پزشکی و سلامت بیماری‌ها

تغذیه در ماه رمضان

taghzie_dar_mahe_ramezan

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “تغذیه در ماه رمضان”

تغذیه در ماه رمضان

اسلاید 1: تغذيه در روزه داريواحد بهبود تغذيهحلول ماه مبارك رمضان مبارك باد

اسلاید 2: به نام خدامعده مركز و خانه هر دردي است و پرهيز و اجتناب از غذاهاي نامناسب و زياد خوردن اساس و رأس هر داروي شفابخش است رسول اكرم(ص)مروري اجمالي بر نقش روزه داري در سلامت جسمي:-استراحت دستگاه گوارش-جلوگيري از فرسودگي دستگاه گوارش-تحليل و كاسته شدن ذخاير چربي-فرستاده شدن خون كافي به سراسر بدن بالاخص سيستم اعصابداشتن تغذيه اي صحيح در دوران ماه رمضان باعث مي شود تا روزه داران بتوانند با سلامتي اين دوره را به پايان برسانند

اسلاید 3: روزه داری با استراحت دادن به سلولها بر وضعیت سوخت و ساز بدن و غلظت هورمونها تاثیر میگذارد و اجازه میدهد که بدن به کمک کلیه ها و کبد ،سموم زاید را دفع نماید. روزه داری همچنین با تقویت جنبه روانی در فرد، سبب كاهش افسردگی شده و عزت نفس را افزایش می دهد.با توجه به اینکه در ماه رمضان یک وعده غذائی حذف می شود، با مصرف متعادل مواد غذائی ، بدن فرصت سوزاندن چربیهای اضافه را پیدا می کند. البته این در صورتی است که فرد حداقل بیست تا سی درصد کمتر از ماههای عادی غذا بخورد.

اسلاید 4: در پایان روزه داری رنگ زبان بیانگر میزان سم زدایی انجام شده در بدن است.با روزه داری روی زبان را یک لایه زرد،سفید یا خاکستری می پوشاند .وجود این لایه نشان دهنده انجام عمل سم زدایی است و با اتمام سم زدایی این لایه از بین میرود.معمولا در در 3 تا 7 روز اول ماه رمضان احساس گرسنگی با روزه داری وجود دارد که تحمل روزه را مشکل میسازد ولی بعد فرد عادت کرده و این حالت برطرف میشود.

اسلاید 5: دانستنيهاي مهم در خصوص تغذيه و روزه داريمصرف چاي زياد به دليل خاصيت ادرار آوري و كافئين آن توصيه نمي شودمصرف مواد پروتئيني به تنهايي كافي نيست بلكه در كنار آنها بايد از سبزيجات-سالاد-آب و حبوبات استفاده كرد تا از يبوست جلوگيري شودغذاي افطار و سحرنبايد پرحجم باشد و حتي الامكان از مصرف غذاهاي پرچرب و دير هضم خودداري شوديك ساعت بعد از افطار تا نيم ساعت قبل از مصرف غذاي سحر مقدار كافي آب نوشيده شود

اسلاید 6: براي پيشگيري از يبوست مصرف سبزيجات به صورت خام و پخته،خودداري از مصرف چاي پررنگ،استفاده از غذاهاي ملين مثل خورشت آلو و كرفس و آشاميدن آب كافي سودمند استهميشه و بخصوص در ماه مبارك رمضان به بهداشت مواد غذايي توجه كنيد و از مصرف مواد غذايي مشكوك ،غذاهاي آماده و غذاهايي كه بطور كامل طبخ نشده است يا در خارج يخچال نگهداري شده خودداري كنيد

10,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید