صفحه 1:
EOE 7
000 Bey
صفحه 2:
جمع آوری
© ستندرد هاى يختكى انكور
#سطح قند (شبرینی)
لالط اسيد ركس اسيدى))
#رنگ دانه های انگور
و SOS
#كلتيوار سرخ: كلابى » سرخ كمرنك » سرخ تيره
#سیاه : سیاه یگانه گزینه است
(SISK oO KC) ere nett الل
صفحه 3:
si che
© ستندرد هاى بين المللى براى ايالات متحده امريكا » اروياء
ا ا ل 6
#مقدار حد اقل قند (درجه بريكس)
(Brix) US24 4a.3 dS.G-IP Ge
#قند : نسبت اسید
89 - 32
9تفاوت کلتیوار ها بسیار بزرگ است
©استانداردها براى كلتيوارٍ هاى مختلف متفاوت است
صفحه 4:
ore)
ائيست براى اندازه كيرى 01۳ قند alje@
( Brix4s >)
»آله كمك كننده كه اندازه يختكى انكور را تعيين
ميكند
#طرح يلان اساسى براى آغاز جمع آورى ميوه
#در صورت جمع شدن مقدار کمی قند در میوه ممکن
۱ Ee hoe es]
صفحه 5:
آله مخصوص و كرانقيمتى است كه برخورد محتادانه ؛ ياك كردن و درجه بندى منظم را با آب مقطر
ايجاب ميكند.
آله اساسی و ضروری برای تمام تولید کننده گان انگور
صفحه 6:
زرد
صفحه 7:
رسمه
Sos Sy os خون رنگ بدون تخم خون رنگ بدون تخم
اسرخ تير برع گلابی
صفحه 8:
صفحه 9:
بازار داخلی در مقابل بازار صادرات
يالك بين Wiles oh
©جرا ما بايد درمورد اين دو متفاوت فكر نمائيم؟
#زمان بين برداشت محصول و فروش در بازار محلى 0-© روز
reaver)
#زمان بين برداشت محصول و فروش در بازار صادرات م7
00 روز است
#طراوت و تازگی یا عمر و یا حفظ کیفیت
صفحه 10:
صفحه 11:
a ext getter
#براى حفظ حالت بهتر انكور جمع آورى شده بايد هر
حم ل ا ۱۳
توان آن را به سرعت سرد سازد انتقال داده شود.
#بعد از سرد ساختن انكور بايد در درجه حرارت
ثابت ((0-) درجه سانتى كراد) » رطوبت بالا
(900-©9 /) » جريان مناسب هوا و تركيبات
جوى ذخيره كردد.
صفحه 12:
9 NOW ا vy
چالش های عمده که ما با آن مواجه هستیم برای طویل
ل RSEB لم
ل 00
»#كاهش هر جه زود تر درجه حرارت بس از جيدن
9حفظ و نگهداری حدالامکان رطوبت بالا يس از جيدن
#»صادرريات تجارتى بزرك در امريكاء عربستان» جيلى »
استراليا
#ذخیره در حرارت (-) درجه سانتیگراد بعد از سرد سازی آنی
#رطوبت نسبى (0)©-©9 /
صفحه 13:
صفحه 14:
روش های مدرن سرد کننده و
3
صفحه 15:
اهمیت درجه حرارت
esh Produc
Metabolic changes:
— respiration, ethylene,
— texture, aroma, etc.
Growth and development
Transpiration 7
Mechanical injury ‘emperature
Physiological disorders Affects All
Decay; microbial growth Causes of
Deterioration
صفحه 16:
حفظ زنجیره سرد سازی
+ Harvest when product cool
+ Protect the product from the sun
Maintain the Cold Chai
+ Reduce delays before cooling
+ Cool product thoroughly ASAP
‘Temporary | Keep product at optimum temperature
Storage |+ Transport to market ASAP.
صفحه 17:
حفظ زنجیر سرد سازی
Maintain the Cold Chain
+ Use refrigerated loading area
+ Cool truck before loading
+ Load pallets towards center of truck
+ Avoid delays during transport
+ Monitor product temperature
50-75% of storage life
is spent in a truck
صفحه 18:
دانستنى ها در مورد انكور
© بسيار مهم است كه بدانيم بعد از جمع آورى خوشه هاى
انكور جه اتفاقى در آنها رخ ميدهدء جون بعداً ما مى توانيم
بدانيم براى جلوكيرى از زوال فورى ميوه جه بايد كرد.
© به خاطر بايد داشت:
© انكور مانند ساير ميوه جات (كيله» ناك) بعد از جمع آورى ديكر يخته
نمیشود. بلکه صرف زو ال میکند.
ازع سا ارت رسد ار رای سای زا مدرد ساشتن میزان
ست دیره ات
an 3 ٠. مدق با دص زار
دانه انكور كرديده و اين كار باعث افزايش زوال ميكردد.
صفحه 19:
ORRIN Neb: Pr rece Te Ce acet
استحکام دانه انگور و رنگ ساقه میگذارد
009 / کاهش در وزن خوشه با عث زوال در میوه میگردد
© فاسد شدن خوشه (نصوارى رنك شدن)
٩ خشکیدن ساقه های خوشه
© سست و بيجا شدن دانه هاى انكور
© از بين رفتن ثبات و استحكام دانه ها
© اين نوع زوال دائمى بوده و ميتواند باعث رد اين ميوه توسط بازار شود
صفحه 20:
علائم ضايعات آب
ساقه به دلیل تاخیر قبل از سرد ساختن رنگ نصواری را به خود میگرد
|۱۳ SUAS) SSE OS TOS BY Slo Bae ie SPs \\) SOLOS Ea a]
صفحه 21:
صفحه 22:
۳
صفحه 23:
شرايط خوب نككهدارى
#قطع نمودن زنجيره سرد سازى مى تواند خطر ابتلا
به پوسیدگی و توسعه بيمارى ها را بيشتر سازد
ا 0ك لك
»با عث نصوارى رنكى شدن قسمت هاى سطحى و
SINFO CR ل 50-2050
صفحه 24:
en
زوال مانند نصواری شدن بعد از نصواری شدن داخلی
ذخیره
وود اد
صفحه 25:
صفحه 26:
صفحه 27:
0
1
Toad at 40°F,
Transport at 40°
Toad at 32°F,
Transport at 40°
Postharvest Handling
1 Stored at
32°F, 75% RH
air at 2mph
‘Cooled at
6 hours 7 day
Cooling Storage
Table Grapes
Ideal vs Pb
Delay Before
Cooling
صفحه 28:
بعضى حقايق براى توليد كنندكان افغانى
»ما تمام تجهيزات و امكانات تخصصى را مانند
oe Sree re
©ما كلتيوار هاى خوبى كه براى مدت طولانى تازه
باقی بمانند نداریم
aD
ال ا bie STE ۱
صادرات بدست آوريم؟
صفحه 29:
اقدامات براى جلوكيرى از زوال
#قبل از جمع آورى
#مديريت تاكستان تا انكور صحيح و سالم توليد كردد
ا ا 0
r are ۳
٩ آسیب رسیدن بواسطه زنبور / مگس / و سایر حشرات
ف eSB
#کنترول امراض )خاکسترک ۰ پوسیده گی فنگسی)
صفحه 30:
صفحه 31:
i
be By cn
صفحه 32:
صفحه 33:
ا ل 2 2
صفحه 34:
VOR Ewer Pe
9 a oe d
.تخریب کم میباشد
خوشه های متراکم به آسلای
تخریب میگردد
صفحه 35:
صفحه 36:
صفحه 37:
اقدامات جهت جلوكيرى از خراب شدن
#در جریان جمع آوری انگور
یکت بسته بندی باید پاک باشند.
٩ برای جمع آوری انگور قیچی ها را پاک نمائید.
دست های تان را پاک نمائید
ى بايد در اوقات سرد روز صورت كيرد (ياينتر از ©© درجه
0
# با میوه 0 5 7 2353
© انكور بايد تنها بطور یک طبقه ای بسته بندی گردد.
© در قسمت تحتانى كارتن بايد مواد نرم ككذاشته شود.
Men Wc iey CIE Gree 00 02
جمع آورى كردد (همسان بودن)
الل آوری شده را به اسرع وقت ممکنه به ساحات کاری انتقال دهید
صفحه 38:
تجهيزات جمع آورى
Dees
eer roe res
صفحه 39:
صفحه 40:
راه درست جهت دست زدن با انگور
00
جهت جلوكيرى از سايده شدن
ا ای در کارتن جمع آوری
صفحه 41:
Re oon eevee eis Ts CURIE RE: S|
صفحه 42:
صفحه 43:
0 eee TCE were
© در جريان سروكار داشتن با انور در محل بسته بندى
٩ کارکردن با در نظرداشت حفظ الصحه (پاک نگهداشتن دستها» ساحه کاری
و تجهیزات)
9 چیدن و دور کردن قسمت های خراب خوشه ها
© يوسيدن
© خسارت ناشى از يرنده كان
© خسارات فزيكى » دانه هاى خراب انكور
۱
دور نمائید
# با خوشه ها باید به احتیاط زیاد سرو کار داشته باشید
و
Bev oye er DWT es See ren te
٩ خوشه انگور را تنها از ساقه
© هنكام جمع آورى و جا بجا ن
اسر ار کر یب
صفحه 44:
صفحه 45:
اقدامات جهت جلوكيرى از خراب شدن انكور
»در جريان بسته بندى ميوه ها در كاريتن جهت صادرات
9خوشه های انگور را بصورت یک طبقه یی بسته بندی کرده و
از كذاشتن خوشه ها بالاى يكديكر جلوكيرى نمائيد
#ساحه و تجهيزات بايد ياك و صحى باشد
2100 را پاک نمانید
000
#وسايل بسته بندى بايد ياك باشند
#بلندى يا ارتفاع خوشه هاى انكور بايد از ارتفاع كارتن زياد
نباشد
صفحه 46:
صفحه 47:
صفحه 48:
۱ te eyo
صفحه 49:
روش های عملی جهت حل محدودیت ها در
افغانستان
٩ محدودیت های ما قرار ذیل میباشد:
© عدم موجوديت انواع ( ورايتى ) انكور كه بصورت طبيعى مقاومت
بيشتر ذخيره كردن را داشته باشد
ERENCE TERY See CeO Ie hd
عدم موجوديت سرد خانه ها بعد از جمع آورى و در جريان انتقال ©
نبود كنترول مناسب از رطوبت ©
عدم موجودیت وسایل مناسب بسته بندی ٩
تا حد امكان كوشش نمائيد كه از دست زدن بيشتر به انكور ها ©
جلوكيرى شود
صفحه 50:
آماده گی و بسته بندی در ساحه
صفحه 51:
روش های سرد سازی
Ce ries Ween
سرد سازى تبخيرى با استفادها از مرطوب كردن كناره هاى سردخانه در جريان
Se Ad ap Cushy HI y CH)pa deus Gils Cel 4)
صفحه 52:
روش هاى حمل و نقل
olay! 0000
وجريان هوا در بارها
صفحه 53:
روش های حمل و نقل
كلرتن ها را طورى یجادتهریه یا جریان هوا در
جاكذارى نمائيد كه در ۳
بين آنها هوا جريان كرده
بتواند
صفحه 54:
روش های بسته بندی
© تويه شالى يا علف خشك را در قسمت تحتانى كارتن بكذاريد تا
صدمات فزيكى را محدود سازد
ا ا ل ل ل 3
© استفاده از لايه هاى يلاستيكى يا يوليتايلين در داخل كارتن يكانم
ا 0
و 0
و
نگهداری بسیار خطرناک میباشد
rea es kek te ewe rar ee the ۳0
افزایش میدهد
© استفاده از لايه هاى يلاستيكى در كارتن هاى جوبى يا كاغذى
صدمات فزيكى ميوه جات را كاهش ميدهد
© صدمات فزيكى- جوس- تخريب سريع ( فاسد شدن)
صفحه 55:
صفحه 56:
صفحه 57:
خلاصه
* باید قبول نمائیم که در افغانستان تکنالوژی عصری نداریم تا از آن استفاده
55
© ميوه جات را در اوقات سرد روز جمع آورى نمائيد ( اوايل صبح)
2 ا ل ا er
0 27 0 02 ا ل
0
و
© درداخل كارتن هاى انكور را توسط لايه هاى يلاستيكى بيوشانيد تا از ضياع
آب را محدود سازد
٩ انگور را به زودترین فرصت به بازار انتقال دهید
© درصورت امكان كوشش نمائيد كه سردى و رطوبت انكور را حفظ نمائيد