پزشکی و سلامت تغذیه

روانشناسی تغذیه

meigu_kharchang_arzesh taghzieei

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “روانشناسی تغذیه”

روانشناسی تغذیه

اسلاید 1: به نام یزدان پاکموضوع:روانشناسی تغذیه آشنایی با میگو و خرچنگ ها خواص میگو و خرچنگ

اسلاید 2: میگوی نارنجیزیستگاه اصلی: مناطق باتلاقی چیننام علمی: از نوع Neocaridinaاسامی عمومی: Orange Bee Shrimp- Orange Shrimp (میگوی نارنجی)خانواده: Atyoidea اندازه: حدود 3 سانتیمتر درجه حرارت: 71 تا 76 درجه فارنهایت / 21تا24 درجه سانتیگراد طول عمر: کمتر از 2 سالامنیت: به مخفی شدن لابه لای گیاهان علاقه دارد. غذاها: جلبک می خورد اما غذای ماهی ها را ترجیح میدهد. آب: از باتلاق های شور مزه می اید. رفتار: تقریبا همیشه گرسنه است.

اسلاید 3: میگوی نارنجی

اسلاید 4:

اسلاید 5: میگوی سرخزیستگاه اصلی: تایواننام علمی: Neocaridina Denticulataاسامی علمی:Red Shrimp- Red Cherry Shrimp(میگوی سرخ) خانواده: Atyidaeاندازه: بین2.5 تا 3.5سانتیمتر تشخیص جنسیت: ماده ها کمی بزرگتر هستند. طول عمر: 1سال و نیمدرجه حرارت: بین 70تا80 در جه فانهایت/ 21تا27 درجه سانتیگراد امنیت:مخفی شدن لابه لای گیاهاننکته:نوزادان میگوی سرخ بسیار آسیب پذیر هستند.غذاها: غذای ماهیان(پولکی ها و قرص های غذایی)و جلبک

اسلاید 6: میگوی سرخ

اسلاید 7:

اسلاید 8:

اسلاید 9:

اسلاید 10:

اسلاید 11: میگوی سنگاپوریزیستگاه اصلی:جنوب شرقی آسیا , سنگاپورنام علمی: Atyopsis Mollucensis اسامی عمومی:Singapore Shrimp (میگوی سنگاپوری) - Flower Shrimp – Asian Fan Shrimp – Wood Shrimp خانواده:Atyidaeاندازه:بین 8 تا 12 سانتیمترتشخیص جنسیت: نرها بزرگتر هستند.درجه حرارت: بین 73تا 84 درجه فارنهایت / 22تا 28 درجه سانتیگرادغذا ها: ذرات ریز غذایی مانند مواد آلی موجود در آب یا ریزه های جلبکآنچه تهدیدش میکند: ماهی های بزرگ .

اسلاید 12: میگوی سنگاپوری

اسلاید 13:

اسلاید 14: میگوی شیشه اینام علمی:Palaemonetes زییستگاه اصلی: حوزه رودخانه آمازون,آمریکای جنوبیاسامی عمومی: American Freshwater Glass Shrimp خانواده: Palaemonidaeاندازه: بین 3.5 تا 4 سانتیمتردرجه حرارت: بین 72تا 84 درجه فارنهایت / 22 تا 28 درجه سانتیگراداسیدیته آب: باید در آبی متمایل به ph خنثی نگهداری شود.غذاها: غذای ماهی (پولکی, قرص های غذایی و..)و جلبکطول عمر: 2سال

اسلاید 15: میگوی شیشه ای

اسلاید 16:

اسلاید 17:

اسلاید 18: میگوی بچه قورباغه اینام علمی: Lepidurus Packaridاسامی عمومی: Vernal Pool Tadpole Shrimpخانواده: Triopsidaeاندازه: بین 2.5 سانتیمتر و نهایتا به 5 سانتیمتر میرسند.تشخیص جنسیت: ماده ها از نر ها با داشتن کیسه تخم متمایز می شوند.زیستگاه: آبگیر های بهاری, بومی شیارهای شمال کالیفرنیاخلق و خو: در طول روز در کف آبگیر ها به جستجوی شکار میپردازند و در ساعات غروب زمانی که اکسیژن آب دچار نقصان می شود در سطح آب به چشم می خورند.تغذیه: به شکار لارو , حشرات وحتی میگوهای کوچکتر از خود می پردازندتولید مثل: تولید مثل در طول ماههای بارانی به وقوع میپیوندد.تخم ها به وسیله ماده حمل و سپس در آب رها میشوندو پس از 6تا7 هفته به سن بلوغ می رسند.

اسلاید 19: میگوی بچه قورباغه ای

اسلاید 20:

اسلاید 21:

اسلاید 22: میگوی آمانوزیستگاه اصلی: ژاپننام علمی: Caridina Multidentata و japonica Caridinaاسامی عمومی: Amano Shrimp , Yamato Shrimp ,Alga Shrimpخانواده: Atyidaeاندازه: 5 سانتیمتررفتار: تقریبا همیشه گرسنه است.برنامه کاری: روزکار است.درجه حرارت: بین 64 تا 86 درجه فارنهایت بین 18 تا 27 درجه سانتیگراد اسیدیته آب: بین 6 تا 7ph غذا: غذای ماهی(پولکی و قرص های غذایی) و جلبکآنچه تهدیدش میکند: هم تانکی های گرسنه و معالجه ای که دارویش محتوی مس باشد.سختی آب: بین 6تا 10dh

اسلاید 23: میگوی آمانو

اسلاید 24:

اسلاید 25: میگوی رودولفنام علمی: Caridina Gracilirostrisنام عمومی: Rudolph Shrimpخانواده: Atyidaeزیستگاه اصلی: هندوستاندرجه حرارت: 25درجه سانتیگراداندازه: بین 1 تا 1.5 اینچ /حدودا بین 2.5 تا3.5 سانتیمترتشخیص جنسیت: نرها رنگارنگ تر و بزرگتر از ماده ها هستندامنیت:این میگوها خجالتی نیستند این میگوها را با ماهیهای کوچکتر نگهداری میکنند.غذا: جلبک , ماهی های مرده , غذاهای مخصوص موجود در بازارآنچه تهدیدش میکند: ماهی های گرسنه

اسلاید 26: میگوی رودولف

اسلاید 27:

اسلاید 28:

اسلاید 29:

اسلاید 30: میگوی صورتی ساکن در آبهای خلیج فارس Penaeus semisulcatus نام علمی :

اسلاید 31: میگوی هندی ساکن در آبهای خلیج فارسPanaeus indicusنام علمی :

اسلاید 32: میگوی موزی ساکن در آبهای خلیج فارسPenaeusMerguiensis : نام علمی

اسلاید 33: میگوی سفید ساکن درآبهای خلیج فارسMetapenaeus affinis نام علمی :

اسلاید 34: میگوی ببری سیاه یا مونودونPenaeus monodon نام علمی:

اسلاید 35: میگوی سفید شرقی یا چینیPenaeus chinensis نام علمی:

اسلاید 36: میگوی ژاپنی یا کروماPenaeus japonicus نام علمی:

اسلاید 37: انواع شاه میگوی آب شیریننام علمی : Astacus astacus

اسلاید 38: نام علمی : Astacus astacus

اسلاید 39: نام علمی : Astacus astacus

اسلاید 40: Astacus astacus نام علمی :

اسلاید 41: Astacus astacus نام علمی :

اسلاید 42: Astacus fluviatilisنام علمی :

اسلاید 43: خرچنگ گوشه گیرنام علمی: Coenobita Compressusاسامی عمومی: Hermit Crab )خرچنگ گوشه گیر)خانواده: Coenobitidae حداکثر اندازه: به اندازه توپ بیس بالطول عمر: بین 15 تا 50 سالرطوبت: حداقل 50% ولی 70% بهتر است.امنیت: درخانه متحرک خودش زندگی میکند.درجه حرارت: بین 70 تا 80 درجه فارنهایت / 21 تا 26 درجه سانتیگرادرفتار: به صعود کردن و بالا کشیدن از هر جایی علاقه دارد و شبها بسیار فعال است.غذاها: در سواحل لاشه خواری می کند.

اسلاید 44: خرچنگ گوشه گیر

اسلاید 45:

اسلاید 46: خرچنگ نقب زننام علمی: Uca Pugnax اسامی عمومی: Fiddler Crab (خرچنگ نقب زن)خانواده: Ocypodidaeزیستگاه اصلی: غالبا اراضی مردابی فلوریدا امریکاحداکثر اندازه: 1.5 اینچ / 3 سانتیمتر + چنگالطول عمر: 1 سال و نیمامنیت: عادت به حفر تونل یا نقب زدن در زیر هرچیزی را دارد.درجه حرارت: 75 تا 82 درجه فارنهایت / 23 تا 27 درجه سانتیگرادرفتار: به صعود کردن و بالا کشیدن از هر چیزی علاقه دارد.غذاها: لاشه خوار سواحلآنچه تهدیدش می کنند: مرغ ماهیخوار , راکون ها , لاک پشت ها

اسلاید 47: خرچنگ نقب زن

اسلاید 48:

اسلاید 49: نمونه ای متفاووت از خرچنگ نقب زن

اسلاید 50: خرچنگ رنگین کمانی یا پتر یوت نام علمی: Cardisoma Armatum اسامی عمومی: Crab Patriot Crab - Rainbow Crab – Indigo-Land Crab - Tricolor Crab(خرچنگ رنگین کمانی یا پتر یوت)خانواده: Gecarcinidaeزیستگاه اصلی: غرب آفریقاحداکثر اندازه: 3 اینچ / 7 ساتنیمتر + پا هاطول عمر: احتمالا 5 سالخلق و خو: به مخفی شدن علاقه دارد و از نظر رفتاری ستیزه جوست.درجه حرارت: معولا با هر دمایی خود را وفق میدهد/ 23 تا 29 درجه سانتیگرادغذاها: لاشه خوار است.ماهی های مرده .

اسلاید 51: خرچنگ رنگین کمانی

اسلاید 52:

اسلاید 53:

اسلاید 54:

اسلاید 55:

اسلاید 56: خرچنگ چنگال قرمزنام علمی: Sesarma Bidensاسامی عمومی: Clow Crab Red (خرچنگ چنگال قرمز)خانواده: Grapsidaeزیستگاه اصلی: تایلند, سنگاپور , هنگ کنگحداکثر اندازه: 1.5 اینچ / 3 سانتیمتر + چنگال و 2 اینچ/ 5 سانتیمتر است.طول عمر: 1 سال و نیم تا 2 سالامنیت: زیر هر چیزی نقب می زند.درجه حرارت: بین 72 تا 82 درجه فارنهایت / 22تا27 درجه سانتیگرادرفتار: مخفی می شود و شبها فعال است.غذاها: در سواحل شنی لاشه خواری می کند.آنچه تهدیدش میکند: مرغان ماهیخوار , لاک پشت ها و خرچنگ های دیگر

اسلاید 57: خرچنگ چنگال قرمز

اسلاید 58:

اسلاید 59:

اسلاید 60: خرچنگ یوکاتاننام علمی: procambarus llamassi نام عمومی:YUCATAN (یوکاتان)خانواده:cambaridae زیستگاه اصلی: شبه جزیره یوکاتان(مکزیک)حداکثر اندازه: 2 اینچ/ 5سانتیمتر+چنگال هایش..حقیقتا چنگال های درازی دارد.طول عمر: احتمالا 1سال و نیم تا 2 یالامنیت: مثل بسیاری از خرچنگ ها علاقه ای به مخفی شدن ندارد.غذاها: از گیاهان استفاده می کند و به پولکی ها و قرصهای غذایی علاقه دارد.آب: به آب تمیز نیاز دارد.آنچه تهدیدش میکند: مرغ ماهی خوار.لاکپشتها.ماهی های بزرگدرجه حرارت:هرچه گرمتر باشد سریع تر تولید مثل میکند.

اسلاید 61: خرچنگ یوکاتان

اسلاید 62:

اسلاید 63:

اسلاید 64: خرچنگ آب شیریننام علمی: Yabby - Lobster - Mudbug - Crawdad – Crayfish - (خرچنگ آب شیرین)زیستگاه اصلی: مناطق مرطوب , دریاجه ها و رود خانه ها حداکثر اندازه: 3 تا 6 اینچ / 7 تا 15 سانتیمترطول عمر: 2 تا 3 سالدرجه حرارت: خودش را با هر دمایی وفق میدهد.تولید مثل: معمولا در بهار تولید مثل میکند اما در زمان های دیگر هم امکان پذیر است.

اسلاید 65: دنباله شنا - تلسوندم پاره ها یا یورو پد هاقسمت پوزه مانند یا روسترخرچنگ آب شیرین

اسلاید 66: خرچنگ نعل اسبی در مقابله با باکتری های بیماری زاباكتري‌ها در حين رشد موادي به نام اندو توكسين ترشح مي‌كنند كه سبب ايجاد تب در انسان مي‌شود. چون تجزيه و سم‌زدايي ‌اندوتوكسين‌ها مشكل است، به همين دليل نمي‌توان آنها را با استريليزه كردن ساده نابود كرد. اين مساله، مشكلات بسياري در تهيه دارو‌هاي خالص ازجمله واكسن‌ها و مايعات وريدي ايجاد كرده است.در حال حاضراز اندوتوكسين‌هاي به دست آمده از عصاره تجزيه سلول آميبي شكل خرچنگي استفادهمي‌شود. اين ماده عصاره‌اي است كه از خون خرچنگ‌هاي نعل اسبي گرفته شده و ميل تركيبي بسيار بالايي نسبت به اندوتوكسين‌ها، نشان مي‌دهد. تصور مي‌شود كه خرچنگ‌هااز اين مواد شيميايي به عنوان سيستم ايمني اوليه استفاده مي‌كنند.

اسلاید 67: به دليل حساسيت بسيار بالا و سهولت اندازه‌گيري با اين مواد (كه تنها 15 دقيقه به طول مي‌كشد) خلوص دارو‌ها و مايعات تزريق وريدي طي 20 سالگذشته به طور چشمگيري افزايش يافته است. مواد مذكور در تشخيص بيماري‌ها چندان سودمند نيستند زيرا دارو‌هاي مشخص و منحصر به فردي نيستند. در عوض وقتي كه نيازمند آگاهي سريع از نتيجه آزمايش هستيم، براي مثال در مننژيت نخاعي؛اين مواد اندازه‌گيري‌كننده از همه مفيدترند. اين مواد را از خون كشت شده خرچنگ‌هاي نعل اسبي زنده تهيه مي‌كنند و به اين ترتيب تا 30 در صد از كل حجم خون خرچنگ را مي‌توان جمع‌آوري كرد.

اسلاید 68: خرچنگ نعل اسبی

اسلاید 69:

اسلاید 70:

اسلاید 71: خرچنگ آبی گونهCallinectes sapidus رنگ سبز زيتوني و سفيد خرچنگهاي آبي و درخشندگيشان دليل نامگذاري آنهاست.اين خرچنگها غالبا در کف زندگي مي کنند و در مدخل رودخانه ها شکارچي هستند. تالابها و مناطق ساحلي اقيانوس اطلس غربي منطقه كارائيب و خليج مکزيکزيستگاه اين نوع خرچنگ است. خرچنگهاي آبي از سخت پوستان 10 پا به شمار مي روند و از خانواده ميگو لابستر و خرچنگ آب شيرين هستند.اين خرچنگ با استفاده از سه جفت پاهاي مياني راه مي رود كه داراي نوک تيز مي باشند. اين موجود از چنگالهاي گازانبري براي دفاع از خود استفاده و شکار را بوسيله آن ها گرفتار مي کند.دوجفت ضمائم پشتي در گونه هاي بدست آمده با نام لاتين Callinectes) به زبان يوناني يعني شناگر زيبا( مانند پارو عريض و مسطح است که باعث شده از اين خرچنگها يک شناگر واقعي بسازد.

اسلاید 72:

اسلاید 73:

اسلاید 74:

اسلاید 75: خرچنگ مدور

اسلاید 76: خرچنگ هالووین

اسلاید 77: روح خرچنگ

اسلاید 78: خرچنگ خال دار

اسلاید 79: خرچنگ ناخنی

اسلاید 80: خرچنگ عنکبوتی ژاپنی

اسلاید 81: خرچنگ پیکانی

اسلاید 82: خرچنگ نقاب دار

اسلاید 83: خرچنگ زمینی آبی

اسلاید 84: خرچنگ yeti

اسلاید 85: خرچنگ آبی

اسلاید 86: نمونه ای از خرچنگهای غول پیکر

اسلاید 87: دمشکمسر وسینه متصل به همپنجه هاچشم های مرکب

اسلاید 88: پاهایی که غذا را از آب جدا کرده و جمع آوری میکندپاهای شکمی شناچشمهای بزرگ

اسلاید 89: خواص خوراکیمیزان چربی و کالریخوراکیسعی کنید به جای اینکه با کره صرف کنید آن را با لیمو سرو کنید تا مانع ورود چربی به بدنتان شود و مقداری زیادی سلینیم در بدن تامین شود.60 گرم پخته شده دارای 122 گرم کالری و 2 گرم چربی می باشد.خرچنگ

اسلاید 90: ویتامین هاخواص خوراکیخوراکیویتامین C-A-E-D-B12-B6 ویتامین کلسیم-آهن- منیزیمسدیم- روی- پتاسیممس-منگنز-سلنیمنیاسین (یکی از ویتامین های گروه B)فسفر میگو نسبت به سایرآبزیان بیشتراست.100گرم میگو حاوی 77 میلی گرم آبمیگوویتامین C-A-E-D-B12-B6 ویتامین کلسیم-آهن- منیزیمسدیم- روی- پتاسیممس-منگنز-سلنیمنیاسین (یکی از ویتامین های گروه B)فسفر میگو نسبت به سایرآبزیان بیشتراست. 99 کالری انرژی میگوویتامین C-A-E-D-B12-B6 ویتامین کلسیم-آهن- منیزیمسدیم- روی- پتاسیممس-منگنز-سلنیمنیاسین (یکی از ویتامین های گروه B)فسفر میگو نسبت به سایرآبزیان بیشتراست. 8/1 گرم پروتئینمیگوویتامین C-A-E-D-B12-B6 ویتامین کلسیم-آهن- منیزیمسدیم- روی- پتاسیممس-منگنز-سلنیمنیاسین (یکی از ویتامین های گروه B)فسفر میگو نسبت به سایرآبزیان بیشتراست. 8/0 چربی میگوویتامین C-A-E-D-B12-B6 ویتامین کلسیم-آهن- منیزیمسدیم- روی- پتاسیممس-منگنز-سلنیمنیاسین (یکی از ویتامین های گروه B)فسفر میگو نسبت به سایرآبزیان بیشتراست. 163 میلی گرم کلسترول میگوویتامین C-A-E-D-B12-B6 ویتامین کلسیم-آهن- منیزیمسدیم- روی- پتاسیممس-منگنز-سلنیمنیاسین (یکی از ویتامین های گروه B)فسفر میگو نسبت به سایرآبزیان بیشتراست.91 میلی گرم قند است.میگو

اسلاید 91: ارزش غذایی میگومیزان کلسترول در 100 گرم میگو حدود دو سوم میزان کلسترول در یک تخم مرغ 50 گرمی است.یعنی در وزن مساوی میزان کلسترول میگو یک سوم کلسترول تخم مرغ است با این تفاوت که در میگو میزان اسید چرب اشباع که برای سلامتی مضر است صفر است که میتواند به کاهش کلسترول خون کمک کند. براساس تحقیقاتی که در دانشگاه راکفلرد امریکا صورت گرفته و به تایید انجمن متخصصان قلب امریکا رسیده و در مجله نظام پزشکی ایران نیز به ثبت رسیده کلسترول موجود در میگو باعث افزایش کلسترول خون نمی شود .و اصولا انچه که علت اصلی افزایش کلسترول خون است اسید های چرب اشباع به شمار می روند.میگو مقدار قابل توجهی املاح ضروری به خصوص فسفر و اهن دارد که به ویژه برای کودکان درحال رشد و زنان باردار بسیار مفید است. نکته قابل توجه دیگر این است که در غذای دریایی به دلیل کمتر بودن بافت پیوندی به نسبت سایر غذاهای گوشتی گوشت آنها نرم تر بوده و این واقعیت به خصوص پس از پخت مشخص می شود .

اسلاید 92: به همین دلیل غذاهای دریایی و از جمله میگو برای افراد مسن که به دلیل وضعیت دهان و دندان کمتر قادر به جویدن و هضم غذا هستند بسیار مفید است.میگو یکی از آبزیان خوش خوراک محسوب می شود که در تغذیه انسان به عنوان یک منبع پروتئین دریایی اهمیت زیادی دارد و از لذیذ ترین غذاهای دریایی است.از نظر مقایسه ای نسبت به سایر غذاهایی که پروتئین زیادی دارند مانند گوشت ماهی و گوشت ماکیان میگو کالری کمتری دارد .پروتئین موجود در میگو کیفیت بالایی داشته و حاوی تمام اسید های آمینه لازم جهت رشدمی باشد میگو در کل دارای چربی کمی می باشد اسید های چرب امگا 3 که از دسته های اسید های چرب غیر اشباع بوده و برای سلامتی مفید هستند در میگو به وفور یافت می شود که در کاهش خطر بیماری قلبی موثر است.. اسید های چرب امگا 3 مانند:ایکوزوپنتانوئیک(EPA) اسید همچنین دوکوزاهگزانوئیک(DHA) می باشد که از اجزای ضروری برای غشای سلول مغز و بافت چشم هستند وبه کنترل التهاب و پیشگیری از لخته شدن خون کمک میکند.

اسلاید 93: لیپوپروتئین LDL (چربی بد خون) سبب راه یافتن کلسترول به درون دیواره ی عروق و ایجاد سرخرگ های سفت شده می شود. افزایش HDL (چربی خوب) و کاهش LDL (چربی بد) ازخطر ابتلا به بیماری های عروق کرونر قلب می کاهد.با تغذیه مناسب می توان نسبت LDLبهHDL را کاهش دادکه این امرکاهش LDL بهHDL) گامی اساسی در پیشگیری از بیماری های قلبی-عروقی است. افزایش نسبت LDL بر HDL عاملی برای افزایش میزان احتمال بیماری های قلبی – عروقی محسوب می شود. همچنین در بیماری های قلبی - عروقی اساس پیشگیری و درمان، کاهش چربی بد و افزایش چربی خوب، یعنی کاهش نسبت LDL به HDL درخون است.آن چه مطالعات بالینی روشن می سازد این است که نحوه تغذیه، نقش بسیار اساسی در تغییر سطح سِـرُمـی LDL و HDL دارد.

اسلاید 94: چه عواملی سبب افزایش LDL (چربی بد خون) می شوند؟ یکی از عواملی که سبب افزایش LDL و سطح سرمی کلسترول می گردد، مصرف اسیدهای چرب اشباع است. این امر به خصوص با مصرف اسیدهای چرب ترانس بیشتر می گردد که این اسیدهای چرب به طورعمده در روغن های هیدروژنه (جامد) یافت می شوند. چه فاکتورهایی سبب افزایش HDL (چربی خوب خون) می شوند؟یکی از فاکتورهای مسبب افزایش چربی خوب خون، که نتیجه ی آن کاهش ابتلا به بیماریهای قلبی – عروقی است، مصرف اسیدهای چرب غیراشباع امگا – 3 مانند ایکوزوپنتانوئیک اسید(EPA) وهمچنین دوکوزاهگزانوئیک (DHA)می باشد. ایناسیدهای چرب در ماهی و میگو و فرآورده های دریایی به وفور یافت می شوند.

اسلاید 95: نکته ای درباره کلسترول میگوبیشتر افراد تصور نادرستی در مورد مصرف میگو دارند. در هر110 گرم میگو 200 میلی گرم کلسترول وجود دارد؛ براین اساس بسیاری از مردم از مصرف آن اجتناب می کنند؛ در حالی که بر پایه بسیاری از مطالعات انجام شده، با وجود غنی بودن میگو از کلسترول، هیچ دلیلی برای اجتناب از مصرف آن وجود ندارد.رژیم غذایی حاوی میگو، میزان LDL را به مقدارکم و میزان HDL را به مقدار بیشتری افزایش می دهد. بنابر این با مصرف میگو نسبتLDL بهHDL را کاهش دهید.مطالعات در مورد اثرمیگو و تخم مرغ روی سطح کلسترول افرادی که کلسترول خون آنها طبیعی بوده، نشان می دهد که رژیم غذایی حاوی میگو، میزان LDL را به مقدارکم و میزان HDL را به مقدار بیشتری افزایش می دهد؛ در نتیجه نسبت LDL به HDL را کاهش می دهد؛ در صورتی که مصرف تخم مرغ نتایج عکس مصرف میگو را داشته است؛ به علاوه با توجه به این که مصرف میگو سطح تری گلیسرید خون را تا 13 درصد کاهش می دهد، بنابراین مصرف میگو با کاهش خطر بیماری های قلبی – عروقی همراه است.

اسلاید 96: ارزش تغذیه ای میگومیگو منبع عالی ویتامین B12، ویتامین D، سلنیوم و چربی های غیراشباع است. میگو یک منبع پروتئین با کالری کم محسوب می گردد که حاوی آهن و نیاسین (یکی از ویتامین های گروه B) نیز هست. با توجه به اینکه میگو یک منبع عالی از اسید آمینه تریپتوفان میباشد(اسید آمینه تریپتوفان در بدن به نیاسین تبدیل می شود)؛ بنابراین میگو در کل دارای نیاسین فوق العاده بالایی است (نیاسین موجود در میگو + نیاسین به دست آمده از تریپتوفان در بدن).میگو حاوی مقادیرزیادی تریپتوفان و سلنیوم است. سلنیوم به علت دارا بودن اثر آنتی اکسیدانی به پیشگیری از سرطان کمک می کند.سلنیوم یکی از مواد معدنی است که با اثر آنتی اکسیدانی خود به پیشگیری از سرطان کمک می کند. این ماده در میگو به مقدار بسیار زیادی وجود دارد.تنها مصرف روزانه 120 گرم میگو 7/81 درصد نیاز روزانه به این ماده ی مغذی(سلنیوم) را برطرف می کند.

اسلاید 97: نقش سلنیوم در نوسازی و ترمیم بخش های تخریب شده ی DNA به طور کامل روشن است. به علاوه، سلنیوم درفعالیت آنزیم گلوتاتیون پراکسیداز دخالت دارد. این آنزیم در کبد مواد سمی و مضر را خنثی می کند. هنگامی که سطح «سلنیوم» در خون و کبد کاهش می یابد، عوامل اکسیدانی و رادیکال های آزاد، موجب تخریب DNA و ایجاد سلول های سرطانی و رشد آنها می گردند.

اسلاید 98: میگو به عنوان غذایی دریایی

18,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید