سایرتحقیق و پژوهش

دستگاه شنوایی

تعداد اسلایدهای پاورپوینت: 20 اسلاید

moeinalizadeh6974

صفحه 1:
سس

صفحه 2:

صفحه 3:
ساختمان گوش از سه بخش است تشکیل شده عمج ‎LS Cxteredl‏ خارجي ‎Oil: cor‏ گوش مياني عمج سس __ گرش داخلي

صفحه 4:

صفحه 5:
۲859000 گوش خارجي دو قسمت دا رد ۶ لالة گوش ای مجرای خارجی ‎Cxteroa Proustic Drctsui ss‏

صفحه 6:
: ‏لاله گوش‎ Burtc: ‏لاله گوش داراي يك اسکلت غضروفي ليفي است و کار آن جمع نمودن امواج‎ ‏صوتي است . در حيواناتي که لالة گوش وسيعتري دارند امواج بيشتري‎ ‎Gail‏ مي شود . لالة گوش داراي يك سطح داخلي و يك سطح خارجي است روي اسکلت آن را پوست پوشانده که سخت به اسکلت اتصال یافته و خيلي نازك است به دليل اينكه جائي براي باز شدن يوست وجود ندارد آبسه هاي اين ناحيه دردناك است جون يوست آن به ويزه در جلو سخت به بافت زير جسبيده است و قابل جدا شدن نيست . ‏قسمت يائين لاله كوش كه نرمه يا ى#حادرا است اسكلت غضروفي ندارد . شروع قسمتي از لالة گوش كه از بالا شروع مي شود و بيج مي خورد و به يائين ادامهيافته تا اينكه به نرمه مي رسد ««اجرا! يا ماربيج كوش ناميده مي شود . ‎Wel‏ بعبارتدیگر کنارة غضروفلاله گوشي است که رویٍآن‌را پوست پوشانده و محیط لالة گوش را در بر گرفته است

صفحه 7:
Seaphoid fossa “Lobule

صفحه 8:
دا را ی شروع آن از سوراخ خارجي گوش وانتهاي آن به پردة صماخ مي رسد این مجراء گوش خارجي (گوش لاله ) را به گوش مياني وصل مي کند . سوراخ گوش خارجي در جلو با مفصل گيجگاهي فكي» از پائین وجلوباغده پاروتید» از بالا با کاسه سر و ازعقب با زائده ماستوئید مجاورت دارد. پرده صماخ به طور مایل قرار مي گیرد و انتهاي فوقاني آن به جلو و انتهاي تحتاني به آن عقب تمایل دارد . ‎GE‏ خارجي مجراي گوش خارجي غضروفي و دو ثلث داخلي آن استخواني است. پوست لاله گوش امتداد پوست صورت است و تا مجراي گوش خارجي نیز ادامه مي يابد» در این قسمت داراي غدد مخصوصي است این غدد مایع چسبناکی ترشح میکند که موجب جذب گرد و خاک وحشرات ميشود.

صفحه 9:
گوش‌میانی]0۱6 ۶3۲ ۱00۱6 از سه قسمت تشکیل شده است : ارو(" ممرول) صندوق صماخ ‎Pube‏ مرجوی() لولة شنوايي (شیپور لستاش) مصلنمبوی() دللای() سلولهای پستاني قسمت اصلي گوش مياني را مي صندوق صماخ گویند که حفرة بسیار كوچكي است . جدار داخلي و خارجي آن خيلي به هم نزدیکند این صندوق بوسیله مخاط پوشیده میشود و داراي استخوانچه‌هايي مي باشد صندوق‌صماخ داراي دیواره هاي خارجي» قدامي؛ داخلي» خلفي» فوقاني و تحتاني است .

صفحه 10:
10 گوش میانی امواج را تقویت میکند وارتعاشات هوا را که از كوش خارجی به پرده صماخ میرسد بوسیله چهار استخوان که یکی پس از دیگری بهم مفصل شده به گوش داخلی منتقل میگردد. این چهار استخوان بر حسب شکلی که دارند شامل چکشی © سندانی » عدسی ورکابی است. وظيفه انها كم کردن دامنه ارتعاشات ودر نتیجه افزایش تغییرات فشار است.

صفحه 11:
استخوان چكشي عسحاب(): استخوان چكشي از بقیه بزرگتر است و شامل سرو گردن و دسته است. به علاوه داراي دو زائده است که يكي قدامي با طول بیشتر و خارجي با طول کمتر مي باشد اين زوائد محل اتصال چین هاي چكشي قدامي و خلفي است. استخوان سنداني عیحح1 : قسمت اعظم آن در بن بست فوق صماخي است داراي يك قسمت بنام بدنه که داراي سطح مفصلي و دو زائده دراز و کوتاه است. در قسمت انتهاي زانده دراز که موازي دستة چكشي است زائده عدسي شكلي سرا ععسسم)) است که با سراستخوان ركابي مفصل ميشود. استخوان ركابي م69 : این استخوان داراي يك قسمت کوچك به نام سر و يك گردن است که محل اتصال وتر عضله ركابي است. يك بازوي قدامي و يك بازوي خلفي دارد .طریق بازوها ازصفحه استخواني اي قاعده بنام ((عهام بس۳) به هم وصل مي شوند قسمت قاعده دهلیزی سوراخ را می‌بندد.در استخوانچه ها با هم مفاصل سینویال را مي سازند که حرکت آنها اهمیت دارند .

صفحه 12:
صندوق صماخ ۱۷۵۲۱۵۲۵۱6 ۲۷۲۳۱۵۵۲۱۱6 پرده صماخ داراي ضخامتي حدود يك دهم میلیمتر مي باشد. به سطح داخلي آن دسته استخوان چكشي متصل مي شود که باعث به داخل کشیده شدن پرده مي‌شود پردة صماخ به داخل تحدب و به خارج تعقر مي یابد و مرکزین ناحیه مقعر را ‎au § Owbo GL‏ پرده صماخ غشایی است که بوسیله اصوات با فرکانسهای مختلف مرتعش میشود

صفحه 13:
— sa ۱۱۱6۲ ۶۵۲ ‏گوش داخلي‎ : ‏از دو قسمت تشکیل شده‎ ‏دالان استخواني یا لابیرنت استخواني‎ ‏دالان غشائي پا لابیرنت غشائي‎ ‏لابیرنت استخواني از مايعي بنام پري لنف (((م,اسسم مي شود که از‎ ‏نظر ترکیب يوني» شبیه به مایع خارج سلولي مي باشد» ولي نسبت‎ ‏به آن يروتئين كمتري دارد . لابیرنت غشايي حاوي آند ولنف‎ (طاممراملجج) مي باشد که مشخصه این مایع» سدیم پایین و پتاسیم بالاي آن است .است غلظت پروتنین نیز در مایع آندولنف پایین

صفحه 14:
7 لابیرنت ‎Labprictk‏ استخواني سه قسمت است : الف : ‎Cores Oosews‏ حلزون استخواني ‎Jplea Orstbukin Osseus 1G‏ استخواني جح ! ‎Cucdes Gewicirnuares Oxsei‏ مجاري نیمدایره ای

صفحه 15:
15

صفحه 16:
پنجره بیضصی استخوان چکشی به پرده صماخ و استخوان رکابی به پنجره بیضی ختم میشودهکه سطح آن 6۶ برابر از پرده صماخ کوچکتر است لذا فشار در پنجره بیضی 6۴ مرتبه زياد ميشود. این بهترین وسیله ایست که میتوان انرژی ارتعاشی يك محیط با وزن مخصوص کم را به محیطی با وزن مخصوص زیاد منتقل نمود.

صفحه 17:
پنجره گرد #در گوش میانی پنجره دیگری موجود است که به پنجره گرد موسوم است. پنجره بیضی حدفاصل بین گوش داخلی ومیانی است. #پنجره بیضی ارتعاشاتی را که به پرده صماخ می رسد از طریق استخوانهای گوش میانی به گوش داخلی منتقل میکند وپنجره گرد سبب میشود مایع گوش داخلی که در محیط غیر قابل ارتعاش قرار دارد بتواند مرتعش شود.

صفحه 18:
#حفره ای پیچیده به شکل حلزون در زیر مجاری نیم حلقوی قرار گرفته که حلزون است و بوسیله دریچه بیضی به گوش میانی مربوط میشود. #7حلزون از مایعی پر شده و بوسیله دو پنجره بوسیله غشای مسدود به صندوق تمپان ارتباط دارد.یکی پنجره بیضی که ارتعاشات را دریافت میکند ودیگری پنجره گرد بوده و عمل آن اینست که به مایعی که در حلزون قرار دارد »امکان ارتعاش میدهد.

صفحه 19:
‎a -‏ ۳ عروق گوش ‏© كوش خارجي از شريانهاي كوش خلفي و گيجگاهي سطحي خون مىكيرد . كوش مياني از شريان استايلوماستوئيد(شاخة شريان خلفيكوشي) و آنتريور تيميانيك(ازوماكزيلار) خون مي كيرد . كوش داخلي از شريان لابيرنتي شاخة شريان قاعده اي تغذيه خوني مي شود . ‏۶ ویدرها همنام با شریانها هستند.

صفحه 20:
#ووب رسب سس ر اعصاب گوش پوست خارجي گوش خارجي توسط اعصاب گوشي اوریکول گيجگاهي و امه صعب» و سطح داخلي آن توسط اعصاب اوریکوتمپورال طسب داجس » وپشت سری کوچک تأمین حسي مي شود . اريشة اوریکول از عصب واگوس حس مي گیرد . عضلات اوریکول نیز از عصب فاسیال عصب مي گیرند . مجراي گوش خارجي نیزاز اعصاب حسی گیجگاهی و واگوس تأمین حس ميشود. . گوش مياني از طریق شاخه تیمپانیکوس عصب زوج نهم مغزي حس مي گیرد . عصب زوج هشتم که داراي الباف حسي است از حلزون( بخش شتواني )و مجاري نیمه دایره و اوریکول و ساکول (بخش تعادلي )منشاء مي گیرد.اين عصب از طریق مجرا و سوراخ گوش داخلي وارد جمجمه مي شود.

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
10,000 تومان