روانشناسی و روانپزشکیورزشی

پاورپوینت روانشناسی ورزشی - راهبرد های کفایت اجتماعی و افزایش عزت نفس

صفحه 1:
روانشناسی ورزشی : استاد نه راهبرد ‎WS ch‏ اجتماعی و افزايش عزت نفس

صفحه 2:
مقدمه!! در این فصل به نحوه تعامل و روشهایی که بر آن تأثیر می گذارند. اشاره خواهد شد؛ موضوعی که مورد علاقه بیشتر مردم است. ما اکفر ساعات بیداری خود را در کنار دیگران می گذرانیم. پاداش دهنده بودن و موفقیت تعاملات و روابط شخصی برای همگی انسانها حلیز اهمیت است. تنها در زندگی خصوصی مانیست که رفتار فردی جنبه مهمی به شمار می آید. عده زیادی در زمینه هایی به کار مشغول لند که تعامل با مردم احتمالا مهارت اصلی مورد نیاز آنهاست. تعامل اجتماعیء تکلیفی کشنده است که مستلزم مهارت قابل توجهی است. اگر لحظه ای به ظرافت و پیچیدگی موجود در رفتار مناسب به هنگام ابراز محبت با صحبت کردن با اطرافیان توجه معلوم خواهد شد که تعامل اجتماعی واقعا چه تکلیف بزرگ و ستگینی است. برد گاهی تعامل با دیگران برای ما می تواند دشوار باشد.

صفحه 3:
راهبردهای رشد کفایت اجتماعی رشد اجتماعی رشد اجتماعی عبارت است از: حرکت از نابختگیبه پختگی و از وابستگی‌به استقلال رسید. در میان گونه های حیوانی. این کودک انسان است که بعد از تولد برای زنده ماندن به دیگران بیشترین وابستگی را دارد. حرکت از وابستگی به طرف استقلال نسبی, مسیری تدریجی و طولانی برای رسیدن به رشد اجتماعی است. رشد اجتماعی عبارت است از تشخیش حقوق و مسئولیتهای خود و دیگران. دوست یلبی . همکاری‌با گروه. دنبال کردن روشهلیی که دیگران را به موفقیت رسانده. قضاوتهای اخلاقی. وبه دست آوردن استقلال عواملی که به رشد اجتماعی کودک کمک می نمایند.

صفحه 4:
:پسیامدهایمورد لنتظار بسرلعهملجتهاع 1 بازی نقش, بازی خلاق, داستانها و بحثها می‌توانند به دانش آموز کمک کنند تا دریابد اگر قواعد بازی شکسته شوند چه اتفاقی خواهد افتاد. :پایدایعاستقادل2 ‎neo en‏ ۷ آموز برای رفتن به مكانهاى مختلف به تنهايىء برنامه ریزی برای ایجاد فرصتهایی که امکان صحبت کردن به دیگران را به کودک بدهد سؤال وه کرده مد دیگرات وطرح عالهای ی که دا ‎ls gpl‏ ‎tt Fas at‏ و 2227 ‎ ‎ ‎

صفحه 5:
کمک به دانش آموز برای یاد گیری رسوم فرهنگی و انجام قضاوتهای ارزشی برای نمونه؛ فرصتی فراهم گردد تا دانش آموز بتواند در آعن این مسایل و گفتن! «دزدی کردن! و غیره

صفحه 6:
و دا ‎an‏ & mi 3 ‏عي‎

صفحه 7:
مهار تهاى ‎<١‏ آمو eal Pe rere ont os] rel eel BEL Rede son ent seats eee] 1۱7 ororr ‏راهبردهاى ياد كيرى مهارتهاى اجتماعى. به دانش آموزان كمك مى كنند تا‎ ‏الگوی کليشه ای پاسخ دهی به موقعیتهای اجتماعی را تغییر دهند و به واسطه این‎ ‏ا ل ا ا ل ل‎ ۱ ۱ ESB Ce Bee Se Reed OE See BAC o od Fol raced BEN Eee) ERC A) EY I Cored ‏مى دهند؛ آنها بدون در نظر كرفتن شرايط و تفكر درباره راه حلهاى‎ ‏ممکن با پیامدهای گوناگون دست به عمل می زنند. با آموزش:‎ ‏اظهار گریهای کلامی و خودبازیینی دانش آموزان می توانة‎ 5 ‏ت جلوگیری‎ ee eR ae we Reed ۲ Pe Ue Nees ne ere ‏روشى است كه از ميزان ياسخهاى اجتماعى نامناسب كم‎

صفحه 8:
۱- راهبرد ۳۸۹61 چطور می توانم این راه حل را اجرا کنم؟ اگر این راه حل ویژه در رفع مشکل با شکست مواجه شود. به كام دوم و راه حل دیگر برای برطرف کردن مشکل برمیگردم و آن را برمى كزينم 0 راهبرد ياد كيرى مهارتهاى اجتماعى كه در بالا به آن اشاره شد. ابزارى ياد آور در کمک به حل مشکلات بين فردى است. اين روش به دانش آموزان ناتوان در ياد كيرى كمك ميكند تا مهارتهای سوّال کردن و نظارت بر عملکرد را توسعه دهند. دامنه ای از راه حلها را در نظر گرفته و بهترین آنها را برای حل مشکل در نظر بگیرند.

صفحه 9:
۲- راهبرد ‎٩11۷]‏ : روشی است که به دانش آموز امکان می دهد با با اظهارنظرهای دیگران سازش حاصل نماید. دانش آموز این راهبرد را در گروههای کوچک تمرین کرده و بعد آن را به کلاس درس تعمیم می دهد - هر آنچه را که انجام میدهی متوقف کن (مرحله توقف) - به چشمان فرد نگاه کن (مرحله نگاه کردن) - از فرد سوّال کن که هدف و قصدش را روشن کند (مرحله سوّال کردن) - پاسخی مناسب به فرد بده (مرحله تولید) ۳- قضاوت رفتاری در داستانها : خواندن یا گفتن داستانی ناکامل که باید مورد قضاوت اجتماعی قرار گیرد. از دانش آموز خواسته می شود داستان ناکامل را به پایان برساند.

صفحه 10:
۴- درک و فهم موقعیت اجتماعی از طریق تصاوبر: مجموعه ای از تصاویر در هم که گویای موفقیت اجتماعی هستند در اختیار دانش آموز گذاشته می شود و از او خواسته می شود با مرتب کردن تصاویر, داستانی بسازد و آن را شرح دهد. ¥ ۵- تمیز واقعیت از غیر واقعیت: در این روش ۰ ۳ می دهند که بتولند بین موقعیتهای واقعی و غیرواقعی تمییز قلیل شود. برای نمونه. آیا گفتگوی حیوانات. آواز خواندن و رقصیدن در زندگی واقعی معنا دارند با تنها در دنیای غیرواقعی وجود دارند؟

صفحه 11:
۶- یادگیری تعمیم رفتارهای اجتماعی که اخیرا کسب شده اند: بعد از اینکه دانش آموز رفتارهای مناسب اجتماعی را یاد گرفت, به او کمک می شود تا آنها را به موقعیتهای دیگر ربط دهد. مثل کلاس درس, منزلء زمین بازی و دیگر موقعیتهای اجتماعی معلمان باید فرصتهایی را برای تمرین و نگهداری مهارتهای اجتماعی جدید کسب شده توسط دانش آموز, فراهم سازند. ۷- یادگیری مهارتهای مکالمه: دانش آموزان باید بياموزند که با دیگران چگونه حرف بزنند. چطور سلام کنند. خودشان را به دیگران معرفی کنند. موضوعی را برای صحبت کردن پیدا نمایند. به طور فعالانه گوش دهند. سوال کنند و پاسخ دهند و خداحافظی نمایند.

صفحه 12:
8- مهار تهاى دوست يلبى : دانش آموز بايد ياد بكيرد که چگونه دوست یابی و تعریف و اتمجید کند. به فعالیتهای گروهی بپیوندد و تشکر و سپاس از سوی ديكران را بيذيرد. 3 2 ‎-٩‏ مهار تهای بازی کردن : مهارتهای اجتماعی می توانند از طریق بازی با دیگران آموخته شوند. موزش در این مرحله مشتمل بر مدل سازی اجتماعی, تمرین و انتقال رفتار در هنگام بازی است.

صفحه 13:

جهت مطالعه ادامه متن، فایل را دریافت نمایید.
35,000 تومان