آموزشسایر

تدریس فصل2 علوم سوم ابتدایی

17 صفحه
563 بازدید
27 شهریور 1401

برچسب‌ها

صفحه 1:

صفحه 2:
| البته اين نكته را مد نظر داشته شیم که در كلاس 1 ‎SE oe |‏ < ".یک جلسه تدریس کرد "١ fe

صفحه 3:

صفحه 4:
خوراکی هایی در & طول روز مى خوريد؟

صفحه 5:
!اصلا چرا غذا بخوریم؟

صفحه 6:

صفحه 7:
محل نگهداری مواد بعضى از مواد غذایی را در جای "سرد و خشک" مثل انبارهای خشك و خنك يا زيرزمين خانه هاى قديمى و بعضى ديكّر را در جاى 1 ات 5 .€< ‎ae‏ مرطوب متثل یخچال نگهداری می کنند. |

صفحه 8:
4 مواد نگهدارنده ی مصتوعی (شیمیایی) باعث سرطان می شوند.# مواد نكهدارنده ى طبيعى: ‎-١‏ نمكك مانند ينير در آب نمكك. خيار شور و ... . ۲-رب خانگی شور. ‎byt‏ ‏۴-پیاز (ضد میکروب)! ‎a‏ ‏6 15 رات جو برد از کت ل اس رن بای ۳ ما نی وی استفاده میکنند (هر چه زند گی به صورت عشایری و روستایی باشد مواد غذایی طبیعیتر و پر فایدهتر اند),

صفحه 9:

صفحه 10:
در کروه خود عمرستی #ز خوراکی‌خایی که در یک روز مصرق. می‌کترد. تهیه کترد و جر دوف

صفحه 11:
رس ‎ft oe ets ee‏ خوراکی خایی را یتویسید. که خوردت. نها از تعفر nS sss SS SS ‏حت رحر‎ 4 سه داتين ‎we‏ رخته یکی ور غذاهای #یرهی فست. یرای پختن لین غد؟ از کدام کروه حای سوات ‎ot‏ كود

صفحه 12:
خوراکی غیر مفید ممنوع!!! ۱)میوه های تراریخته ۳)ماهیهای پرورشی ۳)مواد شیرین به ویژه قند و شکر ۴)خور اکیهای کنسرو شده ~ 9 24

صفحه 13:
زه گفت وگو ‎el‏ حون اش!!! می‌دانبد که آش رشته یکی از غذاهاى ابرانى است. براى يختن اين غذا از كدام كرودهاى مواذ غذابى استفاده مى شود؟

صفحه 14:
هر یک از گروه‌های غذایی. بعضی انز تیاژهای بدن ما را بر آورده می کتتد. دانش آموزلن یک کلاسن در این‌باتره اطلاعات زیر را جمع‌آوری کرده‌اتد. ما حم این ققالیت را اتجام دحید و اقلاعات ستحری در مورد گرومهای موا غذامی جمع آوری کتید.

صفحه 15:
' ۱ ۱ ۱ ۱ ‎i‏ ))@( كفت وكو ‎t ‏‘ آبا می‌دانید برخی از خوراکی‌ها ' مولذٌ نگهدارنده دارند؟ با دوستان | خود در این مورد صحبت کنید و 0 ‎I ‎۱ ‎۱ ‎1 ‏نش مولاً نگهدارنده را از معلم خود ‎ ‎

صفحه 16:

صفحه 17:
بچه ها جلسه ی بعد سالاد الویه درست 222 مى كنيم مواد لازم را بياوريد!!!

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
10,000 تومان