سایرتحقیق و پژوهش

حقوق کودک در برابر رسانه ها

تعداد اسلایدهای پاورپوینت: 25 اسلاید

moeinalizadeh6974

صفحه 1:
حقوق کودک در

صفحه 2:

صفحه 3:
مقدمه * افزّایش قدوت و تأثیر آسن بر انديشه و رفتار انسانها و جوامع بشری است. علاقه شدید کودکان به رسانه ها» خصوصا از نوع دیداری و به ویژه تلویزیون» از سوی دیگر. سرمایه گذاری وسیع مالکان و مدیران رسانه های بزرگ دنیا برای تولید برنامه های مربوط به کودک و نوجوان» امیدها و بیمهای فراوانی را برای اندیشمندان و مصلحان برانگیخته است.

صفحه 4:
ضعیت «رسانه ها در جهان معاصر». ‎days‏ «ارتباط كرد ‎Bes‏ «آثار منفی و نگرانی های ‎٠0‏ موجود». موضوعاتی است که در بخش اول اين مقاله "" _ توضیح داده می شوند. در بخش دوم نیز به دنبال پاسخ به اين پرسش خواهیم بود که «چه باید کرد؟». «نیاز به تدوین برنامه جامع حمایتی» و از جمله شفاف سازی «مبانی حقوقی» در این بخش مورد تأکید است. نقش و تکلیف ‏* دولت. جامعه و خانواده و نیز حمایت های قانونی در حقوق ‎

صفحه 5:

صفحه 6:
* با این حال فقدان مبانی و حمایت های قانونی برای حمایت از حقوق کودک در برابر. رسانه ها در حقوق ایران را نمی توان انکار کرد. تبیین اصول و کلیات موجود و ارانه پیشنهادی در این خصوص پایان بخش مقاله حاضر است.

صفحه 7:
مهم ۱۳۳ — تمام معادلات پیشین را تغییر داده که به درستی «انقلاب» . ارتباطات نام كرفته است. فرهنكىء سياستء اقتصادء روابط مدنی و در نتیجه همه نها حقوق» ۰۱ ۱۳۳۶ و پر شتاب تاثبر پنیرفت مرزهای ۳1 رنگ شد» مفهوم سنتی حاکمیت ملی با پرسش مواجه شد و در یک کلام دوران ما به رسانه ها (0-۸0) <س سی()) تعلق یافت.

صفحه 8:
* علاوه بر تولد رسانه های جدید» نکته مهم در این باب شتاب حیرت انگیز رشد و توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات است. این مولود نوظهور با سرعتی غیرقابل پیش بینی تکامل یافت و به ویژه پس از پیدايش صنعت ماهواره و از آن برتر اینترنت و شبکه های اطلاع رسانی جهانی» همه مرزهای محدود کننده را در هم نوردید و خود را بر تمام واقعیت ها تحمیل کرد.

صفحه 9:

صفحه 10:
ارتباط ویژه کودک و نه * کودک و رشانه به ‎Ss‏ فراوان» ارتباطى دوسويه» مستمر و موثر دارند؛ به این معنی که هم کودکان از جدی ترین علاقه مندان و متقاضیان رسانه های نوین» خصوصا تلویزیون (شرام و دیگران» ۱۳۷۷) هستند و هم رسانه ها تمایل شدید به سرمایه گذاری برای تولید برنامه های کودک و نوجوان و جذب نسل های جدید دارند

صفحه 11:
ی إلى 0 * " توجوانان یکی از اهداف عمده برای مسئولان زمان بندی ‎GR‏ برنامه های تلویزیونی هستند و تقریبا در تمام نقاط جهان صرف هزینه و ساعات پخش برای کودکان در حال افزایش است (یونسکو. ۰ ۲۱۳۸ ۲ ۲ ۱۳ مشتری پر و پا قرص رسنه هام ۰ ۱ ۳ ‎hy cella) gals he ۰ ‎

صفحه 12:
* کودکی که به دلیل زندگی در آپارتمان ها و کم شدن جمعیت خانواده ها» از ارتباط با همسالان خود نبز محروم است» فرصت بسیار زیادی در اختبار. دارد که از هر شیوه ای برای گذراندن آن استفاده کند. از سوی دیگر رسانه ها علاوه بر این که همیشه و همه جا به راحتی در دسترس هستند» با بهره گیری از ظرفیت و توانایی های خاص هنری می توانند به اين نیاز پاسخ دهند و می دهند.

صفحه 13:
الملل در اعلاميه جهانى حفوق بشر» را بايد بنيادى ترين متنى دانست که بیانگر اصول کلی 5 حقوق مشترك انسان ها است. در مقدمه اعلامیه مذکور تأکید شده است که «مجمع عمومی سازمان ملل متحد)» اعلامیه جهانی حقوق بشر را آرمان مشترکی برای تمام مردم و کلیه ملل اعلام می کند».

صفحه 14:
* طبّق ماده ۲ نیز: «هر کس می تواند بدون هیچ گونه تمایز ... از تمام حقوق و کلیه آزادی هایی که در اعلامیه حاضر ذکر شده است. بهره مند گردد». با این حال و به رغم شمول تمام مواد اعلامیه نسبت به کودکان و نوجوانان» در چند مورد به طور خاص بر این موضوع پافشاری شده اكت

صفحه 15:

صفحه 16:
* . بای متا در بند ۲ ماده ۵ ۲ بر این نکته تصریح شده است که علاوه بر مادران» «کودکان ‎Ga‏ دارند که از کمک و مراقبت مخصوصی بهره مند شوند.

صفحه 17:
* کوذکان چه‌بر اثر ازدواج و چه بدون ازدواج به دنیا آمده ‎Gath‏ دارند که همه از یک نوع حمایت اجتماعی برخوردار شوند»» «مراقبت مخصوص» و «حمایت اجتماعی» که در این ماده از حقوق کودک شمرده شده است» مصادیق گوناگونی دارد که برخی از آنها می توانند در برابر کارکردهای نامناسب رسانه ای باشند.

صفحه 18:
۲ ۳۲ 50 i U ‏م‎ ‎۷ 0

صفحه 19:
ه برای مثال وسانه ها تباید ار و و ۱۳ که با مبانی حقوق کودک در زمینه آموزش و پرورش منافات داشته باشد.

صفحه 20:
«* ای #مبانی له بند ۲ ماده ۲۴ ی سل ‎Fem‏ ‏«آموزش و پرورش باید طوری هدایت شوند که شخصیت انسانی هر کس را به حد کمال رشد آن برساند و احتریام حقوق و آزادی های بشر را تقویت کند. آموزش و پرورش باید حسن تفاهم گذشت و احترام به عقاید مخالف و دوستی بين تمام ملل و جمعیتهای نژادی یا مذهبی و هم چنین توسعه فعالیتهای ملل متحد را در راه حفظ صلح. تسهیل نماید».

صفحه 21:
خمایت هاى _ > يران متأسفانه» به رغم مبانی و رو ات ری بردارنده متعالی ترین نگاه ها به خردسالان و بیشترین تأکیدها برای پاسداشت منزلت و حقوق آموزشی و تربیتی آنان است. در قوانین و مقرارت کشور اهتمام جدی به این موضوع. به ویژه در. زمينه حقوق کودک در برابر رسانه ها دیده نمی شود.

صفحه 22:

صفحه 23:
* بی تردید فقدان قواعد الزام آور حقوقی که بتواند از سويى راهنمای رسانه ها در تولید محصولات مربوط به اطفال باشد و از سوی دیگر متجاوزان به حقوق آنان را کیفر. داده و تنبیه کند» نقصی است که زیبنده نظام جمهوری اسلامی ايران نيست و بايد هر جه زودتر برطرف شود.

صفحه 24:
* برای اين منظور شتاب در بازپژوهی و تدوین شفاف اصول مبتنی بر مبانی دینی» فرهنگ ملی و تجربه های قانونی و عملی داخلی و خارجی ضرورت دارد و از جمله می توان از کلیات و عمومات برخی اصول قانون اساسی در این خصوص الهام گرفت.

صفحه 25:
پایان

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
10,000 تومان