سایرتحقیق و پژوهش

بسته بندی

صفحه 1:

صفحه 2:

صفحه 3:
اهمیت بسته بندی * محافظت در برابر عوامل خارجی از جمله نور, رطوبت. اکسیژن. آلودگی های میکربی و قارچی» ضربه و حفظ کیفیت دارو.. ؟ تضمین کننده کیفیت دارو و افزلیش ماندگاری دارو تا زمان تحویل به بیمار و حین مصرف است. * هزینه تحویل به مصرف کننده را بسیار پایین می آورد در حالیکه هزینه گزافی را

صفحه 4:

صفحه 5:
ريك موسا يا پسته یندی شیشه ای و چوب و ...بسته بندی ظروف گلی و سفالی و .... بسته بندی فلز و پلاستیک و کاغذ و مقوا و

صفحه 6:
اهمیت بسته بئدی © استفاده از بسته بددی های جذاب و متناسب با دار همچنین طراحی و بسته بندی های قابل حمل و نقل مطلبق با استانداردهای بین المللی منجر به ایجاد رقابت شدید بین شرکت های دارویی شده * به طوری که بدون انجام تفییر و تحولات در لین صنعت. حضور دربزارهای هدف داخلی و بین المللی امکان پذیر نیست.

صفحه 7:
تعریف بسته بندی خوب © PACKING, PACKAGING, TO PACK * باید به منظور نگهداری و حمل و نقل راحت محصول تولید شده به کار رود. بتواند محصول را بعد از تولید تا زمان مصرف. دست مصرف کننده سالم برساند و حتی مصرف کننده را ترفیب به خرید کرده و در امر بازاریابی هم کمک کند. گاهی بننته بندی خوب می تولند از یک فروشنده کالا هم بهتر عمل کند! 6 اهمیت بسته بندی کالا کمتر از کیفیت تولید نیننت!

صفحه 8:
مزایا و معایب بسته بندی * مزایای بسته بندی: حفظ بهتر فرآورده. حمل راحت تره چیدمان و نظم بیشتر کاهش احتمال سرقت» خرید آگاهانه, اشتفال و ... * معلیب بسته بندی: اضافه کردن به هزینه ها که در واقع در کل منجر به کاهش هزینه ها می شود. افت مشکل بازی

صفحه 9:
۱ جلب توجه تموده و چشمگیرباشد. ۲ اطلاعات مندرج روی بسته بندی بلید واضح و روشن باشد . اطلاعات شامل ( نام سازنده - ترکیبات محصول - قیمت - وزن - نحوه استفاده و از همه مهم تر نقطه قوت و یژگی محصول را نشان می دهد ) ۳ ایجاد تصورات ذهنی و پضری مناسب برای مصرف کننده ۴ برقرارى ارتباظ مناسب با محتوای داخل بسته یندی ۵ بسته باید مقرون به صرفه باشد. ۶ بسته باید به فروش کمک نماید ( عملکرد تبلیفاتی ) ۷ بسته بايد بر طبق قوانين دولت و محیط زیست ساخته شود ۸ بسته بایدبدوام بوده تا در باب شرایط ناهنجار حمل ونقل مقاوم باشد. بسته بندی هر کشورباید با هنجارهای فرهنگی آن جامعه طراحی و رنه گرد ۱۰ آسان باز و بسته شود. ۱ ایجازگیی و رهیز از طرحها و فرمها و نقوش شلوغ خسته کننده است.

صفحه 10:
انواع بسته بندى ‎PET‏ ‎cay any (ull‏ شيشه اق ‎ ‏مزایا شيشه و ظروف شيشه ای در بسته بندی ‎ ‏يشه معمولا از نظر شیمیا ‎ ‏است و اغلب با محتوای درون خود هسیچ واکنشی نشان ‏نمی دهد ‏طعم و مزه محصول در بسته بندی شیشه بدون تفییر حفظ می شود. ‏شیشه غیر قابل نفوذ . فاقد بو و بهداشتی می باشد. ‏ظرف شیشه ای از استحکام خوبی برخوردارند و به اشکال . اندازه ها و رنگهای مختلذ ساخته می شود ‎ ‎ ‎

صفحه 11:
معأیب شبقه و ظروف: شبفنه: ی © شیشه حساس به شوکهای حرارتی و عوامل خارجی است. لذا میزان درصد شکستن شیشه یا ظروف شیشه ای در مقایسه با مواد اولیه بسته های دیگر بالا اش * ظروف شیشه ای وزن زیادی دارد که باعث افزلیش هزینه حمل ونقل آن نسبت به انواع دیگر بسته بندی می شود. #اليخ خطن وجود دأرد كه:در,هتكام :برنمودن محصول :دز :ظروف شيشه أ قسی از آن خرده شده به مواد غذایی و یا دارویی انتقال یابد. 5 9

صفحه 12:

صفحه 13:
بسته بندی فلزی یا ظروف فلزی مزايا استفاده از قوطى فلزى در بسته بندی © اغلب آنها در مقابل ضربه هاى خارجى مقاوم هستند * قوطى هاى فلزى در مقابل درجه حرارت بالا ( استريليزلسيون ) از مقاومت بالاى برخودار است. * مواد اوليه بسته بندى از مقاومت فوق العاده اى نسبت به نفوذ لب . رطوبت ‎٠‏ نور و اكسيزن برخوردار است.

صفحه 14:
بسته بندی فلزی يا ظروف فلزی * معایب استفاده از قوطی های فلزی در بسته بندی ۱ در آنها پدیده خوردگی در مقایسه با مود اولیه بسته بندی دیگر سریعتر ایجاد می شود در آثر خوردگی تغییراتی در سطح و داخل قوطی ایجاد می شود بخصوص هیدروژن آزاد شده در داخل قوطى منجر به باد كردكى قوطى فلزی و در نتیجه سوراخ شدن آن می شود * ۲ ,خوردگی حاصل در قوطی فلزی می تواند باعث تفییر رنگ و کاهش ویتامینها و محتوای موجود گردد.

صفحه 15:

صفحه 16:
‎Sale‏ اامقوا ‏* مزلیا ‏* قابلیت انعطاف ‏* شکل پذیری و چاپ خوب * قابلیت بازیافت و تجزیه سریع ‏۶ ابعاد و اشکال مختلف ‏* در صورت حمل و نقل محافظت از فرآورده و عدم آسیب به آن ‎

صفحه 17:
کاغذ یا مقوا * معایب کاغذ و مقوا * نفوذپذیر نسبت به رطویت روغن و * قابلیت دوخت خوبی ندارد * قابلیت اشتعال بالا * برای مایعات مناسب نیست

صفحه 18:
#أدرطول ‎0٠‏ سال اخيرء استفاده از پلاستیک ها صنعت بسته بندی انواع مواد غذایی و نوشیدنی ها وی به شکل ظروف یکبار مصرف افزلیش چشمگیر داشته است. بطوریکه به عصر حاضر , لقب عصر پلاستیک داده اند. اپلاستیک هایی که برای تماس با مواد غذایی . عمدتاً به کار می روند . از منلبع نفتی می گردند. مانند پلی استایرن ( ۳5) ۰ پلی پروپیلن (۳۳) ۰ پلی اتیلن (۳۴) ۰ پلی اتیلن ترفتالات ( ) وپلی وینیل کلراید(۳۷)2) امروزه لين يلاستيك ها به علت سبک و محكم بودن آنهاء سهولت فرایندپذیری و حتی ارزان بودن آنها ء رواج فراوانى يافته اند.

صفحه 19:
پلاستیک * پلاستیک‌هاء پلیمرهایی هستند که از سنتز مواد اولیه‌ای به نام مونومر تهیه می‌شوند. * مونومرها موادی سمی و برای سلامت انسان مضر هستند؛ در حالی که پلیمرها خنشی هستند و مشکلی ندارند. * اما اشکال کار اینجاست که معمولاً در فرایند تهیه پلیمرها مقداری مونومر باقی می‌ماند.

صفحه 20:
تاثیر منومرهای موادپلاستیکی در سلامتی انسان لین واقعیت که استایرن تجمع يافته در بافت چربی انسان می تواند اثرات نامطلوب به سار بورد بحث و تامل و =

صفحه 21:
© ظروف شفاف برای مواد غذایی داغ مناسب نیستند. * در ترکیبات ظروف گیاهی از نشاسته و ذرت و سلولز و سلول‌های گیاهی استفاده می شود. © -حداکثر زمان تجزبه ظروف یک بار مصرف گیاهی در طبیعت ۶ ماه است. * -استفاده از ظروف پلاستیکی و حتی گیاهی حاوی موادغذلیی داغ, در بلند مدت سبب بروز سرطان می شود. * کاستاریکا اولین کشور جهان است که استفاده از پلاستیک‌های یک‌بار مصرف به طور کامل در آن معنوع شد. * ایران جزء ۱۰ کشور نخست مصرف کننده ظروف یکبار مصرف پلاستیکی قرار دارد.

صفحه 22:
* امروزه به دلیل وجود سرطان در لستفاده از مود پلاستیکی از جنس پلی استایرن تهیه لیهلن های یکبار مصرف وبه طور کلی مواد پلاستیکی از لين نوع ممنوع شده و مواد پلاستیکی از جنس پلی اتیلن یا پلی پروپیلن جایگزین ان شده است ولی با لین وجود باید توجه داشت که در لیوان های پلاستیکی مایع داغ ريخته نشود. همچنین ممکن است این ماده در بالا بردن احتمال بروز سرطان ها نقش داشته باشد . * امروزه همچنین از ۳۳ ظروف پلاستیکی سفید رنگ و شکننده ای ساخته می شود که تا دمای ۸۰ درجه سانتی گراد را می تولند تحمل کند ولی در این دما از ظروف مزبور نیز ترکیبات منومری به نوشیدنی یا 7 غذای گرم از جمله چای مهاجرت می کند. تغییر طعم.

صفحه 23:
۶ پلیمرهای زیست تخریب پذیر گیاهی . عمدتاً از نشاسته ذرت و گندم تهیه می شوند وسایر موارد افزودنی به آنها نیز عمدتاًگیاهی می باشند. ظروف تهیه شده از این پلیمر ها . به دلیل اينكه هيج گنه افزودتی شیمیلیی نداردند ( حتی درصورت رنگی بودن رنگ گیاهی در آنها می تولند مصرف می شود). مشکلات مهاجرت انواع مواد سمی مورد اشاره در خصوص ظروف تهیه شده از پلی استایرن ۰ پلی پروپیلن ...را ندارند و استانداردهای جهانی نیز آنها را مورد تایید قرار داده است. * از آنجا که پلیمرها ی زیست تخریب پذیر قابلیت ورق شدن دارند می توانند در تهیه وساخت انواع بسته بندیهای مواد غذلیی؛ ظروف یکبار مصرف . بسته بندیهای دارو فیلم ها و ... استفاده

صفحه 24:

صفحه 25:
بسته بندی پلاستیکی یا ظروف پلاستیکی یره طولانی و بوسیله پلیمریزاسیون ترکیبات ساده که منومر نام دارند شکل گرفته اند که به دو دسته تقسیم می شوند. © ترموپلاست ها: گرمانرم هاء موادی هستند که با گرما نرم و در اثر کاهش حرارت سخت می شوند. این مواد بعلت داشتن خواص از قبیل مقاومت در برابر ضربه, کشش, سایش و خراش در بسته بندی های مختلف استفاده می شود و در ساخت جعبه های شفاف, جواهرات. لوازم آرلیش, جعبه ها و بشکه های برای بسته بندی محصولات غذایی روغنها- و نوشابه ها و شامپوها بکارمیرود.) ۶۰۳۴۲۰۳۰۷

صفحه 26:
eS پلاستیکهایی هستند که در اثر گرما سخت می شوند و پی می شود و در صورت گرم شدن مجدد دمای بسیار بالا می سوزند. لین موا مقاومت خوبی دربرابر روغنها - اکسیداسیون و چربیها دارند و از طرفی بی بو و شفاف لذا در کلیه صنایع - برای بسته بندی کوتاه مدت نظي آب آشامیدنی و در بارف بهداشتی و دارویی بکار می روند و همچنین از انواع مختلف ترموستها بصورت آستر و لاک جهت پوشش داخلی قوطیهای بسته بندی مواد غذایی استفاده می شود . پلی استر

صفحه 27:

صفحه 28:

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
10,000 تومان