کشاورزی و دامپروریصنایع غذایی

بسته بندی های وکیومی

برسی بسته بندی وکیومی در صنایع غذایی

محمد رضا حبیبی

16 صفحه
744 بازدید
11 اسفند 1400

برچسب‌ها

صفحه 1:

صفحه 2:
چکیده ای از تاریخجه بسته بندی ‎P‏ تحقیقات نشان داده است که از قرن ۸ پیش از میلاه مسیح کالاه با استفاده از بسته بندی پارچه ای با در ظروف گلی وشیشه ای حمل وجا به جا میشدند. ‏“7 درسال ۷۵۰میلادی صنعت کاغذ سازی به خاورمیانه وسپس به اروپا رسید .در سال۷۱میلادی وقتی ‏که سمرقند به تصرف اعراب در آمد کارخانه کاغذ سازی آن شهر در اختیار مسلمانان قرار گرفت. ‎P‏ درسال۱۲۰۰میلادی آهن وقلع اندود در بوهیما توسط کارگران کشف وساخته شد ودر صنعت بسته بندى به كار رفت. ‏” استفاده از شيشه در صنعت بسته بندی از قرن ۱۸میلادی در انكلستان شروع شد. ‏“« از دهه ۱۹۳۰ به بعد استفاده از پلاستیک در صنعت بسته بندی رایج شد. ‏“ پس ازسال :۱۹۵ با کسترش انقلاب صنعتی»صنعت بسته بندی هم پیشرفت کرد و روش هاى نوين ‏جایگزین روش های قدیمی شدند. ‎ ‎

صفحه 3:
وکیوم چیست؟ ‎P‏ وکیوم در فارسی به معنای خلاء مى باشدء خلاء نيز به فضايى كفته مى شود كه خالی از ماده باشد. در حالت وکیوم هیچگونهمولکول هوایی که عامل ایجاد فشار است» وجود نخواهد داشت. البه این تعریف» یک بیان ایده‌آل از حالت خلاء می‌باشد زیرا دستیابی به فشار صفر مطلق در فضا عملا میسر نیست زیرا هميشه اند کی مولکول گاز وجود دارد. ‏اما با استفاده از سیستم بسته بندی وکیوم این امر به میزان زیادی امکان‌پذیر شده است و بسته‌بندی با تولید ن انجام می‌شود. در زبان انگلیسی نیز وکیوم به اراتمسفر و فشار صفر مطلق را محدوده ‎ ‏سیستم‌های وکیوم مینامند. ‎

صفحه 4:
۱ بسته بندی وکیوم چیست؟ بسته بندی وکیوم يا بسته بندی خلاء بهنوعی از بسته‌بندی گفته می‌شود که پیش از قرار گرفتن محصول درون بسته هوای آن کاملا از بسته خارج می گردد به این معنا که وقتی محصول درون بسته یا باکس موردنظر بسته بندی می‌شود فضای درون آن خالی از هوا است. هدف اصلی بسته بندی وکیوم یا خلاء» خالی کردن اکسیژن از درون بسته می‌باشد چراکه عامل اصلی رشد باکتری‌های هوازی اکسژن می‌باشد و این کار موجب کاهش باکتری‌ها می گردد و در نتیجه ماند گاری و طول عمر محصول بویژه مواد غذایی را افزایش می‌دهد.

صفحه 5:
بسته بندی وکیوم يا خلأ جكونه به ماندكارى مواد غذايى كمك مى كند؟ ع بسته بندی وکیوم یکی از راه حل‌های کلیدی برای رفع هوای پیرامون یک محصول غذایی و آب‌بندی آن در یک بسته‌بندی غیرقابل نفوذ می‌باشد. هر نوع بسته يا ظرفى كه كالا درون آن برای فروش به بازار عرضه می گردد و حاوی اطلاعات مورد نیاز مصرف کننده روی بسته می‌باشد» بسته بندی نام دارد. برای اطمینان از صحت و سلامت محصول هنگام تحویل به آخرین مصرف کننده باید کالا را درون بسته‌های مناسب قرار دهیم. بسته بندی علاوه بر حفظ سلامت محصول, حمل‌ونقل» فروش و نگهداری از آن در انبار را ساده می‌نماید

صفحه 6:
” اساس کار بسته‌بندی وکیوم در اتمسفر اصلاح‌شده ۱۷1/۵۳ )استوار بر کاهش میزان اکسیژن در بسته بندی است. بگونه‌ای که اين روش قادر است میزان اکسیژن را از حدود ۲۰ 1 به ‎٠‏ درصد كاهش دهد. بنابراين اين كار موجب كاهش سرعت رشد باكترىهاى هوازى و همجنين كاهش واكنش هاى اكسيداسيون مى كردد و به اين ترتيب ماند كارى محصولات براى زمان زيادى افزايش خواهد يافت. ۳ بااين روش كيفيت فراوردههاى تازه غذايى بدون انجام عمليات حرارتى» شيميايى يا برودتى که در تولید کنسرو» بسته‌های فریز شده خشک شده و ۰۰۰ کاربرد دارد» حفظ گردد

صفحه 7:
| در حال حاضر بسته بندی وکیوم برای بسته بندی طیف کسترده‌ای از محصولات نظیر موارد زیر کاربرد دارد: ماهی‌ها و غذاهای دریایی مبوه‌ها و سبزی‌ها تازه قهوه , چای غذاهای آماده فراورده‌های نانوایی مسواک محصولات آرایشی و بهداشتی

صفحه 8:
باطری لوازم سیسمونی اسباب بازی قطعات جانبی خودرو ابزار آلات فلش مموری ها

صفحه 9:
مزایای روش بسته بندی وکیومی ۳ بهداشتی بودن محصول وکیوم فرمینگ به دلیل پلمپ بودن بسته بندی و بدون هیچ درزی این شرایط را ایجاد میکند تا محصول در بهداشتی ترین حالت نگهداری شود .

صفحه 10:
قابلیت تحمل وزن بالا روش بسته بندی وکیوم به خاصیت جنسش و نحوه بسته بندی قابلیت تحمل محصولات با وزن نسبتا زیاد را دارد

صفحه 11:
۳ انعطاف پذیری وكيوم امكان ن سفارشی سازی آسان بسته هی محصول را فراهم مى آورد درواقع وكيؤم فرمينك فرايتدى اتعطاف بذير و تطبيق يذيراست »اين يك 0

صفحه 12:
”أدقيق و سريع خصوصيات يك بسته توليد شده با روش وكيوم » در مقايسه با بسته هاى توليد شده با قطعات چند گانه, دارای طراحی بسیار دقیق و یکپارچه می باشد . اين امر باعث می شود بسته بندی با اندازه محصول متناسب باشد و به خوبی از آن محافظت کند.

صفحه 13:
/ < جلوگیری از سوختگی محصولات پرتئینی ‎f‏ \ برای جلو گیری از این امر محمولا از روکش های از جنس صمغ يا رزین های طبیعی استفاده میکنن تا اب موجود در سطح به خاطر تصریع تغیر رنگ و طمع ‎

صفحه 14:
ساير مزاياى اين روش ‎P‏ افزايش ماند كارى محصولات همراه با حفظ كيفيت و ويؤ كىهاى آنها > كاهش ميزان ضايعات و فساد به‌ویژه در مواد غذایی > تازه نگه‌داشتن آن‌ها بدون استفاده از مواد نگه‌دارنده یا پرتودهی و حفظ ‏تازگی و طراوت آنها

صفحه 15:
”7 كاهش هزينههاى حمل ونقل و نكهدارى با افزايش مدت زمان انباردارى “/ امكان توليد محصولات اسلاید شده اعم از ميوهها و ...آماده مصرف > صرفه‌جویی در مصرف انرژی ازجمله عدم نیاز به استفاده از فرایندهای حرارتی و برودتی 2 برداشت محصولات در سطح رسید گی مدنظر برای مصرف کننده به‌صورت یک محصول تازه

صفحه 16:
از

39,000 تومان