پزشکی و سلامت تغذیه

بیوتکنولوژی غذایی

Biotecnology_qazayi

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “بیوتکنولوژی غذایی”

بیوتکنولوژی غذایی

اسلاید 1: به نام خدا موضوع تحقیق : بیوتکنولوژی غذایی تهیه کننده : فروغ جان نثاری شماره دانشجویی : 850092244 استاد مربوطه : دکتر بهشتی مآل

اسلاید 2: مقدمه : * بیومس(Biomass)میکروبی یکی ازفراورده های میکروبی می باشد که کاربردهای آن عبارت است از: 1 . استفاده به عنوان مخمرهای نانوایی 2 . خوراک دام و طیوروافزودنی های آن 3 . افزودنی های غذایی * صنایع تخمیری بیوتکنولوژی)الکل ها ، آنتی بادی ها ، اسیدهای آلی ، آنزیم ها)

اسلاید 3: بیوتكنولوژی غذایی عبارت است از: استفاده از سلول‌های زنده یا بخشی از آن‌ها، به‌منظور تولید یا اصلاح محصولات غذایی یا مواد افزودنی مورد استفاده در صنایع غذایی.

اسلاید 4: کاربردهای بیوتکنولوژی : 1 . تولید فرآورده های تخمیری 2 . تولید پروتئین برای تغذیه دام 3 . تولید آنزیمها، ویتامینها واسیدآمینه ها 4 . تولید انواع اسانس ها و عطرها 5 . پرورش قارچ های خوراکی . ...

اسلاید 5: بحث : تحقیقات در این زمینه در محورهای اساسی زیر صورت میگیرد: (1) فراورده‌هاي جديد * توليد تركيبات طبيعي جايگزين افزودني‌هاي سنتتيك ( استفاده از باکتریوسین های طبیعی ، ویتامین ها و رنگ دانه ها ) * توليد محصولات جديد غذايي با خصوصيات فراويژه ( پروبیوتیک ها وپریبیوتیک ها )

اسلاید 6: (2) طراحي فرايندهاي جديد * جداسازي و اصلاح ميكروارگانيسم‌ها ) منبع منحصر به فرد آنزیمی M.Oهای مقاوم به حرارت و فشار بالا در اعماق اقیانوس ها ) * سيستم بيولوژي )اصلاح M.Oها بر پایه ی اطلاعات ژنومیکس ، پروتئومیکس و متابومیکس استوار است ) * طراحي صنعتی (توجه به ثبات بیوشیمیایی بیوکاتالیست ها و کل واکنش)

اسلاید 7: (3) روش‌هاي تشخيص براساس DNA )تست‌هاي منوكلنال آنتي‌بادي، بيوسنسورها، استفاده از روش‌هاي مختلف PCR و پروب‌هاي DNA تشخیص باکتری های بیماری زای مهم مثل Listeria ، Closrtridium ، Botulinum )

اسلاید 8: میکروارگانیسم های مهم در میکروبیولوژی مواد غذایی: 1.کپک های مهم صنعتی : *موکور (M.miehi ، M.posilus آنزیم های پروتئولیتیک شبه رنین تولید می کند ) *آسپرژیلوس (آسپرژیلوس گلاکوس مهمترین کپک در ژامبون هاست ، آسپرژیلوس نایجر در تولید اسید سیتریک و گلوکونیک و برخی آنزیم ها کاربرد دارد ، آسپرژیلوس فلاووس-اوریزآ در تولید آنزیم ها و غذاهای شرقی اهمیت دارد ) *پنی سیلیوم (در رسیدن پنیر کاممبرت نقش دارد )

اسلاید 9: 2.مخمرهای مهم صنعتی : * ساکارومایسس (تولید الکل ، شراب ، آبجو ...) * کلایورومایسس (کاربرد در صنایع لبنی وتولید scp ) * کاندیدا (تولید scp )

اسلاید 10: * تولید مایه کشت برای تخمیرهای غذایی : M.Oهای لازم برای تخمیر به صورت کشت خالص و یا مخلوط استفاده می شود. * انتخاب مایه کشت عمدتا بر مبنای توانایی حفظ فعالیت وتولید محصولات مطلوب می باشد. * حفظ فعالیت مایه کشت ها : آن را چندین مرتبه به محیط کشت منتقل کرده و برای جلوگیری از رشد بیشتر در دمای پائین نگهداری می کنند. برای تولید مایه کشت های پایدار استوک ( لیوفیلیزه کردن و انجماد در ازت مایع (

اسلاید 11: * حفظ خلوص مایه کشت : (1) کنترل میکروسکوپی (2) کشت مایه کشت مورد نظر در محیط کشت آگار اختصاصی M.Oهای آلوده کننده * فعالیت مایه کشت با سرعت رشد و سرعت تولید محصولات آن سنجیده می شود .

اسلاید 12: انواع مایه کشت : * مایه کشت های باکتریایی ( در فراورده های شیر، نان و سوسیس ازاسید لاکتیک و در سرکه سازی از اسید استیک باکتری ها استفاده می شود ) * مایه کشت های پروپیونیکی ( به صورت لیوفیلیزه تهیه می شود ) * مایه کشت های کپکی ( روی محیط کشت مناسب به حالت اسپور نگهداری می شود )

اسلاید 13: فراورده های لبنی تخمیری ( تخمیر لاکتیکی مهمترین است ) * دوغ و خامه ترش تخمیری (استفاده از مایه کشت مخلوط استرپتوکوکوس لاکتیس زیر گونه های لاکتیس وکرموریس برای تولید اسید واز استرپتوکوس لاکتیس زیر گونه ی دی استیل لاکتیس و لوکونوستوک مزنتروئیدس زیر گونه ی کرموریس برای تولید عطر و طعم ) * شیر اسیدوفیلوس (تلقیح لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به شیر استریل )

اسلاید 14: قهوه ( تخمیر باکتریایی برای بهبود عطر و طعم ، حذف لایه ی پالپی توسط آنزیم پکتینولیتیک قارچی ) کاکائو ( حذف پالپ میوه به وسیله عمل تخمیر ) بالنگ ( M.O های غالب به هنگام تخمیر: مخمر ساکارومایسس ستیری مدیکا و باکتری باسیلوس سیتری )

اسلاید 15: مواد غذایی و آنزیم های حاصل از M.Oها : 1.SCP (پروتئین تک یاخته) M.O *های مورد استفاده(جلبکها،باکتریها شامل گونه های سودوموناس،مخمرها شامل گونه های کاندیدا) * مزایای مخمرها نسبت به باکتریها و جلبکها (1.رشد در P.H پائین 2.بازیافت آسان تر3. N.Aکمتر 4.پذیرش عمومی بهتر) * مزایای استفاده از SCP * دلایل نگرانی استفاده از SCP (1.سنگ کلیه 2.سرطان زا 3. واکنش های معده ای و روده ای 4. واکنش های پوستی )

اسلاید 16: 2.تولید چربی : ارگانیسم های مورد استفاده ( مخمرهای کاندیدا ، ساکارومایسس وکپک ژئوتریکوم کاندیدوم ) 3.تولید اسیدآمینه : ارگانیسم های مورد استفاده )آرتروباکتر ، میکروکوکوس گلوتامیکوس ) 4.تولید افزودنی های غذایی : دکستران:صمغ پلی ساکاریدی به دست آمده از لوکونوستوک گزانتان:هیدروپلی ساکارید به دست آمده از گزانتوموناس

اسلاید 17: 5.تولید آنزیم ها : * آمیلازها ( آلفا-آمیلاز،بتا-آمیلاز،آمیلوگلوکوزیداز ) * تولید آمیلازها با استفاده از کپکها ( توسط آسپرژیلوس اوریزا از سبوس گندم یا برنج ) * تولید آمیلازها با استفاده از باکتریها ( روش های کشت سطحی یا غوطه وری توسط باسیلوس سوبتی لیس ) * کاربرد آمیلازقارچی ( تولید پکتین از سیب ، تولید شربت شیرین ، جایگزین مالت در صنایع نانوایی ) *کاربرد آمیلاز باکتریایی ( شفاف سازی آبجو، تولید شربت ذرت وشربت شکلات )`

اسلاید 18: Abstract : Food industry around the globe is under pressure to develop new processes and technologies for the following reasons: 1) increase of row and processed food products to answer the growing food demand of the growing world population and the produced waste through production and consumption of the food .

اسلاید 19: 2) industrialization and deep changes in human life. 3) increase in education level of the societies and increased attention of the people to their health and 4) growing new needs for new foods. The new technologies and processes are requested to be built on the basis of: the least environment pollution, the least energy consumption, the highest productivity and the least waste production.

اسلاید 20: From biotechnological point of view meeting these demands needs development and introduction of new biocatalysts (microorganisms and enzymes), new production systems such as new types of bioreactors, and introduction of new diagnotistics methods based on DNA.

اسلاید 21: This paper discusses briefly the main research areas in todays food biotechnology and finally the existing situation of food industry in Iran and its future requests based on international movement and the biotechnology plan of the country .

18,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید