سایر سایر

سامانه نظرسنجی معاونت دانشجویی

Samane_nazarsanji_moavenat_daneshjooyi

در نمایش آنلاین پاورپوینت، ممکن است بعضی علائم، اعداد و حتی فونت‌ها به خوبی نمایش داده نشود. این مشکل در فایل اصلی پاورپوینت وجود ندارد.






  • جزئیات
  • امتیاز و نظرات
  • متن پاورپوینت

امتیاز

درحال ارسال
امتیاز کاربر [0 رای]

نقد و بررسی ها

هیچ نظری برای این پاورپوینت نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که نظری می نویسد “سامانه نظرسنجی معاونت دانشجویی”

سامانه نظرسنجی معاونت دانشجویی

اسلاید 1: بسم الله الرحمن الرحیم

اسلاید 2: سامانه نظرسنجی معاونت دانشجوییدفتر برنامه ریزی و انفورماتیک

اسلاید 3: نظرسنجی غذای سرآشپز سلف اساتید

اسلاید 4:

اسلاید 5: نمودار موافقت یا مخالفت با طرح

اسلاید 6: جزئیات نمودار موافقت یا مخالفت با طرح

اسلاید 7: بسیار خوبست ولی تا حدی که امکان دارد قیمتها را تعدیل بفرمائید.موافق هستم که غذا یک هفته قبل رزرو شود ولی به این معنی نباشد که غذا فقط به افرادی که رزرو کرده اند داده شود بلکه به عنوان آماری برای میزان پخت غذا استفاده شود. خسته نباشیدپيشنهاد ميكنم از غذاهاي رژيمي و با تنوع بيشتر استفاده گردد. اكثر اساتيد داراي مشكلات كلسترول و چربي خون ميباشند. البته خواهشمند است قدري بلحاظ طعم غذاهاي رژيمي مثلا خوراك سبزيجات توجه بيشتري شود بنحوي كه فقط موضوع مواد غذائي در نظر گرفته نشود و خوش طعمي آن نيز مد نظر باشد.با توجه به سن اساتید دانشگاه و پرهیز از غذاهای گوشت قرمز پیشنهاد میگردد غذاهای دریائی مخصوصا ماهی در دستور نیز قرار گیرد.بهتر است برنامه هفتگی ثابت نماند و روزهای هفته هم جابجا شوند. مثلا من چهارشنبه ها نیستم و هیچوقت غذاهای انروز را نخورده ام ! اغذای اساتید باید سالم باشد نه مجلسی اگر به دنبال صلامت اساتید هستیم باید فهرست غذاهای مجلسی رستورانها ومجالس را فراموش کنیم و غذاهای ساده تر و کم ضرر تر در فهرست اضافه کنیمبا مورد اول و آخر موافقم27 Comments

اسلاید 8: 2) خبر موثق اینکه یک موسسه آموزشی غیر دولتی (د-ازاد) در پونک اخیرا منوی متنوع و رایگان برای رفاه حال اعضای هیات علمی فراهم نموده است. نتیجه گیری اینکه آیا ما در علم و صنعت به بیراهه نمیرویم؟لیست غذاها بسیار عالی اما قیتمها نسبتا بالا است. لطفا در حد 50% تعدیل بفرمائید. متشکرمگران استدر صورتيكه منوي قبلي نيز حفظ شود اين كار شايسته اعضاي هيات علمي استخدمت تمامی زحمتکشان دانشگاه بویژه معاونت محترم دانشجویی و پرسنل خدوم سلف اساتید. علیرغم کیفیت بالای منوی پیشنهادی، قیمتها کمی گران هستند و علاوه برآن ممکن است برای دانشجویان ایجاد شبهه نماید که اساتید، غذاهای خیلی گرانقیمت و متفاوت از غذاهای دانشجویی میل میکنند. لذا بنده موافق نسیتم. با تشکر در خصوص آنکه منوی رستوران نیاز به اصلاح دارد هیچ شکی نیست اما به نظر می رسد در برخی موارد از لیست فوق کمی اغراق آمیز است. شاید حتی برخی رستوران ها هم ماهیچه 300 گرمی سرو نکنند. به نظر می رسد کمی جنبه اسراف دارد.

اسلاید 9: در مقایسه با ارگانهای مشابه غذا ها فوق العاده گران هستند.غذای غیر گوشتی نیز در منو منظور شود. همچنین غذای خورشتی و سوپ اضافه شود. از سوی دیگر افزودن ماهی در منو مورد علاقه عده ای میباشد. نیم نگاهی نیز به غذاهای از قبیل همبرگر میتواند نظر عده ای را جلب کند.با منو اول و آخر موافقمبه نظر اينجانب بهتر است با كاستن برخي از اقلام جانبي غذاهاي فوق، قيمت تمام شده تعديل شود، تا استقبال بيشتري بعمل آيد. بنظر بنده قيمت ها بايد حد اقل 40 درصد كمتر در نظر گرفته شود. ضمنا پيشنهاد مي شود هر روز حد اقل يك نوع غذاي آماده نيز سرو شودتنها با مورد اولاگر مورد آخر هم غذای کامل استقیمتها خارج از عرف دانشگاه است. قیمتها شبیه رستورانهای لوکس در سطح شهر یا مناطق توریستی است!فقط قيمت مورد اول مناسب است.مابقي گران فروشي است.كلا با ايجاد جو اشرافي گري وتجملاتي تحت هر عنواني مخالفم

اسلاید 10: با قیمت های مذکور مخالفم. هنر مسئولین بایستی در ارائه خدمات برتر با قیمت مناسب باشد. سالن غذاخوری اساتید را با رستوران های نسبتا لوکس در سطح شهر اشتباه.متأسفانه من غذاي رژيمي مصرف مي كنم. البته فقط هفته اي يك روز بيشتر در دانشگاه غذا مصرف نمي كنم در حال حاضرThe 2nd item of menu is very expensive!!!!!!!!!!!!!!!!!غذا بالاي 4000 تومان نباشد.دانشگاه باید غذایی با ارزش غذایی ، کیفیت و قیمت مناسب در اختیار کارکنان و اساتید قراردهد. منوی بالا شروع افزایش قیمت و حتی گران تر از بسیاری رستورانها و غذا خوریهاست.که معمولا پس از افزایش قیمت به تدریج از کیفیت کاسته میشود. بدیهی است رستورانی که هر روز بیش از 300 مشتری ثابت داشته باشد؛ قیمتهایی ارزانتر از منوی فوق پیشنهاد خواهد نمود.

اسلاید 11: نمودار موافقت یا مخالفت با رزرو

اسلاید 12:

اسلاید 13: سایر پیشنهادات و انتقادات

اسلاید 14: لطفا بیشتر از غذاهای گوشتی به فکر تهیه غذاهای با سبزی به طور متنوع باشید غذاهای با کیفیت و مواد اولیه خوب مشتری بیشتری جذب خواهد نمود و با شعار سود کمتر منفعت بیشتر موفق خواهید بود.در قسمت بالا نظرات خود را بیان نمودمبرخی از غداهای منوی فعلی با توجه به نظر اساتید قابل حذف می باشندغذا میتواند متنوع با سبزیجات باشدبا توجه به اين که اساتيد محترم شايد تنها غذاي گرمي که در طول روز ميل مي کنند در دانشگاه باشد اين وعده غذا اهميت زيادي براي سلامتي ايشان دارد. لذا بايد دقت فراواني در کيفيت مواد اوليه و طبخ آن مبذول گردد. بخصوص براي همکاران محترم با سنين بالا موارد ي مانند چربي وهيدروکربورها و غيره مد نظر قرار گيرد. البته متخصص تغذيه اينگونه موارد را کنترل مي کند. پيشنهاد مي شود در بارهمواد اوليه بکار رفته در طبخ غذا نيز اطلاع رساني شود- مثلا نوع روغن و برنج در ته چين . همانطوریکه در بالا نیز آمده است در مقام مقایسه با ارگانهای مشابه نرخ غذا ها گران است. حتی با مقایسه با رستورانهای اطراف دانشگاه نیز گران هستند و با کیفیت نازل تر متاسفانهدر اینصورت پیش بینیی اگر چه داشتن برنامه ازیک هفته قبل مفید است، ولی ممکن است عدهای فراموش کنند از یک هفت رزرو نمایند.غذای روزانه نیز لازم بنظر می رسد

اسلاید 15: پیشنهاد میشود مثل اکثر رستورانهای خوب، بشقاب غذا گرم شود تا بخصوص در زمستان غذا زود سرد نشودسینی های سلف، بسیار بد شکل و کج و غر هستند. خوب است از سینی های زیباتر و شکیلتر استفاده شود/ کیفیت غذاهایی همچون ماکارانی و کتلت بسیار پایین است/ دسرهای سالم و تازه به منو اضافه شود/ میتوان منوهای فصول سرد و گرم سال بیش از انچه هست با هم تفاوت داشته باشد/ازتلاش شما، توجه تان و سرویس فعلی تان نیزتشکر فراوان دارم. بخصوص آقا مهدی زحمتکشدر صورت امکان هر روز یک غذای خورشتی هم در نظر گرفته شود.لطفا با توجه به شان دانشگاه و اساتيد محترم نسبت به جايگزيني سيني ها و قاشق و چنگال موجود كه سالها مورد استفاده قرار گرفته است اقدام فرمائيد.با تشكرکیفیت غداهای رزیمی به خصوص ماهی شیر و تاس کباب به شدت پایین است. لطفا رسیدگی شودبرای مواردی که مهمانی از بیرون داشته باشیم یا روز قبل سفارش بدهیم خوب است ولی بنظر می رسد موارد 2و 3 و 4 در بیرون دانشگاه با ارقام کمتری قابل تهیه باشد1- قيمت‌هايتان از رستورانهاي لوكس هم بيشتر است! 2- كيفيت اغلب غذاها، از جمله،‌شنيسل مرغ، جوجه كباب و زرشك پلو از رستورانهاي

اسلاید 16: لطفا در استفاده از روغن در موارد سرخ كردني دقت بيشتر بعمل آوريد. به نظر مي آيد كه روغن هاي مصرفي از كيفيت خوبي برخوردار نمي باشند. در چند نوبت بعد از صرف ماهي براي اينجانب مشكل ايجاد شد.با تشكروجود غذاي رژيمي واقعي بدون سيب زميني و يا حداقل قابل انتخاب با يا بدون سيب زميني مزيد تشكر است.لطفا نسبت به افزايش تنوع غذايي اقدام نمائيد. در خصووص غذا هاي كبابي كيفيت پخت در برخي موارد نامناسب استبخصوص بختياري و كيفيت گوشت هم پائين است.در خصوص غذا هاي رژيمي هم تنوع را افزايش دهيد.غذاي سالم و مختصر با قيمت مناسب مد نظر قرار گيرد

10,000 تومان

خرید پاورپوینت توسط کلیه کارت‌های شتاب امکان‌پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود پاورپوینت در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

در صورت عدم رضایت سفارش برگشت و وجه به حساب شما برگشت داده خواهد شد.

در صورت نیاز با شماره 09353405883 در واتساپ، ایتا و روبیکا تماس بگیرید.

افزودن به سبد خرید