oar ‏ا‎ ee ae ea og 210101111111120 tare LK Oey ‏کمترین تاریخ انقضاء به مصرف خواهند رسید.‎ ‎

صفحه 80:
Rr Ui ee ‏ا‎ Re reed ‏یکدیگر باید مورد توجه قرار گیرند:‎ ۱ eee ee Caen aye es ‏كوشتء سوسيسء ماست )ليا در شرليط خاص ( سيب زمينى؛ ميودهاءن رف‎ ۱ Soe peyen ye el ee Ne eet De Meet we Lect mea ea PSS IO say oa eS ES Scares Sy on “on [ann Rear In cae Ore) ‏نمودن غذاء ممكن است سبب بو كرفتن غذاى موجود نيز كردد.‎

صفحه 81:
پیشنهادات برای بسته بندی به صورت واحد ال ست 19 eren sir oemene eat ca Ewe SI ne ry oe TO te ee ie ne eet rete aN tee il Se Re et ee ce ee est a ede Rear ig ‏فراولنى قلبل دسترس مىباشند ( براى روزهاى اول بحران ). در رابطه با ذ‎ 00 ‏ا‎ Tone ree ooo op eines Rene Bye Ieee te it ac ret ee ccliea sd Se ee Sesto elie ey tel ta

صفحه 82:
بيشنهادات براى بسته بندى به صورت واحد ( انواع بستههاى كوجى ”با توجه به بندهاى مربوط به مشخصات بسته بندى؛ پیشنهاد می‌گردد از جعبه‌های ی کارتنهای یک لایه دو لایه و چند لایه در بازار موجود می‌باشند. ET ele eet ee eae Ey eae are ners Te rece) 0 RO ‏ل ل‎ Pee seed cre err oe ‏جهت‎ ‎Bytes ese ‏اا‎ ier Se et ie ees Steer ees ie eno ۱ nen (ec Meco Redl DEES Ad Ble al Gere Re ee ad re en oe a aS Se ‏نب‎ SNe a oN, ae et Sa ۱ ad kee eet) ae ere ied

صفحه 83:
بيشنهادات براى بسته بندى به صورت واحد (انواع 25 كوجك ): 1 توصيه مىشسود در صورت قراردادن نان در داخل جعبه (يا كيسه فريزر يك بخشس ‎eae he‏ ا ل 0 > در صورتی که وزن کارتن‌ها زیاد واحتمال متلاشی شدن جعبه کارتنی وجود داشته ا ا ا ا ل لك ‎Eyes)‏

صفحه 84:
كوشت ماهى. شذاهاى يخته شدداز كوشت و مهي مرغ يا هی دیع بيتزا با حركوته مواد روى آنا كر باماركارين غذایکودگی كه درب آن بر شم Cen ‏با فرآوره‌های آن (خام با‎ be eat ميوه تازدنل كيل. كشمش, مبوه خشک شده و ‎us‏ ‎wees pbs‏ كر بيش از ساعت در دملى بالا hae le

صفحه 85:

62,000 تومان