جایگزین چربی در فرآورده های گوشتی برش پذیر
اسلاید 1: جایگزین های چربی در فرآورده های گوشتی برش پذیر
اسلاید 2: تاریخچه2345 سوسیس قدیمی ترین فرآورده های غذایی که در ابتدا توسط سومریان در حدود 3000 سال قبل میلاد مسیح1Second Place - Your text hereThird Place - Your text here اولین بار در سال 1905 میلادی فردی به نام جورج لینر اولین تولیدات سوسیس را به نام لینر وارد عرصه تولید کردتولید سوسیس به شکل امروزی آن به حدود 200 سال قبل برمی گردددر ایران ، اولین بار در سال 1303، فردی ارمنی اهل سلماس، به نام آرزومان و آوانسیان، به صورت دستی، در تهران به تولید سوسیس و کالباس پرداختتهیه سوسیس و کالباس در ایران به صورت کارخانهای از سال 1307 توسط افرناسو در بندر انزلی با یک ماشین کوچک دستی شروع شد
اسلاید 3: تاریخچه234سال 1309 بازرگان روسی به نام لفسهسکی در بندر انزلی، کارخانه ای کوچک راه اندازی کرد1Second Place - Your text here در حال حاضر در حدود 200 کارخانه تولیدات فرآورده های گوشتی در ایران مشغول به کار هستنداین کارخانه بعدها با عنوان «گوشتیران» به فعالیت خود ادامه دادسال 1312 لفسهسکی به همراه آرزومان کارخانه بزرگ سوسیس و کالباس را با نام آرزومانیان در جنوب غربی تهران واقع در یافت آباد تاسیس کرد
اسلاید 4: مقدمهفرآوردههای گوشتی، از آن دسته محصولاتی هستند که حداقل نیمی از آن ها را گوشت تشکیل می دهد. فرآورده های گوشتی حرارت دیده مانند انواع سوسیس و کالباس از پرمصرفترین محصولات گوشتی در ایران و سراسر دنیا میباشند. طبق تعریف استاندارد ملی ایران سوسیس و کالباس عبارت است از مخلوطی پایدار حاصل از گوشت دامهای کشتاری حیواناتی مانند: گاو، گوساله، گوسفند، مرغ و چربی و آب که همراه با مواد دیگری در داخل پوشش های طبیعی یا مصنوعی در شرایط مناسب پر شده و پس از طی فرآیند حرارتی مناسب و سایر فرآیندهای لازم به مصرف می رسد. مواد تشکیلدهنده فرآوردههای حرارت دیده پلی فسفات هاآبکازئینات سدیمگوشت حیوانات اهلی پروتئین سویاروغن حیوانیتخم مرغشیرخشکآرد و نشاسته غلاتروغن نباتی نیتریت سدیماسید آسکوربیک
نقد و بررسی ها
هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.