صفحه 1:

صفحه 2:

صفحه 3:
آرام باش » توكل كن » تفكر كن » سيس آستين ها را بالا يزن » آنگاه دستان خداوند را می بینی که زودتر از تو دست به کار شده است = مولا علی (ع)

صفحه 4:
گزارشی | بررسی امکان فروش انرزى توليدى سلول خورشيدى پرداخت هزین برق ( انرزى ) به شركت توزيع با دربافت هزین انشعاب از شركت مذكور بررسى امكان صرفه جويى با اعمال نظارت بر مصرف داخلی شرکت تحليل ميزان اثربخشى استفاده از سرویس ویدیو کنفرانس در كاهش سرانه ماموربتهاى شركت مسئول اجرا مدیر محترم دفتر خدمات مشترکین ادر آمد معاونت محترم مالی و آقاى مهندس غلامى مدير محترم دفتر فناورى

صفحه 5:
1 ۲ هشدار نسبت به احتمال انحراف

صفحه 6:
با بررسی شرلیط اقتصاد ایران‌پس از لغو تحریم‌ها؛ نسبشبه احتمال انحراف از مسیر اصلی اصلاحات اقتصادی باید بار بود. با لفو تحريمها نبليد صرفا به در مدهاى حاصل از فروش نفت و آزادسازى منابع بلوكه شده در خارج از كشور تكيه شود, اصلاحات اقتصادى بليد در صدر سياستهاى ديلت قرار كيرد؛ در غير مين صورت توسعه اقتصادى كشورسيا ممكن نخولهد بوسیا لكر رشدى صورت كبرده كوتاءمدت است. درولقع نبليد تصور شود كبا لفو تحريمهاء اقتصاد ايران فبز خوسبه خوهبا نظام جديد تطبيق داده مىشود. سه علمل مهم در اقتصادابران برای رسیدن به كارآبى بيشتر «قبعت نفت» «اصلاحات اقتصادى» و «كسترش سرمايه كذارى در بخشهاى صنعتى و خدماتى» استة اقتصاد ايران بليد خود ربا درآمدهای ‎oi‏ پاین تطبیق دهد. لین لعر نها زملنیامکانپیر است که به سرمای کذاری در صادرات غيرنفتى روى آوريم. در نظر كرفتن عواطى از قبيل «استفاده كارآ از یروی جوان كشور»؛ «جلب سرمايه ذارى خارجى» «كسترش فعاليت بخش خصوصى» «استفاده از تكنولوزى روز" «نزديكتر كردن اقتصاد سياسى كشورسبه واقعیت‌های اقتصاد ابران؛ را از راههای رسیدن‌به رشد و توسعه بلندمدت اقتصادى

صفحه 7:
سه عامل مهم در اقتصاه ایران همانطوريكه عنوان شد: سه علعل مهم در اقتصادایران برای رسیدن‌به کار یی بیشتر «قبعت نفت»» «اصلاحات اقتصادی» و «کسترش سرمایه گذاری در بخش‌های صنعتی و خدمانی» است .با اينكه در حال حاضر قاثبر و اهميت نفت در اقتصاد ابران نسبت سبه كذشته كعتر شده لما هنوز نوسانات قيمت نفت تاثير عمدداى را بر اقنصاد ايران می‌گذارد. لین تثبرهم از طیبق صادرات نف خام و هم از طريق اقلام وابسته به نفت از جمله محصولات بتروشيمى بر اقتصاد ايران تاثيركذار ااست. تحريبها اقتصاد إبران رلجه سمتى سوق داده که عملا کار آیی خود را از دست داده الست. بر لین اساس, زملنی که تحریمها برداشته میشوند, قتصاد کشورنبزبه ندیچ نبزبه تسیل و اصلاح دارشنا بتولذد موفتيقر و كاركتر عمل كند. زمينههاى بسبارى براى سرمايه كذارى در ابران وجود داشته لعبه نیعی در آنهاسرمایهکذاری صورت نکرفته است؛ عدم سرمايهكذارى ها در ابران؛ بدواسطه تحريبها و سباستهاى اقتصادى بوده .كمبه جاى اينكه منليع اقتصادى ليه سمت سرمايه كذارى سوق دهد به سمت مصرف برده است؛ سیاست‌هایی که هنوز هم در برخی موارد ادامه دارد. تحریم ايران اه تا

صفحه 8:
آثر تحریم‌ها بر سرمایه گذاری و تولید آمارها در سفتا جهار سال اخير نشان.مى دهد: بعد از انکهتحریمهای جدید بر قتصادابران اعمال شدء تلد ناخللص داخلی حدود۳ تا ۶ درصد كلهش يلفت؛ مبزان سرمايه كذارى نيزهم در بخش دولتى وحم در بخش خصوصى به ميزانى قابل ملاحظهتر و حدود ۱۲ الی ۱۵ درصد. لفت داشت؛ لما در همین دوره مصرف تنهلیک للی ۵/ ۲ درصد کلهش بیدا کرد. لین آمارها يبان.مى كندئكه تحرييها بيش از آتكه بر سطح مصرف تاثبركذار باشد اثر خود را بر ولد و سرماهکذاری داشتهاست. لین اهر نیز خود موجبات مسائل مختلفی را برای ابرن‌به وجود می‌آورد. از لین رو الكر تتولنيم سرمايه كذارى قابل ملاحظداى در بخش هاى صنعنى و خدطتى انجام دهيم» خوسبه خود ايران.كن ظرفيت توليد را نخواهد داشت که بتولذسيس از تحريمها از منافعى كه مىتولند تجارت و معاملات داشته بائئد بهردمند شودسبا نبود ظرفيت توليد حتى لكر زمينه مناسب براى صادرات هم وجود داشته. باشد؛ باز توسعه صادرات غبرنفتیابران غبرمعکن خواهد بود. لین در حللی است.که صادرات غیرنفتی و توسعهقن یکی از عوامل سازنده افتصاد ابران در آینده است. ابران براى توسعه صادرات غيرنفتى خوهبا رقيبهاى زبادى روبدرو لست. در حال حاضر كشورهاى جين» هندء آسیای ‎gc‏ ‏كشورهاى آمريكاى لاتين و حتى كشورهاى آفريقليى در صادرات جزو كشورهاى مطرح در دیا هستند و اران برای توسعه صادرات غيرنفتى؛ بليسبا لبن كشورحالبه رقلبت ببردازدسبه دليل آنكه اقتصاد ابران در دوران تحريبها كارآنبى لازم را نداشته و در اين دوران تعادل خود را از دست داده؛ لكر تتوانيبا اصلاج سياستها اقتصاد را كار تقر كنيم؛ امكان بهرومند شدن از شرايطى كه براى اقتصادابران در دوران بساتحريم بدوجود مى يد نبز وجود فخواهد داشت.

صفحه 9:
تکیه اقتصاد بر صادرات صادرات قیر غیرنفتی 9 ۰ در اقتصاد ابران این موضوع بلید در نظر گرفته شود که قیعت نفت در آینده ممکن است در حدود ۴۵ نا ۵۰ دلار هم باقی بملند و لین نرخ قلبل پیش‌بینی نیست. از لین رو نمی‌توانیمانظار داشته باشیم کب یفع تحریم‌ها در آعد نفتی ایران به دوران پیش از تحريمها بركردد؛ حتى اكر صادرات غيرنفتى ابران نيز افزايش يابدء همچنان در آمدهای نفتى ايران به آن میزلنی نخواهد بود که ایران‌به تن تکیه کند. قتصادایران بلید خود رابا در آمدهای تفتی پایین تطبیق دهد و این موضوع تنه زمنی امکانپنیر است کمبه سرمایه‌گذاری در صادرات غیرنفتی روی آوریم. منظور از صادرات حتی صادرات محصولات پتروشیی نیز نیست زیراآن همبه نیعی,به نفت مربوط می‌شود. منظور صادرانی است که از بخش خصوصی زاییده می‌شود.

صفحه 10:
در لين راستلبه سرمابه كذارى در صنعت كردشكرى در خيلى از تقاط کشور که منليع طبيعى و تاريشى عمدداى وجود دارد بايد هتلدارى در آن مناطق كسترش يابد و سياستها در ابن زمينه اصلاج شود زيرا ايران در ابن زمينه منابع عمدداى داردكه مى تواتد بخش مهمی از در آمد غود را دكين زمينه بددست آورد. البنه در نهليت صنابع داخلى كشور فيز بليد كسترض بلبد؛ اصلاحاتى در كين زمينه صورت كيرد و تسهلات مالى به ابن صنايع اعطا شود تا صادرات غبرنقتى بخش خصوصى افزايش بابد. با در نظر كرفتن همه موارد مذكوره در حال حاضر مساله عمده ابن است كه جكونه إين سباستهاى مختلف را با توجه به شرابط نامناسبى كه ايران در آن قرار دارد به كار بكيريم. خطرىكه ايران در حال حاضر با آن روبهرو است ابن مى باشدكهابا لفو تحريبها و آزاد سازى متلبع بلوكه شده ابران در خارج از كشور كه رفيس.كل بلقك مركزى ايران فيز لين منلبع را حدود 14 مبليارد دلار عنوان كرده لست» امكان افزليش نقدبتكى در كشور وجود دارد. بر ابن اساس؛ لكر لين منلبعيبه تدرب تبزسبه اقتصاد كشور تزييق شود» نلیسبه کونه‌ایباشدکه موجمبهعب انداتن اصلاحات اساسی اقتمادی كشور شود و بدواسطه لين متلبع مشكلات اقتصادى كشور بوشانده شود. در ولقع بليد اقداملقى اتخاذ شود كه اصلاحات اقتصادى در صدر سباستهاى دولت قرار كيرد وابن كونه نبنداريم كه جون تحريبها بردانته مى شود اقتصاد ابران نبز به خودى خود, با نظام جديد تطبيق داده می‌شود.

صفحه 11:
معقوليقر شدن قيعت بنؤين در ايران نسيتمبه ساير كشورها در راستاى لفت جهلفى قيعت تفته لين لمرسبه دلبل سياستهابى .كه دولت اتف كرده نبوده الست بلكه تنها بدواسطه تغيير شرايط خارجى است. حال لكرسما سياستهاى مربوطبه بارلئه قيمت ففت را اصلاح تكنيم و شراط خارجی دوبارمبه گذشته برگردد و قبمت نفت افزلیش بلید؛بازملنند گذشته سویسیدی که دیلت‌به بغنی خصوصی می‌دهد و مشکلات این بخش افزايش خولهد بافت. از اينرو بهنظرمی‌رسد نبید کشایش‌ها در زمینه در آمد رزی و آزا شدن ماع بلکه شده این در خارج از كشورء شرابطى را إبجاد كند كه اصلاحات اساسى اقتصاد كشور به عقب بيفتد. اميد مى رودة اقتصاد ايران در سالهاى آبنده كسترش بابد؛ زيرا فعالان بخش خصوصى زيادى هستندكه منتظرند قا تحريمها برداشته شود و سرمای گذاری در كشور انجام دهند. مشكل ابنجا است كه لكر اصلاحات اقتصادى را انجام ندهيم لين توسعه اقتصادى ايران و رشد آن كوتادمدت خواهد بوده در صورتى بكه ايران بليد براى ‎٠١‏ سال آينده رشدى حدود تا ۸ درصد ی را یقم بزن. جمیت ابران» جمیتی بسبار جوان استه لكر ما بتوانيم ابن جمعيت جوان را به كار بيندازيم؛ سرمايه كذارى خارجى را جلب كنيمء بخش خصوصى را سترش دهيم. اصلاحات اقتصادى اساسى را انجام دهيم از تكنولوى جديد استفاده كنيم و اقتصاد سياسى كشور را نيز به واقعيتهاى اقتصادى كشور نزديك كنبم» در آن زمان مىتوانيم رشد و توسعه بلندمدت را در اقتصاد ايران رقم يزنيم.

صفحه 12:
1 ۱۳ 1 1 1 1 1 تشریح مبانی تئوریک بسته رونق 1 ۱ ۱ 1 1 ۱ 1 ۱ 1 i 1 ۱ ۱ 1 1 ۱ سس سس سس سس سدسم 1 1 i ١ ۱ ۱

صفحه 13:
«تتكناى مالى» و «كمبود تفاضاء دو جالش كنونى اقتصاد مطرح و تاكيد مى شود:تحريك تفاضا برطرف شد ما سونو اقتصاد به حل مشكل دوم كره خورده و لاجرم بدون حل ربشهاى مشكل تنكناى مالى نه مشكل ركود قابل حل اسست و فه تورم تك رقمى دستبافتنى. » طراحى و اجراى سباستهاى كوتاءمدت» و «سياست تسهبل بولى » رويك دهاى جديد در سياس تكذارى كشور براى تحريك تقاضا معرفى و بر ضرورت حل مشكل نهادى تنكناى مالى بس از لغو تحريمها ست ‎-١ ١‏ آبا كمبود تقاضا عاملى موثر در كمتحركى موجود در اقتصاد ‎teal lat‏ ‏<۲- با فرض منبت بودن جواب سوال اولء آبا افزابش حجم بول فراتر از روند موجودء موجب تحري تقاضا شدهء ضرورى و كارساز خواهد بود و آبا نمىتوان منشاهاى ديكر افزابش تقاضا مان افزیش صادرات را مره توجه قار داد ‎UT =>‏ سیاست‌های جدیددولت سیر مدوارکنده دستیابی به تورم تکرقمی را دجار تفیر میکند ‏8- آي سياستهاى انخاذ شده؛ در یک چارجوب منخص اقنصاد كلان از نظر تحقق اهداف يا ملحوظ كردن معبارهاى كمى مشخص تنظيم شده استق ‏< 3 - جه ارتباطى ميان سياستهاى ضدر كود اخبر با ياست هاي خروج غيرتورمى از ركود سال كذشته وجود داردة آبا اعمال سياستهاى جديد به معنى ناموقق بودن سياستهاى خروج غبرتورمى از ركود استة ‎ ‎

صفحه 14:
قبل از برداختن‌به سوالاتیاد شده لازم ست بددليل ضرورت موضوع؛ تین دو مفیوم مهم انجام شود که در ابتدا معکن است بی‌اتباطبا بعشبه نظر پرسد؛ اما در ادلمه مشخص خواهد شد که لین تیین؛ چارچوب نظری الازم براى باسخ به سوالات مطوح شده در صدر اين نوشتار را قراهم مى كند. منهوم اول «نهاد» است. نهاد بر مجموعه قولعد بازى كفته مىشود كه انكيزدهاى بازيكران اقتصادى تحتتائير آن قرار مىكبرد. بدعنوان مثال» قواعد ناظر بر مسابقات. .ورزشى را مىتوان «نهاد» ناميد. اكر مقررات بدكونداى ‎ly‏ كه امكان رقليت منصفانه يين دو قيم مسابقه دهندة بدصورت متقارن بر قار نباشدء تيسى كه بدطور .سيستعاتيك در معرض باخت قرار دارد انكيزماى براى شركت در مسابقه نخواهد داشت؛ بنبرلین در اینجانهاد. ناكار است جون تضعيف كننده اتكيزه براى شركت در رقابت است.

صفحه 15:
نهادهلبه دو دسته اقتصادی و سیاسی تقسیم می‌شوند. نهادهای اقتصادی انگیزه‌های مربوط به نحوه بزرکنتر شدن کیک اقتصاد را تعین و نهادهای سیاسی قولعد مربوطبه نحوه تقسیم برش‌های کیک ميان ذىنفعان را مشخص می] ایدارتیین جزء در مجموعه نهادهاء نهادهای سیاسی هستند. اصلاحات نهادى در حوزه نهادهاى اقتصادىء كيفيت و ديكر ويزكىهاى نهادهاى سياسى را داده شده فرض می‌کند و در للیه پایین‌تر: «سیاست‌گذاری اقتصاد» به‌عنوان مفهوم دوم.با پیش فرض قرار دادن وضعیت نهادهای اقتصادی انجام می‌شود. بنابرلین دامنه لثر سیاست‌گذاری اقتصادی هم به لحاظ زمان و هم عمق محدود است و از آن نمی‌توان انتظارایفای نقش در مورشیا مواردی را دا که اساسا برایّن تعویف نشده لست. موضوعلتی از قبیل یکسان‌سازی نرخ ارز» اصلاح قیمت انرژی؛ انجام اصلاحات در نظام بانکی در حوزه اصلاحات نهادی اقتصادی قرار می‌گيرند.

صفحه 16:
در مقابل؛ سياستهاى اقتصادى محدود به سياستهاى بولى و مالى هستند و تنها هدفى كه از اعمال این سياست‌ها به‌عنوان یک رویکره كاملا كوتاهمدت مدنظر قرار مى كيرده مدبیبت تقاضا است که اساس اععال لین سباست‌هاء هم از نظر اثربخشى وهم بهيتكى» در ميان اقنصاددانان حوزه اقتصاد كلان مورد مناقشه است. درمیک تسیمبندی؛ اصلاحات اقتصادى سمت عرضاء در حوزه نهادهاى اقتصادى آقرار مى كيرند و سياستهاى اقتصادى منحصريبه سمت تقاضا هستند. در اقتصاد إبران: طى دهدهاى كذشتهء هيج كاه اعمال سياس تهاى فعل بیلی و مللی موضوعبت نداشته و رشد بالاى حجم تقديتكىمنه ناشى از اعمال «سياستهاى اتبساطى يولى » بلكه حاصل «بسط نهادى بول» بوده است. همين كونه لست سياستهاى مالى دولت. آنجمتا كنون مشاهده كردهايم ابن كونه بودمكه قواعد ناظر بر رفقار نمدهای سیاسی؛ حجم بودجه و ترکیب تن را مشخص مى كرده و حجم يليه ييلى و تقدينكى؛ بدصورت اتفعللى در نتيجه تصميمات بودجداى تعيين مى شده لست. سياست از كانال بودجه وارد اقتصاد شده و در مسير خود بلبه يولى را تح تتلذير قرار مىداده و از این طیبق بر تورم لفر مىكذاشته است. مجموعه اقدامات بلذك مركزى در كشور طى ساليان متمادى معطوف.به تلاش هاى كماثر هر ختنى سازى تصميمات بودجداى يا بانكى دولتها بوده است. 0

صفحه 17:
تصمیعات اصلی در مورد عناصرپلهبیلی هموارهتوسط منامات سیاسی (بخواندبودج‌ای)اغافمی‌شده است. بر اماس آنچه کفته شد تورم دو رقصى عمدتا ريشه در نارسابىهاى نهادى ومنه سياستى كشور دارد. مدل كلى ترتببات نهادى در كشورها اب نكينه بوده كه بس آمنقعلانه نهادى حجم بول» از طريق بابه بولى» تورم را به اقتصاد تحميل مى كرده و تصميم كيرند كان با حفظ ترقيبات انبساطى بولى؛ از طريق اعمال كنترلهاى ادارى بر نرخ ارزء فرخ سود بانكى؛ قيمت انريى و قيمت اقلام مهم در زندكى روزمره مردم» به نبرد بى اث با كواتى - ونه تورم- مىبرداختهاند. بنابرلين» ترتيبات نهادي سياسى؛ تورم دو رقصى را بدعنوانسبك برونداد فسبنا بابدار ايجاد مىكرده و رويكود منفعلاته ادارى به تورم؛ تهادهاى اقتصادى را تخريب مى كرده است. در ابن ميان؛ غايب اصلى سياست كذارى بولى و عالى بوده ‎sca‏

صفحه 18:
ابتكميس از بين مفاهم هد سیاستگذاری و یه مختمربه يثينه تحولات اقتصاد كلان در اقتصاد يران» در جارجوب ابن ‎lal Bye Angel‏ برمى كرديم. اقتصاد ايران از سال ۱۳۹۱ جارد بيك دوره جديد شده که تین ویزی‌های آن را ‎al hon‏ قلبل توجه سطح در تعد سراناء وارد آعدن آسيب حدلقل ميان مدتسبه موجودى سرمايد كه كلهش توليد بالقوه اقتصاد را درجى داشته؛ ايجاد انقطاعبا ماندكارى بالا مبان نظام بانكى داخلى و خارجى و شك ل كبرى هجم بالاى بده ىهاى دولت كه بازيرداخت آن اعرى ييجيده و دشوار خواهد بودء دانست. شايد تصور زمانى زودتر از اواسط ال 17417 براى خووج از لین دورن و رسیدنبه سطح در مد مرن ال ۱۳۹۰ كمى خوش يتنه باشد. زجب باد آورى استكه بر آيند رقاه متبلور شد در قدرت خيبد متوسط خانوارهاى ادرلفى نشان مى حهد ازسال 174 مباتكين در انمد واقمى خانوارهاى شهرى به‌طور مستصر كاهش بيدا كرده است

صفحه 19:
آمار بودجه خانور سال‌های منتهی,به سال ۱۳۹۲ نشان می‌دهد ترکیب مصرف خانوارها هدلیل کلهش مستعر در آمد؛ پس از سال‌ها که در سیر متعارف حرکت کرده بود؛ مجددا به سعت وزن بیشترکالاها و خدمات کم دوام حرکت کرده و تقاضا برای کالاهای‌با دوامبا کلهش مواجه شده که نشانه‌ای از کوچک‌قر شدن سفره آنها است. سال ۱۳۹۳ در آمد سرانه متوسط در سطح كشور ننها فزایشی حدود ۱.۷ در صدی را تجربه کرد که نشان‌دهندهتتن است که هنوز فاصله‌ای به ميزان بیش از ۱۳ واحد درصد تا سطح سال ۱۳۹۰ دارد.

صفحه 20:
OIL PRICES سيا كلهش شديد قيعت نفت از اواسط سال ‎NPA‏ سطلح در تمد دیلت هب لهش مواجه شد وب تال »از پیز سال كذشته ميزان هزينههاى عمرلفى كلهش يلقت و در نتيجه ارزش افزوده بخش ساختمان لقت شدبدى را تجربه كرد. از طرف ديكرء بددليل آنكه در تركيب صادرات غيرنفتى؛ سهم عناصر وابستمبه نفت غللب الست؛ جزء ديكر تقاضا بعنى صادرات غيرنفتى نیز در سال ‎ATA‏ منفى مواجه شد. آمار حسابهاى على سه ملهه جهارم سال كذشته نشان مىدهد ندننها سرمايهكذارى كليبا نرخ نفیمواجه بوده بلكه حتى مصرف خصوصى فيز در آستانه رشد منفى قرار كرفته است؛ بنابراين سطح بايين در مد سرانه تحتتائير دو سال ركود عميق در كنار كاهش قیمت نفت و اثر آن بر مولفدهاى تقاضاى كلء اقتصاد را از ركود سمت عرضه سالهاى 191 و 717 اسسبه سمت ركود سمت تقاضا در سال 1746 حركت داد. حجم بالاى موجودى اتبار بسبارى از واحدهاى توليدىيبا تنوع زياد محصول» نشاندهنده وجود لین مشکل در اقتصاد انست. تداوم كلهش قيمت نفتمقا كنون» رشد عولمل سمت تقاضاى مرقبعط را همچتان‌با علامت عنفى حفظ کرده است.

صفحه 21:
در ادلمهشرلیط مقبض تقاضاء حصول.به تولفق و ترسيم جشمانداز مثبت از اجراى برجام تصويرى را در فهن بسبارىيبه وجود آورد كه كالاهاى بادوابا برداشته شدن تحريبهلبا قيمت بابريتر در مسترس خواهند بود که تعييق تقاضا براى كالاهاى بادوام را توجیه میکرد.فاصله عبت ‎inst‏ ميان نرخهاى سود بانكى و تورم تقطامبه نقطه نبز ميد بر علت اشده واتعويق مصرف را بيشتر توجيه كرده و مى كند. مجموعه ابن شرايط بلعث شده اقتصاد كشور عميقلبا مشكل كمبود تقاضا مواجه شود. حر جند كيفيت محصولات همان الس كه قبلا بوده لما مين اولین بر است که رشد فروش صنايع بورسى بس از سال 141 در فاصله فصل اول سال ۱۳۹۴ و فصل جهارم سال ۸۱۳۹۳ كاهشى شديد را تجربه مى كند. ابن كاهش فق متوجه صنابع مرتبط با فعاليتهاى ساختمانى نيست و حتى صنايع غذابى را هم شلمل مىشود؛ بنابرلين مىتوان نتيجه قطمى كرفت كه اقتصاد كشور بدطور جدى با مشكل كمبود تقاضا مواجه ست.

صفحه 22:
دم نف نمی سبات مس رای ين ماله اتا مشكل يزيكى براى جند اه ند بلق مانده از سل ۱۳۹۴ ‎Shy a‏ سب موه رشن موه اف من ی دق اس بل ‎yee Joa‏ هد بات شود سیاست‌های انبساطی بی‌محابای مستقل از اثرات بر تورم در مقطع برداشته شدن تحریم‌هاء بعنی در زمانی‌که نورم‌زلیی پول‌به مراب لیشتر از زمان حاضر استه : شود كه بيامدهاى زيانبارى در ابتداى برداشته شدن تحريمها براى اقتصاد به بار خواهد آورد.

صفحه 23:
حال سوال لین است .که تیلبا تحيبك تفاضای مللی و بیلی ضرورتا بليسبه حل مساله برداخت و رادهاى ديكر مانند فزلیش صادرات نمىتولفد جارصاز باشد؟ براى باستهبه لين سوال مىتوان كفت كه هر چند صادرات؛ کسری حدود ۱۵ درصد از تولید ناخالص داخلی را تشکیل می‌دهد- در مقلبل سهم پیش از ۵۰ درصدی مصرف خصوصی- لما افزلیش صادرات» یک اصلاح نهادی است که با سیاست‌های خروج از رکود سال گذشته از رشد ۱۵ درصدی هم برخوردار شده اما محدود بودن كشورهاى واردکننده از ایران» نامنیهای مطقه؛قرار داشتن در شرليط تحريم و شليد از همه مهوقر در مقطع حاضر» كلهش قبعت نفت که کلهش ارزش بخش بزرگی از صادرات ما را هم بددتبال داشته باعث شده رشد صادرات غيرنفتى در سال جارى تاكنون منفى باشد.

صفحه 24:
مجمیعه شرلیطبه وجود آمدهء هبج راهحلى را جزیک تسهیل «کوتاه‌مدت» و «برشتپذیر» پیلی بافی نمی کذارد.سوالی که مطرح می‌شود لین است که سباست ید شده با اهداف اعلام شده تورمى را تحتالشعاع قرار خواهد داد و مسير نزولى تورم را دستخوش تغيير خواهد كرد؟ سه توضيح براى باسخ بد ابن سوال مىتوان ارائه كرد. باسخ او آن است که تورم ماهانه از ماه دى سال كذشتدبليك كلهش نسبتا بزرك مواجه شدهء طوری‌که متوسط نرغ تورممهلنه ظرف لین مدت تنا یم درصد پوده است. همان‌طور كه مىدانيم نرخ تورم مادهاى تبر و مرداد بدطور غيرمنتظره منفى بوده و تورم ماهلقه شهربور بدعنوان يكى از ماه‌های تورصی سال برابر ۰.۶ درصد بوده است. لگر اتفاق غيرمنتظرداى رخ ندهد مىتوان انتظار داشت تورم نقطمبه فقطهء حداكثريتا بايان آذر تك رقصى شود. كاهش تورمببه ميزان ياد شده لمين اطمينان را إيجاد مى كند كه مىتوان تسهيل حساب شد ‎ola‏ اعمال كرد. نرخ تورمبنا محدوده كمتر از متوسط در ‎٠.8‏ ماه مىتولفد طى مادهاى آبندمتا بابان سال 1198 حركت كند. البته مىنوان مين تكرمنى را مطرح كردكه رصد كردن تورم ماهلنسبه منظور تعبين شدت رشد حجم بول قبلا در اقتصاد ما سابقه نداشته و اساسا انتقال اثرات تقدينكى بر قورم با تاخير همراه است

صفحه 25:
ضمن ابنكه تكرئفى مطرح شده را به‌طور کلیمی‌توان‌ااندازهایبجادانست؛لعا شکرسه نكته مىتواند مقدارى از لین نکرلنیبکلهد تن لین است. که اولا لنک مرکزی به‌طورهفتکی تفیبراتقیستها را انداهکبریمی‌کند و لذا تعداد مشاهدات طییک ماه زیاد است. انیا همان‌طور که می‌دانیم تغیبرات قبمت کالا و خدمات بر خلاف بازار دارابى مانند ارزء بدصورت يكدباره و جهشى اتفاق نمىافتد و شروع تغيير روند در قيستها را مرتوان مشاهده كرد و ابر اساس .كن نسبتمبه اتخاذ واكنش مناسب بولى اقدام كرد. ثاثا اتخاذ سياست تسهيل بولى بركشتبنير يك اقدام مقطعی اجتناب‌ناپنیر لست که بلید تلاش کرد از اثرات کوتاه‌مدت آن حداکثر استفاده را برد و آثار ‎ely ol,‏ حدافل رسافد. بر کشتپذیربودن یاستها حانز اهمیت بسبر است. بانک مرکزی بایدبوند در زمانمقتضی تسهيل پولی ایجاد شده را خنثى كند. 6ه

صفحه 26:
ما اسخ دوم که لته نونک موضوع قلبل بررسی مطرح می‌شود و نيازجه تعقيق بيشتر دارده لین است که.به نظر می‌رسد ماهیت. نقدبنکیافزاش بانه در تاد بهوژه ظرف یک سال کذشته با ماهبت تقديتكى افزليش يافته ظرف سالهاى قبل از كن تا اندازه زياد متفاوت است. همه مىدافييس از مدقى طولانى در اقتصاد إيران كه نرغواقمی سود بانکی منفی بوده؛سپرده‌گذاری در بنک»به‌وان ترجيح مطلق نسبتببه هر كزينه دبكر حفظ ثروت قرار كرفته است. مطلق بودن لين رجعان.به معنى تن است كه اصل و سود به منظور بهردمندى از سود بيشتر در بلذك مىملقد و لذا ترازتلمه بائدها در بغش متليع با ترخ متوسط سود سبرده (تقريبا ‎1١7‏ درصد) رشد مى كند. در سمت مصارف نیز وقتی بخش بزرکی از سهیلاتبه‌صورت تعدید قرردادهایقلیباشدعلا تقدینکی در دفاتر تم بانکیرشد می‌ند بدون ‎ty i le FST‏

صفحه 27:
از همينرو است كه باوجود رشد بالاى حجم نقدينكى» به جاى سباليت؛ با خشکی منبعموجهیم.بدیده «قدیکی دفتری» -اگردرست باشدت «در شرليط موجود», خطر تورم محسوب نمىشودسبه اضلفه آتكه براى كردش مبادلات در اقتصادء نباز عرضه وجوه تقسبا سباليت بالارا كوشز مىكنده لما ابن بديده بهطور همزمان» هشدارى جدى براى سيستم باتكى در زطنى الست .كمبه حر دليل رجحان سيرد هكذارى كاهش بيدا كند. درن زمان بانكدها و بدوبؤه بلنك مركزى بليد آمادكى لازم براى مواجهمبا شرليط محتمل را داشته باشندسبه هرحال بالا ماندن قرخ سود بانكى.كمبه علل و عوامل آن جداكلقه برداخته خولهد شد عوارضى را ايجاد كردهكه به همان ميزان.كه در شرابط موجود تهديد ركودى تلقى مىشود براى آبنده تهديد جدى تورمى خواهد بود وابن دشوارى بالاى ساستكذارى در شرايط موجود را عبان مى كند.

صفحه 28:
پاسخ سوم تن است که از معل تسهیل پولی منظور شده در سیاست‌های جدید؛می‌تانبیت«تورمسیاستی» نگران نبود. آنجه براى شرايطيس از ابن دورهگذارهمچنانجای نگانی دارد «تورمنادی» ات که کماکان پابرجااست.همان لور که در مقدمه لین نوفته أشاره شدء عملكرد اقتصاد تحتتائير ارتباط سلسله مراتبى نهادها و سياستها است. زيرساغتهاى نهادى تهديدكننده تورم نكر قمى» نظام بانكى و بودجه است. مادلمى كه بانكنها مى توائند فشار عدم تعادل مللى خود را به بلذك مركزى منتقل كنندء كنترل بايدار يليه ييلى قابل اعمال نبست ونقا زملفى كه بخشى از عدم تعادلهاى ذلقى بودجه به اسبستم بانكى منتقل مى شود نمىتوانسبه تحقق بايدار تورم تكرقمى جشم ميد داشت.

صفحه 29:
wa براى ساليان متعادى حساسيت سباسى بر رشد بلبه ييلى وجود نداشت و تورم؛ سرنوشت محتوم اقنصاد بود. شرابط. .وبزها كه از دوسال بيش اتفاق افناده قن الستكه بددنبال رسبدزيبه تورم + درصدى و تبعات منفى.كن» عزمى جدى ‎ly‏ كاهش تورم در دولت جديد به وجود آمد و علاودبر آن» توجهى وبزه به نقش بابه بولى در شكلدهى تورم دورقمى معطوف شد. اعماد عمیمی‌به دیلت نیز زد بر علت شسبه كونهاى كه برآيند اتفاقات» كلهش شديد تورم را رقم زد و آرزوى فيلمبه تورم تكرقمى را دستيافتنى كرد. تحليل عولمل موثر بر تحولات تورم درسيك سال كذشته؛ نشان مى دهد اعمال كنترل سختكيرانه بر يليه ييلى در سال 117 از عولمل استمراربخش روند نزولى تورم محسوب مى شود. تداوم ابن ‎als‏ نوبدبعش, در کرو اعمال اصلاحات بنبادى در نظام بانكى است. لازمه لين اصلاحات نهادى اقتصادى هل مساله مطالبات غيرجارى (از طويق راداندازى و تامين مللى شركت مدبيبت دارلبى)» حل مشكل بدهىهاى دولت (از طريق ‎ill,‏ بازار بدهى) و سامان بخشيدن.به فعاليت موسسات اعتبارى غبرمجاز است؛ بنابرلين بدنظر مى رسد به جای تمركز بر آثار تورمى سياستهاى تحريك تقاضاى اخبر كه طى * ماه آبنده بدعنوان بك مُسكن براى اقتصاد اجتنابتايذير و ضروری است؛ لازم است همه توجهات معلوف به رادحلهاى بيجيده ممكن براى مشكلات نهادى سدكانه ذكر شده شود.

صفحه 30:
hh 3 < از میان‌سه مشکلی که نم بانکی در محاصره تن قرارگرفهدو مشکل اول بلعث مى شوند مهوتوين منبع نامين نقدبنكى بلنک بعنی تسهبلات با کشتی؛ نقشی کمینگ داشته بشد و انکای بنکها در تمین منبع؛ روزبه روز یشترمبهسپرده افزلیش بيدا كند. افزليش مين نکلبه معنی نرغ‌هایبلتر سبرده وسبه قبع كن نرخهاى سود تسهبلات بيشتر است. فرخ هاى سود تسهبلات بيشتريبه معنى احتمال كمتر بركشت تسهبلات و افزليش حجم مطالبات معوق بانكى است. مين ساز و كار باعث شده است كه نرخهاى سود بانكى.به رشم كلهش تورم؛ در سطوحى بالا سبد دور از منطق متنلسب اقتصاد كلان خود قرار كيرند. رفتار اقتصاد حُرد بانكى اقتضائلتى متفاوت از شرليط كاهنده تورم بيدا كرده اسست. بازى واكراى در كرفت ميان بلنک اعطاكننده تسهبلات و بتكاه درياف تكننده در شرایطی رخ می‌دهد که خر دو طرفسبه مين موضوع واققند لما از آنجا كه بازارساير دارابىيها در ركوهند وسابر منليع نامين مللى هم محدوهفده جارداى جز ادلمه بن بازى مخرب را ندارفد. بانک اعطاکننده تسهیلات با اعطاى تسهيلات با نرخ بالا عملا ربسك بالاترى را به باتى خود تحميل مى كند

صفحه 31:
موسسه مالى و اعتبارى هرجه ربسك يذيرفته شده توسط بلنك افزليش بيدا م ىكند احتمال يذيرش ریسک‌های بنابرلين در ادامه بانكهاى برريسكستر از آنجاكه جيزى براى از دست دادن ندارند» حاضريبه بيشنهاد جذب سبرددهاى با نرغ جذاببقر براى سبردهكذار مى شوند. لين بازی است که نغ‌های سود بانکی در من تعین می‌شود. در ان بازی» رهبری نرب بانک‌هلیی است.که ریسک‌های بلتری را قبول كردطند (بانكهاىبّد). بانكهاى خوب كه منضبطتر عمل كرده و مىكنند لكر نرخهاى سود سبرده باببزيتر بيشتهاد دهند» نمىتواتند منليع جذب كنند و بنابراين؛ بانكهاى خوب خمبهتدییج راهبانکهای‌بد را طى م ىكنند. در لين مبانميك محرك مخرب ببروفى هم وجود دارد كه كن نهم نتش هدايت كننده نرخها را بر عهده دارد وسكن موسسات غيرمجازند. مين موسسات از آنجا كه سبرده فانهفى نزد بانك مركزى نمی کذایندهزینه تمام شده بول برايشان باببريتر لست بنابرلين مىتوانند فرخهاى سود سبرده بالاترى را بيشنهاد دهند و

صفحه 32:
مجميعه عولمل سدكانه ياد شده؛ يعنى مطالبات غبرجارى» بدهی‌های دیلت و موسمات غبرمجاز؛مشکل بزرک تنكناى ‎ele‏ رلبه وجود آوردطند.كه باعث شدمبا وجود كاهش تورم» نرخهاى بانكى بدطور غير طبيعى بالا بمافد. حاصل ج شرایطی؛ عدم بازكشت تسهيلات اعطا شده و افزليش بدهى بانك هلبه بلفك مركزى و تهديد بازكشت تورم افسار كسيخته. است. از لين كانال است كه دو مشكل مهم اقتصادحا در مقطع حاضرء يعنى كعبود تقاضا و تتكناى مللى.به هم ببوند می‌خورند. بر اساس آنچه کفته شد؛ متوان نتيجه كريفت كه از ميان دو مشكل بزرك موجود اقتصاد ابران» بعنى كمبود تقاضا و تنکنای اعتباری؛ مشكل كمبود تقاضا عمدتا داراى منشأ :سياس تكذارى» و مشكل تنكناى اعتباری عمدتا دارای منشا «نهادى» لست. مشكل اول را مىتوانمبا تحيبك تقاضا برطرف كرد لما سرنوشت افتصاشبه حل مشکل دوم كره خورده و لاجرم بدون حل ریشه‌ای مشکل تنكناى مللىمنه مشكل ركود قلبل حل است ونه تورم تك رقصى دستيافتنى. هرجند بدون كذر از كمبود تقاضا نمىتوان.به حل مشكل دوم اميد داشت؛ بنابرلين تسهيل يولى مطرح شده در سیاست‌های جدید؛ ضرورى و اجتنابنايذ بر و بدعنوان يك مُسكن براى بيمارى اس كه بايد يك دوره درمانى سخت را در اولين زمان معکن که شرلیط محبی مهیا شود آغاز كند. همه بليسبه فكر فرلهم كردن شرليط و امكانات لازم براى دوره درمانی رو باشيم .

صفحه 33:
سوال تمي اه میتان هراجا مطرح کرد ين است كد جه تضعينى وجود دار كه تقديتكى جديد اف ده تيزبه سرنوثت تقديتكى دفترق موجود دجار نشود و مشكل كمبود تفاضا به رغم افزايش حجم بول كماكان باقى بماند, هرجند تضمينى قطعى نمىتوان ارائه كرد اما در صورتى كه بخشی از فقديتكى اضافه شده به سعت مصرف كتنده تهابى هدابت شود مىتوائد به جاى نقد بتكي دفترى تقش بول قازه راي تسهيل مقدارى ييلى به مكمل سياستهاى اعتبارويها هدف قرار دادن مصر ف كننده نهلبى كالاهاى بادوام نيا بدا مى كند تسهيل مقدارى يول با عاليت بلذك مركزى مىتولفد از طوبق بازار بين بانكى» نرخ سود بانكى را تحتتاثير قرار دهد و از لين طيبق تقاض را افزايش دهد. از طرف لكر تون به سمتى حركت كردبكه تسهيلات بانكى.به سمت مصرف كننده هدليت شود كارنيى تخصيص متليع در شرليط موجود اقزايش ميابد. اعطاى تسهيلات در صورنىكه بتوائد بوند مناسبى ميان توليد كنندهي فروشنده كالاى بادوام كه با مشكل كمبود نقاضا مواجهند و حاضر به اتطاى تغفيف براى محصولات خود هستند از_يك طرفم مصرق كننده تهليى و بلذكم از طرف دبكر برقرار كنده قاض را فعال خولهد كرد. الت بديهى است در مورد نحيه اعمال فرغهاى سود بانكى براى خانوارهاى دريافتكننده تسهيلات».با توجاسبه تخفيفى بكه از توليدكتتدكان با قروشند كان كالاهاى با دوام براى به قروش رساندن محصولاتى كه با مشكل كمبود تقاض مواجه هستنده م تواند كزينههاى مختلفى مطرح باشد كه خارج از محدوده اين نوشتار قوار مى كيرد..

صفحه 34:
ابنكمتا جه ميزان اهداف كمى مشخصى از سياستهاى جديد مدنظر قرار كرقته بليد كفت .كه اهداف كمى مرحلداى براى افزايش حجم بول در نظركرفته شده واز طرف دبكرء بانك مركزى اختيار دارد با حفظ سقف تورم 8/ + در ماده از طريق بازار بين بانكى هر جهت كاهش نرخ سود اقدام به افزايش حجم بول كند و به جاى اقدام ادارى؛ به صورت تعادلى اين تغيير را ابجاد كند. اين جارجوب نناندهنده كن است كه در محدوده خط قرمز تورم تعيين شدده زمين بازى براى تحرك بيشتر مهبا مىشوده بنابرلين ‎ne Sl‏ هدفكذارى شده تورم همجنان ملاك و معيار است و تبايد تفيير كند. در مورد ارتباط عبان سباستهاى موجود و سياستهاى خروج غبرتويمى از ركود سال كذشته بليد كفت كه سباستهاى سال كذ مجموعه نسبتا جامعى بودكه حوزههاى مختلفى را شلمل مىشد. بكى از سرفصل هاى كن در كنار ساير عنايين» سباستهاى اقتصاد ‎oT a 9‏ سباستهاى بولى و باتكى بود. سباستهاى جدينسبا حفظ كلمل سابر سرفصل هلبا توجمبه تغيير شرليطا عمومى اقتصادى كشور» ‎at‏ را در محتواى مطالب ذيل اين عناوين ايجاد كرده است. جرف از رکود اقتصادی

صفحه 35:
در بایان یه آوری سه ذكته ضروری است.. نكته اول آن است - نشان دادن واكنش فعالانه كوتاهمدت به مشكلات اقتصادىء بديده جديد سباست كذارى در كشور است که جدا از بسبارى كاستى هاكه وجود دارضيك بهبود كيفى قلبل توجه در عرصه سباست كذارى استكه نبازمند توجه و تشخيص است. طراحى و أجراى سياستهاى كوتادمدت و تمركز بر تحولات اقتصاد كلان در فواصل ‎ile‏ جند ماه بديده جديد سياس كذارى در كشور محسوب می‌شود. نکته دوم + تن است که حلکم شدن فرهنگ حرفه‌ای از نظر اطلاع‌رسانی سباست‌گذاری‌نبه لین صورت که هر مجموعه سیاستی که طراحی می‌شود همره با تحلیل و جزئیات معورهای سباست‌کناری؛ متشر شده و در اختیرهمکان قرر کبرد؛ ی از ین جهت که یک تقاضاى بايدار و ماندكار از دولتها إيجاد كرده و بدصورتيك مطللبه تهادى درآنيد فيز مجددا در خور تاكيد لست. اميد مىرود اين برخورد حرفداى در عرصه اطلاع رسانى سياست كذارى» منجر به ارتقاى فرهنك نقد در كشور شود و سرانجام تكته سوم آنكه لين اولين بار است .كه دولتى در ابران» تصميببه اجراى سياست فعال بول كرفته لست. همان كيفه كه در ابتداى اين نوشته اشاره شدء افزايش حجم بول تاكنون بدصورت يك «بروندادى نهادى»؛ بدصورت اتقعالى اتفاق مىافتاده و ابن اولين بر است که افزليش حجم بول در قللب «سياستكذارى» انجام مىشود. بنابرلين از لین ببت هیک قدم هرچند کوچک ولی مهم به سمت تعيين اختبار همراه با مسئوليت براى بانك مر كزى حركت كردهايم كه لازم است از آن بدعنوان يك دستاوود محافظت كنيم. تابه حال در كشور ما بنک مرکزی یک نهاد مفعل بوده و اینک در يك موضوع مشخص و با يك رسالت کوتاه‌مدت مشخصی به یک نهد فعال- و یه پاسخکو- تبدیل شده است.

صفحه 36:
aie در پایان مجددا بر لین نکته تاکیدعی شودکه مشکل کمبود تقاضلیک مشکل سیاستی و مشکل تنگنای مللییک مشکلِ نهادی است. سیاست‌های تحریک تفاضای انخاذ شده در محدوده کارکرد سیاستیسبا توجدبه مجموعه محدودیت‌هاء به درجلفى» موثر خواهد بود. لما مشكل اصلی اقنصاد ابران در مقطع حاضر-مكه از بيجيدكىهاى بسبار زياد برخوردار است- مساله تامين مللى استكه اميد مى روهبا رفع تحريمهاء از يجيد كىهاى .قن كاسته شده و منابعى فرلهم شود تا بتوانمبه حل لنكه بسبار دشوار لما اجتنابنابنير لست همت كماشت. شليد اغراق نباشد لكر ادها شود كه كين حجم از مشكلات مزمن اقتصاد ابران كه با توجه به راه‌های نادرست طی شده قبلی» مسائل حل نشده؛ ظهور نارسایی‌های جدید: ضعفهاى مختلف موجود و سراتجام منابع اندك در اختبار؛ مانند و شببه كمى در دنيا داشته باشدء بدعنوان تهديد جدى براى رفاه مردم روى حم انباشته شدطفد وحم از نظر تعداد وهم عمق كاملا جدى تلقى مىشوند. بليد اهعبت ابن رايط را بدخوبى درك كنيم و قلاش كنيم تا راه را به خطا نرويم و راه درست را خطا

صفحه 37:
1 Jeo] 1 شهر جديد براى زندكى 1 ۱ 1 1 ۱ کردن ۱ 1 1

صفحه 38:
بهترين شهرهای دنا برای زندگی کردن/ جایگاهتهران در بین ۱۴۰ کشور دنی؛ کجاست؟ هر سال ای آییبو یکی از زبرمجموعه های اكونوميست ليست بهتيين شهرهاى دنبا را براى زندكى اعلام.مى كنده لما با وجود اتفاقات تروريستى كه امسال در فرانسه؛ خاورميانه و... افتاد جدول امسال كمى متفاوت ااست. ای آییبوبا واحد اطلاعات اقتصادی شرکتی مستقل است که از سال ۱۹۴۶ مبلادی در لندن و توسط گریهی اقتصاددانان راه اندازی شده است؛ ابن شركت هر سال شهرهای بزرگ دنيا را با هم مقايسه و رتبدهاى آنها ا براى زندكى اعلام مى كند.

صفحه 39:
طبق معبارهاى ليست سال ۰۲۰1۵ نج شهراولبه ‎ea‏ ملبورن استرالباء وين اتيبش» ونكوور كانادا؛ تورنتو كانادا ووبه اطور مشتركه دلثيد استراليا و كالكارى كانادا است. ليست 3 كشور اوليبا بارسال هیچ فیقی نکردهاست. از ۰| هر اول ۷ تای آنها مربوط به استرالیا و کانادا است. گفتنی است که ۵ سال است ملبورن به عنوان بهترين شهر تخاب می شود.

صفحه 40:
أى تومبو بر اساس معبار هاى مراقبت هاى بهداشتی؛ آموزش, بات فرهنگ؛ معیط زیست و ساخت و سازبه هر ها از ۸۱۰ نعره می دهد.ملبورن ‎٩۷.۵‏ نمره و آدالید که پنجم شد ۶:۶ نمرهگرفتهاند.معولا هر هلیی نمره بلاحی کیید که جمعیت کمی نسبت به وسعتشان داشته باشند. درشهرهاى نخست جللش هاى كمى وجود دارد و شرابطشانمبه استاندارد هاى زندكى بسبار تزديك و آمار قتل در لين شهرها بسبار كم ‎al‏ دمشق‌به علت جنک هاى داخلى در رتبه آخر قرار دارد بارسال فيز دمشق در رتبه آخر قرار داشت. پاینخت زیمباوهبیشتوین پیشرفت را در سال اخير نسبت به بقيه شهر ها داشته است. اما به جز ابنها تغييرات زبادى در جدول نسبت به سال قبل به وجود آمده؛ دليل تغييرات هم انفالتی بود که در چنه یقت اخیر در اریبا و آمریکای شمللی مانندتبراندازی در بایبس‌به وجود آمد. از سال ۲۰۱۰ ای مقی,بو سک زندگی در ۱۴۰ شهر را بررسی می کند.میزان منیت در ‎cal‏ شهرهاء 1.! درصد كاهش بافته؛ اكر جه ابن مى تواند حاشيه ابجاد كند. ضمن اينكه ميزان زيست يذيرى در ۵۷ شهر کاهش داشته است. در جمع همه ابن شهرها؛ تهران در مبانه قرار دارد و رتبه ۸۰ را به خود اختصاص داده است. البته رتبه تهران در هزينه زندكى 21 است.

صفحه 41:
* بهترین شهر‌ها ببرای زندگی ‎HS‏ ؟ بدترين شهرها براى زندكى كردن

صفحه 42:
خودروی ویژه ریس | جمهورامريكا ‎١‏ | ۲

صفحه 43:
معرفی ماشین رباست جمهوری آمریکا: لازبه ذکر است كه تمامى مين وسايل از خصوصبات بسبار مخفى برخوردار هستند که حتی برخی از مقامات آمریکلیی یز از آن بى اطلاع هستند.يك فيرو بافام "سرويس مخفى" وظيفه حفاظت و نامين تجهيزات امنيتى مقامات بلند بايه را بر عهده دارد. ایدمیک خودرو اختصاصی براى جلبه جليى ربيس جمهور ازسال هاى +141 شكل كرفت.حفاظت از جان ربيس جمهور بس از ترور "جان اف كندى" در سال 1121 شدت كرفت.ترور جان اف كندى در حللى صورت كريفت لكه ماشين وى از حالت کروک استفاده ميكرد و شدت لابه هاى امنيتى وى مقدار ى ضعيف بود.يس از آن استاندارد ماشين هاى حامل ربيس جمهور تغيبر بافت.

صفحه 44:
خودروى ربيس جمهور ابالات متحده هم اكنون از سوى كمبلفى جنرال موتور تامين ميكردد.لين ماشينمبك کادبلاک لیمویین لست که شباهت بسیاری‌بهکادبلاک 17125 دارسبه جز موارد داخلى و خارجی چراغ ها و نمليه عقب فيزيبا تغبيرلقى همراه بوده است.ابن خودرو اميك زره بوش كلمل است.قيعت دقبق كن فيز هيج کامبه طور رسمى و دقبق اعلام نشده الست ها برخی از مبع قیصت خر عدد از این کادبلاک را بيش ازسيك وفيم مبليون دلار تخمين زده اند ضخلمت بدنه مين خودرو بيش از ‎1٠١‏ میلی متر ست و مواشبه کار رنه در آن شامل استيل»آلومينيومتيتانيوم و سراميك تقويت شده است.درها نيز بيش از ‎1١١‏ سانتى متر قطر تقويت شده دارد.

صفحه 45:
بدنه و درب ها در مقلبل بسيارى كلوله هاى كاليبر بالا مانند اسلحه هاى.تك تبر انداز قدرتمند و مسلسل هاى ستكين مقاوم است.موشک های دوش پرتاب و 1.170 یز شلنس نقوضبه داخل بدنه را ندارند,وزن بلای لین خودروبلعث میگردهتا در صورت انفجارهایمهیب و بمب های کار گذاری شده در مسیر نیز وا کونی در کر باشد.

صفحه 46:
صندلی های عقب‌به وسیله شیشه هلیی از قسمت های جلو جدا ميكردد.سرتشبنان عقب خودروى رییس جمیور تا فدربه کنتل آنا هستند.ابن شبشه هاى فيز ضد كليله هستند جالب است بدافيد كه رائنده لين لبمويين از مهارت هاى ويه مبى برخوردار لست و علاوه بو آن راتتدكان مهمتيين خودروى ‎WARSI CIA glasba ler‏ مبكند.شيشه هاى للين خودرو از استاندارد ويه لبى برخوردار هستند.بسبارى از آنها لبت هستند وشيشه راننده فيز تنها | ساتتى متر بابينسمى آبدلمين مقدار تنا براى برداخت هزيته هاى عبور؛دادن اطلاعات و اسم رهز به كار ميرودجالب است بدانيد كه بر طبق قوانين ايالات متحده حتى خودروى رييس جعهور نيز از برداخت عوارض مستثنى فيست.

صفحه 47:
‎iil‏ كه در خودروی رییس جمهور فقط در اختبار ربيس جعهور قرار داد شامل‌یک کامپوتر لب قابءاينتوفت بر سركت 111-151:اتصالبه ماهواره هااخط ويزه تعاسببا بنناكون و مجلس سنااخط امن براى تعاس هاى اضطرارى و محرملنه مواد خورلكى؛نمايشكر جند كاره و ارتباطبا كارد حفاظت است.به طور معمول حدلقل دو مامور سرويس مخفى در كنار رديس جمهور در خودرو حضور دارند.در صندوق عقب خودرو تجهيزات ضد التثرميك واحد خون از نمونه خون ربيس جعهور؛نجهيزات بزشكى كاملمخزن الكسيزن؛تجهزات نماس و ...وجود دارد. ‏شاسی لین خودرو از انواع فلز تقويت شده است كه تنها اطلاعات موجودءحكابت از آن دارد كه يى |. به قطر ۱۲۰۷ سانتی مترءشاسى ها را تشكيل ميدهد.تمامى قلير ها از موادى نامعلوم توليد شده لمند كه به احتمال زياد سبه وسيله "كولار" تفوبت ششده اند.كولار در نوميد جليفه هاى ضد كلوله بز كاربرد دارد.لاستيك ها كاملا ضد كلوله. هستند و این خودور مجهز به یک سامانه است که در صورت بنجرى لاستيك هاءخودرو قادر به ادامه مسير خواهد بود. ‏همانطور هدر با ‎oT ap‏ اشاره شد حدلقل دو مامور میتی رییس چمهور را در خودرو همراهی میکند و آنا علاوه بر ملاح كمرى»مجهز به مسلسل هاى سبك هستند.اما اين سلاج ها ننها تجهيزات ابن ماموران نيستند.اسلحه هاى دید در شب از اشک آور و دود زا ویک اساحه سین نیز در دسترس لین نروها اه این خودرو از مصرف باللبى برخوردار استليك كللن درهر ۸ مابل مغزن سوخت قير قلبل نفوذ الست ويه خوبى فد كلوله شد است.علاوه بر آن بك سامانه ضد انفجار در آن به کار گرفنه شده است. ‎

صفحه 48:
خداكثر سرعت اين خودرو نزديك به ‎٠٠١‏ كبلومتر است.بسيارى از اطلاعات ابن خودرو محرمانه ات و نمينوان نظرى در مورد آن دادر ا

صفحه 49:
مراقب افکارت باش که گفتارت می شود مراقب گفتارت باش که رفتارت می شود مراقب رفتارت باش که عادتت می شود مراقب عاداتت باش که شخصیتت می شود مرقب شخصیتت باش که سرنوشتت می شود مولا على (ع)

صفحه 50:

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
39,000 تومان