کشاورزی و دامپروری صنایع غذایی

بسته بندی های وکیومی

basteh-bandi-vkiom

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “بسته بندی های وکیومی”

بسته بندی های وکیومی

اسلاید 1: موضوع ارائه:بسته بندی های وکیومی

اسلاید 2: چکیده ای از تاریخچه بسته بندیتحقیقات نشان داده است که از قرن ۸پیش از میلاد مسیح کالاها با استفاده از بسته بندی پارچه ای یا در ظروف گلی وشیشه ای حمل وجا به جا میشدند.در سال ۷۵۰میلادی صنعت کاغذ سازی به خاورمیانه وسپس به اروپا رسید.در سال۷۵۱میلادی وقتی که سمرقند به تصرف اعراب در آمد کارخانه کاغذ سازی آن شهر در اختیار مسلمانان قر ار گرفت.در سال۱۲۰۰میلادی آهن وقلع اندود در بوهیما توسط کارگران کشف وساخته شد ودر صنعت بسته بندی به کار رفت.استفاده از شیشه در صنعت بسته بندی از قرن ۱۸میلادی در انگلستان شروع شد. از دهه ۱۹۳۰به بعد استفاده از پلاستیک در صنعت بسته بندی رایج شد.پس از سال 1950 با گسترش انقلاب صنعتی،صنعت بسته بندی هم پیشرفت کرد و روش های نوین جایگزین روش های قدیمی شدند.2

اسلاید 3: وکیوم چیست؟وکیوم در فارسی به معنای خلاء می‌باشد، خلاء نیز به فضایی گفته می‌شود که خالی از ماده باشد. در حالت وکیوم هیچگونه مولکول هوایی که عامل ایجاد فشار است، وجود نخواهد داشت. البته این تعریف، یک بیان ایده‌آل از حالت خلاء می‌باشد زیرا دستیابی به فشار صفر مطلق در فضا عملا میسر نیست زیرا همیشه اندکی مولکول گاز وجود دارد. اما با استفاده از سیستم بسته بندی وکیوم این امر به میزان زیادی امکان‌پذیر شده است و بسته‌بندی با تولید محیط‌هایی با قدرت تفکیک مولکول بر واحد حجم بسیار پایین انجام می‌شود. در زبان انگلیسی نیز وکیوم به معنای Empty یعنی خالی می‌باشد، از این رو فشار بین فشار اتمسفر و فشار صفر مطلق را محدوده سیستم‌های وکیوم می‌نامند.3

اسلاید 4: بسته بندی وکیوم چیست؟بسته بندی وکیوم یا بسته بندی خلاء به نوعی از بسته‌بندی گفته می‌شود که پیش از قرار گرفتن محصول درون بسته هوای آن کاملا از بسته خارج می‌گردد، به این معنا که وقتی محصول درون بسته یا باکس موردنظر بسته بندی می‌شود فضای درون آن خالی از هوا است. هدف اصلی بسته بندی وکیوم یا خلاء، خالی کردن اکسیژن از درون بسته می‌باشد چراکه عامل اصلی رشد باکتری‌های هوازی اکسژن می‌باشد و این کار موجب کاهش باکتری‌ها می‌گردد و در نتیجه ماندگاری و طول عمر محصول بویژه مواد غذایی را افزایش می‌دهد.4

اسلاید 5: 5

5,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید