tarfandhaye_photoshop

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.




  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [1 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “ترفندهای فتوشاپ”

ترفندهای فتوشاپ

اسلاید 1: عنوان ارائه :ترفندهای فتوشاپارائه دهنده :مرضیه کوثری – سهیلا صلواتی – ملیحه پورمحمد زیر نظر استاد ارجمند :جناب آقای حیدری پاییز 86

اسلاید 2: ترفندهای فتوشاپ

اسلاید 3: چگونه سایه هایی واقعی تر ایجاد کنیم؟در زیر چند عملیات اضافی رو بعنوان روشی برای حقیقی تر جلوه دادن سایه ها ملاحظه خواهید کرد . توسط این مراحل شما قادر خواهید بود از یک عکس Flat به یک عکس سه بعدی سایه دار برسید که بجای شناور بودن در هوا بیشتر بنظر برسه در پس زمینه قرار گرفته. خوب شروع میکنیم:اول عکس مورد نظر را در فتوشاپ باز کنید و با دو بار کلیک کردن روی background آنرا به یک لایه تبدیل کنید.و بعد توسط Canvas یا ابزار crop مقداری فضای اضافه در اطراف آن ایجاد کنید.

اسلاید 4:

اسلاید 5: حالا توسط Filter>Distort>shear انحنای لازم رو به تصویر خود بدهید ولی سعی کنید تغییرات بسیار جزئی باشد.

اسلاید 6: توسط دستور های Edit>Transform>perspective Edit>Transform>rotate Edit>Transform>distort Edit>Transform>skew Edit>Transform>scale تغییر شکل لازم را به تصویر بدهید. در اینجا بترتیب از perspective>rotate>distort>rotate استفاده شده است.

اسلاید 7:

اسلاید 8: حالا تصویر حاصله را با Ctrl+Cilck برروی لایه آن انتخاب کنید و توسط دستورselect>modify>border این انتخاب را به حاشیه ای با ضخامت متناسب با resolution اولیه تصویرتان تبدیل کنید.(در اینجا 4 pixel )

اسلاید 9:

اسلاید 10: حالا این حاشیه را با کلیک کردن روی آیکون زیر در یک channel دیگر save کنید.

اسلاید 11: حالا نوبت سایه -روشن کردن این ضخامت است. برای اینکار ما دولایه دیگر یکی تیره ترو دیگری روشنتر از تصویر اصلی احتیاج داریم تا آنها را در این ضخامت قرار دهیم. پس برای ایجاد shadow به سراغ channels رفته و برای انتخاب channel ی که قبلاsave کرده بودیم روی آیکون load channel as selection کلیک کرده و بعد به layersبر می گردیم . و توسط آیکون create new fill or adjustment layer ، دیالوگ باکس levels را می آوریم.

اسلاید 12:

اسلاید 13: و در آن مقدار عددی حداقل input levels را از صفر به 128 افزایش میدهیم و OK میکنیم و بعد از طریقدستور add clipping mask آنرا به لایه تصویر متصل میکنیم.( یا از طریق بردن cursor به حد فاصل دو لایه و بعد Alt+Click )

اسلاید 14:

اسلاید 15: حالا برای ایجاد highlight همین کار را یکبار دیگر دیگر انجام میدهیم و فقط در دیالوگ باکس levelsمقدار عددی حداکثر input levels را به 128 تقلیل میدهیم و OK میکنیم.

اسلاید 16:

اسلاید 17: تا به نتیجه زیر دست پیدا کنیم:

اسلاید 18: حالا جاهای غیر لازم را بترتیب در دو لایه shadow و highlight مطابق شکلهای زیر توسط یک brush مشکی رنگ میکنیم.

اسلاید 19:

اسلاید 20:

اسلاید 21: اکنون نوبت اضافه کردن سایه است. من برای دید بهتر یک background به آن اضافه کرده ام.با right-click کردن روی لایه تصویر و انتخاب Blending options تنظیمات لازم و مورد نیاز رااعمال کنید. در اینجا:

اسلاید 22:

اسلاید 23: اکنون نوبت آخرین تغییرات در سایه میباشد ولی قبل از اینکار باید آنرا از طریق layer>layer style>create layer به یک لایه جداگانه تبدیل کنید. حالا توسط Edit>Free transform آنرا بمقدار دلخواه بچرخانید و جابجا کنید تا واقعیتر به نظر بر سد .

اسلاید 24:

اسلاید 25: دیگر کار تمام شده است. نتیجه را در زیر مشاهده میکنید:

اسلاید 26: فیلترها

اسلاید 27: Preferences: برای خارج کردن بعضی تنظیمات پیش فرض از حالت استاندارد و بالعکس از این گزینه و پنجره های محاوره ای آن استفاده می شود.

اسلاید 28: در این قسمت به بعضی از آنها اشاره می کنیم.این دکمه مکان قرار گرفتن پنجره ها و جعبه ابزار را استاندارد می کند شکل نشانگر ماوس در ابزارهای قلمو ، اسپری ، قطره چکان و سایر ابزارهای رنگ آمیزی به سه حالت میسر است. A: به شکل نماد ابزار B: به شکل یک نماد ثابت C: به شکل و اندازه نوک ابزار

اسلاید 29: در بخش Transparency – Gamut می توانیم اندازه ، رنگ و میزان تیرگی صفحه را در حالت شفاف تعیین کنیم.در بخش units – Rulers می توانید واحد اندازه گیری خط کشها را مشخص نمایید.

اسلاید 30: در بخش Guldes – Gird می توانید رنگ و شکل خطوط راهنما و خطوط شبکه را تنظیم نمایید.در بخش plug –ins می توانید آدرس پوشه حاوی فیلترها را از مکان استاندارد در داخل پوشه فتوشاپ به مکان دیگری تغییر دهید.

اسلاید 31: در بخش memory می توانید میزان حافظه ای را که برنامه فتوشاپ به خود اختصاص می دهد معین نمایید.Fill: این گزینه یک محدوده انتخابی را با دستورالعمل های موجود در منوی پنجره محاوره ای رنگ آمیزی می کند.دو گزینه نخست مربوط به رنگهای پیش زمینه و پس زمینه می باشند.همچنین سه گزینه انتهایی به ترتیب به رنگهای سیاه ، خاکستری و سفید مربوط می شوند.

اسلاید 32: بخش pattern هنگامی فعال می شود که با استفاده از دستورالعمل pattern define در منوی edit از یک محدوده انتخابی طرحی برداشته شود.آنگاه می توان با استفاده از گزینه fill pattern این محدوده را با طرح کپی شده پر نمود.

اسلاید 33: گزینه fill history همان کار ابزار history در جعبه ابزارها انجام می دهد و باعث می شود که یک محدوده انتخابی به زمانی برگشت پیدا کند که در history مشخص شده است.: این گزینه یک محدوده انتخابی را می گشاید که توسط آن می توان در محدوده خطی ایجاد نمود.برنامه فتوشاپ فاقد ابزارهایی برای ترسیم اشکال هندسی می باشد اما توسط stroke می توانید از محدوده های انتخابی اشکال هندسی مورد نظر خود را ایجاد نمایید.

اسلاید 34: پارامتر width قطر خط ایجاد شده را معین می کند.در بخش location می توان تعیین نمود که خط از وسط و یا خارج از محدوده انتخابی ایجاد شود Free transform: با انتخاب این فرمان در چهار گوشه محدوده انتخابی مربعهای کوچکی ظاهر می شوند که با کشیدن ماوس روی آنها می توان سایز محدوده انتخابی را به دلخواه تغییر داد و یا اینکه آن را حول محوری که بصورت نقطه ای در مرکز محدوده مشخص است چرخاند. محور چرخش را با کشیدن ماوس روی نقطه مرکزی می توان تغییر داد.

اسلاید 35: کلیدهای میانبر این گزینه t , control می باشد.: عملکرد این گزینه نیز مربوط به تغییر شکل تصاویر می باشد.در اینجا ما می توانیم نوع تغییر مورد نیاز را از قبل مشخص نماییم.Scale: توسط این گزینه می توانیم اندازه تصویر را بزرگتر کرده و یا آنرا کوچکتر نماییم.Rotate: تنها اجازه چرخش به تصویر می دهد.

اسلاید 36: Perspective / distort / skew : این سه گزینه باعث تغییر فرم تصاویر می شوند. همانطور که در شکلهای زیر مشاهده می کنید قابلیت این گزینه ها با یکدیگر متفاوت است.

اسلاید 37: Numeric: این گزینه یک پنجره محاوره ای را می گشاید که توسط آن می توانیم از طریق وارد کردن عدد تغیرات مربوط به شکل را انجام دهیم. Rotate 180 : تصویر را 180 درجه می چرخاند. Rotate 90cw : تصویر را 90 درجه در جهت حرکت عقربه های ساغعت می چرخاند. Rotate 90ccw : تصویر را 90 درجه در جهت خلاف حرکت عقربه های ساعت می چرخاند. Define pattern: این دستور درواقع یک نوع کپی ویژه از تصویر برداشته و در نتیجه ابزار طرح یا Pattern و دستور Fill pattern را فعال می نماید.

اسلاید 38: Purge : هنگامی که بر روی تصاویر بزرگ کار می کنید و دچار کمبود حافظه سیستم (RAM) باشید متوجه کاهش محسوس سرعت عملیاتها خواهید شد. یکی از راهها برای بهبود نسبی این وضعیت خالی کردن محتویات حافظه با استفاده از گزینه purge می باشد.

اسلاید 39: IMAGE عکس))

اسلاید 40: Mode Bitmap: تصویر را یک بیتی می کند ، یعنی تصویری که تنها از دو رنگ سیاه و سفید تشکیل شده است. این گزنه تنها زمانی فعال است که تصویر Grayscale باشد. Grayscale: رنگهای تصویر را به طیفی از رنگهای سیاه و سفید (خاکستری) تغییر می دهد. Dutone: وقتی که می خواهید تصویری را بصورت خاکستری و برای چاپ کردن تهیه کنید بهتر است از روش dutone استفاده کنید.در این حالت سایه های بیشتری مورد استفاده قرار گرفته و کیفیت بهتری را در چاپ تصویر به وجود می آورد.

اسلاید 41: Indexed color : این گزینه مدل رنگ هشت بیتی ایجاد می کند.بعبارت دیگر رنگ های تصویر را حداکثر به 256 رنگ محدود می کند. در منوی palette می توانید نوع سیستم رنگ را مشخص کنید. بعنوان مثال گزینه web مدل رنگی را ایجاد می کند که در هر دو سیستم IBM و مکینتاش مشترک می باشد.

اسلاید 42: : مدل RGB در مونیتور و تلویزیون برای نمایش رنگها مورد استفاده قرار می گیرد. این مدل از ترکیب 256 طیف از رنگهای قرمز، سبز و آبی در حدود 67/1 میلیون رنگ ایجاد می کند.

اسلاید 43: CMYK color : مدل رنگ CMYK برای کارهای چاپی مورد استفاده قرار می گیرد.از ترکیب یکصد طیف از رنگهای سبز – آبی ، قرمز – آبی ، زرد – سیاه در حدود یک میلیارد رنگ بوجود می آید در حالیکه مدل رنگ RGB یک مدل رنگ 24 بیتی می باشد مدل CMYK 32 بیتی است.

اسلاید 44: Lab color : این مدل رنگ بگونه ای طراحی شده که در صفحه نمایش و در صفحه چاپی به یک صورت عمل می کند. این مدل کاملترین مدل رنگ می باشد اما با اینحال کاربرد کمتری دارد.

اسلاید 45: Color table این گزینه هنگامی فعال است که تعداد رنگ 256 یا کمتر است. با کمک صفحه ای که ظاهر می شود می توان رنگ ها را تعویض نمود.کافی است تا در خانه رنگ مورد نظر کلیک کنید و سپس رنگ جدید را انتخاب کنید.

اسلاید 46: Profile to profile این گزینه به شما اجازه می دهد که یک تصویر را در هر وضعیت رنگ به وضعیتی که در بخش color setting از منوی فایل مشخص شده است تغییر بدهید. بعنوان مثال اگر RGB setting را از sRGB به CIE RGB تغییر داده اید با استفاده از این گزینه می توانید وضعیت یک تصویر RGB را از sRGB به CIE RGB تغییر بدهید.

اسلاید 47: Adjust این منومجموعه ای از پنجره های محاوره ای را در بر دارد که از طریق آنها می توانید تظیمات مربوط به رنگ ، روشنایی و وضوح تصویر را کنترل نمایید.

اسلاید 48: Levels ابزاری است برای تنظیم میزان روشنایی تصویر بر اساس اطلاعات موجود در هیستوگرام. با جابجایی لغزنده های کنترل میزان اشباع رنگ سیاه و سفید می توانید بهترین حالت ممکن را انتخاب کنید.

اسلاید 49: curves تنظیم این گزینه نیز درست مانند تنظیم level است اما بزرگترین اختلاف آنها در این است که در این قسمت به جای تنظیم سه نقطه از تصویر (سیاه ، سفید و نقطه میانی) می توانید تمام نقطه های تصویر را که با هم از نظر تیرگی تفاوت دارند ، تنظیم نمایید.

اسلاید 50: Color balance برای تنظیم رنگ تصاویر استفاده می شود.

اسلاید 51: Hue/ saturation:توسط این گزینه و به بهترین شکلی می توان رنگ یک تصویر را تغییر داد. تنها کافیست که میزان پارامتر hue را تغییر دهید و سپس برای تنظیم شدت رنگ از پارامتر saturation استفاده کنید.

اسلاید 52: Desaturate تصویر را به رنگ خاکستری در می آورد. replace color از این گزینه برای تعویض رنگهای تصویر استفاده می شود.در این روش ابتدا با قطره چکانی که ظاهر می شود روی نمای تصویر کلیک می کنیم تا رنگی را که می خواهیم عوض کنیم انتخاب شود.سپس پارامترهای رنگ را جابجا می کنیم و به این وسیله رنگ جدید با رنگ قبلی تعویض می شود. پارامتر fuzziness قدرت انتخاب و نفوذ قطره چکان را نشان می دهد و هر چه میزان آن بیشتر باشد سطح وسیعتری از رنگ انتخاب می شود.

اسلاید 53: Selective color هنگامیکه از این گزینه استفاده می کنیم صفحه کنترلی باز می شود. در قسمت بالای صفحه منویی با رنگهایی مثل آبی ، قرمز ، زرد و ... وجود دارد. در صورتیکه هر کدام از این رنگها را انتخاب کنیم ، تنها همان رنگ ها در تصویر انتخاب شده و با تغییر پارامترهای رنگ آنها تعویض می شود.

اسلاید 54: Channel mixer این گزینه یک پنجره محاوره ای را می گشاید که توسط آن میتوانید رنگ کانالهای رنگ را تغییر دهید.

اسلاید 55: Variations بمعنای متنوع می باشد.این گزینه صفحه کنترلی را باز می کند که از پنجره های متعددی تشکیل شده است.با کلیک روی پنجره lighten تصویر روشن تر و با کلیک روی پنجره darken تصویر تیره تر می شود و پارامتر fine-coarse شدت تأثیرات مربوطه را معین می کند.

اسلاید 56: Duplicate:فایل جدیدی درست همانند فایل فعال در میز کار فتوشاپ ایجاد می کند.

اسلاید 57: پايان

34,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت بروز هر گونه مشکل به شماره 09353405883 در ایتا پیام دهید یا با ای دی poshtibani_ppt_ir در تلگرام ارتباط بگیرید.

افزودن به سبد خرید