تعداد اسلایدهای پاورپوینت: ۲۷ اسلاید پاورپوینت کاروفناوری پایه ی هفتم پودمان۱۱ خوراک

mahdi13841012

صفحه 1:
به نام خدا

صفحه 2:
نام پودمان خوراک

صفحه 3:
1) برسی مواد خوراکی مناسب برای ناشتایی: 2( شناسایی مواد خوراکی سالم و ناسالم: 3) مراحل گرم کردن شیر نیمه تجویزی: 4) نکات ایمنی برای گرم کردن شیر نیمه تجویزی: 5) سفر ه آربایی چیست؟ 6( مراحل فرآوری ماست خانگی نیمه تجویزی: 7 میکروب زادایی مواد خوراکی چیست؟ 8 چند مثال برای نکات بهداشتی ومیکروب زادایی مواد خوراکی: 9) مراحل پخت سوپ جو: 0)آداب مهمان داری : 1)نگه داری مواد خوراکی: 2)میان وعده چیست؟ 13) شناسایی میان وعده مفید وغیر مفید: 4)مراحل تهیه ی ذرت بو داده «نیمه تجویری» 5)مراحل تهیه ی خیار شور«نیمه تجوبری» 6بر خی محصولات کشاورزی وفرآوری آن ها:

صفحه 4:
(2 3 برچسب گذاری چیست؟ بسته بندی ثانویه چیست؟ بازاریابی و فروش چیست؟ بسته بندی چیست؟ مراحل تهیه ی شیرینی پنجره ای«نیمه تجویری» 7 سل وت مواد تور اکی: 6 to c=

صفحه 5:
برسی مواد خوراکی مناسب برای ناشتایی: مواد خوراکی چرا؟ مغز كردو بلى ويتامين و مواد معدني شیرکاکائو خير كاكاثوي موجود در شير جذب كلسيم را در شیر اهش میدهد. تخم مرغ منيع يروتثين ay ‏ميوه و سبزي بلي منبع ویتامین و مواد معدني‎

صفحه 6:
‎alge aul‏ خوراکی سالم و تاسالم: ‎ ‎1 eae ‏تخم مرغ سالم هنگامي که در يك ظرف آب قرارداده مي شود در ته ظرف قرار‎ ‏رد‎ ‏در موقع تکان دادن محتویات داخل آن تکان نخورد. ‏بعد از شکستن, زرده با سفیده مخلوط نشده باشد. ‏تخم مرغ نباید شکسته باشد, زیرا فساد ميكربي آن سرعت پیدا مي کند. گوشت: ‏داراي رنگ طبيعي قرمز روشن و بافتي محکم است. ‏بوي خاصي ندارد. ‏بر روي آن مهر کشتارگاه است. ‏اگر گوشت مانده باشد رنگ آن رو به كبودي است و بافت آن ترم است و بوي نامطبوعي دارد. ‏قسمت هاي مختلف گوشت فقط از نظر میزان چربي- متفاوت 5-7 ‎ibe ‏ل‎ ‏جشم هاي برجسته و شفاف داشت باشد. آبشش صورتي مابل به قرمز روشن داشته باشد. جاي فشار انكشت روي بدن آن باقي تمائد. فلس ها (بولك ها) به آساني جدا نشود. ‎2201111111000 ‏کقفیوای سست و چم حاي رو مرو‎ ot Lee Ca

صفحه 7:
مراحل گرم کردن شیر نیمه تجویزی: روش كار: دش زار ظرف سس بزیزید 2.ظرف شيشه را روی شعله ی اجاق گاز بگذادرد 3.اجاق كاز يا بيك تیک را روشن کنید الف» شیر های اجاق گاز را برسی کنیدکه باز نباشد ب» شیر گازمتصل به اجاق كاز را باز كنيد ت»اگر اجاگاز شمعک ندارد نخست کبریت يا فندك روشن كنيد سبس كبريت روشن را به شعله ى دلخواه نزدیک کنید ث» شير شعله كاز را کمی به داخل فشار دهید ویاد ساعتگر بچرخانید. سپس اجاق را روشن کنید. اگر اجاق روشن نشدیا خاموش شد شیر اجاق گار را ببندید ج» دوباره نراحى ت و ث را انجام دهيد نا اجاق كاز روشن شود. پس از روشن شدن اجاق كار ظرف شير را روی اجاق گاز بگذاریدتا شير به آرامن بجوشد

صفحه 8:
نکات ایمنی برای گرم کردن شیر نیمه تجویزی: 1 .سر رقتن شیر و مانند آن روی اجاق گاز می تواند باعث خاموش شدن شعله گردد. اگر شعله خاموش شد بايد شیر گاز را ببندید و پش از خارج نمودن گاز منتشر شده اجاق گاز را برای روشن کردن آماده کنید. 2.اگر شیر پاستوریزه یا استریلیزه باشد نیازی به گرم کردن ندارد زیرا با گرم کردن برخی از مواد خود را از دست می دهد. ولی افرادی که دوست دارند برای شير رابا دماى کم گرم کنند و اگر ثُ را برای ناشتایی گرم می کنید. پس از جوش آمدن شیر , آن را تا مدت 15 تا 20 توريزه در دسترس ني دمای جوش نگه دارید.

صفحه 9:
سفر ۰ آریایی چیست؟ 0000030 نتاس باهار و شام افزون بر ایمکه سلبقه وهنر شما را نشان می دهد اشتهای خانواده را زیاد وخوراک آماده شده را دلیذیر می کند و خانواده از خوراک و زیبایی سفره لذت می بر ند .

صفحه 10:
:مراحل فراوری ماست خانگی نیمه تجویزی ين كار کی بسرد شود تا به دمای44 الی45درجه سائتی گراد و ار ای وی نود را درون شیر فرو ببرید گرمی ان را حس کنید.بدونٌ انکه انگشت را بسوزانید). 2.ماست را از کنار ظرف, داخل شیر بریزید و شیر را آهسته هم بزنید تا شیر با ماست مخلوط ‎a‏ ‏3.در قابلمه را بكذاريد د روى آن را با حوله يا بتو ببوشانيد. شيرى را كه مايه زده ايد 4 تا 5 ساعت ‎eae‏ 5 ا ] ۳۹

صفحه 11:
میکروب زادایی مواد خوراکی چیست؟ برخی از مواد خوراکی که از بیرون خریداری می شود به دلیل روش نادرست نگهداری یا فرایند آماده سازی,ممکن است آلوده به میکروب باشد و موجب بیماری شود؛ بنابر این باید برای اطمینان از بهداشتی بودن مواد خوراکی,روش های میکروب زدایی در مورد آنها به کار برده شود.

صفحه 12:
چند مثال برای نکات بهداشتی ومیکروب زادایی مواد خوراکی: ‎Ie cat‏ 500 ی ویر باشد پیش از مصرف با اضافه کردن مقداری آب به مدت ۵۱ تا ۵۲ دقیقه ‎ane saree‏ و رای درا کشک باز, میتوانند باعك مسمومیت و مرگ شوند. 00 000 700 111 ابد بيش از نكه دارق در یخجال به روش زیر بتشویید و بستهبندی کنید. سبزی را پاککنید آقسمتهای اضافی, فاسد و زرد سبزی را جدا کنید. ‎Ug ts eer tae a‏ را در عطرف مناسبی بریزید و با آب پر کنید و سبزیها را به تکان دهید . ‎Coe ۱‏ كنيد , داخل آبكش بريزيد و اين کار را دوباره انجام دهبد تا كل و لای شود ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ele ‏پا ار ی رن تم انگل ها باید دوباره سبزی ها را در یک ظرف مناسب پر از آب بگذارید و به ازای ‎Ss wd el gall‏ فطر باب طرفشمی در آن بريزید. سپس با دست به هم بزنید تا تمام

صفحه 13:
‎ee ees‏ ۲ دی وبار راربا یک لبتر آب درون قابلمه بریزید و نزدیک به یک ساعت ‎Gye‏ ‏2 پس از آینکه جو کمی پخت, سیبزمینی, نمک, فلفل؛ زردچوبه و رب گوجه فرنگی را به ‎ol‏ شرا و9 شكلة كم 2 :|3 ساعت بهزيد تا جو لعاب بيندازد . ‏3 در پایان پخت, جعفری خردشده را اضافه کنید و بگذارید سوپ با شعلة کم 01 دقیقه بهزد. ‏0 007 ی کی وروت آن را با جعفری خردشده تزیین کنید. ‏5 دكا ورس بر یر است ند قطره آب لیموی تازه به آن بیفزایید. ‏6 سوب به صورت پیشغذا و گرم خورده می شود و میتواند به همراه نان, خوراک کاملی باشد . ‎ ‎

صفحه 14:
اذا مهمان داری : اب مهمان دارى آراستگر پوشیدن لباس تمیز و اتو شده/ تميزي و خوشبويي دهان/ استفاده از عطر/ تمیز نگه ظاهري داشتن دست ها/ کوتاه نگه داشتن ناخن ها. سلام گفتن کوچك ترها به بزرگ ترها / جواب دادن سلام به گرمي/ پيشي گرفتن در سلام/ سلام گفتن دوحالي که مشفول کار ديگري هستید بی ادبي است / تقدم سلام گفتن با ae مردهاست/ از نظر اسلاموارد شوندهباید سلام کند در هر موقعيت و مقام يا سني كه هست معرفي افراد معرفي كوجك ترها به بزرك ترهاء معرفي افرادي كه سطح علمي و شغلي يايين تري دارند به افراد مافوق و در سطوح مساوي شغلي و علمي معرفي جوانان به مسن ترها آقايان به خانم

صفحه 15:
نگه داری مواد خوراکی: ۶ ۱ اهداف نایم خوراجی افزایش زمان ماندگاری است. روش های بسیار متنوغی برای و را دنا بت کار گرفته می شود .مواد خوراکی به وسيلة حرارت دهی, سرد کردن. خشک نمودن, نمک سود کردن, اسیدی کردن ,جداسازی اکسیژن, كنسرو كردن ‎٠‏ افزودن نگهدارنده های مختلف و غیره نگه داری می شود و اغلب از اين روشها به صورت ترکیبی یکدیگر استفاده می شود.

صفحه 16:
میان وعده چیست؟ برخى افراد بين صبحانه و ناهار يك بار و بين ناهار و شام یک بار دیگر خوراک كمى مى خورند .به اين نوبت هاى خوراكى ميان وعده مى كويند. خشی از انرژی و مواد مورد نیاز بیشتر افراد مانند کودکان و نوجوانان با خوردن دو تا سه ميان وعده برآورده میشود؛ بنابراین گزینش خوراک برای این نوبتها بسیار اهمیت دارد. خوردن میان وعده های کم ارزش نه تنها مواد مورد نیاز بدن را برآورده نمیسازند, بلکه با داشتن رنگ های مصنوعی ,شیرین کنندههای مصنوعی, مواد نگهدارنده شیمیایی, اسانسها و روغنهای زي انآور موجب کم خوری و برخی بیماری ها می شوند .

صفحه 17:
اماي ميان وعده مفيد وغير مفید: ‎ar 7‏ ۳ رنگ مصنوعي روغن مضرد ‎ais‏ رنگ و ویتامین, ‎are‏ داشتن ویتامین و مواد افزودنيهاي خوراكي معدن & | ناسالم | ناسالم سالم | ناسالم ۱ ۱ مواد نگ ه دارنده, مواد | ویتامین و موادمعدني نمك و جربي- زياد روفن ‏رنگ مصنوعي ‎ ‎ ‎ ‎ ‎ ‎

صفحه 18:
مراحل تهیه ی ذرت بو داده «نیمه تجویری» 0 دب عرص 001 تا 051 گرم نمک به مقدار لازم. روغن مایع یک قاشق غذاخوری, قابلمه متوسط روش‌کار: ار ان کار و کف آن را با ‎eile obey‏ چرب کنید 7 1 17 )دس كس اس کار باید کمی زیاد باشد( تا قابلمه کمی داغ شود 3 2۱۱۱ و ور اسك درب بو داده را کم نمک تهیه کنید. 4- یک لایه ذرت, کف قابلمه تعد 10-5 121 0 دفينه روى شعله نه داويد. با باز شدن ذرتها صداق برخورد ذرت بازشده به قابلمه شنيده ميشود. هنكامى كه صداى برخورد ذرت ها قطع شد .يعنى تمام ذرت ها بازشده است, در قابلمه را تربار ددرت ها راد 5 ظرف ذيكر بريزيد تا ذرتهاى بازشده نسوزند .

صفحه 19:
مراحل تهیه ی خیار شور«نیمه تجویری» موادووسایل‌موردنیاز:ساقهٌ خشک شده شوید, گلپر, سیر, فلفل سیاه و قرمز, خیار قلمی ,نمک؛ برك موء سبزى ترخون, ترازو, ظرف جوشاندن آب نمک, سبد, چاقو روش‌کار لأخيارها را با آب سرد بشویید و خشک کنید اخیار مورد استفاده باید کاملاً سبز, قلمی و بدون لک باشد. درصورتیکه از خیار سالادی استفاده می کنید, به منظور ایجاد سوراخهای ریز در پوست خیار و نفوذ آب نمک, باید آنها را سوراخ کنید. لأخيار و مخلوط افزودنیها را که آماده کردهاید, لايه به لايه در ظرف بريزيد. لأمتناسب با اندازة خیار آمادهشده )به اندازه ای که ظروف تهيهُ خيارشور را ير كند( آب را بجوشانيد و براى هر ليتر آب جوشيده 07 گرم نمک و 08 سیسی )5 قاشق سوپ خورى( سركه بريزيد )اكر نمى زياد بريزيد خيارشور جروكيده و توخالى ميشوداكر مقدار نمك كم باشد خيارشور ليز و نرم مى شود. 17 ۲ نی اضافه کتید تا ظرق پر از آب‌نمک‌شود. تابرای خروج هوا ظرف را 42 ساعت در دمای اتاق نگه دارید. پس از آن, ظرف را با آب نمک پر کنید . در طرق را نه كونة آى سد يد ذا هوا وارد ظرف تشود

صفحه 20:
بر خی محصولات کشاورزی وفرآوری آن ها: ميوه هاي هسته دار خرما انگور, سرکه, آب غوره و رب غوره روعن زیتون, کنسرو زیتون مرباء کمپوت مارمالاده مبوه حشك شده, لواشك, رب شیره خرماء سرکه خرماء ترشي خرماء مرباي خرماء خرما خشك

صفحه 21:
برچسب گذاری حنست ؟ 0 003000035 روف هر بستء ار فراورده که به بازار عرضه ميشود باید نام و نشانی واحد تولیدی, شمارة مجوز, نام تجاری ,تاریخ تولید و انقضاء سری ساخت و شرایط نگه وا 0 01 لكل روبه رو دستگاه برچسب زنی حبوبات است

صفحه 22:
بسته بندی ثانویه چیست؟ بسته‌بندی تأنویه؛ پس از بسته بندی اولیه, برای حمل ونقل حبوبات بسته بندی شده, بسته ها کی کار ادن یاون بشتم بندیشده و سپس به انبار محضول برده شود.

صفحه 23:
بازاریابی و فروش چیست؟ کارا وروی اراربانی شامل شناسایی مصرفکنندگان, شتاساندن محضول خود به دگران فرش محضمل و رضایت مشتری است.

صفحه 24:
بسته بندی چیست؟ ‎aan 00‏ راد <وراکی یک روش نگه داری است. بسته بندی نادرست موجب ‎١00000‏ ناس فى لبود که برای تولید صرف شده است. به ظطور کلی. بستهبندی دارای دو نقش اساسی است: ‏"* حفاظت از غذا در مدت زمان ماندگاری آن ‏تبلیغ فراورده های تولیدشده برای فروش بیشتر ‎

صفحه 25:
مراحل تهیه ی شیرینی پنجره ای«نیمه تجویری» 1 نشاسته و گلاب را داخل ظرف بریزید و آن ها را هم بزنید تا نشاسته به صورت خمیر درآید . 2 تخم مرغها و وانيل را به آن اضافه كنيد و با همزن آن را هم بزنید . 3 آرد را به آن اضافه کنید و دوباره آن را هم بزنید . 4 مخلوط را از صافی رد کنید تا یکنواخت شود. 5 روغن را در ظرف مناسبی داغ کنید و قالب را در روغن قرار دهید ) قالب نه زیاد داغ باشد و نه زیاد سرد.( 6 پس از آنکه قالب داغ شد, آن را تا یه در مایه فرو ببرید. به اندازه ای که مایه تا سر قالب برسد و روی قالب را نگیرد. 7 سپس قالب را در روغن داغ فرو ببرید و آن را تکان دهید تا مایهآزاد شود. حرارت را ملایم کنید .یک طرف نان که كمى برشته شد آن را بركردانيد تا طرف ديكر نيز برشته شود. بعد از اينكه رنكش يك مقدار طلایی شد از روغن در آورید. 8 شیرینی ها را در صافی یا روی دستمال قرار دهید تا خنک شوند و روغن اضافی آن گرفته شود اشیرینی های آماده شده را روی هم قرار ندهید چون ‎mas‏ می شود.[ 9 در پایان پودر قند را روی شیرینی های سرد شده الک کنید. 0. یک کاغذ روغنی داخل جعبه شیریتی قرار داده و شیرینی ها را داخل آن بچینید.

صفحه 26:
اد خوراکی: خی مشا ط به مو برخی مشاغل مریو

صفحه 27:
پایان

39,000 تومان