صفحه 1:
صفحه 2:
| البته اين نكته را مد نظر داشته شیم که در كلاس 1
SE oe | <
".یک جلسه تدریس کرد
"١ fe
صفحه 3:
صفحه 4:
خوراکی
هایی در
& طول روز
مى
خوريد؟
صفحه 5:
!اصلا چرا غذا بخوریم؟
صفحه 6:
صفحه 7:
محل نگهداری مواد
بعضى از مواد غذایی را در جای "سرد و خشک" مثل انبارهای
خشك و خنك يا زيرزمين خانه هاى قديمى و بعضى ديكّر را در جاى
1 ات 5 .€< ae
مرطوب متثل یخچال نگهداری می کنند.
|
صفحه 8:
4 مواد نگهدارنده ی مصتوعی (شیمیایی) باعث سرطان می شوند.#
مواد نكهدارنده ى طبيعى:
-١ نمكك مانند ينير در آب نمكك. خيار شور و ... .
۲-رب خانگی شور.
byt
۴-پیاز (ضد میکروب)! a
6 15 رات جو برد از کت ل اس رن بای ۳ ما نی وی
استفاده میکنند (هر چه زند گی به صورت عشایری و روستایی باشد مواد غذایی طبیعیتر و پر فایدهتر
اند),
صفحه 9:
صفحه 10:
در کروه خود عمرستی #ز خوراکیخایی که در یک روز مصرق. میکترد. تهیه کترد و جر دوف
صفحه 11:
رس ft oe ets ee خوراکی خایی را یتویسید. که خوردت. نها از تعفر
nS sss SS SS
حت رحر 4
سه داتين we رخته یکی ور غذاهای #یرهی فست. یرای پختن لین غد؟ از کدام کروه حای
سوات ot كود
صفحه 12:
خوراکی غیر مفید ممنوع!!!
۱)میوه های تراریخته
۳)ماهیهای پرورشی
۳)مواد شیرین به ویژه قند و شکر
۴)خور اکیهای کنسرو شده
~ 9
24
صفحه 13:
زه گفت وگو el حون اش!!!
میدانبد که آش رشته یکی از غذاهاى ابرانى است. براى يختن اين غذا از كدام كرودهاى
مواذ غذابى استفاده مى شود؟
صفحه 14:
هر یک از گروههای غذایی. بعضی انز تیاژهای بدن ما را بر آورده می کتتد. دانش آموزلن یک
کلاسن در اینباتره اطلاعات زیر را جمعآوری کردهاتد.
ما حم این ققالیت را اتجام دحید و اقلاعات ستحری در مورد گرومهای موا غذامی
جمع آوری کتید.
صفحه 15:
'
۱
۱
۱
۱
i ))@( كفت وكو
t
‘ آبا میدانید برخی از خوراکیها
' مولذٌ نگهدارنده دارند؟ با دوستان
| خود در این مورد صحبت کنید و
0
I
۱
۱
1
نش مولاً نگهدارنده را از معلم خود
صفحه 16:
صفحه 17:
بچه ها جلسه ی بعد سالاد الویه درست
222 مى كنيم مواد لازم را بياوريد!!!