کسب و کار

دستورعمل های واحدهای سیار و ثابت عرضه مواد غذایی

dastoralamat_kiosk_sabet_mavde_ghazayi

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “دستورعمل های واحدهای سیار و ثابت عرضه مواد غذایی”

دستورعمل های واحدهای سیار و ثابت عرضه مواد غذایی

اسلاید 1: 1

اسلاید 2: مركز سلامت محيط و كار2دستورعمل های واحدهای سیار و ثابت عرضه مواد غذایی19 اردیبهشت 1394وزرات بهداشت درمان و آموزش پزشكيمعاونت بهداشتمركز سلامت محيط و كار

اسلاید 3: در راستای اجرای مواد 44،43و45 آیین نامه اجرایی ماده 13 قانون اصلاح قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دستورعمل اجرایی صدور گواهی صلاحیت و پروانه بهداشتی کیوسک های ثابت و سیارعرضه مواد توسط مرکز سلامت محیط و کار تدوین و برای اجرا به معاونت های بهداشتی کشور ابلاغ گردید.مركز سلامت محيط و كار3دستورعمل های واحدهای سیار و ثابت عرضه مواد غذاییمركز سلامت محيط و كار

اسلاید 4: مجموعه وسایل و تجهیزات لازم برای ارایه خدمات عرضه مواد غذایی یا نوشیدنی است که در یک مکان مشخص نصب شده کیوسک ثابت نامیده می شود.مركز سلامت محيط و كار4دستورعمل های واحدهای سیار و ثابت عرضه مواد غذاییمركز سلامت محيط و كار

اسلاید 5: تاييديه از شهرداري محل، پليس راهنمايي و رانندگي در موارد در خواست هاي شخصيارائه تعهد نامه محضري مبني برعدم عرضه، نگهداري واستعمال مواد دخاني وپذیرش مسئولیت عواقب ناشی از آن مركز سلامت محيط و كار5دستورعمل های واحدهای سیار و ثابت عرضه مواد غذاییمركز سلامت محيط و كار

اسلاید 6: منبع تامین آب آشامیدنی کیوسک ثابت وسیار باید متصل به شبکه آب شهری باشد در غیر اینصورت باید مجهز به مخزن آب آشامیدنی تحت فشار باشد. مخزن آب آشامیدنی باید حداقل گنجایش 36 لیترآب را داشته باشد، شیلنگ پر کننده و اتصالات آن باید از مواد با درجه مواد غذایی ساخته شده و برای پر کردن آسان، تمیز کردن و گندردایی طراحی شده باشد.مركز سلامت محيط و كار6دستورعمل های واحدهای سیار و ثابت عرضه مواد غذاییمركز سلامت محيط و كار

اسلاید 7: سیستم دفع فاضلاب کیوسک ثابت وسیار باید متصل به شبکه دفع فاضلاب شهری باشد در غیر اینصورت باید مجهز به مخزن دفع فاضلاب باشد. مخزن فاضلاب با گنجایش حداقل 45 لیتر باشد و برای تخلیه آسان، تمیز کردن و گندزدایی طراحی شده باشد. گنجایش مخزن ذخیره فاضلاب در هر حال نباید کمتر از 1/25 برابر گنجایش مخزن ذخیره آب باشد.مركز سلامت محيط و كار7دستورعمل های واحدهای سیار و ثابت عرضه مواد غذاییمركز سلامت محيط و كار

اسلاید 8: مالک، مدیر یا متصدی کیوسک ثابت باید فقط مواد غذایی بالقوه غیر خطرناک را عرضه نماید و عرضه مواد غذایی بالقوه خطرناک به طور کلی ممنوع استمواد غذایی بالقوه خطرناک:مواد غذایی که برای حفظ ایمنی و جلوگیری از رشد میکروارگانیسم ها و تولید سم ناشی از آن ها نیاز به کنترل زمان و دما دارند. این مواد مشتمل است بر موادی که در تمام و یا بخشی ازآن شیر یا محصولات لبنی، تخم مرغ، گوشت، مرغ، ماهی، و یا هر یک از مواد تشکیل دهنده دیگر که قادر به حمایت از رشد میکروارگانیسم های بیماری زا و یا مولد سم باشند وجود دارد. غذاهایی که pH آن 6/4 یا پایین تر ودارای فعالیت آب 85/0 یا کمتر هستند مشمول این دسته از مواد غذایی نمی شوند.مركز سلامت محيط و كار8دستورعمل های واحدهای سیار و ثابت عرضه مواد غذاییمركز سلامت محيط و كار

اسلاید 9: ممنوعیت عرضه این نوع مواد غذایی شامل آن هایی که با بسته بندی مورد تایید سازمان غذا و دارو، با رعایت کامل توصیه ها و دستور عمل های مندرج بر روی بسته بندی ها، عرضه می شود نمی گردد.فروش لبو، باقلا، شلغم، انواع ذرت، سيب زميني آب پز، منوط به رعايت ضوابط مرتبط با بهداشت مواد غذايي و عدم استفاده ازا فزودني هاي غير مجاز می باشد.مركز سلامت محيط و كار9دستورعمل های واحدهای سیار و ثابت عرضه مواد غذاییمركز سلامت محيط و كار

اسلاید 10: بازرسي بهداشتي از کیوسک ثابت حداقل هر سه ماه يكبار انجام مي گردد. ولی در صورت وجود گزارش مبنی بر تخلف، اپیدمی بیماری های منتقله از مواد غذایی، وجود نقص بحرانی یا نظر کارشناس بهداشت محیط تعداد دفعات بازدید افزایش می یابد. مركز سلامت محيط و كار10دستورعمل های واحدهای سیار و ثابت عرضه مواد غذاییمركز سلامت محيط و كار

اسلاید 11: مجموعه وسایل و تجهیزات لازم برای ارایه خدمات عرضه مواد غذایی که بر روی خودرو نصب شده و به آسانی قابل جابجایی است و در این دستور عمل به اختصار واحد سیار نامیده می شود.مركز سلامت محيط و كار11دستورعمل های واحدهای سیار و ثابت عرضه مواد غذاییمركز سلامت محيط و كار

اسلاید 12: ارائه تعهد نامه محضري واحد پشتیبان مبنی بر پشتیبانی از واحد یا واحد های سیارتوسط مالک، مدیر یا متصدی. ارائه تعهد نامه محضری مالک، مدیر یا متصدی واحد سیار مبنی بر دسترسی به واحد پشتیبان مركز سلامت محيط و كار12دستورعمل های واحدهای سیار و ثابت عرضه مواد غذاییمركز سلامت محيط و كار

اسلاید 13: واحد پشتیبان: محلي است كه اجازه بهره برداری از آن حداقل به مدت یک سال به موجب قوانین و مقررات کشور به مالک، مدیر یا متصدی واحد سیار واگذار شده باشد و وظیفه آن پشتیبانی از واحد یا واحدهای سیار بوده و داراي تسهيلات زير باشد:اتصال به شبکه آبرساني مورد تاييد وزارتاتصال به سیستم دفع فاضلاب مورد تایید وزارتسردخانه یا یخچال و فریزر با ظرفیت و ویژگی های مناسب ومتناسب با حجم فعاليتانبار با ظرفیت و ویژگی های مناسب ومتناسب با حجم فعاليتاتصال به شبکه برق سراسری و داشتن برق اضطراريمركز سلامت محيط و كار13دستورعمل های واحدهای سیار و ثابت عرضه مواد غذاییمركز سلامت محيط و كار

اسلاید 14: تاييديه از شهرداري محل، پليس راهنمايي و رانندگي در موارد در خواست هاي شخصيارائه تعهد نامه محضري مبني برعدم عرضه، نگهداري واستعمال مواد دخاني وپذیرش مسئولیت عواقب ناشی از آن مركز سلامت محيط و كار14دستورعمل های واحدهای سیار و ثابت عرضه مواد غذاییمركز سلامت محيط و كار

اسلاید 15: صدور پروانه بهداشتي برای مدت يك سال توسط معاونت بهداشتي دانشگاهصدور صلاحيت بهداشتي توسط مركز بهداشت شهرستان يا منطقهمركز سلامت محيط و كار15دستورعمل های واحدهای سیار و ثابت عرضه مواد غذاییمركز سلامت محيط و كار

اسلاید 16: مالک، مدیر یا متصدی واحد سیار باید فقط مواد غذایی بالقوه غیر خطرناک را عرضه نماید و عرضه مواد غذایی بالقوه خطرناک به کلی ممنوع است. ممنوعیت عرضه این نوع مواد غذایی شامل آن هایی که با بسته بندی مورد تایید سازمان غذا و دارو، با رعایت کامل توصیه ها و دستور عمل های مندرج بر روی بسته بندی ها، عرضه می شود نمی گردد.مركز سلامت محيط و كار16دستورعمل های واحدهای سیار و ثابت عرضه مواد غذاییمركز سلامت محيط و كار

اسلاید 17: بازرسی بهداشتي از واحد سيار به صورت ماهانه انجام مي شودمالک، مدیر یا متصدی واحد سیار باید درزمان تعیین شده که توسط وزارت اعلام می گردد با واحد سیار خود در محل بازرسی حاضر شود. نسخه ای ازكارت كنترل و بازرسي در اختیار واحد سیار قرار می گیرد.مالک، مدیر یا متصدی واحد سیار موظف است تا قبل از انقضاء مدت اعتباريك ماهه بازرسی با مراجعه به محل های تعیین شده تحت بازرسی مجدد قرار گيرد.مركز سلامت محيط و كار17دستورعمل های واحدهای سیار و ثابت عرضه مواد غذاییمركز سلامت محيط و كار

اسلاید 18: ادامه فعاليت واحد سيار منوط به ارائه نتيجه بازرسي ماهانه و پروانه بهداشتي خواهد بود.وزارت مي تواند علاوه بر بازديدهاي ماهانه از واحد سيار وپشتيبان در هر زمان بازرسي نمايد.مركز سلامت محيط و كار18دستورعمل های واحدهای سیار و ثابت عرضه مواد غذاییمركز سلامت محيط و كار

اسلاید 19: با تشكر از توجه شما19

20,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید