کشاورزی و دامپروری باغبانی و زراعت

جمع آوری و بسته بندی انگور برای صادرات

Jamavari_va_bastabandi_angoor_baraye_saderat

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [1 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “جمع آوری و بسته بندی انگور برای صادرات”

جمع آوری و بسته بندی انگور برای صادرات

اسلاید 1: جمع آوری، برخورد و بسته بندی انگور برای صادرات

اسلاید 2: جمع آوریستندرد های پختگی انگورسطح قند (شیرینی)سطح اسید (طعم اسیدی)رنگ دانه های انگورکلتیوار سفید: سبز ، کهربائی ، زردکلتیوار سرخ: گلابی ، سرخ کمرنگ ، سرخ تیرهسیاه : سیاه یگانه گزینه است قند : نسبت اسید (20:1 – 35:1)

اسلاید 3: سطح قند ستندرد های بین المللی برای ایالات متحده امریکا ، اروپا، انگلستان، شرق دور (کشور های پیشرفته)مقدار حد اقل قند (درجه بریکس)15.5-17.5 درجه بریکس (Brix)قند : نسبت اسید20:1 - 25:1تفاوت کلتیوار ها بسیار بزرگ استاستانداردها برای کلتیوار های مختلف متفاوت است

اسلاید 4: ریفرکتومترآله ائیست برای اندازه گیری مقدار قند (درجهBrix )آله کمک کننده که اندازه پختگی انگور را تعیین میکندطرح پلان اساسی برای آغاز جمع آوری میوهدر صورت جمع شدن مقدار کمی قند در میوه ممکن توسط مشتری رد گردد

اسلاید 5: آله مخصوص و گرانقیمتی است که برخورد محتادانه ، پاک کردن و درجه بندی منظم را با آب مقطر ایجاب میکند.آله اساسی و ضروری برای تمام تولید کننده گان انگور

اسلاید 6: رنگ انگور (سفید)سلطانی/کشمشی سبزسلطانی/کشمشیکهر باییسلطانی/کشمشیزرد

اسلاید 7: رنگ انگور (سرخ)خون رنگ بدون تخمگلابیخون رنگ بدون تخم سرخخون رنگ بدون تخمسرخ تیره

اسلاید 8: رنگ انگور (سیاه)سلطانی خزانیزیبائی نیمه شب

اسلاید 9: بازار داخلی در مقابل بازار صادراتفرق بین شان چیست؟؟ چرا ما باید درمورد این دو متفاوت فکر نمائیم؟زمان بین برداشت محصول و فروش در بازار محلی 1-2 روز استزمان بین برداشت محصول و فروش در بازار صادرات 7-30 روز استطراوت و تازگی یا عمر و یا حفظ کیفیت

اسلاید 10: فروشات در مارکیت محلی

اسلاید 11: وضعیت ایده آلبرای حفظ حالت بهتر انگور جمع آوری شده باید هر چه زودتر به منظور کاهش گرما به جایی که می توان آن را به سرعت سرد سازد انتقال داده شود. بعد از سرد ساختن انگور باید در درجه حرارت ثابت (0-1 درجه سانتی گراد) ، رطوبت بالا (90-98 ٪) ، جریان مناسب هوا و ترکیبات جوی ذخیره گردد.

اسلاید 12: مراقبت به منظور صادرات چالش های عمده که ما با آن مواجه هستیم برای طویل ساختن عمر انگور کدام ها اند: دو چالش عمده کاهش هر چه زود تر درجه حرارت پس از چیدن حفظ و نگهداری حدالامکان رطوبت بالا پس از چیدن صادرات تجارتی بزرگ در امریکا، عربستان، چیلی ، استرالیاذخیره در حرارت 0-1 درجه سانتیگراد بعد از سرد سازی آنیرطوبت نسبی 90-98 ٪

اسلاید 13: تسهیلات مدرن بسته بندی:- سرد نمودن حفظ الصحه طرز برخورد با میوه هنگام بسته بندی

اسلاید 14: روش های مدرن سرد کننده و امکانات حمل و نقل

اسلاید 15: اهمیت درجه حرارت

اسلاید 16: حفظ زنجیره سرد سازی

اسلاید 17: حفظ زنجیر سرد سازی

اسلاید 18: دانستنی ها در مورد انگوربسیار مهم است که بدانیم بعد از جمع آوری خوشه های انگور چه اتفاقی در آنها رخ میدهد، چون بعداً ما می توانیم بدانیم برای جلوگیری از زوال فوری میوه چه باید کرد. به خاطر باید داشت:انگور مانند سایر میوه جات (کیله، ناک) بعد از جمع آوری دیگر پخته نمیشود، بلکه صرف زوال میکند.هدف از انجام عملیات بعد از رفع حاصل همانا محدود ساختن میزان وخامت میوه است.درجه حرارت بالا و رطوبت کم پس از چیدن با عث ضیاع آب از ساقه و دانه انگور گردیده و این کار باعث افزایش زوال میگردد.

اسلاید 19: علائم ضایعات آب1-2 ٪ کاهش در وزن خوشه اثرات منفی را در ثبات و استحکام دانه انگور و رنگ ساقه میگذارد3-5 ٪ کاهش در وزن خوشه با عث زوال در میوه میگردد فاسد شدن خوشه (نصواری رنگ شدن)خشکیدن ساقه های خوشهسست و بیجا شدن دانه های انگور از بین رفتن ثبات و استحکام دانه هااین نوع زوال دائمی بوده و میتواند باعث رد این میوه توسط بازار شود

اسلاید 20: ساقه به دلیل تاخیر قبل از سرد ساختن رنگ نصواری را به خود میگرد 32 درجه سانتیگرد/80٪ رطوبت نسبی + 6 روز در 0 درجه سانتیگرد/80٪ رطوبت نسبی علائم ضایعات آب

اسلاید 21: بی ثبات شدن دانه ها علائم ضایعات آبنصواری شدن ساقه

اسلاید 22: دانه های سستنصواری رنگ شدن دانه ها

اسلاید 23: شرایط خوب نگهداری قطع نمودن زنجیره سرد سازی می تواند خطر ابتلا به پوسیدگی و توسعه بیماری ها را بیشتر سازدپوسیدگی فنگسی سطحی بزرگترین مشکل محسوب میگرددبا عث نصواری رنگ شدن قسمت های سطحی و تحتانی دانه ها در کلتیوار های حساس گردد

اسلاید 24: انگور قبل از جمع آوریزوال مانند نصواری شدن بعد از ذخیره نصواری شدن داخلی

اسلاید 25: پوسیده گی فنگسیپوپنک خاکی

اسلاید 26: در اثر صدمات فزیکی آفتاب سوختگی

اسلاید 27: اثرات ضیاع آبسرد نساختن + ذخیره نادرست < 10 روزسرد ساختن بجا + ذخیره درست 130روز

اسلاید 28: بعضی حقایق برای تولید کنندگان افغانیما تمام تجهیزات و امکانات تخصصی را مانند کشورهای مترقی نداریم ما کلتیوار های خوبی که برای مدت طولانی تازه باقی بمانند نداریماما:چه باید کرد تا انگور خود در بهترین شرایط ممکن برای صادرات بدست آوریم؟

اسلاید 29: اقدامات برای جلوگیری از زوال قبل از جمع آوریمدیریت تاکستان تا انگور صحیح و سالم تولید گرددآسیب رسیدن بواسطه پرندگانتشکیل خوشه های خوب (فشردگی کم) آسیب رسیدن بواسطه زنبور / مگس / و سایر حشرات آسیب رسیدن فزیکیکنترول امراض )خاکسترک ، پوسیده گی فنگسی)

اسلاید 30: خساره وارد شده توسط پرنده گانزنبور ها /مگس ها

اسلاید 31: کنترول پرنده گانشبکه بندیخریطه ها

اسلاید 32: آفتاب سوختگیخسارات فزیکی

اسلاید 33: ترکیدن دانه ها و لکه های آفتابی

اسلاید 34: خوشه های متراکم به آسانی تخریب میگردددر وقت انتقال خوشه های غیر متراکم و کم بارخطر تخریب کم میباشد.

اسلاید 35: امراضخاکسترک

اسلاید 36: هجوم شدید خسک های آردی بالای خوشه های انگور

اسلاید 37: اقدامات جهت جلوگیری از خراب شدندر جریان جمع آوری انگورکارتن های بسته بندی باید پاک باشند.برای جمع آوری انگور قیچی ها را پاک نمائید.دست های تان را پاک نمائیدجمع آوری باید در اوقات سرد روز صورت گیرد (پاینتر از 25 درجه سانتی گرید)با میوه جات باید به احتیاط لازم سرو کار داشته باشیدانگور باید تنها بطور یک طبقه ای بسته بندی گردد.در قسمت تحتانی کارتن باید مواد نرم گذاشته شود.خوشه های انگور که از نظر پخته گی و جسامت دانه ها با هم مشابه باشد، جمع آوری گردد (همسان بودن)انگور جمع آوری شده را به اسرع وقت ممکنه به ساحات کاری انتقال دهید

اسلاید 38: قیچی های جمع آوری تجهیزات جمع آوری قیچی های آماده ساختن و پاک کاری خوشه

اسلاید 39: راه غلط جهت دست زدن با انگورسبد نا پاک“قطع کردن خوشه جا بجا نمودن چندین خوشه در کارتن های جنع آوری

اسلاید 40: راه درست جهت دست زدن با انگورخوشه را در قسمت تحتانی محکم بگریدخوشه های یک طبقه ای در کارتن جمع آوریگذاشتن مواد نرم در قسمت تحتانی کارتن جهت جلوگیری از سایده شدن

اسلاید 41: انگوری را که از نظر پخته گی مشابه باشد، جمع آوری نمائیدپخته گی غیرمشابهپخته گی مشابه

اسلاید 42: انگور را از ساحه به محل بسته بندی در اسرع وقت ممکنه انتقال دهید

اسلاید 43: اقدامات بمنظور جلوگیری از خراب شدندر جریان سروکار داشتن با انگور در محل بسته بندیکارکردن با در نظرداشت حفظ الصحه (پاک نگهداشتن دستها، ساحه کاری و تجهیزات)چیدن و دور کردن قسمت های خراب خوشه هاپوسیدنخسارت ناشی از پرنده گانخسارات فزیکی ، دانه های خراب انگورقسمت های خراب انگور را که سبب بوجود آوردن مشکلات در بسته بندی میگردد، دور نمائیدبا خوشه ها باید به احتیاط زیاد سرو کار داشته باشیدبا دانه های انگور بیشتر دست نزنیددر وقت جمع آوری باید دانه های دیگر انگور را توسط قیچی متضرر ننمائید.خوشه انگور را تنها از ساقه بگیرید.هنگام جمع آوری و جا بجا نمودن خوشه های انگور به احتیاط و نرمی کار نمائید

اسلاید 44: احتیاط نمودن هنکام سروکار داشتن با خوشه های انگور

اسلاید 45: اقدامات جهت جلوگیری از خراب شدن انگوردر جریان بسته بندی میوه ها در کارتن جهت صادراتخوشه های انگور را بصورت یک طبقه یی بسته بندی کرده و از گذاشتن خوشه ها بالای یکدیگر جلوگیری نمائیدساحه و تجهیزات باید پاک و صحی باشد همیشه دست های خویش را پاک نمائیدکارتن ها باید پاک باشندوسایل بسته بندی باید پاک باشندبلندی یا ارتفاع خوشه های انگور باید از ارتفاع کارتن زیاد نباشد

اسلاید 46: طرزالعمل های بسته بندیSO2 لایه

اسلاید 47: انواع بسته بندیخریطه های کاغذیمحفظه شیشه ییلایه اسفنجی خوشه های غیر متراکم یا کمبار خریطه های پلاستیکی

اسلاید 48: استحکام کارتن ها جهت جلوگیری از وارد شدن فشار بالای قطار های پائینی

اسلاید 49: روش های عملی جهت حل محدودیت ها در افغانستانمحدودیت های ما قرار ذیل میباشد: عدم موجودیت انواع ( ورایتی ) انگور که بصورت طبیعی مقاومت بیشتر ذخیره کردن را داشته باشدشیندوغانی تایفی تاخیر در زمان جمع آوری و بسته بندی عدم موجودیت سرد خانه ها بعد از جمع آوری و در جریان انتقالنبود کنترول مناسب از رطوبت عدم موجودیت وسایل مناسب بسته بندیتا حد امکان کوشش نمائید که از دست زدن بیشتر به انگور ها جلوگیری شود

اسلاید 50: آماده گی و بسته بندی در ساحه

اسلاید 51: روش های سرد سازیخانه های کاهی برای بسته بندی و ذخیرهسرد سازی تبخیری با استفادها از مرطوب کردن کناره های سردخانه در جریان روز باعث کاهش درجه حرارت و افزایش رطوبت سرد خانه میگردد

اسلاید 52: روش های حمل و نقل ایجاد امکانات تهویه وجریان هوا در بارها

اسلاید 53: روش های حمل و نقل ایجاد تهویه یا جریان هوا در تمام بارها کارتن ها را طوری جاگذاری نمائید که در بین آنها هوا جریان کرده بتواند

اسلاید 54: روش های بسته بندی توپه شالی یا علف خشک را در قسمت تحتانی کارتن بگذارید تا صدمات فزیکی را محدود سازددر بین کارتن های انگور باشد فشرده نباشنداستفاده از لایه های پلاستیکی یا پولیتایلین در داخل کارتن یگانه روش بوده که باعث کاهش ضیاع آب در جریان حمل و نقل میگرددولی: در نتیجه میتواند باعث تعرق انگور ها شودانتقال انگور در لاری های سرباز بدون موجودیت رطوبت برای نگهداری بسیار خطرناک میباشدتهویه خوب در جریان انتقال، میزان ضیاع آب دانه و ساقه انگور را افزایش میدهداستفاده از لایه های پلاستیکی در کارتن های چوبی یا کاغذی صدمات فزیکی میوه جات را کاهش میدهدصدمات فزیکی= جوس= تخریب سریع ( فاسد شدن)

اسلاید 55: بسته بندی غیر متراکم

اسلاید 56: بسته بندی درخریطه ها

اسلاید 57: خلاصه باید قبول نمائیم که در افغانستان تکنالوژی عصری نداریم تا از آن استفاده نمائیم میوه جات را در اوقات سرد روز جمع آوری نمائید ( اوایل صبح) قبل از پاک کاری و جمع آوری دانه های خراب حاصلات با بسیار احتیاط جمع آوری نموده و آنرا بصورت یک طبقه یی بسته بندی نمائیددر یک محل سایه دار کار نمائید ( خانه های کاهی) انگور طوری بسته بندی نمائید که دارای تهویه و رطوبت خوب باشددرداخل کارتن های انگور را توسط لایه های پلاستیکی بپوشانید تا از ضیاع آب را محدود سازدانگور را به زودترین فرصت به بازار انتقال دهید درصورت امکان کوشش نمائید که سردی و رطوبت انگور را حفظ نمائید

16,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید