تعداد اسلایدهای پاورپوینت: ۲۱ اسلاید نغذیه در ماه رمضان

رامین

صفحه 1:
تغذ یه در روزه داری | وحن يهبوة تعناية

صفحه 2:
0000 یدنم شا معده مركز و خانه هردردى است و برهيز و اجتناب ازغذاهاى نامناسب و زياد خوردن ‎es Se Welbon)‏ ۱ رسول اكرم(ض) ی 7" -استراحت دستكاه كوارش AIF MS Spt pI GT pe gi PEI IES BIT) pe ial pe sey ey ply IT oe ys aaa داشتن تغذيه اى صحيح در دوران ماه رمضان باعث مى شود 2 0595 ‎ble‏ بتوائتد با سلامتى اين دوره را به يايان برسائند *

صفحه 3:
" روزه دارى با استراحت دادن به سلولها بر وضعيت سوخت ‎ree aE ey ao eri)‏ كك میدهد که بدن به کمک کلیه ها و کید »سموم زاید را دفع نمايد. روزة دارى همجنين با تقويت جنبه روانى در ۱ ‎NE)‏ ل 26 ‎ad‏ " با توجه به اينكه در ماه رمضان يك وعده غذائى حذف مى شودء با مصرف متعادل مواد غذائى » بدن فرصت سوراندن جربییای اصلفه را بيدا مى كند. البنه اين در صورتى است كه فرد حداقل بيست تا سى درصد كمتر از ‎csc)‏ ل ا ا

صفحه 4:
" در يايان روزه دارى رنك زبان بيائكر میز ان سم زدايى انجام شده در بدن است.با روزه دارى روى زبان رايى لايه زردءسفيديا خاكسترى مى پو شاند ‎Feb Jos eer rest Ol SED‏ انجام را زدایی است و با اتمام سم زدایی این لابه از بین میرود. * معمولا در در 3 تام روز اول ماه رمضان احساس گرسنگی با روزه داری وجود دارد که تحمل روزه را مشكل ميسازد ولى بعد فرد عادت كرده و اين حالت برطرف میشود.

صفحه 5:
a ۳ + ‏دانستنيهاى مهم در خصوص تغذيه و روزه دارى‎ ۰ ee RONG Mee bE nr ong OE ie ee) ‏شود‎ مصرف مواد يروتئينى به تنهابى كافى نيست بلكه در كنار آنها بايد از ی شود عَذاى افطار و سحرنبايد برحجم باشد و حتى الامكان از مصرف غذاهاى برچرب و دیر هصم خودداری نود * یک ساعت بعد از افطار تا نیم ساعت قبل از مصرف غذای سحر مقدار لا

صفحه 6:
" براي ييشكيري از يوست = رمات ‎me Sage‏ زرده خودداري از موث " هميشه و بخصوص در ماه مبارك رمضان به بهداشت مواد غذايي توجد کنید و از مصرف سواد غذايي مشکوك ,غذاهاي ری سس ار کامل طیخ تشده است با در خارج یخچال نگهداري شده خودداری کنبد

صفحه 7:
*مصرف مواد غذایی برچرب هنگام سحری باعث ایجاد ‎pd‏ ی ود ‏" استفاده از مواد قندی و شیرینی به میزان زیاد در وعده سحر ‎eer eer er er ne some‏ نتیجه کاهش قند خون گردیده و ممکن است عوارضی جون ش ركيجة ببحالى 0 ب رخاشكرى.عصبانيت و ضعف 500007 ‎a

صفحه 8:
‎ee‏ در ‏د بتواف سم انرز روزائد ار افت ‏و ‎Se‏ ‏ببس یر ترس زان تلد سر ‎SHS Gy‏ ‎a‏ فعال برای انجام فعالیتهای رورمره است هبحگونه منبع.آنوژی, ۵و دستوشی,نداشته وین رت در میزان و کیفیت فعاليتهاي مورد نیاز مي شود

صفحه 9:
5 ا اد ‎NOE See aerate‏ ساعت باشد در ‎oe Sener ere‏ فاصله 716 ساعت مى شود كه به علت خالى ماندن دستكاه كوارش و نداشتن منبع انرزى براى آين مدت طولانى» كليه فعل و انفعالات بدنی از جمله روند ترشح اسید و " آنزیمهای گوارشی دچار اختلال شده و عوارض مختلفی جون سوزش سر دل»زخم ‎(ee‏ 5 35 فکری»بی خوابی و عصبائیت می شود

صفحه 10:
" با توجه به اينكه بدن ما در زمان افطار در حالت استراحت كامل است يتابر وه و ا ‎GE‏ این برای جلو گیری از وارد شدن فشار نا گهانی به دستگاه گوارش در Bo Ee eer re etre weber arse bel Noles) Dre ewe) eo ee eS) Nene ene) a Se en ne بكيريد مصرف نوشیدنیهای زیاد بالاخص مایعات خنکک با رقیق كردن اسيد و ۱ ‏رت سر‎ oe می گردد:و پیامدهای مهمی چون درد شکم و نفخ وا دی خواهد mars براى كمتر كردن عطشن شد يد:از-مواد غذايى يرفيبِر مانند ميوه:ها.و 1 ما حدق ديار دن ب امس ني ۱ 1

صفحه 11:
" براى كمتر كردن احساس كرستكى از مواد غذايى يرفيبر در وعده هاى افطار و سحر استفاده كنيد جون اين مواد با كم كردن سرعت حركت و - سس« ا 0 ۵ هنكام افطار ذخيره قندى بدن بسيار كم است و به همين دليل بهتر است در زمان افطار با خوردن مواد قندی این کمبود جبران شود sts ——

صفحه 12:
* صرف غذا در وعده هآى سحر- افطار- شام به 1 ۶ هيجوقت احساس سيرى كامل نكنيد ا ‎Sear Bera‏ ‎eee ee‏ یس افطار و سحر توصیه می شود ail

صفحه 13:
نكات مهمي كه بهتر است در وعده سحري رعايت شود از مواد غذايي سرخ كردهيرجرب و شيريني برهيز كردد أزغلات.و حبوبات به ميزان دلخواه در تركيبات غذاي سحري استفاده شود در هنگام سحر میوه مصرف تمایید مصرف بیش از حد گوشت در سحري توصیه نمي گردد مصرف آب قبل از شروع سحري و در مابين وعده هاي غذايي توصيه نمي شود 5 + ۳ PCC a ‏از مصرف چاي زیاد در سحر خودداري كنيد‎ از كربوهيدراتهاي بيجيده استفاده كنيد از مصرف انواع دسر‌ها و شيريني هاي با شکر زید خودداري کنبد

صفحه 14:
۴ برای اينکه کمتر هنگام روزه داری تشنه شوید بهتر است در برنامه غدایی سحری از خوردن غذاهایی مثل انواع کوکو: ‎Cie ee eS sre Rion ne onion)‏ لا و( را ‎ee a eB‏ 2 طول روز كمتر احساس تشنكى شود زيرا اين مواد اب را در خود تک ۰ و لت( سریع قند خون و احساس کرسنگی در طول روز می شود.

صفحه 15:
۶ بعد از خوردن سحری, بهتر است هنگام مسواك زدن برای ‎TENS‏ ار 0 * خوردن 0 تا 6)) لبوان آب از افطار تا هنگام سحرسیب می شود تا شما در طول روز کمتر دچار تشنگی شوید. سعى كنيد از غذاهاى آب يز شده و خورشت هاى آبدار و كم 1 " سعى كنيد وعده هاى غذايى مانند يلو و خورش را دو ساعت بعد از افطار ميل كنيد تا هضم آن آسان باشد

صفحه 16:
نکات مهمي که بهتر است در وعده افطاري و شام رعایت شود * از منابع قندي و انرژي زا مثل خرما افطار کنید.به هنگام افطار تا را ‎ee iw eo)‏ اشاميدن آب سرد در شريوع افطار خوددارى ذ " از مصرف انواع دسر و شيريني ها با شكر زياد ذر برنامة افطار خودداري كرده و از مواد غذايي داراي قندها و شيريني هاي طبيعي (ميوه هايي مثل خرما و توت) كه منابع خوبي از املاح ويتامين ها و انرزي هستند به جاي آن استفاده كنيد

صفحه 17:
* از مصرف بیش از حد مواد غذايي بر جرب و شیرین در وعده ل ‎fo po enero eee‏ آب زياد مصرف مي شودو در نتيجه با كاهش غلظت سيد و آنزيمهاي ‎SES‏ موجب اختلال ل كت مي شود

صفحه 18:
ول( لا رل ۲ ار ‎ere‏ م " براى جلوكيرى از يروز يوست و مشكلات روذهء بعد از ‎see Be‏ ا رز در سر كلابىء هلو و هندوانه ميل كنيد.

صفحه 19:
در وعده شام آر سبريهاي صد عفوني شده استفاده نمابيد ۹ _ با ا * شام را سبك و کم حجم میل کنید و چند نوع غذا را با هم مصرف نکنید * مصرف شام را با استفاده از میوه در حجم کم خاتمه دهید و ياهي مانند پسته و بادام استفاده کنید و از زبن مرت ار تنل از خواب مايعات زياد بنوشيد.

صفحه 20:
توجه داشته باشيد ۴ با و جود اینکه روزه داري مي توائد مشكلات سلامتي مثل فشار حون بالاءجَربي خون بالاءجاقي و اختلالات كواريشي زا بَهَبَودَ بَحْشْد اما جنائجه مَبَتلا به بِيَمَارَيَهَايَ مزمن مانند ديابتءبيماريهاي قلبي عروقي نارسايي هاي.كليه و نوسانات فشار خون هستيد به طور حتم با يزنشك معالج خود مشورت ‎ne eee rs‏ ا ا 0 و ۳۹ 3-5 و

صفحه 21:

90,000 تومان